TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE

Divers


Dénomination : TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 423.100.736

Publication

12/03/2014
ÿþMod Worp 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0423.100.736

Benaming

(voluit) : ACCOUNTANTSKANTOOR ERIK MARTENS

(verkort) : AEM

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fraterstraat 132, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BENAMING - WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING -

WIJZIGING JAARVERGADERING - OMVORMING NAAR NV - ONTSLAG/BENOEMING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 14 februari 2014, geregistreerd te Roeselare op 18 februari 2014, Boek 538 Blad 31 Vak 16, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50), de E.A. Inspecteur Chantal VANKEIRSBILCK, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR ERIK MARTENS, afgekort AEM, met zetel te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer BTW BE-0423.100.736, onder meer heeft besloten:

Eerste besluit - Wijziging benaming

De vergadering besluit om met ingang van heden de benaming van de vennootschap te wijziging naar TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE.

Tweede besluit  Wijziging doel

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het negende besluit hierna.

Derde besluit - Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde besluit  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ . 62.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Vijfde besluit - Wijziging datum en uur jaarvergadering

De vergadering besluit de datum en het uur van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar 2014 om vijftien uur.

Zesde besluit  Kennisname verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap evenals van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN CAUTER - SAEYS & Co, te Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~

Voor- 111111111!11111,1,111111111111113

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

NikRGELEGD

0 3 MAART 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHAMEL TE OEN'; ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, luiden letterlijk als volgt;

'VII. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werd de staat van actief en passief, afgesloten per 31 december 2013 van de BVBA aan volledige controles onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een NV,

Bovenvermelde staat van actief en passief, afgesloten per 31 december 2013, werd opgesteld door het bestuursorgaan, doch werd nog niet ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder(s) zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto. actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt E 140.297,33 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 18.600,00 en hoger dan het minimum te volstorten kapitaal vereist voor een NV.

Deze verrichting kan maar plaatsvinden onder voorbehoud van de geplande kapitaalsverhoging

Gedaan te Roeselare,

op 13 februari 2014

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & Co - bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J, Degryse - zaakvoerder"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zevende besluit - Omzetting

Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering om de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap waarvan de naam, het doel, de zetel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor, zonder dat de raming van deze activa- en passivabestanddelen enige wijziging ondergaat.

Het huidig kapitaal ad tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) zal het kapitaal uitmaken en is vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen,

Elke vennoot zal één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd vijftig (150) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toebedeeld als volgt:

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, voornoemd, die aanvaardt: honderd achtenveertig (148) aandelen;

- aan de Heer TITECA Emmanuel, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel;

- aan de Heer VERCRUYSSE Frank, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel.

De omzetting geschiedt op grond van:

N de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der Registratie-, hypotheek- en griffierechten;

C/ artikel 210 en volgende van het wetbcek der inkomstenbelasting.

De omzetting brengt geen fiscale gevolgen met zich mee.

Achtste besluit  Ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het ontslag dat werd gegeven door mevrouw TITECA Isabel, wonende te

8800 Roeselare, Boomgaardstraat 15, met ingang van 1 januari 2014 en verleent haar kwijting voor de

uitoefening van haar mandaat.

Wegens de omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap wordt met ingang van heden het mandaat van de huidige zaakvoerders, evenals van

hun vaste vertegenwoordigers beëindigd, met name:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, met zetel te 8800 Roeselare, Hierweg 198, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0882.371.584, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Titeca, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9;

- de heer VERCRUYSSE Frank, voornoemd;

- de heer CORNELIS Bram, wonende te 9870 Zulte, Anglo 39.

De vergadering verleent de zaakvoerders, evenals hun vaste vertegenwoordigers, algehele kwijting voor de

uitoefening van hun mandaat.

Negende besluit  Goedkeuring tekst statuten

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast ais volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK I - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL EEN -- BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend

in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE". Deze benaming dient steeds onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een NV". ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132.

ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5' het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap heeft tot doel, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

" adviesverlening;

" het verlenen van startersadvies en het aanbieden van ondersteuning aan startende ondernemingen;

" het aanbieden van juridische ondersteuning en het verlenen van juridisch advies;

" het begeleiden van familiale ondernemingen;

" de structurering van groeibedrijven..

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die Krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doe! te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en Organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - REGISTER

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen op naam en zullen altijd op naam blijven, zonder aanduiding van de nominale waarde.

HOOFDSTUK III - BESTUUR

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste 3 leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders met een meerderheid van 4/5en van de stemmen en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering met eenzelfde meerderheid,

De meerderheid van de bestuurders moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van de raad van bestuur moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder wiens mandaattermijn is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEID

De raad van bestuur heeft de residuaire bevoegdheid en is dus bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig. Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid hebben die vermeld is onder artikel 11, 4de lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen,

De raad van bestuur stippelt het algemene beleid van de vennootschap uit en houdt toezicht over de effectieve leiding van de vennootschap uitgeoefend door het directiecomité.

Behalve hetgeen waarvoor de raad van bestuur bevoegd is overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en de residuaire bevoegdheid, worden volgende bevoegdheden uitdrukkelijk voorbehouden aan de raad van bestuur:

1.Vastleggen van de basisprincipes van het personeelsbeleid, belangrijke beslissingen in personeelszaken, . aanwerven van kaderpersoneel, personeel op sleutelfuncties en personeel met hogere looneisen, evenals de aanwerving van personeel met meer dan vijf jaar ervaring.

2.lnvesteringen boven de 10.000 ¬ .

3,Aankoop en verkoop van participaties of activiteiten.

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge 4.Afsluiten van leningen en toestaan van zekerheden.

5.Het afsluiten van huurovereenkomsten.

6.Strategische beslissingen.

7.De vestigingspolitiek.

8.Het bepalen en bijsturen van de missie en de lange termijndoelstellingen, onder andere betreffende de

markten, de producten, de competitieve voordelen en de organisatiestructuur.

9.De vaststelling, goedkeuring, realisatie en opvolging van het business plan en budget, evenals de

goedkeuring van de resultatenanalyse van het lopende werkjaar.

10.De erkenning van een schuld.

11,1-let doen van langlopende toezeggingen in het kader van de commerciële relatie.

12.Het aanpakken en oplossen van crisissen.

13.1-let bemiddelen tussen directeurs.

Voorafgaandelijke informering van de Directeurs (voor zoveel als mogelijk) is vereist voor wat betreft de punt

1 tot en met punt 6 van de in art. 11.7 vermelde voorbehouden bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL VEERTIEN  VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze

waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door

de meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

Aangaande de bevoegdheden die zijn overgedragen aan het directiecomité, wordt de vennootschap

evenwel rechtsgeldig vertegenwoordigd door één directeur,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een

gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere

gevolmachtigden.

ARTIKEL ZESTIEN  DIRECTIECOMITE

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan een directiecomité worden

opgericht, waaraan de raad van bestuur de effectieve leiding van de vennootschap overdraagt, zonder dat deze

overdracht slaat op de vaststelling van het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die op

grond van andere bepalingen van het Wetboek van vennootschap en de statuten zijn voorbehouden aan de

raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het directiecomité. De leden van het directiecomité

moeten niet noodzakelijk bestuurders zijn.

De meerderheid van de directeurs dient lid te zijn van het Instituut van de Accountants en de

Belastingconsulenten.

De bestuursbevoegdheden van het directiecomité zijn beperkt tot:

1.Dagelijks operationeel en vaktechnisch management van de betrokken bedrijfsentiteit binnen het door de

raad van bestuur vastgelegde kader en binnen de door de raad van bestuur van de vennootschap vastgelegde

budgetten en richtlijnen.

2.Het aan de raad van bestuur formuleren van voorstellen inzake beleids- en agendapunten.

3.Het nemen van dringende beslissingen (behalve als deze een voorbehouden bevoegdheid van de raad

van bestuur uitmaakt) mits daarop volgende rapportering aan en bekrachtiging door de raad van bestuur.

4.Het aanvaarden van fiscale volmachten.

5.Het ondertekenen van alle communicatie met de fiscus.

6.Het opmaken en ondertekenen van offertes ten aanzien van potentiële cliënten.

7.Personeelszaken: het uitbouwen van een gemotiveerd en bekwaam team van medewerkers, evenals het

aanwerven van personeel met minder dan vijf jaar ervaring onverminderd hetgeen tot de aan de raad van

bestuur voorbehouden bevoegdheden behoort.

8.Het opbouwen van een netwerk van contacten in het kader van de uit te voeren activiteiten op vlak van

accountancy, boekhouding en fiscaliteit,

9.Marketíng, image-building en profilering van de vennootschap en de groep Titeca, onder andere door het

deelnemen aan evenementen, het uitbouwen van een sociaal netwerk, het geven van voordrachten en

seminaries,

10.Meewerken aan de inhoudelijke oriëntatie van de Vennootschappen.

11 .Cijfers voorstellen met betrekking tot het budget en de opvolging desbetreffend, evenals de vaststelling

van de resultaten per kwartaal.

12. Facturatie.

13.Opvolging van klanten.

14Aankoop verbruiksmateriaal met uitzondering van wat tot de voorbehouden bevoegdheden van de raad

van bestuur behoort.

15.Kleine investeringen die passen binnen het normaal investeringspatroon van de Vennootschappen

De raad van bestuur kan bijkomende bevoegdheden, die op heden nog niet worden opgesomd in de

statuten toekennen aan het directiecomité, mits zij deze publiceert. Zij kan evenzo de bestaande bevoegdheden

wijzigen en aanpassen op diezelfde wijze.

Het directiecomité kan bijeengeroepen worden door elke directeur die tevens bestuurder is. Deze directeur

is voorzitter van het directiecomité. Op verzoek van 2 directeurs dient een directeur die tevens bestuurder is een

Directievergadering bijeen te roepen, waarbij deze Directeurs de agendapunten bij hun verzoek bezorgen aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

de zaakvoerders. Bijkomende agendapunten kunnen worden aangebracht een week voor de vergadering. De raad van bestuur van de vennootschap kan de vergadering met drie weken uitstellen.

Het mandaat van de leden van het directiecomité is bezoldigd overeenkomstig de door de hen met de vennootschap afgesloten overeenkomst.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL ZEVENTIEN - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de eerste maandag van de maand juni van elk jaar, om vijftien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL NEGENTIEN - VERTEGENWOORDIGING

Aile stemgerechtigde aandeelhouders kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een aandeelhouder, bestuurder of directeur stemmen.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING  DEELNAME OP AFSTAND

23.1. Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe stuurt de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven terug te sturen.

Wordt binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet te zijn genomen.

23.2. Het is mogelijk om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, warden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur zorgt voor het elektronisch communicatiemiddel en bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd. De raad van bestuur kan tevens voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel met als enige doelstelling het waarborgen van de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen en te stemmen.

Artikel 23.2 geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de bestuurders en de commissarissen.

HOOFDSTUK V : BOEKJAAR - BALANS - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

ARTIKEL VIERENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de raad van bestuur, zal een bestemming geven aan het saldo.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI : ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ZESENTWINTIG  ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig de wet.

Indien een vereffenaar wordt aangesteld zal voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, de vereffenaar die deze hoedanigheid niet heeft, beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN 1N EEN HAND

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden, behalve indien de enige aandeelhouder geen lid is van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten: in dergelijk geval, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Tiende besluit -- Benoemingen

De vergadering besluit om met ingang van heden volgende personen te benoemen als bestuurders voor een termijn ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2020:

1/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIEMAC, met zetel te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0883.542.415, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Titeca, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9;

2/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLOMME ACCOUNTANCY, met zetel te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0882.481.155, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philiep Blomme, wonende te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12;

3/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE FRANK, met zetel te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0861.641.694, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frank Vercruysse, wonende te 8520 Kuurre, Hulstsestraat 196.

Voormelde personen, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van hun mandaat.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake, Elfde besluit  opdracht - volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg 198, vertegenwoordigd door de heer Emmanuel Titeca, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders zijn vervolgens in een raad bijeengekomen. Met unanimiteit, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, besluiten zij te benoemen tot directeurs :

1/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap TITECA ACCOUNTANCY, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0882.371.584, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Titeca, wonende te 8800 Roeselare (Beveren), Claeyssensstraat 9;

2/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE FRANK, met zetel te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 196, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0861.641.694, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frank Vercruysse, wonende te 8520 Kuume, Hulstsestraat 196;

3/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAM CORNELIS, met zetel te 9870 Zulte, Anglo 39, ingeschreven in het reohtspersonenregister te Gent onder nummer BTW BE-0817,102.363, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bram Cornelis, wonende te 9870 Zulte, Anglo 39;

4/ de gewone commanditaire vennootschap Van Bogaert@admin, met zetel te 9800 Deinze, Leiedam 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer BTW BE-0540.787.965, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Kristina Van Bogaert, wonende te 9800 Deinze, Leiedam 4;

5/ de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BLOMME ACCOUNTANCY, met zetel te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0882.481.155, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Philiep Blomme, wonende te 8570 Vichte, Schaliënhofstraat 12.

Voormelde personen, hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van hun mandaat.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 14 februari 2014;

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ Mod WOrd 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

3192350*



NEERGELEGD

Q 9 SEP. 2013

KOCi HAMÇ GEJT

Ondernemingsnr : 0423.100.736

Benaming

(voluit) : Accountantskantoor Erik Martens

(verkort) : A.E.M.

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Fraterstraat 132, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

De algemene vergadering dd.. 28.08.2013 heeft met eenparigheid van stemmen Dhr. Bram Cornelis, wonende te 9870 Zulte, Anglo 39 benoemd tot zaakvoerder. Dhr. Bram Cornelis, heeft dit mandaat aanvaard

De zaakvoerder,

Frank Vercruysse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12492-0012-019
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.06.2011, NGL 14.07.2011 11289-0566-017
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 12.08.2010 10407-0373-016
23/07/2009 : GE133244
30/04/2009 : GE133244
01/07/2008 : GE133244
14/04/2008 : GE133244
28/06/2007 : GE133244
03/04/2007 : GE133244
10/04/2006 : GE133244
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0049-018
31/03/2005 : GE133244
29/03/2004 : GE133244
15/04/2003 : GE133244
02/04/1999 : GE133244
01/01/1997 : GE133244
01/01/1993 : GE133244
01/01/1992 : GE133244
01/01/1989 : GE133244
01/01/1988 : GE133244
01/01/1986 : GE133244

Coordonnées
TITECA ACCOUNTANCY MERELBEKE

Adresse
FRATERSTRAAT 132 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande