TIM CLAEYS INFORMATICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIM CLAEYS INFORMATICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.846.791

Publication

13/12/2013
ÿþ Moa Word 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WIJNZILVER 9 - 9920 LOVENDEGEM

(volledig adres)

Onder+Wverp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 25 november 2013, geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Aalter op 2 december 2013, Boek 5/443, blad 41, vak 8, Ontvangen: 50,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: L. De Groote, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Tim Claeys Informatics met zetel te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "TC INFORMATICS" en artikel 1 van de statuten aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de ven`'nootschap te verhogen met een bedrag van dertienduizend zeshonderd euro (13.600 E) om het te brengen van vijfduizend euro (5.000 ¬ ) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) door inbreng in speciën van vijfduizend euro (5.000 E), mits uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, als volgt: De Heer Claeys Edmond, rijksregisternummer 55.10.29-145.16, wonend te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9, doet een inbreng van vijfduizend euro (5.000 E).

De aandeelhouder, de Heer Claeys Tim, doet afstand van zijn voorkeurrecht,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door volgende tekst in te lassen in artikel 3, na "- Het organiseren van opleidingen en seminaries in het kader van voornoemde activiteit.":

n.. De installatie van bedrading en toebehoren, de installatie van hulpvoedingssystemen, de installatie van de bedrading van telefooninstallaties, parlofonie, videofonie en computersystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie van databekabeling, en in de breedste zin alle activiteiten die verband houden met elektrotechnische installaties.

- De uitwerking, de installatie en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, domotica- en automatiseringprocessen, klimaatbeheersing en ventilatie, luchtbehandelinginstallaties, koeltechniek, branddetectie, verwerking en verkomen van pollutie en dergelijke.

- Alle werken en installaties die betrekking hebben op energiebesparende investeringen zoals zonnecollectoren, zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en de daarbij horende installaties voor verwarming en waterbehandeling.

- De ontwikkeling, productie, commercialisering en installatie van besturingssystemen die met voornoemde installaties verband houden.

- Het verlenen van technische ondersteuning aan andere bedrijven bij het optekenen en uitwerken van offertes en het begeleiden van hun projecten.

Begeleiding, logistieke en technische ondersteuning aan particulieren tijdens de uitvoering van de door hen uitgevoerde werken.

- De groot- en kleinhandel, import en export, aankoop en verkoop van alle apparatuur die met voornoemde activiteiten in verband staat, verwarmingsinstallaties, alarminstallaties en beveiligingsapparatuur, domotica, aircotoestellen en andere luchtbehandelinginstallaties, verlichtingsapparatuur, elektrisch en elektronisch materieel, kabels, draad, schakelaars, schakelkasten en dergelijke, hiermee wordt eveneens de on-line verkoop bedoeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Slang

Ondernemingsnr : 0849.846.791

Benaming

(voluit) : TIM CLAEYS INFORMATICS (verkort) :

NEERGELEGD

~ 3 SCC, 2013

~FTÎ~~ i

KOOPt" I.~l~>S%ig hT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

} y

0-4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De aankoop, verkoop, import en export van 3D-printing toestellen, eveneens de online verkoop bedoeld.' De vennootschap kan eveneens opdrachten tot het printen via 3D aannemen voor derden."

VIERDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer Tim Claeys als zaakvoerder en geeft hem kwijting en

décharge over zijn bestuur.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, de Heer Edmond Claeys, rijksregisternummer 55.10.29-145.16, wonend te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9. In geval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege warden uitgeoefend door zijn echtgenote, Mevrouw Tieberghien Rita, rijksregisternummer 58.07.10-174.17, wanend te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de starters-BVBA te wijzigen in een gewone BVBA en aanneming van nieuwe

statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, staat van activa en passiva dd 30 september 2013, verslag van de zaakvoerder dd 12 november 2013 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12305545*

Neergelegd

23-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0849846791

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): TIM CLAEYS INFORMATICS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN, geassocieerd Notaris ter standplaats

Lovendegem op 23 oktober 2012 blijkt dat

De Heer CLAEYS Tim Mikel Mark, geboren te Gent op 21 oktober 1986, rijksregisternummer 86.10.21-031.51, ongehuwd, wonend te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: "TIM CLAEYS INFORMATICS".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

5. De vennootschap wordt opgericht met als doel volgende handelsactiviteiten te ontwikkelen : het leveren van IT-diensten, hieronder wordt bedoeld :

- Aankoop & verkoop, installatie en onderhoud van hardware en software, alsook de aankoop & verkoop, installatie en onderhoud van alle audiovisuele apparatuur.

- Het organiseren van opleidingen en seminaries in het kader van voornoemde activiteit.

Om dit doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op eender welke wijze.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

6. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfduizend euro (5.000 EUR)

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

7. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand mei, om achtien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en

statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

10. Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer CLAEYS, Tim, geboren te Gent op eenentwintig oktober duizend negenhonderdzesentachtig, wonend

te 9920 Lovendegem, Wijnzilver 9.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvlooien, en alle activiteiten ondernomen sinds 15 september 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHTEN

De Heer De Cocker Guy, Linde 80 te 9940 Sleidinge in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DC Office, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de

oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TIM CLAEYS INFORMATICS

Adresse
WIJNZILVER 9 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande