THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.310.213

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.09.2014, NGL 30.09.2014 14620-0205-014
31/12/2013
ÿþMod Wos1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Oudenaarde

17 DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0861.310.213

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9630 Zwalm, Borstekouterstraat, 37

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGINGEN ARTIKEL 637 W.I.B. 1992- INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris François Story te Zottegem op twaalf december tweeduizend dertien, dat de voltallige buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN met éénparigheid van stemmen aile hierna volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering is het er over eens:

-dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN in deze notulen ook "de Vennootschap" genoemd wordt;

-dat de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering van de vennoten, hierna ook kortweg "de vergadering" genoemd wordt

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 2 december 2013, hierna genoemd "de Eerste Vergadering" waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van "artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992", hierna genoemd artikel 537 W.I.B. 1992, voor een bruto bedrag van honderd en één duizend honderd en elf euro elf cent (EUR 101.111,11). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van a) het verslag gedateerd op 9 december 2013 dat opgesteld werd door de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van b) het verslag van de Heer Bert DE CLERCQ, bedrijfsrevisor, voor "J. Vande Moortel & C° - Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat, 27, gedateerd op 8 december 2013, bevattend een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, en in bijlage het onder a) van deze alinea gemeld verslag van de zaakvoerder.

De vennoten verklaren voorafgaand aan dit besluit een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het gemeld verslag van de bedrijfsrevisor inclusief haar gemelde bijlage zijnde gemeld verslag van de zaakvoerder BLIJFT GEHECHT aan de onderhavige notulen.

De conclusies van het gemeld bed rijfsrevisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Statlonsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN.

De bijzondere algemene vergadering dd 2 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 101.111,11 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 91,000,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare 2rondslagen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 La

*13197585*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch  Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature,

2.Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3,De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Dit waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

6.Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 140 nieuwe aandelen van de vennootschap THU1SVERPLEGING VAN DER MEIREN BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 91.000,00 euro worden uitgegeven,

7.Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 91.000,00 euro teneinde het te brengen van 18.600,00 euro op 109.600,00 euro, waarvan 97.200,00 euro volstort;

8-De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren, Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion' is."

Neerlegging

Het gemeld verslag van de bedrijfsrevisor inclusief haar gemelde bijlage zijnde gemeld verslag van de zaakvoerder - opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - wordt met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de Vennootschap serieel als volgt te verhogen

a) De vergadering besluit om het kapitaal een eerste maal te verhogen, namelijk met zesentwintig duizend veertig euro (EUR 26.040), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (EUR 18.600) op vierenveertig duizend zeshonderd veertig euro (EUR 44.640) en besluit om naar aanleiding hiervan honderd veertig (140) nieuwe aandelen te creëren, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap pro rata temporis vanaf vandaag.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van honderd zesentachtig euro (EUR 186) per stuk, verhoogd met een uitgiftepremie van vierhonderd vierenzestig euro (EUR 464), derwijze dat de inschrijvingsprijs voor elk nieuw aandeel vastgesteld is op zeshonderd vijftig euro (EUR 650).

De vergadering besluit dat de eerste kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de Vennootschap ingevolge het besluit van de Eerste Vergadering en dewelke schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het voormeld verslag van de Heer Bert DE CLERCQ, bedrijfsrevisor, voor "J. Vende Moortel & C° - Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap.

b) INSCHRIJVING EN VOLSTORTING VAN DE EERSTE KAPITAALVERHOGING

Zijn vervolgens tussengekomen, de beide vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vast-'staande en opeisbare schuldvordering hebben ten faste van de Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na deze uiteenzetting verklaren, de beide vennoten, negentig procent (90 %) van deze schuldvordering ten belope van honderd en één duizend honderd en elf euro elf cent (EUR 101.111,11) in de Vennootschap in te brengen, wetend dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing ingehouden wordt en doorgestort wordt aan de bevoegde belastingontvanger.

Aldus verklaart:

1) de Heer VANDE CASTEELE Jozef, voornoemd, een netto-schuldvordering ten bedrag van vijfenveertig duizend vijfhonderd euro (EUR 45.500) in te brengen;

2) Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline, voornoemd, een netto-schuldvordering ten bedrag van vijfenveertig duizend vijfhonderd euro (EUR 45.500) in te brengen.

VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN

Als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten, die aanvaarden, de honderd veertig nieuwe (140) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend en wel als volgt:

1) aan vennoot Heer VANDE CASTEELE Jozef, wonend te 9630 Zwalm, Borstekouterstraat, 37 ; zeventig (70) aandelen, genummerd 101 tot en met 170;

2) aan vennoot Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline Elza Francine, wonend te 9630 Zwalm, Borstekouterstraat, 37 : zeventig (70) aandelen, genummerd 171 tot en met 240.

BIJZONDERHEDEN BETREFFENDE HET REGIME VAN ARTIKEL 537 W.I.B. 1992.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B.1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar, of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen, bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

BOEKING VAN DE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit dat het verschil tussen a) de totale inschrijvingsprijs voor de honderd veertig (140) nieuwe aandelen zijnde eenennegentig duizend euro (EUR 91.000), en b) de waarde van de kapitaalverhoging hetzij zesentwintig duizend veertig euro (EUR 26.040), welk verschil dus vierenzestig duizend negenhonderd zestig euro (EUR 64.960) bedraagt, geboekt wordt op een bijzondere onbeschikbare reserve "uitgiftepremie".

c) De vergadering besluit vervolgens om het kapitaal een tweede maal te verhogen, hetzij met vierenzestig duizend negenhonderd zestig euro (EUR 64.960), om het kapitaal aldus te brengen van vierenveertig duizend zeshonderd veertig euro (EUR 44.640) op honderd en negen duizend zeshonderd euro (EUR 109.600) door inlijving van de onbeschikbare reserve "uitgiftepremie" voor overeenstemmend bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

d) De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van de hierna volgende feiten:

VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Ingevolge de effectieve deelname van alle vennoten aan de kapitaalverhogingen die voorafgaan, is de opschortende voorwaarde - opgenomen in het gemeld verslag van de bedrijfsrevisor - verwezenlijkt, zodat de aan onderhavige notulen gehechte verslagen die in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschap opgesteld werden, hun voile uitwerking krijgen.

VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN

De gemelde eerste en tweede kapitaalverhoging voor een gezamenlijk bedrag van eenennegentig duizend euro (EUR 91.000) zijn daadwerkelijk verwezenlijkt, waardoor het kapitaal effectief gebracht is op honderd en negenduizend zeshonderd euro (EUR 109.600), waarvan zevenennegentig duizend tweehonderd euro (EUR 97.200) volstort, en vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) geplaatste aandelen zonder vermelding van waarde.

Aldus is de vordering tot dividenduitkering van de beide vennoten, die ontstaan is ingevolge de besluiten van de Eerste Vergadering, integraal hetzij voor een bedrag van eenennegentig duizend euro (EUR 91.000) finaal geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal.

De 140 nieuwe aandelen, genummerd van 101 tot en met 240, die gecreëerd werden bij de eerste kapitaalverhoging van heden, zijn integraal volstort.

De vergadering vermeldt nog dat de honderd aandelen, genummerd van 1 tot en met 100, die - elk tot beloop van de helft door de Heer VANDE CASTEELE Jozef en Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline, beiden voornoemd - onderschreven waren bij de oprichting van de vennootschap, heden niet volstort zijn en dat meer bepaald het niet gestort gedeelte van al deze honderd aandelen, honderd vierentwintig euro (EUR 124) per aandeel bedraagt;

dat bijgevolg

a) het niet gestort gedeelte van de vijftig aandelen die bij de oprichting van de vennootschap onderschreven werden door de Heer VANDE CASTEELE Jozef: zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200) bedraagt;

b) het niet gestort gedeelte van de vijftig aandelen die bij de oprichting van de vennootschap onderschreven werden door Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200) bedraagt. VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het uittreksel uit de oprichtingsakte van de vennootschap, gepubliceerd in de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 november 2003 onder nummer 03115227, naast 9°, ten onrechte vermeldt dat het zaakvoerderschap van Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline een statutair karakter heeft.

De vergadering verklaart ln dit verband dat de notulen van de eerste bijzondere algemene vergadering, die extra-statutair opgenomen zijn aan het einde van de oprichtingsakte van de Vennootschap, zijnde akte verleden door ondergetekende notaris op 13 oktober 2003, vermelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Wordt thans aangesteld als enige zaakvoerder Mevrouw Karoline VAN DER MEIREN," "die deze

opdracht aanvaardt.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is toegestaan voor onbepaalde duur. Hij is derhalve benoemd tot herroeping van zijn mandaat.

Hij oefent alleen alle machten uit overeenkomstig de wet en overeenkomstig artikel 15 van de statuten.

Hij is derhalve bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder is bijgevolg tevens bevoegd om namens de vennootschap aile welkdanige authentieke akten alleen te ondertekenen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tot wanneer de algemene vergadering er anders over beslist."

De vergadering bevestigt derhalve dat op de hiervoor geciteerde wijze en met de voormelde bevoegdheden, onmiddellijk na de oprichting van de Vennootschap, aangesteld werd als niet-statutaire zaakvoerder van de Vennootschap Mevrouw VAN DER ME1REN Karoline Elza Francine, geboren te Zottegem op 20 mei 1962, heden wonend te 9630 Zwalm, Borstekouterstraat, 37.

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig de gemelde aanstelling van Mevrouw VAN DER MEIREN Karoline, voornoemd, als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statuten als volgt te wijzigen:

-de tekst van artikels 5, 6 en 7 van de statuten wordt vervangen door de hierna volgende nieuwe teksten "Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EN NEGEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (EUR 109.600) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,

Artikel 6

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan de zaakvoerder zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opzegging, nalaat de opgevraagde stortingen te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te vergoeden tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met vier procentpunten vanaf de eisbaarheid van de storting.

De zaakvoerder mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de rechten die verbonden zijn aan de aandelen die niet volledig afbetaald zijn, schorsen, onverminderd het recht om elke schadevergoeding ten bate van de vennootschap te vorderen op de vennoot die heeft nagelaten om zijn stortingen te verrichten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en de aandelen niet zijn volstort, komt de bevoegdheid om aanvullende stortingen of de volstorting van de aandelen te vragen uitsluitend toe aan de algemene vergadering die tevens de voorwaarden, de termijn en de wijze van volstorting bepaalt.

Artikel 7

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De vennoten mogen kennis nemen van dit register. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder die de modaliteiten van deze raadpleging zef verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gemeld register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register van aandelen. Aan de vennoten worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen:

-het opschrift "TITEL VI: ONTBINDING" wordt vervangen door het opschrift "TITEL VI ONTBINDING  VEREFFENING".

-het bestaand artikel 30 van de statuten wordt vervangen door de hierna volgende nieuwe artikels 30 en 30bis

"ARTIKEL 30 ONTBINDING - VEREFFENAARS

§1.De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissend in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

§2.In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij afwezigheid van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder; als er echter meerdere zaakvoerders zijn geschiedt de vereffening door de gezamenlijke zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Als er meerdere vereffenaars zijn, treden zij behoudens andersluidend besluit gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de

zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de' bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging eivan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering..

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 3OBIS - VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De vergadering gelast de ondergetekende notaris om een gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor omtrent inbreng in natura, gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,-

he

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.10.2013, NGL 28.10.2013 13643-0301-014
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.11.2012, NGL 29.11.2012 12650-0360-014
04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.08.2011, NGL 30.09.2011 11563-0212-013
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.09.2010, NGL 21.09.2010 10547-0220-014
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.10.2009, NGL 23.10.2009 09824-0036-014
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 24.11.2008 08821-0185-013
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 11.12.2007 07828-0188-014
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.08.2006, NGL 31.08.2006 06721-2848-015
30/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.07.2005, NGL 29.08.2005 05656-0420-014

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAN DER MEIREN

Adresse
BORSTEKOUTERSTRAAT 37 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande