TIME OUT

Société en commandite simple


Dénomination : TIME OUT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.112.304

Publication

10/03/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nac1:.,

In de bi ia "en bij het Bei -isch Staatsblad békèhd te rnakén kfl' ie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

llI QIl 11111 IIll mi 1 l lllI lll I I llI

" iio3eiaa*

2 8 -02- 2011

RECHT AN KOOPHANGENT

Ondernemu gsnr : ®~ ~C~ `~ 9, `").- a

Benaming

(voluit) : TIME OUT

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jules de saint Genoisstraat 1 b 3 - 9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : Oprichting

TIME OUT

DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

OPRICHTING

Tussen ondergetekenden

1.Mevrouw Rebekka Spelt

Jules de saint Genoisstraat i b 3

9050 Gentbrugge NN: 82.07.29-118.07

2.De heer Alex Deman

Jules de saint Genoisstraat 1 b 3

9050 Gentbrugge

NN: 74.01.22-079.46

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming TIME OUT.

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Jules de saint Genoisstraat 1 b 3, 9050 Gentbrugge. De zetel mag niet overge-bracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - i OiO)f2OII _ Ëinriëxës iÏu Mónitëür bëlgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen,

Vertaaldiensten en tolken;

Verhuur van videocassettes en  banden, dvd's, cd's en grammofoonplaten,

Verhuur van televisietoestellen en ander audio- en video apparatuur,

Exploitatie van schouwburgen, concertzalen, theaters, Music-halls, cabarets en andere accommodaties voor podiumkunst;

Beheer en exploitatie van culturele centra;

Het bieden van overig amusement: circussen, poppentheaters, rodeo's, klant- en lichtspelen, enzovoorts;

Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen

Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren, n.e.g.

Groothandel in kleding, inclusief sportkleding

Groothandel in parfumerieën en cosmetica

Groothandel in toiletartikelen

Overige vormen van onderwijs

Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening

Haarverzorging

Manicure en pedicure

Sauna's, solaria, baden enz.

Kapsalons

manicure en pedicure

Overige lichaamsverzorging

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere

vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen verhuren, huren, leasingcontracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

Zij mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

De vennootschap heeft tot doel, in Belgié en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken- met, deelnemen in, of op gelijk-welke- wijzer rechtstreeks of-onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunningsattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn sullen bijgevolg slechts uitgeoefend mogen worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan;

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medeven-moten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met een nominale waarde van twintig euro elk. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

-door mevrouw Spelt Rebekka: 1.980,00 euro

-door de heer Deman Alex: 20,00 euro

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aan-delen toegekend :

-aan de mevrouw Spelt Rebekka: negenennegentig aandelen

-aan de heer Deman Alex: een aandeel

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

Mevrouw Spelt Rebekka is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De heer Deman Alex is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in :

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, mevrouw Spelt Rebekka. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap

te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdin-'gen van onroerende -

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

_ _ _ _goederen van de. vennootschap -en-het-aangaan-van-leningen,-is-evenwel-het eenparig-- --akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kun-men uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aan-waard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervuiling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennoot-schap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht een vergoeding in geld op te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belem-+meren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Ieder jaar op 31 maart zal een inventaris en een balans worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene ver-gadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgencmen op de winsten. Zij zullen even-eens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

1

Artikel 13 Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen 1,

De_jaarvergadering_zal gehouden-worden-op-de eerste-vmdag-van-de-maand-september-orn-tien-uurten-- -

maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de venno-'ten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vernielden.

De vergadering zal worden voorgezeten door mevrouw Spelt Rebekka. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle ven-'noten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Artikel 14 Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Voor-

behouden aan'hel Belgisch

Staatsblad

Worden er geen verettenaarS benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene ver-gadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aande-lenbezit

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - VOLMACHT

1.Het eerste boekjaar Loopt vanaf heden tot eenendertig maart 2012. De eerste Algemene Vergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

2.Met eenparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor An Brysse en Partners BVBA vertegenwoordigd door An Brysse, Pater Vandemoerelaan 5, 8420 De Haan, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijvingen in het handelsregister, aanvraag ondernemingsnummer via kruispuntbank, tot aanvraag van het BTW nummer en het vestigingsattest bij de Kamer voor Ambachten en Neringen en tot het invullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseiingen dienaangaande.

3.De Komparanten verklaren bij toepassing van artikel dertien / bis vennootschappenwet, dat de gewone commanditaire vennootschap TIME OUT alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden.

Verleden te Gentbrugge, 16 februari 2014

Op de laatste blz. van j..uik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)ni.en} bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþ Alod S4od 19,7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE E LE GD

14 -04- 2015

RECHTBANK VAN

KORPHerieL TE GENT

Ondernemingsnr : 0834.112.304

Benaming

(volalt) : TIME OUT

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel ; Jules de Saint Genolsstraat 1-b3 -- 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en benoeming vereffenaar

DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN DD 31 MAART 2014 VAN GCV: TIME OUT HEEFT VOLGENDE BESLISSINGEN GENOMEN:

1. De algemene vergadering beslist dat de heer Alex Deman en mevrouw Rebekke Spek te ontslaan als: zaakvoerder vanaf heden.

2. De algemene vergadering beslist om mevrouw Rebekka Spelt aan te stellen ais vereffenaar.

3. De gewone commanditaire vennootschap TIME OUT, gevestigd Jules de Saint Genolastraat 9 b3, 9050 GENT, wordt ontbonden vanaf heden.

f

Spelt Rebekka

Zaakvoerder

IW~I'~~I~I~MI~VNN~M

*15060008*

"

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recte : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij. van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TIME OUT

Adresse
JULES DE SAINT GENOISSTRAAT 1, BUS 3 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande