THUISVERPLEGING VAN HAUTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING VAN HAUTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.505.187

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 01.07.2014 14277-0448-010
14/12/2011
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11187656

Ondernern ingsnr : Q j LI-i <,os 1,8 a--

Benaming

(voie : THUISVERPLEGING VAN HAUTE

(verkort>

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9961 Assenede, Boekhoute, Graafjanstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op achtentwintig november tweeduizend en elf, dat:

* De heer VAN HAUTE Danny Maria Achiel, geboren te Gent op tweeëntwintig januari negentienhonderd zesenzestig, met identiteitskaart nummer 590-6573020-35 en rijksregister nummer 66.01.22-457.82, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 9961 Assenede, Boekhoute, Graafjanstraat 18.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur, aanvang nemend op één januari tweeduizend en twaalf, hebben opgelicht onder de naam van "THUISVERPLEGING VAN HAUTE", met zetel te 9961 Assenede, Boekhoute, Graal anstraat 18; waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1(188ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. Voornoemde heer Van Haute Danny kreeg aile honderd zesentachtig (186) aandelen toebedeeld.

* de aandelen waarop hij heeft ingeschreven volgestort zijn tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van Argenta de dato tweeëntwintig november tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-Ambulante revalidatieactiviteiten.

-Verpleegkundige activitéiten.

-Activiteiten van vroedvrouwen.

-Overige menselijke gezondheidszorg, niets elders genoemd.

De vennootschap heeft verder tot doel :

1.Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

2.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

e) Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de

Op de laatste blz. van Luika vermeiden : Recto : Naam en noedanighe d van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotb}nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naars en handtekening.

N

.~.-ÉERG,tiL,EGC~.w

~

0 2 DEC. 2011

RECHT VAGN

KOOPH N TE ENT

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

f) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

g) De aan- en verkoop in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

h) Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap aile aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

* met als gemachtigden om te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde lastheb-bers, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. -

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om, in alle omstandighe-den, namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap in rechte als aanlegger en als verweerder.

Zij hebben de handtekening van de vennootschap in alle omstandigheden.

Zij mogen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Zij mogen machten van dagelijks bestuur delegeren aan derden, zonder beperking van die machten.

De enige beperkingen van hun bevoegdheden zijn deze geformuleerd in de wet en die alsdan uitsluitend afhangen van de algemene vergadering.

De algemene vergadering beraadslaagt over de aangele-genheden die haar door de wet of de statuten zijn voorbehouden of door de zaakvoerders of de commissarissen aan haar beoorde-ling worden onderworpen.

* De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Zo die dag een wettelijke feestdag is, wordt zij gehou-den op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodigingen.

De uitnodigingen worden verzonden, ten minste vijftien volle dagen vôôr de vergade-ring en per aangetekende brief, door de zaakvoerders.

leder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen geno-men, behalve wanneer de statuten of de wet een andere meerderheid voorzien.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen. De brief dienaangaande dient ter plaatse te zijn voor de opening der algemene vergadering.

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene verga-dering zijn bindend voor alle vennoten, dus ook voor afwezigen en tegenstemmers.

De minderjarige en ontzette personen worden bij de algemene vergaderingen van rechtswege vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers; de blote eige-naars, tenzij er een gemeenschappelijke mandataris werd aangesteld, door de vruchtge-brui-kers.

*Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

*Het batig saldo van de verlies- en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de alge-imene vergadering gesteld, die beslist over de bestemming en de verdeling.

*De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermongen of de dood van een vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

Ingeval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegd-+heden en bezoldigingen vaststelt en dit na homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het verdelingsplan van de activa dient voorafgaandelijk tevens te worden goedgekeurd door de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit niet dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Voor het overige wordt de ontbinding en vereffening geregeld overeenkomstig de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-azen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in J

België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar aile mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van .een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op één januari tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december

tweeduizend en twaalf, zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en dertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van .Vennootschappen, wordt aangesteld als onbezoldigd (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) zaakvoerder voor onbepaalde tijd: voornoemde heer Danny Van Haute, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60. van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

. Comparant erkent dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit- dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, aan FIDURO BVBA te 9270 Kalken, Heirweg 53, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om in zijn naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

;41

v

;je :e

e

:el

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0085-011

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAN HAUTE

Adresse
GRAAFJANSTRAAT 18 9961 BOEKHOUTE

Code postal : 9961
Localité : Boekhoute
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande