T'JAMPENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T'JAMPENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.013.378

Publication

24/04/2014
ÿþmod 11.1

1111111111,111,1j1111q11I11111

MY.331

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- I 1 APR. 2014

R.F4busANK" V,1 KOOPHANDEL TE S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0440013378

:

Benaming (voluit) :TiJAMPENS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

:! Zetel; Roombaardstraat 29

9810 Nazareth

: Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering inhoudende kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

:

i:

i:

: Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth de dato 28 maart 2014,

:! neergelegd ter registratie, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T' JAMPENS", met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 29, ingeschreven in het.

Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0440.013.378, met eenparigheid van stemmen 

; volgende beslissingen hebben genomen: ,

,

i VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES '

i: De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die op de laatste algemene vergadering van 31 december 2013 zijn goedgekeurd 421.555,56 euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening

van 1 april 2013. ,

,

De voorzitter wordt ontslaan van de voorlezing van de notulen. ,

,

li VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG '

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van

ï: het wetboek van vennootschappen 421.555,56 euro bedraagt. ,

,

BESLISSING TOT U TKEREN VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND .

De algemene vergadering erkent en bevestigt dat een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van:

.`j 421.555,56 euro, onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) in toepassing va& artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen werd uitgekeerd aan de huwgemeenschap van de echtgenoten TJampens Erwin Firmin Karel, geboren te Deinze op 5 april 1958, (Nationaal nummer 58.04.05 505.09), en zijn echtgenoot van Mevrouw Clauwaert Christien, geboren te Deinze op 17 december 1959,

Il (Nationaal nummer 59.12.17 416.09), samenwonende te 9810 Nazareth, Roombaardstraat 29.

De huwgemeenschap TJampens  Clauwaert, voornoemd, verklaart bij monde van de echtgenoten TJampens,

1 - Clauwaert en bevestigen het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel

i 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, . KAP1TAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

!! De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek van ,t inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procenij (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderdi

negenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 379.400,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, .

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld. '

De enige vennoot, de heer T' Jampens Erwin, voornoemd, en bij uitbreiding ook de echtgenoten T' Jam pens  : i Clauwaert, vertegenwoordigend de huwgemeenschap die er tussen hen bestaat verklaren volledig op de hoogte

i te zijn van de financiOle toestand en van de statuten van de vennootschap. .

i Na deze uiteenzetting verklaren zij, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde eend

ii bedrag van driehonderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 379.400,00) in te brengen, wetende dat

de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, ,

Dit bedrag van driehonderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 379.400,00) staat naar hum verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd door een bankattest dat aan de':

ondergetekende notaris wordt overhandigd zoals hierna gemeld. :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor- mod11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in' artikel 637 van het wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van dividendenpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 379.400,00) werd verwezenlijkt. Het kapitaal werd aldus van 18.697,34 euro gebracht op 397.997,34 euro vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Voor zoveel als nodig verklaart mevrouw Clauwaert Christien, voornoemd, zich uitdrukkelijk akkoord met het feit dat de lidmaatschapsrechten van deze nieuwe aandelen zullen toekomen aan haar echtgenoot, de heer T'Jampens Erwin, voornoemd, in eigen naam overeenkomstig het artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek. De inschrijving van de lidmaatschapsrechten van de aandelen op naam van de Heer T'Jampens Erwin, voornoemd persoonlijk impliceert dat ten aanzien van 3den de heer T'Jampens Erwin, voornoemd, zal ervaren worden als enige vennoot van de vennootschap. Mevrouw Clauwaert Christien, voornoemd, stemt hier uitdrukkelijk mee in.

De vergadering stelt vast dat het gezegde bedrag van 379,400,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met zetel te 9810 Nazareth, Drapstraat 1 zoals blijkt uit een bewijs van deponering op de bijzondere rekening 13E87 7470 4341 4294 op naam van de BVBA T'Jampens, afgeleverd door de KBC Bank op 25 januari 2014.

WIJZIGI G VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging wordt artikel 5 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende inhoud:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zevenennegentigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 397.997,34) verdeeld in 750 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / 750 ste vertegenwoordigen van het kapitaal."

WIJZIGI G BOEKJAAR EN ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist om het boekjaar te laten eindigen op 31 december van elk jaar. Huidig boekjaar zal zodoende eindigen op 31 december 2014.

In aansluiting op de verlenging van het boekjaar beslist de vergadering dat de algemene vergadering voortaan jaarlijks zal doorgaan op 31 mei om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap.

ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist om het gevraagde ontslag van de statutair zaakvoerder, te weten de Heer Erwin T'Jampens, voornoemd, te aanvaarden.

De vergadering beslist om de heer Erwin T'Jampens, voornoemd, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, De Heer T'Jampens is aanwezig en verklaart het niet statutair zaakvoerderschap te aanvaarden.

I NTEGR . LE VERVANGING

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap integraal te schrappen en te vervangen door de volgende statuten zodat deze in overeenstemming zijn met het wetboek van vennootschappen (bij uittreksel): Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt als benaming "TVANII'ElVS".

Duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Roombaardstraat 29.

Het bestuursorgaan is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doet de uitoefening van de kinesitherapie.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

mod11.1

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 70bis van de vennootschappenwet gesteld zijn. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zevenennegentigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 397,997,34) verdeeld in 750 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / 750 ste vertegenwoordigen van het kapitaal

Benoeming en ontslag van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Gewone zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder mag op elk moment aftreden.

Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de zaakvoerder die de meest uitgebreide rechten heeft om aile handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Artikel twintig - Intern bestuur.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel éénentwintiq - Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van iederjaar.

Algemene vergadering.

De algemene vergadering wordt samengesteld door alle aandeelhouders. Zij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen, die de vennootschap aangaat, te verrichten of te bekrachtigen.

Haar beslissingen zijn bindend voor alle aandeelhouders.

Plaats en tijdstip van de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet iederjaar bijeenkomen op 31 mei om 19.00 op de zetel van de vennootschap.

Wettelijke reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen en bezoldigingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voor de wettelijke reserve voorafgenomen.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, indien om welke reden ook het reservefonds minder dan het wettelijke minimum bedraagt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Er mogen nochtans geen uitkeringen gebeuren, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding voortbestaan sluiting.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haarvereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s).

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Verdeling.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht te herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen te laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten ais van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Shilling van de vereffening.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor. Zonodig wordt na alle vereffeningswerkzaamheden de nodige melding overgemaakt naar de commissie voor nazicht der effecten.

MANDAATNOLMACHT

De algemene vergadering stelt aan de heer DE KEYSER Gilbert, accountant, Martelaarslaan 296  9000 GENT(of een aangestelde van het kantoor) ten einde:

 inschrijving en wijziging, evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer.

 het BTW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals om verbintenissen aan te gaan met de BTW-administratie,

 met de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en te verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

 Dit alles tot schriftelijke herroeping



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal dd, 28 maart 2014 met bankattest en verslag bijzondere algemene

vergadering dd. 31 december 2013;

- Gecoardineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : GEA009177
01/03/2013 : GEA009177
04/04/2012 : GEA009177
01/04/2011 : GEA009177
17/03/2010 : GEA009177
31/03/2009 : GEA009177
09/04/2008 : GEA009177
02/03/2007 : GEA009177
21/03/2006 : GEA009177
28/02/2005 : GEA009177
15/03/2004 : GEA009177
14/03/2003 : GEA009177
15/03/2002 : GEA009177
16/03/2001 : GEA009177
21/03/2000 : GEA009177
22/02/2000 : GEA009177
02/09/2016 : GEA009177

Coordonnées
T'JAMPENS

Adresse
ROOMBAARDSTRAAT 29 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande