TL-ARCHITECTEN

Divers


Dénomination : TL-ARCHITECTEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.739.717

Publication

16/06/2011
ÿþ Moei 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lIIl IIII lIil 1IIl III! ~mwufl~u~

*11089688*

V beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : Oe&go

Benaming TL-aRCHITECTEN

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder firma Zetel : Lodorp 43, 9880 Aalter, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Heden 23 mei tweeduizend en elf te Aalter zijn verschenen:

1. Verschijning van de partijen

1. Mevrouw Brits Tineke, geboren te Gent op 11/01/1982, nationaal nummer 82.01.11074-64, ongehuwd, wonende te 9880 Aalter, Lodorp 43;

2. De heer De Ruyck Lieven, geboren te Tielt op 02/02/1981, nationaal nummer 81.02.02-105-95, ongehuwd, wonende te 9880 Aalter, Lodorp 43;

De partijen richten hierbij bij onderhandse akte een burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een vennootschap onder firma, afgekort VOF. op, onder de naam "TL-aRCHITECTEN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9880 Aalter, Lodorp 43.

2. Vermogen - eigen middelen

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 500,00 EUR werd ingebracht en volledig volgestort.

De volstorting gebeurde bij middel van een som geld van 500,00 EUR in speciën zonder verdere niet-geldelijke inbrengen.

3. Inbrengen

A. Inbreng in geld

De inbreng in geld, voor een bedrag van 500,00 EUR wordt gedaan door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1. Mevrouw Brits Tineke 200,00 EUR 40 % 40 aandelen

2. De heer De Ruyck Lieven 300,00 EUR 60 % 60 aandelen

TOTAAL 500,00 EUR 100%

100 aandelen

B. Verdeling van de participatie in het vermogen van de vennootschap

De partijen verklaren en erkennen dat een kapitaal van 500,00 EUR volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal is volgestort.

4. Overname verbintenissen

De partijen verklaren bij het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april tweeduizend en elf, inzonderheid neemt de vennootschap alle verbintenissen en alle verplichtingen over van de eenmanszaken "De Ruyck Lieven" met vestiging te 9880 Aalter, Lodorp 43, ondernemingsnummer 0867.151.294 en "Brits Tineke" met vestiging te 9880 Aalter, Lodorp 43, ondernemingsnummer 0867.758.436 dit ingevolge de overname van de activiteiten vanaf 01/04/2011;

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap Iuiden als volgt:

1. Naam - Duur - Zetel - Doel

Artikel I: Naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "TL-aRCHITECTEN".

De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten.

De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indiende betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt. De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden "burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een VOF".

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehoudan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-iehoudon aan het Belgisch Staatsblad

Artikel II: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De artikelen 39, 5° en 43 W.Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschap zijn niet van toepassing.

Behoudens door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artiikel1II: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Lodorp 43.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel IV: Doel

De vennootschap heeft als doel :

1. De uitoefening van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines :

- door tussenkomst van de zaakvoerder(s)-architecten) ingeschreven op één van de tabellen of op een lijst van de stagiairs van de Orde van Architecten

- in overeenstemming met de bepalingen van het Reglement van Beroepsplichten van de Orde van Architecten

2. Het uitbaten van studie-, coördinatie- en architectenbureau, welke ook

binnenhuisinrichting, urbanisatie en deskundige onderzoeken en schattingen mag uitvoeren en in het algemeen alle activiteiten die toegelaten zijn volgens de reglementering van de Orde van Architecten.

" De studie en het ontwerp van :

- bouwplannen (nieuwbouw, heropbouwen, verbouwen, herstellen, renoveren, en binneninrichting van woningen, kantoren en industriële gebouwen),

stedenbouwkundige en landschapsprojecten, inrichtingen, speelpleinen en tuinen,

- aanverwante installaties (beton, bouwfysica, elektriciteit, sanitair, verwarming en andere technieken gebruikt in de bouw.

" De leiding, coördinatie en de controle van bouw- en inrichtingswerken.

" De deskundige onderzoeken en gerechtelijke expertises.

" Het verstrekken van adviezen en diensten inzake landschapsvorming, topografie, stedenbouw, ruimtelijke ordening en leefmilieu.

" De veiligheidscoördinatie conform de wetgeving terzake.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Energieverslaggeving conform de wetgeving terzake.

Het uitoefenen van alle aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met

het beroep van architect.

3. Het organiseren en ter beschikking stellen van alle materiële middelen die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van bovenvermelde activiteiten, meer bepaald de logistieke, administratieve en infrastructurele ondersteuning.

De hierboven vermelde opsomming is geenszins limitatief, maar slechts aanwijzend, met andere woorden alle handelingen voor zover zij beantwoorden aan het reglement van de beroepsplichten van de Orde van Architecten.

De vennootschap en alle vennoten zullen de deontologische regels van het beroep van architect moeten eerbiedigen inzonderheid het Reglement van Beroepsplichten en de Aanbeveling betreffende de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon. Mits inachtname van de deontologie mag de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende patrimoniumverrichtingen uitvoeren of handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, mits dit gebeurt op een niet-commerciële wijze en deze ondergeschikt of bijkomstig zijn aan het verlenen van de diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

4. Het uitoefenen van het beroep van landmeter, het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen, metingen en afpalingen van onroerende goederen, het opstellen van opmetingsplannen, het aanvragen van stedenbouwkundige vergunningen, attesten, documenten en verkavelingsvergunningen en alle werkzaamheden die nodig zijn voor deze aanvragen, het bepalen van de verkoop- en huurwaarde van onroerende goederen, het uitvoeren van expertises en het verstrekken van adviezen, voor zowel onder- als bovengrondse wegeniswerken, bruggenbouw en aanplantingen, dit zowel in private als publieke opdracht, het uitvoeren en opmaken van alle studies, ontwerpen, plannen en berekeningen, meetverrichtingen, toezicht, expertises, beschrijvende staten en verslagen.

De rechtspersoon mag deelnemingen bezitten in andere vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel en de activiteiten verenigbaar zijn met de functie van architect. Deze deelnemingen in andere vennootschappen en/of rechtspersonen moeten uitsluitend van professionele aard zijn.

De vennootschap kan alle financiële verrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, materieel en installaties aankopen, in huur nemen, verhuren, oprichten, verkopen of ruilen met het oog op de verwezenlijking van haar doel, mits dit gebeurt op een niet-commerciële wijze en deze ondergeschikt of bijkomstig zijn aan het verlenen van de diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde alle nodige apparaten, gronden en gebouwen aan te schaffen die noodzakelijke of bevorderend zijn om de bovenvermelde disciplines uit te voeren. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van alle termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

Zowel de architect-rechtspersoon als alle vennoten zullen de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963 en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven. De statuten zullen daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd.

2. Kapitaal & Vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

dan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel V: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 500,00 EUR.

Artikel VI: Vennoten

Het aantal vennoten is onbeperkt. Minstens één vennoot is architect. Elke architect-vennoot is ingeschreven op een tabel van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs. Natuurlijke personen met een beroep dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden. Ambtenaren en beambten kunnen, behoudens de wettelijk voorziene afwijking, niet als vennoot aanvaard worden.

Rechtspersonen met een doel dat onverenigbaar is met het beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

Nieuwe architect-vennoten kunnen slechts worden aanvaard met bestemming van minstens de helft van de architect-vennoten die bovendien drie vierde van de architect-aandelen bezitten. Zij kunnen slechts worden aanvaard indien zij opgenomen zijn op de Tabel. Elke toetreding van nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat-vennoot, evenals het aantal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel van zijn activiteit. Indien de kandidaat-vennoot beroepsactief is, doch niet het beroep van architect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteit(en) dan wel maatschappelijk doel.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als architect binnen de vennootschap voor de duur van de schorsing, onverminderd desgevallend de rechten van de overige vennoten de geschorste architect uit te sluiten conform de statutaire bepalingen terzake.

Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden of haar doel te wijzigen, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Elke vennoot heeft de verplichting onmiddellijk de medevennoten in kennis te stellen van de gevolgen van de maatregelen die desbetreffend te zijnen opzichte zijn genomen. Alle vennoten zijn voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken.

Artikel VII: Aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

a. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

b. de gedane stortingen;

c. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder Ievenden, door de zaakvoerder(s) / raad van bestuur en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van een aandeel.

De inschrijving in het register wordt uitsluitend verzorgd door de zaakvoerder / de raad van bestuur aan de hand van bewijskrachtige documenten die zijn gedateerd en ondertekend. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

inschrijvingen geschieden in volgorde van de overlegging van de stukken. Alle

aandeelhouders moeten gemeld worden bij de bevoegde raad van de Orde van Architecten. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

Ten minste 60 % van de aandelen moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Met 'onrechtstreeks' wordt bedoeld dat de architect-aandelen ook in handen kunnen zijn van een ander rechtspersoon die er toe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen, met andere woorden, opgenomen is op de tabel.

Alle overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke personen die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen of rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel niet onverenigbaar is met het beroep van architect. Deze personen moeten gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten.

De aandelen zijn ondeelbaar.

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Voor de berekening van de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen, zoals dit blijkt uit het vennootschapsregister.

Ten minste 60% van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

De vennootschap is ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde van Architecten inzage te verlenen in het aandelenregister.

Voor de berekening van de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen zoals dit blijkt uit het aandelenregister.

Indien er aandelen zijn van verschillende waarde, dan wordt enkel rekening gehouden met de kapitaalvertegenwoordigende waarde van deze aandelen zoals bepaald in de statuten. Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen.

Indien de overblijvende vennoot geen architect is, zal de vennootschap echter, tot

regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, die in naam en voor rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde om een andere reden dan het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een architect-vennoot van de tabel van architecten of de ontbinding van een vennoot-rechtspersoon, dart mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel VIII: Overdracht van een participatie

Aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of kunnen maar overgaan bij overlijden ofwel aan een vennoot ofwel aan een persoon die conform deze statuten vennoot kart worden en dit mits voorafgaande goedkeuring door de bevoegde raad van de Orde van Architecten.

De overdracht van aandelen onder Ievenden moet worden geregeld overeenkomstig artikel 9.3 Aanbeveling Laruelle.

Een voorgenomen overdracht van aandelen mag in geen geval tot gevolg hebben dat het aantal architect-aandelen daalt tot minder dan 60% van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen kunnen ook uitsluitend overgaan op erfgenamen en legatarissen voor zover voldaan is aan de bepalingen met betrekking tot de hoedanigheid van de vennoten. De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben enkel recht op de waarde van de overgegane aandelen.

3. Bestuur

Artikel IX : Benoeming Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandig mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, ...

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt overeenkomstig de regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de wet en de statuten geen bijzondere regels opleggen en welk college verplicht wordt voorgezeten door een voorzitter die verplicht een zaakvoerder dient te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

AIIeen zaakvoerders die gemachtigd zijn het beroep van architect te beoefenen kunnen de vennootschap binden inzake architectuuropdrachten en materies die onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer De Ruyck Lieven.

Artikel X: Vergoeding

Het mandaat van zaakvoerders is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of in natura, en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat ofwel op forfaitaire wijze. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten;

Artikel XI: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene vergadering bevoegd is. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, dan dient elke beslissing met eenparigheid van stemmen te gebeuren. Indien er onenigheid is, dan wordt de beslissing genomen door de beherende vennoten met gewone meerderheid van stemmen.

Artikel XII: Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Voor-

behouden

àan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. Toezicht

Artikel XIII: Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controIe uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter pIaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notuIen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. Algemene vergadering

Artikel XIV: Dag, uur en plaats - oproeping

De Algemene Vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 20 juni om 14u00.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeen roepen waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

Artikel XV: Bevoegdheid van de Algemene vergadering

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijk is;_

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van haar

salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen haar en het

verlenen van kwijting.

Enkel de Algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake de benoeming en

ontslag van bestuurders of zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en

de duur van het mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering

bevoegd voor de uitsIuiting van een architect-vennoot.

Artikel XVI: Besluitvorming - notulen

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de Algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is drie vierde meerderheid van de vennoten vereist. Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de Algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Van elke Algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

6. Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Verliezen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

Voor-

tenou den

âan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel XVII: Boekjaar- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Artikel XVIII: Bestemming van de winst -verliezen

Het batig saldo van de resultatenrekening, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

7. Ontbinding - Vereffening

Artikel XIX: Vereffenaars

Wordt geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is beschouwd als vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 182, 183 en 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel XX: Ontbinding

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

De vereffening kan pas gesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de Lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Artikel XXI: Overlijden van de vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen.

8. Keuze van de woonplaats

Artikel XXII

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vdhouden

'aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9. Deontologie

Zowel de architect-rechtspersoon als alle vennoten zullen de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963 en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven. De statuten zullen daarmee overeenstemmend worden geinterpreteerd.

Elke architect-rechtspersoon is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstig de wet van 15 februari 2006.

De activiteiten van de vennootschap zullen derwijze worden ingericht en uitgeoefend, dat de vennoten en aangestelden met de titel van architect integraal alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect kunnen naleven, onder meer wat betreft de onverenigbaarheden en de onafhankelijkheidsverplichting.

De wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect maken integraal deel uit van onderhavige statuten en bedingen die zouden afwijken van voormelde wetten of reglement, of ermee tegenstrijdig of onverenigbaar zouden zijn of worden, warden voor niet-geschreven gehouden.

10. Bijzondere volmacht

Arti'kel XXIII

De comparanten geven hierbij bijzondere volmacht aan Stuyts Accounting Services BVBA, Koningin Astridlaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), ondernemingsnummer 0405.272.631, evenals hun aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten (zowel de inschrijving, wijziging als schrapping), inzake de Kamer van Ambachten en Neringen, inzake de aanvraag en schrapping van het BTW-nummer, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW alsmede om alle aangifte en formaliteiten ter zake te vervullen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Dé eerste Algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

AIle partijen hebben onderhandse overeenkomst, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn, ondertekend.

Aalter, 23 mei 2011

De Ruyck Lieven Brits Tineke

13/03/2015
ÿþ Mod POF 11.1

U:1); In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111jImpilim



NEERGELERGD

0 2 -03- 215

1 KOO HMEfE GENT

Ondernemingsnr : 0836.739.717

Benaming (voluit) : TL-aRCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder firma

Zetel : Lodorp 43, 9880 Aalter, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Wijziging rechtsvorm; Statutenwijziging

Tekst :

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 01/01/2014 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met algemeenheid van stemmen:

2. Er wordt overeengekomen de rechtsvorm met ingang van 01/02/2014 te wijzigen in

een gewone commanditaire vennootschap.

2. De statuten worden omgevormd zodat deze als volgt zuIIen luiden:

"STATUTEN

1. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel I: Naam

Devennootschapiseen burgerlijke vennootschap onderde vorm vaneengewone commanditaire vennootschap onder de naam "TL-aRCHITECTEN".

De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel dezeenige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruiktworden. Van deze benamingzijn afkortingen, vertalingen ofandere transcripties niet toegelaten. D aarentegen zijn, voordevorm die derechtspersoonheeftaangenomen, de afkortingen, voorzien in hetWetboekvan Vennootschappen, toegelaten.

De naam wordtvermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden "burgerlijke vennootschapmet de handelsvorm van eenComm.V",

Artikel II: Duur

De vennootschap is opgericht vooronbepaalde tijd te rekenen vana f heden.

De artikelen 39, 5° en 4.3 W,Venn. betreffende de ontbindingen deopzeggingvan een vennootschap zijn niet van toepassing.

Behoudens doordeRechter, kan devennootsclrap slechts ontbondenworden dooreen vergaderingvan de vennoten met inachtneming van devereisten voorstatutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

!Si'. - vervolg Mod PDF 11.1



Artikel III: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Lodorp 43.

De zetel kan zonder statutenwijzigingverplaatstworden in België bij besluit van de zaakvoerder. Deze wijzigingwordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de OrdevanArchitecten waarde maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waarde nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied zegevestigd wordt evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel IV: Doel

De vennootschap heeft als doel

7. Deuitoefeningvaiihetberoepvan architect evenals van alleniethet architectenberoep aanverwante

en niet-onverenigbare disciplines :

-door tussenkomst van dezaakvoerder(s)-architect(en) ingeschre ven op één van de tabellen of op

een lijst van de stagiairs van de Orde van Architecten

-in overeenstemming met de bepalingen van het Reglement van Beroepsplichten van de Orde van

Architecten

2. Het uitbaten van studie-, coördinatie- en architectenbu reau, welke ook binnenhuisinrichting,

urbanisatie en deskundigeonderzoeken en schattingen maguitvoeren en in het algemeen alle

activiteiten die toegelaten zijn volgens de reglementering van de Ordevan Architecten.

De studie en het ontwerp van

-bouwplannen (nieuwbouw, heropbouwen, verbouwen, herstellen, renoveren, en

binneninrichtingvan woningen, kantoren en industriële gebouwen),

-stedenbouwkundige enlandscluipsprojecten, inrichtingen, speelpleinenen tuinen,

-aanverwante installaties (beton, bouwfijsica, elektriciteit, sanitair, verwarmingen

andere technieken gebruikt in de bouw.

De leiding, coördinatie en de controlevan bouw-en inrichtingswerken.

De deskundige onderzoeken en gerechtelijke expertises.

Hetverstrekkenvan adviezenen diensten inzake landschapsvorming, topografie,

stedenbouw, ruimtelijke ordeningen leefmilieu.

De veiligheidscoárdinatie conform de wetgeving terzake.

Energieverslaggeving conform de wetgeving terzake.

Het uitoefenen van alle aanverwante activiteitenvoor zover deze niet onverenigbaar zijn niet het

beroep van architect.

3. Het organiseren en ter beschikking stellen van alle materiële middelen die nuttig of nodigzijn voor de uitoe feningvan bovenvermelde activiteiten, meerbepaald de logistieke, administratieve en infrastructurele ondersteuning.

De hierboven vermeldeopsomming is geenszins limitatief, maarslechts aanwijzend, met andere woordenaile handelingen voor zover zij beantwoorden aan het reglement vande beroepsplichtenvan de Orde van Architecten.

De vennootschap en allevennoten zullen de deontologische regels van het beroep van architect moeten eerbiedigen inzonderheid hetReglenzentvanBeroepsplichten en de Aanbevelingbetreffende de uitoefening van liet beroep van architect dooreen rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

fl - vervolg mag de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende Mod PDF 11.1

Mits inachtname van de deontologie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



patrimoniurnverrichtingen uitvoerenof handelingenverrichten dieinrechtstreeksofonrechtstreeks verband staan met haar ntaatschn ppelijk doel, mits dit gebeurt op een niet-commerciële wijzeen deze ondergeschikt of bijkomstig zijn aan het verlenen van de diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge 5E. Hetuitoefenen vanhetberoepvan landmeter, hetuitvoeren van plaatsbeschrijvingen, metingen en a fpalingen van onroerende goederen, netopstellen van opmetingsplannen, hetaanvragen van stedenbouwkundigevergunningen, attesten, documenten en verkavelingsvergunningenen alle werkzaamheden die nodig zijn voor deze aanvragen, het bepalen van de verkoop- en huurwaarde van onroerende goederen, het uitvoeren van expertises en hetverstrekken van adviezen, voorzowel onder-als boven grondsewegeniswerken, bruggenbouw en aanplantingen, dit zowel in privateals publieke opdracht, het uitvoeren en opmaken van alle studies, ontwerpen, plannen en berekeningen, meetverrichtingen, toezicht, expertises, beschrijvendestatenenverslagen.

De rechtspersoon mag deelnemingenbezitten in anderevennootschappen, waarvan het maatschappelijk doelen de activiteiten verenigbaar zijn met de functie van architect. Deze deelnemingen in andere vennootschappenen/of rechtspersonenntoeten uitsluitendvan professionele aard zijn.

Devennootschapkan alle financiëleverrichtingen van roerende en onroerendeaard stellen, materieel en instaliatiesaankopen, in huur nette'', verhuren, oprichten,verkopenofruilen met 'let oog op de verwezenlijkingvan haardoel, ntits dit gebeurt op een niet-contnterciëlewijzeen deze ondergeschikt of bijkomsiigzijn aan het verlenen van de diensten die behoren tot de uitoefeningvan het beroep van architect.

De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde alle nodige apparaten, gronden en gebouwen aan te schaffen die noodzakelijke of bevorderend zijn om de bovenvermelde disciplines uit te voeren. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van alle termen.

Devennootschapkan deelnemen als bestuurder, zaakvoerderof vereffenaarin andere binnen-of buitenlandsevennootschappen.

Zowel de architect-rechtspersoon als alle vennoten zullen de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 2963 en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven. Destatutenzullen daarmeeovereenstemmendwordengeïnterpreteerd.

2. KAPITAAL EN VENNOTEN

Artikel V: Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 500,00 EUR.

Artikel VI: Vennoten

Het aantalvennotenis onbeperkt. Minstens éénvennootis architect. Elke architecf vennootis ingeschreven op een tabel van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

Natuurlijke personenmeteen beroep datonverenigbaarismethetberoep van architect kunnen niet als vennoot aanvaard worden.Ambtenarenenbeambtenkunnen, behoudensdewettelijkvoorziene afwijking, niet als vennoot aanvaard worden.

Rechtspersonen meteen doel dat onverenigbaaris met liet beroep van architect kunnen evenmin als vennoot aanvaard worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg

Nieuwe architect-vennoten kunnen slechtsworden aanvaard niet toes femmingvan minstens de helf t van de architect-vennoten die bovendien drievierdevan de architect-aandelen bezitten. Zij kunnen slechts worden aanvaard indien zij opgenomen zijn op de Tabel.

Elke toetredingvan nieuwe vennoten dient voorafgaandelijk tergoedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van Architecten, met opgave van de naam van de kandidaat. vennoot, evenals het aantal aandelen dat hij wenst aan te houden en, indien het een architect betreft, de plaats van de hoofdzetel van zijn activiteit. Indien dekandidaat-vennoot beroepsactief is, doch niet het beroep van architect uitoefent, dient de Orde op de hoogte te worden gebracht van zijn beroepsactiviteiten) danzvelmaatschappelijkdoel.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zichnroeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als architect binnen devennootscluap voor de duur van de schorsing, onverminderd desgevallend de rechten van de overige vennoten de geschorstearchitect uit te sluiten conform de statutaire bepalingen terzake.

Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden Ibiza doel te wijzigen, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

EIke vennoot heeft de verplichting onmiddellijk de medevennoten in kennis te stellen van de gevolgen van de maatregelen die desbetreffend te zijnen opzichte zijn genomen,

Alle vennoten zijn voorhun activiteiten binnen de vennootschapverplichthetzelfde briefpapier te gebruiken.

Mod POP 11.1

Artikel VII: Beherendevennoten - stille vennoten

De vennootschap hee jt één beherende vennoot, zijnde de heer De Ru yck Lieven, wonende te Lodorp 43, 9880 Lotenhulle.

Devennootschapheefféén stillevennoot, zijnde mevrouwBritsTineke,wonende teLodorp43, 9880 Lotenhulle.

De beherende vennoten zijn hoo fdeli jk en onbeperkt aansprakelijkvoor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, opvoorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuurverrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel VIII: Aandelen

In de zetelvan devennootschapwordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

a. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

b, de gedane stortingen;

c. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders)/randvan bestuuren de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

er, - vervolg Mat PDF 11.1



eerstvanaf de datum van inschrijving in het registervan aandelen.

De inschrijving in bedoeld register geldt als bewijs van eigendom van een aandeel.

De inschrijving in het registerwordt uitsluitend verzorgd Boorde zaakvoerder/de raad van bestuur aan de handvan bewijskrachtige documenten die zijn gedateerd en ondertekend. De inschrijvingen geschieden in volgorde van de overleggingvan de stukken. Alle aandeelhouders moeten gemeld worden bij de bevoegde raad van de Orde van Architecten,

Naaraanleidingvan de inschrijvingin het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat totbewijshiervan overhandigd. Aan de aandelen wordteen volgnummertoegekend.

De aandelen zijn steeds op naam en elke handeling die fotgevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatiefkarakterverliezen, wordt uitgesloten,

Ten minste 60 % van de aandelen moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Met 'onrechtstreeks' wordtbedoeld dat de architect-aandelen ook in handen kunnen zijn van een ander rechtspersoon die er toe gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen, met andere woorden, opgenomen is op de tabel.

Alle overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van natuurlijke personen die een niet-onverenigbaarberoep uitoefenen ofrechtspersonenwaarvan hetmaatschappelijkdoel niet onverenigbaar is met het beroep van architect. Deze personen moeten gemeld zi jn bij de Raad van de Orde van Architecten.

De aandelen zijn ondeelbaar.

In geval van onverdeeldheidzullen de aanhet aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkelpersoon ten aanzien van devennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Voorwat betreftde architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroepvan architectuit te oefenen.

Voorde berekeningvan de architect-aandelen wordtenkel rekening gehouden met het bezit van de aandelen, zoals dit blijkt uit het vennootschapsregister.

Ten minste 60% van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreelcs, in het bezi tzijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigdzijn het beroep van architect uit te netenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Indien een architect-aandeel netvruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks ofonrechtstreeks, aaneen natuurlijk persoon dieertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

De vennootschap is ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een Rand van de O rde van Architecten inzage te verlenen in het aandelenregister

Voorde berekeningvan de architect-aandelen wordt enkel rekening gehouden met het bezit vande aandelen zoals dit blijkt uit het aandelenregister.

Indien er aandelen zijn van verschillende waarde, dan wordt enkelrekening gehouden met de kapitaalvertegenwoordigendewaardevan deze aandelen zoals bepaald in de statuten,

Indien nietvoldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt devennootschapovereen termijnvan 6 maanden, omzichin regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen.

Indien deoverblijvendevennoot geen architect is, zal devennootschapechter, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroepvan architect, in overleg niet de opdrachtgevers, een derde

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LtrFI? a- vervolg Mod POP 11.1



architect aanwijzen, die in naam en voor rekeningvan de vennootschap, dan wel in eigen naam en vooreigen rekening zatoptreden. Deze architectkan zowel eennatuurlijke als eenrechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

De regularisatiekan gebeuren dooroverdracht van aandelen aaneen architect, aldan niet vennoot, zodat wordtvoldaan aan voormelde voorwaarde,

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijnvan zes (6) maanden, zal devennootschaphet beroep van architect nietverder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekeningzaloptreden, Dezearchitectkanzowel een natuurlijkealseen rechtspersoonzíjn en dientop de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, nwetonverwijld een algemenevergaderingworden gehouden waarwordt beraadslaagden beslist tot ontbindingen vereffeningvan devennootschapof tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde om een andere reden dan het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, bijvoorbeeld in geval van schrapping ofweglatingvan een architect-vennootvan de tabelvan architecten o fde ontbindingvan eenvennoot-rechtspersoon, dan mag de vennoo tschaphetberoepvan architectnietverderuitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodatwordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

Devennootschapzal, tot regularisatie, voor aIlehandelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg niet de opd rachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal o ptreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijnen dientop de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie nietmogelijkblijkt te zijn, moet onverwijld een algemenevergaderingworden gehouden waarwordtberaadslaagden beslist tot ontbinding en vereffening van devennootschapof tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel IX: Overdracht van een participatie

Aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden ofkunnen maar overgaan bij overlijden ofwel aan een vennoot ofwel aan een persoon die conform deze statuten vennoot kan worden en dit mits voorafgaande goedkeuring Boorde bevoegde raad van de Orde van Architecten,

Een voorgenomen overdracht van aandelen mag in geen geval tot gevolg hebben dat het aantal architect-aandelen daalt totminder dan 60% van het maatschappelijkkapitaal.

De aandelen kunnen ook uitsluitend overgaan op erfgenamen en legatarissen voorzover voldaan is aan de bepalingen niet betrekking tot de hoedanigheid van de vennoten.

Een participatie in devennootschapvan een beherend vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, ofovergaan wegens overlijden dan niet goedvinden van allee beherendevennoten en metinstemmingvan ten minste twee derde meerderheidvan destillevennoten. Een participatie in devennootschapvan een stillevennoot daarentegen moeteerstaangeboden worden aan de beherendevennoten, die gedurende een termijn van één maandvan een voorkooprecht genieten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vit; vervolg Mod POF 11.1

Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot oferfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherendevennotenengewonemeerderlreidvan de stille vennoten. Bij weigering, zijn de weigerendevennoten zelf verplicht de participatie in te kopen. De overgang of overdracht gebeurt bij toepassingvan het artikel 1690 van hetBurgerlijkWetboek.

De verkoopprijs van de participatie is gebaseerd op het eigen vermogen van de laatst goed gekeurde jaarrekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. BESTUUR

Artikel X: Benoeming-Ontslag

Devennootschap word tbestuurd dooréén ofineerderezaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroepvan architectuit te oefenen en die geen stille vennoot zijn. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De voorwaarden gelden meeralgemeen voor alle zelfstandig man datarissen die optreden in naam en voorrekeningvan de vennootschap: bestuurders, leden vanhetdirectiecomité, lasthebbers of volnutchtdragers, , ..

Indiener meerderezaakvoerders benoemd worden, vormen zij een collegevan zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neerntovereenkomstig de regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de wet en de statuten geen bijzondere regels opleggen en welk college verplicht wordt voorgezeten dooreen voorzitter die verplicht een zaakvoerder dient te zijn.

Alleen zaakvoerders die gemachtigd zijn het beroepvan architect te beoefenen kunnen de vennootschap binden inzake architect u uropdrachten en materies die onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of doorde algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuurvan de vennootschap. Elke benoemingvan een nieuwe zaakvoerder/bestuurderwordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Totzaakvoerder-beherendvennootwordtvoordeduurvan de vennootschap benoemd de heer De Ruck Lieven.

Artikel XI: Vergoeding

Het mandaat van zaakvoerders is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of innatura,en is inovereenstemmingmetwerkelijkuitgeoefendebeshmrsactiviteiten. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat ofwel op forfaitaire wijze. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten;

Artikel XII: Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijkingvan het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen deAlgemene vergadering bevoegd is. Bij de handtekening onderiederstuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naanten de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Op de !patste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

vervolg Mod PDF 11.1

Dezaakvoerdervertegenwoordigtalleen de vennootschap in en buiten rechte.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijnhetberoepvan architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekeningvan de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot deuitoefeningvan het beroep van architect.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemdzijn, dan dient elke beslissingmetéénparigheidvan stemmen tegebeuren.Indien er onenigheid is, dan wordtdebeslissinggenomen doordebeherende vennoten met gewone meerderheid van stemmen .

Artikel XIII: Volmacht

De zaakuoerderkan gevolmachtigden van devennootschap aanstellen. Alleen bijzondereen beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere zaakvoerderkan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één ofmeermandatarissen.Dezemandatarissen dienen zelfnatuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Eij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap tevertegenwoordigen en teverbindeninzakewelomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Dezevolmachtd ragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaaris met datvan architect. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

4. TOEZICHT

Artikel XIV. Benoemingen bevoegdheid

Iedere ven noot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap, Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in liet algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. ALGEMENE VERGADERING

Artikel XV: Dag, uur en plaats - oproeping

DeAlgenrene Vergaderingwordt ieder jaar bijeengeroepen op 20 juni om 14u00.

Te allen tijde kan eenvergadering worden bijeengeroepen om over enige wijzigingvan de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping gebeurt bij aangetekendebrief, toegezondenaan devennoten tenminste achtdagen voordevergadering. Elke architect-vennootkan, overeenkomstigdewet, een algemene vergadering bijeen roepen waarvan hij zelfde agenda vaststelt.

Artikel XVI: Bevoegdheid van de Algemene vergadering

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijkis; -

- de bestemming van de beschikbare winst;

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Lt,f,t2 Ës- vervolg

- de wijziging van de statuten;

- de benoemingen het ontslag van de zaakvoerder, de vaststellingvan haar

salaris, het insteIIen van een vennootschapsvordering tegen naaren het

verlenen van kwijting.

Enkel deAlgemene vergadering is bevoegd vooralle beslissingen inzake de benoemingen ontslagvan

bestuurdersofzaakvoerdersvan de architect-rechtspersoon, hun bezoldigingen de duurvan het

mandaat.

Bij ontstentenis van een wettelijke bepalingterzake is aIIeen dealgemenevergadering bevoegd voor

de uitsluiting van een architect-vennoot.

Mcd PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel XVII: Besluitvorming - notuIen

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de Algemenevergaderingworden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij

wijziging van de statuten evenwel, is drie vierdemeerderheid van de vennoten vereist. W ijziging van

de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de

Orde van Architecten goedgekeurd zijn.

VoínFaclttenvoordevertegenwoordigingvan architect-aandelen op de AIgemenevergadering kunnen

slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroepvan

architect uit te oefenen.

Volntachten voor devertegenwoordigingVan de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden

aan natuurlijke personen meteen niet-onverenigbaar beroep.

Van elke Algemene vergaderingworden notulen opgemaakt.

6. INVENTARIS JAARREKENING -WINSTVERDELING - VERLIEZEN Artikel XVIIL' Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaaf in op één januari en eindigt op eenendertig decembervan ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Artikel XIX: Bestemming van de winst - verliezen

Het batig saldo van de resultatenrekening, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere win st van de vennootschap uit.

De vergaderingvan de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de beherendevennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. Destillevennotenstaanslechtsin ten belope van hun inbreng. Zijkunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde renteen dividenden terug te betalen, indien zij niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is erin dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder-beherendevennoot, dan kan de stille vennoothem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a

- vervolg Mod POF 11.1



7. ONTB1ND1N G -VEREFFENING

Artikel XX: Vereffenaars

Wordt geenvereffenaaraangesteldovereenkomstighetWetboekvan Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het ti~dstipvande ontbinding in functie is beschouwd alsvereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 182,183 en 184 van het Wetboekvan Vennootschappen.

Artikel XXI: Ontbinding

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopendeopdrachten en de tien arigeaansprakelijkiheid.

Bij ontbindingvan devennootschapzal voorde lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die genzachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voorrekeningvan devennootschapin vereffeningdeze opdrachten verder uit te voeren.

De vereffeningkan pas gesloten worden indien er geen lopende opdrachten meerzijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopen de opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b. t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Artikel XXII: Overlijden van de vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap netvan rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten ofvennoot, samen in voortkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zuIIen laten vertegenwoordigen.

8. KEUZE VANDE WOONPLAATS

Artikel XXIII

Allevennoten en zaakvoerders wierwoon plaatsonbekendis, worden geacht woonplaats te kiezen in

dezetel van devennootschap, waarhunalledagvaardingen, betekeningenen kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

9. DEONTOLOGIE

Zowel de architect-rechtspersoon als allevennoten zullen de wet van 20 februari1939, de wet van 26 juni 1963 en het Reglemen tvan Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven. De statu ten zullen daarmee overeenstenamendworden geïnterpreteerd.

Elke architect-rechtspersoon isverplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstig de wet van 15 februari 2006.

De activiteitenvan de vennootscha pzullen derwijzeworden ingericht en uitgeoefend, dat de vennoten en aangestelden metde titelvan architect integraal allewettelijke, reglementaire en deontologischebepalingenbetreffendehetberoepvan architectkunnennaleven,ondermeerwatbetreft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

L w!r rr, a-- vervolg

deonverenigbaarhedenen de onafhankelijkheidsverplichting.

Dewettelijke, reglementaireendeontologischebepalingen betre ffende het beroepvan architectniaken integraal deel uit van onderhavige statuten en bedingen die zouden afwijken van voormelde wetten of reglement, ofermee tegenstrijdigofonverenigbaar zouden zijn ofworden, worden voornïet-geschreven gehouden.

10. BIJZONDERE VOLMACHT

Artikel XXIV

De comparanten gevenhierbtjbijzonderevolmachtaanStu ttsAccountingServicesBVBA,Koningin AstridIaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), ondernemingsnummer 040 5.272.631, evenals hu n aangesteldenen lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige o f noodzakelijke formaliteiten te vervullen voorde insclrrijvingvan de vennootschap bij de ondernemingsloketten (zowel de inschrijving,wijzigingals schrapping), inzake de Kamervan Ambachten en Neringen, inzake de aanvraag en schrappingvan het BTW-nummer, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTWalsmedeom aile aangifte en formaliteiten ter zake te vervullen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren."

De Ruyck Lieven

Zaakvoerder

Mod PdF 11.1

I ' Voorbehouden

, aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge o.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TL-ARCHITECTEN

Adresse
LODORP 43 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande