TIHECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIHECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.909.563

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 28.06.2014 14227-0176-010
10/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304209*

Neergelegd

08-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847909563

Benaming (voluit): TiHeCon

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9111 Sint-Niklaas, Hof van Belsele 37 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 7 augustus 2012, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TiHeCon.

2. Zetel : Hof van Belsele 37 bus 2, 9111 Belsele  Sint-Niklaas

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Tim Emiel HEIRMAN, ongehuwd, wonende te 9111 Belsele  Sint-Niklaas, Hof van Belsele 37 bus 2.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Tim Heirman, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. De vennootschap heeft tot doel :

a)Alle activiteiten, zoals het adviseren, ontwikkelen, ontwerpen, produceren en assembleren met betrekking tot informatica, hard- en software, computers en communicatie; alle diensten dienaangaande zoals de opleiding en ondersteuning inzake computergebruik.

b)De verkoop en aankoop, nationaal en internationaal (distributie) van telecommunicatieproducten, communicatieproducten, hard- en software en bureautica en alle aanverwante producten, alsmede de knowhow hieraan verbonden.

c)Computerservicebureau; realisatie van programma s en gebruiksklare systemen; gegevensverwerking; databanken; en overige activiteiten in verband met computers.

d)Kleinhandel in kantoormachines (inclusief computers, servers en dergelijke) en kantoormeubilair. e)Computerconsultancy-activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

f)Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

g)Gegevensverwerking, web-hosting en aanverwante activiteiten.

h)Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

i)Voeren van administratie voor derden.

j)Het verlenen van bijstand, advies, leiding en project management aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

k)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

l)Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

m)Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande, of nog op te richten vennootschappen.

n)Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

o)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door uitbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

p)Zij kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

q)Zij kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

r)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

s)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

t)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

u)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

v)Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband zouden houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

w)De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap kan geen handelingen verrichten waarvoor de toestemming of controle van de commissie voor bank- en financiewezen vereist is.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dirk Joos met zetel te 9112 Sinaai  Sint-Niklaas, Zwaanaardestraat 48, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van ¬ 18.600,00 voor de vennootschap in oprichting bij de

naamloze vennootschap Fortis Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Luik B - Vervolg

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 20.06.2016 16183-0307-011

Coordonnées
TIHECON

Adresse
POTTERSDREEF 3 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande