TINE SIMOENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TINE SIMOENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.989.682

Publication

22/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 8 JAN. 2013

Griffie

111I11111,1,111,11111118111

Vr behc iii

aar

Be Staa

oi



Ondernemingsnr: oS'c,$,%8%,Q.g&

Benaming

(voluit) : TINE SIMOENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem, Egaalstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Blijkens onderhandse akte de dato 06/12/2012, "geregistreerd dertien bladen, geen verzendingen, te Waregem op 19 DEC 2012, Boek 6/20, Blad 49, Vak 12, ontvangen : Vijfentwintig Euro (t_ 25), getekend voor de E. A. Inspecteur, Laverge Gudrun.", werd een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met volgende gegevens









NAAM

De naam van de vennootschap luidt "TINE SIMOENS".



RECHTSVORM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.



ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Egaalstraat 11.

IDENTITEIT HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOOT

Mevrouw Tine SIMOENS, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Egaalstraat 11 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap, Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.









KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt elfduizend tweehonderd euro (E 11.200,00) en is vertegenwoordigd

door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt honderd en twaalf euro (¬ 112,00).

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar', vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op éénendertig december'. tweeduizend dertien.



BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

"

rt hoor,. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld warden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten_ Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgestoten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

Vennoten die slechts een inbreng van arbeid of diensten in de vennootschap gedaan hebben, zullen hun bijdrage in het verlies moeten betalen binnen de drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe van het betalen van een interest gelijk aan de wettelijke interest na het verstrijken van deze termijn.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw Tine SIMOENS, bij de benoeming wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Egaalstraat 11.

De bevoegdheid van de statutaire zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Tine SIMOENS Beherend vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: kopie van de oprichtingsakte

s

,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TINE SIMOENS

Adresse
EGAALSTRAAT 11 9790 WORTEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande