THYLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THYLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.733.540

Publication

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.12.2014 14711-0466-009
26/07/2013
ÿþ~.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oriffte~7 JUL 2013

Ondernemingsnr : 0420.733.540

Benaming (voluit) : SOCARSA-BELIGUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vinkenbaan 2

1820 Steenokkerzeel (Perk)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 14 juni 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 27 juni 2013, boek 475, blad 99, vak 05, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) get. De eerst aanwezend inspecteur Séverine De Smet blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "THYLA". Diensvolgens wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd door schrapping van de woorden "SOCARSA-BELGIUM" en vervanging door de woorden "THYLA".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9680 Etikhove, Nederholbeekstraat 81 en artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder over de voorgestelde wijziging van het doet van de vennootschap en van de er bijgevoegde samenvattende staat van actief en passief van de vennootschap per 14 maart 2013 en keurt beide documenten goed met éénparigheid van stemmen.

Een origineel van het verslag van de zaakvoerder zal tegelijk met een expeditie van onderhavige akte, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap (artikel 3) te wijzigen zoals voorgesteld onder punt 3 van de agenda.

Het doel zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in hot buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

- Alle welkdanige verrichtingen die verband houden met algemene aannemingen van bouwwerken, grondwerken, weg- en rioolwerken, waterleidingwerken en alle werkzaamheden die binnen de sfeer van de bouwkunde vallen alsook de aankoop, de verkoop, het verwerken in hot groot en het klein,

- De ln- en uitvoer van alle bouwproducten en aanverwante artikelen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van deze producten in do ruimste zin van het woord, alsook van alle handelingen van burgerlijke, commerciële , industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals ten titel van voorbeeld het aankopen, verkopen, verhuren, vervreemden en vestigen van alle zakelijke rechten, beheren, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- Het beheer van deelnemingen in gelijk welke vorm, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen; ze mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valorjseren;

Het beheer van een onroerend vermogen voor eigen rekening en voor rekening van derden; ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerend' goederen verrichten en dit zowel wat het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom betreft;

- Het verwerven, het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,

Op de laatste b z van iL j vernie;den ' peut. Naaili era i" oedeni9heio van de tnshomenfererulre r&talri, Natril ,"vn de pels,,it.,n ;nr

beveegri rei htaDersoor ten asmier van derden te vetegeitwr r,r lig ~. Versa Naam en handtekening

-.._Voer `,1.

behouden almede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

aan het staan en die van aard zijn de opbrengst ervan te bevorderen, zoals het onderhoud,

Belgisch de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring ervan, alsmede zich borg te

Staatsblad

stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen;

- Het bemiddelen bij aan- en verkoop van deelnemingen, onroerend goed, schepen en roerende goederen tegen commissie;

- Het bemiddelen bij het afsluiten van financieringen en bij de aan- en verkoop van financiële instrumenten tegen commissie;

- Het beleggen en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook, inclusief edele metalen;

- De aankoop, de oprichting, de verbouwing, erfpacht, de concessie en exploitatie, handelsfondsen en alle roerende en onroerende

- Verhuring en onderhoud van alle soorten installaties;

- Alle licenties, brevetten en merken nemen en exploiteren; alle zelfs niet

gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren;

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

- Het stellen van borg in voordeel van derden en in het voordeel van

aandeelhouders en het verstrekken van pand hiertoe;

- Het uitgeven van obligaties op naam of aan toonder binnen de beperkingen van de wet;

- Het verstrekken van leningen;

- Het beheren van roerend vermogen;

- Het verlenen en vragen van advies, verstrekken van alle dienstverlening in verband met bedrijfsleiding van derden in de meest ruime zin.

- De participatie in vennootschappen die al of niet gelijkaardige activiteiten ontwikkelen en die kunnen bijdragen tot de versterking van de positie van de vennootschap zowel financieel, commercieel als technisch. Deze participaties kunnen zowel in binnen- als in buitenland genomen worden.

Detailhandel in tweedehandse motorvoertuigen en motorfietsen, meer bepaald de categorie "oldtimers" : de voertuigen meer dan 25 jaar oud.

Alle activiteiten daaromtrent die niet vallen onder de reglementering van de algemene motorvoertuigen:

* De activiteiten waarvoor het gebruikelijk cn redelijk is dat hiervoor geen beroep wordt gedaan op een vakman die voldaan heeft aan do ervoor bepaalde bekwaamheidseisen, omdat de activiteiten bijkomstig en van kleine omvang zijn.

* De motorvoertuigen die sinds tenminste 25 jaar in gebruik zijn genomen, die in overeenstemming met de bepalingen van het algemeen reglement op de technische eisen waarvan de auto's, hun aanhangwagens, hun onderdelen en hun veiligheidstoebehoren moeten voldoen, vrijgesteld zijn van sommige bepalingen op het gebied van de technische controle.

* De volgende onderhoudswerkzaamheden : het monteren van de banden, omwisselen van wielen, vervangen van velgen, ruiten of ruitenwissers, het reinigen, het plaatsen of vervangen van brandblusapparaten.

* Alle werken die noodzakelijk zijn bij het Lakeien, bergen of de hulpverlening onderweg of ten huize van de klant.

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

- Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen.

- Net onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van meuwe

producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- Voor eigen rekening: het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook,

de verkoop, de huur en onderhuur, de in gelijk welke vorm, van alle goederen en rechten;

materieel, gereedschap, machines en

00 de f~.z,tste blz. vanku,tiLE. vermelden Recto Naam er hoedarllgÎielr3,'an Cie 'n.7:tld(71clrtFtkn:Ae noten. v.tr. [in p,^,rSot,`,l1i;r331;

bevoegd de rechtspersoon ten aas .icn vaij rir:r!ien le verteqen;vunr:fcact.

Versa Naam en i3andte3cening

^oc.

Voeu i3oilotfÁei} I aan het ' Belgisch Staatsbiad ~

van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op Le richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijvragen tot de vestiging en de ontwikkeling vaan ondernemingen en inzonderheid:

- 'Jet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houwen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- ,dan -en verkoop , in -en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, of in het kort: tussenpersoon in handel.

- Bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het laten bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het huren en verhuren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alla handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen tegen vergoeding voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het opzetten, bestuderen, promoten en uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en alle aanverwante toepassingen.

- Hot uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

- De vennootschap zal eveneens voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handel- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk

voorbehouden zijn aan depositokassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieonder_nemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen tegen vergoeding of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

In het algemeen gezegd mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin do onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Grond- en slopingswerken

Aannemen en verhandelen van afval, alsook het mogclijks verwerken van deze afvalstoffen tot secundaire grondstoffen.

- Het uitbaten van een afvalcontainerdienst en de verwerking van afval ; alles in de meest ruime zin van het woord. Hieronder verstaat men onder meer: het verhuren en plaatsen van afvalcontainers, het ophalen van afvalcontainers. HeL verwerken of laten verwerken van allerhande afval.

- Het uitbaten van afvalcontainerparken voor derden

Op dti° laetste blz. van F; vE+tnieldeei Recto tti;aarn err hoedanigheid van de nsstiurrienterend4 notar+s, hetzij yen ae pe.so(a)n(en) bevoegd +ie 3eGhtst?ergoon tan aanzien ,'an derden te wr:rtagenv.,00rdtg:" n

Verso Naarn en nandtelsening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

- Onderneming voor alle goederenvervoer langs de weg , het uitvoeren van alle vervoer en besteldiensten, in het algemeen alle vervoer te land , te water en in de lucht en alle activiteiten die verband houden met de opslag en overslag van alle goederen, onder meer afvalstoffen, recyclagematerialen, al dan niet giftig, niets uitgezonderd noch voorbehouden

- De vennootschap zal optreden als ontwerper en coördinator bij de oprichting en

de inrichting van gebouwen, landschappen en tuinen in het algemeen en meer in het

bijzonder bij de oprichting van industriële en private gebouwen, de benodigde

infrastructuur- en nutsvoorzieningswerken, alsmede de omgevingswerken, zonder dat

deze opsomming beperkend is en de aangehaalde activiteiten niet wettelijk

voorbehouden zijn aan erkende beroepsbeoefenaars.

Dit alles in de meest ruime zin."

NFDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag gegeven door de heer VANDERKELEN Guy,

voormeld, uit zijn functie van niet-statutair zaakvoeder van de vennootschap vanaf heden te aanvaarden.

De vergadering beslist tevens met eenparigheid van stemmen aan de heer VANDERKELEN Guy, voormeld,

volle kwijting te verlenen over de uitoefening van zijn mandaat op heden.

ZESDE BESLUIT

Benoeming van de heer VAN LANGENHOVE Yves, tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met de

meest uitgebreide bevoegdheden, met ingang van heden.

De heer VAN LANGENHOVE Yves, voornoemd, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte tot wijziging statuten

-verslag van de zaakvoerder

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op d4 laatste hlz. van Ltek 6 vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij'Rwn de perso{o)nten) bevoegd de rechtsoezsoon ten aanzien van derden te venegenwoordogen

Vemo Naam en handleker nng

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2013, NGL 14.02.2013 13039-0332-011
27/07/2012 : BL427888
10/05/2012 : BL427888
18/02/2011 : BL427888
20/07/2010 : BL427888
22/06/2009 : BL427888
30/06/2008 : BL427888
13/06/2007 : BL427888
20/06/2005 : BL427888
04/11/2004 : BL427888
23/06/2004 : BL427888
03/07/2003 : BL427888
28/08/1987 : BL427888
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0380-009

Coordonnées
THYLA

Adresse
NEDERHOLBEEKSTRAAT 81 9680 ETIKHOVE

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande