THUISVERPLEGING VAN HOLSBEECK MARYSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING VAN HOLSBEECK MARYSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.695.290

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 06.06.2014 14154-0157-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 06.08.2013 13402-0238-010
08/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302587*

Neergelegd

04-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845695290

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Thuisverpleging Van Holsbeeck Marysa

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9470 Denderleeuw, Zonnestraat 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op 03 mei 2012,

neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1) De heer VAN WAEYENBERG Rik Jozef, geboren te Ninove op 17 mei 1967, en zijn echtgenote,

2) mevrouw VAN HOLSBEECK Marysa, geboren te Ninove op 9 januari 1973, (nationaal nummer 73.01.09256.44), samen wonende te 9470 Denderleeuw, Zonnestraat 43.

Zij verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Thuisverpleging Van Holsbeeck Marysa met maatschappelijke zetel te 9470 Denderleeuw, Zonnestraat, 43. De vennootschap heeft als doel:

- het verstrekken van thuisverpleging volgens de normen van het RIZIV en volgens de nationale overeenkomsten tussen verpleegkundigen en verzekeringsinstellingen;

- dienstverlening in het kader van de gezondheidszorg in de meest ruime zin van het woord;

- kopen, bouwen, uitbaten en beheren van rusthuizen, serviceflatgebouwen en woningcomplexen met

dienstverlening, dagverzorgingscentra van woningen voor bejaarden;

- de vennootschap ontvangt honorarium verschuldigd ingevolge de prestaties van de vennoten in eigen naam;

- beheer en verhuur van roerende en onroerende goederen binnen de volgens de wetgeving toegelaten normen. Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, en waarop wordt ingetekend a pari van de nominale waarde als volgt:

A. Inbreng in speciën

 door de heer Van Waeyenberg Rik, voornoemd sub 1), ten belope van duizend achthonderdzestig euro (1.860 ¬ ), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen;

 door mevrouw Van Holsbeeck Marysa, voornoemd sub 2), ten belope van vijftienduizend negenhonderdzesennegentig euro (15.996 ¬ ), vertegenwoordigd door zesentachtig aandelen (86) aandelen;

totaal: zeventienduizend achthonderdzesenvijftig euro (17.856 ¬ ), vertegenwoordigd door zesennegentig (96) aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is als volgt:

- door de heer Van Waeyenberg Rik, voornoemd sub 1), ten belope van zeshonderdtwintig euro (620 ¬ )

- door mevrouw Van Holsbeeck Marysa, voornoemd sub 2), ten belope van vijfduizend

zevenhonderdtachtig euro (5.780 ¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend vierhonderd euro (6.400 ¬ ).

B. Inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

a. Inbreng in natura

Mevrouw Van Holsbeeck Marysa, hiervoren omstandig geïdentificeerd, verklaart inbreng te doen van alle activa en passivabestanddelen, zoals uitvoerig omschreven in het hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, deel uitmakende van zijn eenmanszaak, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0828.160.462 met als BTW nummer 828.160.462.

b. Verslagen

1) De heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, deel uitmakende van Luc Callaert BvovvBVBA, te Londerzeel, heeft op datum van elf april tweeduizend en twaalf het verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 De inbreng in natura tot oprichting van de bvba Thuisverpleging Van Holsbeeck Marysa bestaat uit een personenwagen met daaraan gekoppelde lening en uit de zelfstandige activiteit van mevrouw Van Holsbeeck Marysa.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn op voorwaarde van het bekomen van het akkoord van de bank/kredietinstelling inzake de inbreng van het desbetreffende uitstaande krediet, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 4 aandelen van de bvba Thuisverpleging Van Holsbeeck

Marysa, met een nominale waarde van 186,00 EUR aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Londerzeel, 11 april 2012

LUC CALLAERT BV ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door

Luc Callaert, bedrijfsrevisor

2) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het bovengenoemd artikel, waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor.

Een afschrift van elk van deze verslagen zal samen met een afschrift deze worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap krijgt de eigendom en het genot van de ingebrachte zaak vanaf heden, door de werkelijke en effectieve inbezitstelling onder voorwaarde vanaf heden alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook, te dragen en te betalen, en dat ter ontheffing van de inbrenger.

2. Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt.

3. De vennootschap zal in de plaats treden van de inbrenger wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de inbrengers, noch enige tussenkomst van hun kant.

c. Vergoeding van de inbreng

Aan Mevrouw Van Holsbeeck Marysa worden voor deze inbreng vier (4) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Alle handelingen vanaf één april tweeduizend en twaalf zijn voor rekening van de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Benoeming van de zaakvoerder  bijzondere machtiging

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

Mevrouw Maryse Van Holsbeeck, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + verslag van de zaakvoerder + verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING VAN HOLSBEECK MARYSA

Adresse
ZONNESTRAAT 43 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande