TIENSADVENTURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIENSADVENTURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.390.451

Publication

13/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Had PDF 11,1

i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

1111

" iaoss3i3*

!FFIE

Q 1 uT 2012

DENDERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0897.390.451

Benaming (voluit) : Tiensadventure in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Biekorfstraat (volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting vereffening

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10/02/2012

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningverrichtingen, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken.

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief zal ophouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de ,vennootschap gedurende vijf jaar.

;Aangezien alle schulden werden vereffend of voor een gedeelte zullen worden betaald door de vennoten, beslissen de vennoten unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door hem vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar voor ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op nageweld adres: Biekorfstraat 63 te 9300 Aalst.

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de gewezen vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten.

Tegelijk neergelegd: PV dd 10/02/2012 + copie akkoord rechtbank

De Coninck Luc

;Vereffenaar

ti

63 9300 Aalst

27/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

14 DEC 2011

DE~ ~DERMOWE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1E11 111111111111111111111111

*11194131*

Ondernemingsnr : 0897.390.451

Benaming

(voluit) : TiensAdventure

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Biekorfstraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 21 november 2011, geregistreerd te Aalst I op 21 november 2011, boek 929, blad 12, vak 16, dat werd gehouden de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; "TiensAdventure" waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Biekorfstraat 63, met ondernemingsnummer; 0897.390.451.

Volgende beslissingen werden genomen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TiensAdventure" vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerders de dato 5 oktober 2011

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 30 augustus 2011, opgesteld conform de waarderingsregels: vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Vennootschappenwetboek.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze staat en verslagen, aangezien iedere vennoot erkent een afschrift van deze staat en verslagen te hebben ontvangen, samen met de oproepingsbrief,; overeenkomstig artikel 181 paragraaf 2 van het Ven-nootschappenwetboek, en er kennis van heeft genomen.

c. Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, te 9031 Gent(Drongen), Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, in datum van 14 november 2011, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op 14 november 2011, luiden letterlijk als volgt:

"De Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031 Drongen,; Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan; van de BVBA TIENSADVENTURE, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 augustus 2011 hebben opgesteld die, rekening houdend met de voor-uitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een ba-lanstotaal opgeeft van ¬ 2.534,57 en een negatief netto actief van ¬ 570,35.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met; inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van, vennootschappen. De zaakvoerders hebben getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een' marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva! afgesloten op 30 augustus 2011 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke! herziening inzake de vennootschapsbelasting en de belasting over de toegevoegde waarde voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Gelet op het negatief eigen vermogen per 30 augustus 2011 zullen de vennoten, de heer Luc De Coninck en mevrouw Els Buzzi, het door hen onderschreven kapitaal alsook het saldo van de lopende rekening niet: terugkrijgen. Ondanks het negatief eigen vermogen verkeert de vennootschap niet in staat van faillissement; gezien de afwezigheid van een wankel krediet en de staking van betaling door het ter beschikking stellen van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

fondsen door de

---' heer Luc De Coninck en mevrouw Els Buzzi, teneinde BVBA Tiensadventure/e . willen bohoodsnvoor ownmoQeUkahaiU~oement

Uit de contmlewerkzæomheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, ~ÜkÍdatondorvonrbohoud van bovenstaande, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen . worden door de vereffenaar.

ON verslag werd 1 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze v nnootsohapsnmogdorhuhen|stvoorandaredoo|'eindenwmndonaango*end.^

|

Welke beide verslagen in het dossier van de notaris bewaard zullen blijven.

De optredende notaris bevosUgt, na ondorzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

| 2. Aanstelling van de vereffenaar.

' De vergadering beslist om aan te stellen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de

homo|ogadavan deze aan~eU rechtbank:

~

! De heer DE CON|NCK, Luc Jozef, geboren te Aalst op 1 mei 1968. nationaal nummer 68.05.01 287'79.| wonende te 9300 Aalst, Biekorfstraat 63, hetgeen door hem wordt aanvaard.

; Machten van de vereffenaar:

~

! De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheid, voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen.

! De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene verga-dering. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden '

| De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het ambtshalve te nemen van een inschrijving: hU mag verzaken aan alle zakelijke rachten, voorreohten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing ;vedanan met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen,elko~otofandombokondmu~ngen ~ De vereffenaar mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan een of meerdere personen van zijn keuze opdragen. DavurafenoarinevonwwnaQomuohtigdomdoa|uitingvmndavamffeningÓekendtamakan ' Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vomffen|ng, bevestigt de vergadering met ; eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerders alle verantwoordelijkheid op zich nemen, zonder enige beperking c~

'~ uitzondering. Bezoldiging:

Hetmondaatvandovanmffenmarisonhezoldigd. 3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelflng. De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar liquidatie uit te rekenen van heden.

! 4. Goedkeuring verslagen. De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk kennis te hebben gekregennotulen van da! buitengewone algemene vergadering en van de beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en ; ipæooivo.

De vergadering stelt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling n het vermogen van de vennootschap en dat alle verplichtingen en eventuele schulden door de respectievelijke vennoten ten laste zijn genomen, derwijze dat de vennootschap kan afsluiten.

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te ondaooakon, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

! 5. Kwijting aan de zaakvoerders Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einda- este|d aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, voomoemde heer Luc De Coninck en mevrouw BUZZI Els, geboren te Aalst op 6 februari 1972.! nationaal nummer 72.O2.OBO22'83. wonende te 9300 Aalst, B|ekorfstraatO3. en wordt hen kwijting verleend | voor hun mandaat, hetgeen door hen wordt aanvaard.

STEMMING. Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen. Voor ontiedend uittreksel

Notaris Lien Couck Tegelijk hiermede neergelegd: - de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoeda de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 10.06.2011, NGL 19.09.2011 11548-0122-009
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 11.06.2010, NGL 16.07.2010 10317-0377-009
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.06.2009, NGL 19.08.2009 09594-0385-009

Coordonnées
TIENSADVENTURE

Adresse
BIEKORFSTRAAT 63 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande