TIM LAUREYS ADVOCATEN, AFGEKORT : TLA

BV CVBA


Dénomination : TIM LAUREYS ADVOCATEN, AFGEKORT : TLA
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 538.933.384

Publication

04/10/2013
ÿþmotl 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoud aan hel Belgisc' Staatsbic

Ondernemingsnr: fl S $ 1 b 3e-1

Benaming (votutt) :TIM LAUREYS ADVOCATEN

(verkort) : TLA

ll Rechtsvorm : BV o.v.v. coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustaaf Callierlaan 7

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

;Uit een akte verleden voor Meester Luc JANSEN, notaris te Gent op 23 september 2013,

neergelegd ter registratie

1/ OPRICHTERS:

11.. De heer LAUREYS Tim Tony Rita Guido, advocaat, geboren te Aalst op 16 augustus 1977;

ÿ wonend te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse steenweg 246;

2. De heer CRABBE Patrick Maurits François, advocaat, geboren te Roeselare op 16 maart 1951,, wonend te 9850 Nevele, Legekouter 14;

3. De heer AERTS Dieter, advocaat, geboren te Gent op 20 september 1978, wonend te 9000 Gent Eendrachtstraat 166. 2/ RECHTSVORM EN NAAM: burgerlijjke vennootschap o.v.v. coöperatieve vennootschap meti beperkte aansprakelijkheid genaamd "TIM LAUREYS ADVOCATEN", afgekort "TLA"; 3/ ZETEL: 9000 Gent, Gustaaf Callierlaan 7

4/ DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft tot doel in het algemeen de uitoefening van de rechtspraktijk en meer in het bijzonder de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die

verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals bijvoorbeeld het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder, voorlopig bewindvoerder, sekwester, commissaris inzake opschorting, bemiddelaar, arbiter, docent, vereffenaar of curator.

De vennootschap heeft tevens tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en het voeren van een advocatenkantoor, met inbegrip van het huren, leasen, aan- en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het opnemen van kredieten, het stellen van hypotheken of het verlenen van andere waarborgen, het aanwervan van personeel, het aangaan van samenwerkingsverbanden en associates met andere; advocatenkantoren, evenals het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten met één of meer individuele advocaten of met één of meedere advocaten-stagiairs.

De vennootschap kan verder hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan. Zij mag ooki leningen toestaan of leningen toegestaan door derde aanverwante vennootschappen waarborgen.

Mits voorafgaande toelating van de Orde van Advocaten, indien vereist, kan de vennootschap andere samenwerkingsverbanden aangaan, hetzij in het buitenland, hetzij in het binnenland.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening; il van het beroep van advocaat eerbiedigen.

5/ DUUR: onbepaalde duur.

61 MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

i_

Rue ID In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1131P51,1011J11 1 1111

+

V 1 2 5 SEP. 2013



REÇttOdamt;: VAN

KOOM-19,11en TE GENT





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt £ 20.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 200

aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk 1/200' van

het kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig geplaatst. Er wordt op ingeschreven als volgt:

- door de heer LAUREYS Tim, voornoemd, voor de som van veertien duizend euro (£ 14.000,00);

- door de heer CRABBE Patrick, voornoemd, voor de som van drieduizend euro (£ 3.000,00);

- door de heer AERTS Dieter, voornoemd, voor de som van drieduizend euro (e 3.000,00);

In vergelding voor deze inschrijving worden volgende aandelen zonder nominale waarde

toegekend:

- aan de heer LAUREYS Tim, voornoemd, 140 aandelen;

- aan de heer CRABBE Patrick, voornoemd, 30 aandelen;

- aan de heer AERTS Dieter, voornoemd, 30 aandelen.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben volgestort zijn.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Boven dit vaste gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden. Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van het bestuursorgaan.

De verschijners verklaren dat het bedrag van de volstorting van de door hen in geld onderschreven aandelen, hetzij e 20.000,00 EUR gedeponeerd is bij KBC Bank te Brussel en nummer 737-0401251-05 dragend.

7/ AANDELEN:

-AANDELEN-STORTING

De aandelen zijn op naam.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen mogen geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

Het bestuursorgaan kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en waarvan hij de bijzonderheden bepaalt.

Door het nemen van een aandeel bij de oprichting of later gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten. Bijstorting of volstorting worden door het bestuursorgaan opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip.

-

VENNOTEN-AANDEELBEWIJS

De vennoten zijn de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte alsmede al degenen die later toetreden en daartoe één of meer aandelen nemen. Er moeten er tenminste drie zijn,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden, dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens de vermelding van:

- de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

- het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en de

terugbetalingen, met opgave van de datum;

- de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;

- de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

- de gedane stortingen;

- de opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van

aandelen en voor de terugneming van stortingen worden aangewend.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

Aan elke vennoot wordt een certificaat uitgereikt, waarin worden aangegeven de naam van

de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de vennoot, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bilagen bij liée BeIgiscïi Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor "

-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor- "

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

datum van zijn toetreding, alles ondertekend door de vennoot, en door degene die als bestuurder

optreedt en voor de vennootschap tekent.

' - AANDELEN IN ONVERDEELDHEID-BLOTE EIGENDOM EN VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen

verbonden aan een aandeel aangaande hetwelk betwisting zou bestaan voor wat betreft de eigendom, het

vruchtgebruik of de blote eigendom. "

De mede-eigenaars, de schuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmacht-drager en de vennootschap er, schriftelijk, van te verwittigen.

Zo het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap, in welke gevallen het stemrecht aan de blote eigenaar toekomt.

AANSPRAKELIJKHEID VENNOTEN

*ALGEMEEN

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap boven het bedrag dat op hun

aandelen dient te worden gestort. Zij zijn slechts beperkt aansprakelijk. "

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijfjaar te rekenen van zijn uittreding of zijn uitsluiting, binnen de grenzen van zijn verbintenis als vennoot, persoonlijk instaan voor aIIe verbintenissen door de vennootschap aangegaan voor het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting zich heeft voorgedaan.

* AANSPRAKELIJKHEID  TUCHTSTRAF

De professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt, tenzij anders bepaald. De vennoot belast met het dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt,

Iedere vennoot dient de andere in te Iichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, die geschorst wordt door de bevoegde tuchtinstanties, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mag in zijn plaats gedurenende de straftijd een vervanger aanstellen.

De vennoot, die door de bevoegde tuchtinstanties verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze vennootschap.

- TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN

Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat aan de hiernavolgende cumulatieve vereisten voldoen:

_ ingeschreven zijn op het tableau van de Orde van Advocaten bij de balie van het rechtsgebied , waar de vennootschap haar zetel heeft;

- aangenomen worden door het bestuursorgaan;

hij moet zich daartoe vrijwillig kandidaat hebben gesteld;

- voorgesteld zijn door tenminste twee vennoten.

Het Iidmaatschap wordt verkregen door het nemen van tenminste één aandeel dat wordt ingeschreven in het aandelenregister, voorzien van een volgnummer. Een certificaat wordt uitgereikt. De toetreding als vennoot na de oprichting blijkt, bij uitsluiting van enig ander bewijs, uit het plaatsen van de handtekening voorafgegaan door de dagtekening tegenover de naam, in het aandelenregister.

De toetredende vennoot is gehouden tot betaling, boven het nominaal bedrag van zijn aandelen, van een eventueel inkomgeld waarvan het bedrag v66r zijn toetreding vastgesteld wordt door het bestuur. Dit inkomgeld dient dadelijk gestort te warden en wordt als onbeschikbaar geboekt op de balans onder de benaming'Tnkomgelden', onmiddellijk na de rubriek "Kapitaal". -UITTREDING VAN VENNOTEN

De vennoten kunnen slechts uittreden indien het netto-actief niet daalt beneden het vast gedeelte van het kapitaal en er tenminste drie vennoten overblijven. De beslissing omtrent de uittreding wordt genomen door de algemene vergadering. Deze beslissing kan enkel genomen worden in de eerste zes maanden van het boekjaar.

De uittreding blijkt uit de vermelding daarvan op het certificaat van de vennoot en in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aandelenregister, naast zijn naam. Die vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de vennoot en door degene die als directeur optreedt en voor de vennootschap tekent.

-UITSLUITING VAN VENNOTEN

Een vennoot kan slechts uitgesloten worden op voorwaarde dat het vast gedeelte van het kapitaal gehandhaafd wordt en er tenminste drie vennoten overblijven.

Een vennoot kan uitgesloten worden wegens tekortkoming aan de verplichtingen die uit de , statuten voortvloeien of indien hij andere daden verricht die met de belangen van de vennootschap strijdig zijn. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting bij gewone meerderheid nadat elke vennoot wier uitsluiting voorgesteld is verzocht werd zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven binnen één maand nadat een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd. Wanneer een vennoot wordt uitgesloten heeft hij slechts recht op de terugbetaling van zijn inbreng en op zijn deel in de winst van het lopende boekjaar.

De uitsluiting moet in ieder geval blijken uit een proces-verbaal door het bestuursorgaan opgemaakt en ondertekend. Dit proces-verbaal vermeldt de gegevens waaruit volgt dat de uitsluiting is uitgesproken overeenkomstig de statuten. Het wordt ingeschreven in het aandelenregister en binnen de vijftien dagen wordt een eensluidend afschrift ervan toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

-UITKERING VAN DE WAARDE VANDE AANDELEN

De vennoot die is uitgetreden, uitgesloten of zijn aandelen gedeeltelijk heeft teruggenomen, heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandelen, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

-OVERDRACHT VANAANDELEN

De aandelen kunnen aan vennoten overgedragen worden indien zij volgestort zijn, of, bij ontstentenis daarvan met de voorafgaande toestemming van het bestuur.

De aandelen kunnen aan derden overgedragen worden, indien zij voldoen aan de voorwaarden voor de intreding van nieuwe vennoten.

De overdracht geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

-OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het aandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap overeenkomstig artikel 13. De uitbetaling hiervan dient te geschieden uiterlijk binnen de twee jaar na overlijden, met een interestvergoeding van drie ten honderd.

Indien de erfgenaam reeds vennoot was voor het overlijden verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. Ook kunnen de erfgenamen van de overledene vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten die daartoe in de statuten gesteld zijn.

De overgang geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

8/ BESTUUR. EN VERTEGENWOORDIGING

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die de hoedanigheid van advocaat-vennoot moeten hebben, en die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als bestuurder, zal deze rechtspersoon met het oog op de uitoefening van het bestuursmandaat conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger aanstellen die zelf advocaat moet zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten bij de balie van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, moet ingeschreven zijn. Deze vaste vertegenwoordiger dient te worden aanvaard door alle bestaande vennoten van de vennootschap.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Binnen acht dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel Alle bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De bestuurder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien

-BEVOEGDHEDEN VAN DE BESTUURDER(S)

Elke bestuurder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Elke bestuurder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

-VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door elke bestuurder alleen optredend.

Een bestuurder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Het bestuursorgaan kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid van advocaten behoren en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de stafhouder en/of de . Orde van Advocaten.

9/ ALGEMENE VERGADERING

-SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

-OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda en de door de Wet en deze statuten vereiste stukken, ten minste vijftien dagen váár de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de derde vrijdag van de maand februari van ieder jaar om achttien uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de (oudste) bestuurder (in jaren) aanwezig op de vergadering.

VOLMACHTEN

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

- BESLISSINGEN

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de Wet en/of deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Billagen .bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" n

"

mad 7 i.i

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikels 435 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

De algemene vergadering zal alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

-STEMRECHT

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

-NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks wensen.

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter of de ondervoorzitter getekend.

- SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

10/ BALANS - WINSTVERDELING

-BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één september van ieder jaar en eindigt op éénendertig augustus van elk daaropvolgend jaar.

-JAARVERSLAG

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Desgevallend overhandigt dit orgaan één maand véár de algemene vergadering de documenten, samen met een verslag, aan de commissaris(sen).

De commissaris(sen) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen váór de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap.

-WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kapitaal heeft bereikt.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het

bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit

over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de

vennoot (vennoten) belast met de controle.

11/ONTBINDING - VEREFFENING

-VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook,

geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke

van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door het bestuursorgaan, in voorkomend geval

handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden

de vereffenaars in dit geval gezamenlijk op.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen

186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de

algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de

aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling

van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief

vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van

de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder aI de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de

vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke

voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze

laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

-SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats

worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de

aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de

vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen

hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

12/ OVERGANGSBEPALINGEN:

-BESTUURDER:

Wordt hierbij als enige bestuurder benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur: de heer

LAUREYS Tim, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid

te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd.

-Afsluiting van het eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31 augustus 2015.

-Datum van de eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

-Kosten

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten, die ten laste van de vennootschap vallen

wegens haar oprichting, bedraagt £1.235.

-Overname van verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het E3eigisch Staatsblad

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor " vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

behouden aan {iet Belgisch Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Staatsblad



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Luc JANSEN, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij Tiël Bëlgîsdi Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2014
ÿþMod Word 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1 j1j1E111 u

Ondernemingsnr : 0538.933.384

Benaming

(voluit) : TIM LAUREYS ADVOCATEN

(verkort) : TLA

Rechtsvorm : BV o.v.v. coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustaaf Callierlaan 7 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging

In toepassing van artikel 396 § 3 van het Wetboek van vennootschappen werd heden neergelegd ter griffie: - tim Laureys Advocaten BV ovv CVBA Quasi Inbreng -Verslag van de bedrijfsrevisor - November 2013 Bijzonder verslag van de bestuurder inzake overname van vermogensbestanddelen op naam van 1 van de aandeelhouders - 20 november 20123

Tim Laureys

bestuurder

~

I\l HG ELtCU

10 DEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL 14T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TIM LAUREYS ADVOCATEN, AFGEKORT : TLA

Adresse
GUSTAAF CALLIERLAAN 7 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande