TONTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TONTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.337.636

Publication

31/01/2013
ÿþmeel tij

Link B j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deekte

GRIFFIE ECHTj;k

 ara rti~ ~

~..,, . r_.

Voor-behoude

aan het

Belgisci StaatsbiE

ire

Ondememingsnr : 0440.337.636 Benaming (voluit) : TONTI

18 JAtd, 2013

DENDERMONDE

Griffie

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lange Zoutstraat 56

9300 Aalst

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN - AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE

VENNOOTSCHAPSWETGEVING  COORDINATIE - STATUTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris N.Moyersoen te Aalst op 20 december 2012, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft' genomen:

Eerste besluit - Omzetting aandelen

a) De vergadering beslist unaniem tot wijziging van de aard van de aandelen, met name onmiddellijke afschaffing van de aandelen aan toonder en omzetting in aandelen op naam.

b) De vergadering stelt unaniem vast dat alle tweeduizend zevenhonderd vijftig aandelen (2.750) aandelen aan toonder van de vennootschap werden ingeleverd. Zij stelt vast dat de materiële omzetting in aandelen op naam wordt verwezenlijkt door de inschrijving in een aandelenregister,

De vergadering besluit verder, na de inschrijving in het aandelenregister, om de nog bestaande gedrukte aandelen aan toonder van de vennootschap te vernietigen.

c) De vergadering beslist unaniem machtiging te verlenen aan de raad van bestuur met het oog op de

praktische realisatie van de hierboven besloten omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en de vernietiging van de aandelen aan toonder. Het bestuursorgaan zal daartoe alle verklaringen kunnen afleggen, alle nuttige stukken kunnen opstellen en de handtekening kunnen plaatsen in het aandelenregister en afgeleverde certificaten, rekening houdende met alle wettelijke voorschriften terzake.

d) De vergadering beslist vervolgens tot aanpassing van de statuten aan het voorgaande, nl.. artikel 8 (aard van de effecten), artikel 9 (overdracht van effecten), artikel 29 (oproeping) en artikel 30 (toelating), als volgt:

* artikel 8: schrapping van de bestaande tekst en vervanging door navolgende nieuwe tekst: ;.

"Alle aandelen (en andere effecten) van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam dat wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de ,! vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten. Naar aanleiding van de inschrijving in hef register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

* artikel 9: schrapping van de eerste alinea i.v.m. de overdracht van effecten aan toonder beginnende met de woorden De overdracht ...ren eindigend met "...van het effect"

* artikel 29 : schrapping van de bestaande tekst en vervanging door navolgende, nieuwe tekst:

!l

De oproepingen tot een algemene vergadering worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het ;! Wetboek van Vennootschappen.

; Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, alsook aan de bestuurders en de eventuele

.; commissaris worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een met de post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De oproeping bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De houders van aandelen op naam, de bestuurders en de eventuele commissarissen bekomen samen met de oproeping, de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld."

* artikel 30: schrapping van de bestaande tekst en vervanging door navolgende, nieuwe tekst "De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit."

Tweede besluit- bevestiging zetelverplaatsing.

De vergadering bevestigt unaniem de zetelverplaatsing naar 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 56, zoals blijkt uit de beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders de dato 27 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart daarna onder nr. 12065168,

° De vergadering beslist tevens tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 2 dienovereenkomstig zodat deze voortaan als volgt zal luiden

"Artikel 2: maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 56."

Derde besluit - Aanpassing statuten-Coördinatie.

a) De vergadering beslist unaniem tot volgende aanpassing van de statuten aan de thans geldende vennootschapswetgeving: - Artikel 18 i.v.m. vergadering raad van bestuur: schrapping van de eerste alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst:



De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, fax, e-mail of ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

"

- Artikel 20 i.v.m. dagelijks bestuur: schrapping van het woord "dagelijks bestuurder" en vervanging door het woord "gedelegeerd-bestuurder".

- Artikel 45 i.v.m. benoeming vereffenaars: schrapping van de eerste en tweede alinea en vervanging door navolgende, nieuwe tekst

" Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging (of homologatie) door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

b) De vergadering gelast vervolgens ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten rekening houdende met voorgaande wijzigingen en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vierde besluit: Volmacht (formaliteiten1

De vergadering geeft hierbij (voor zoveel als nodig) bijzondere volmacht aan BVBA "Fiscaal Consult", met zetel te 9500 Geraadsbergen, Astridtaan 140, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en/of aangestelden en lasthebbers, evenals aan haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 20.12.2412; coordinatie statuten.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. Verso : Naam en handtekening

Voor-

r

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 23.04.2012, NGL 25.09.2012 12576-0278-012
29/03/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0440337636

Benaming

(voluit) : TONTI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : FRANCHOMMELAAN 52 -1 ° V - 8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van 27 februari 2012 worden er met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

1, Het ontslag wordt aanvaard van de heer Dirk Acke, wonende Succalaan 11 te 9070 Destelbergen, als bestuurder van de vennootschap met onmiddellijke ingang.

2. De maatschappelijke zetel en de vestigingseenheid te verplaatsen naar 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 56', met onmiddellijke ingang.

Piet Depourcq

Gedelegeerd Bestuurder

Sandra Dumont

Gedelegeerd Bestuurder

eERGELEGD t,r t.,-Z,d- rt,~ a=

177;I:i.,{-l`(F3i-ed's:Vel t3Mi?eûtt_"~~

l ~~~Af~~3inc~ Eil<l~~~)

tst ~L~ ~~

~Û~J'~j~jlyj

Griffie

MONITE UR BELGE

21 -o 2012 ELGlSCH STAgTSBLAD

N I lI I1111IU11II HhlIIl

*12065168*

IV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.08.2011, NGL 23.09.2011 11553-0101-009
10/05/2011
ÿþoe IVIIIIIINVN~VMVEYIIN NEERGELEGD ter GRIFFIE der

s " 11070719' r ~

St ® 2 -05 - L. s 1 REC NK VAN KOOPFWNDEI. TE

BRU~GE At~ Brugge)

B LGISCH S rAATSCOp;~-; 2 ~ +)~

BEST3U1~ ;~A

'itijoihitegifflier,





Moà z.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D; -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440337636

Benaming

{volgit} : TONTI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : FRANCHOMMELAAN 52(- 8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING I HERBENOEMNG BESTUURDERS

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van 12 april 2011 worden er volgende beslissingen genomen :

1. Het ontslag wordt aanvaard van de heer Walter Blomme, wonende Voorhavenlaan 86 te 9000 Gent, als bestuurder van de vennootschap met onmiddellijke ingang.

2. Het mandaat van de volgende bestuurder vervroegd te herbenoemen : de heer Dirk Acke, wonende Succalaan 11 te 9070 Destelbergen wordt vervroegd herbenoemd tot bestuurder tot aan de jaarvergadering van 2017.

3. De heer Piet Depourcq, wonende te 9630 Meilegem (Zwalm), Meilegemstraat 15 en mevrouw Sandra Dumont, wonende 9630 Meilegem (Zwalm), Meilegemstraat 15 worden benoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van zes jaar. Hun mandaat vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Er werd terstond een Raad van Bestuur gehouden die met eenparigheid van stemmen beslist :

1. De heer Dirk Acke niet te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

2. Aan te stellen als gedelegeerd bestuurders de heer Piet Depourcq en mevrouw Sandra Dumont, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De gedelegeerd bestuurder mevrouw Sandra Dumont wordt eveneens benoemd tot Voorzitter van de raad van Bestuur.

Sandra Dumont

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n[en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 31.08.2009, NGL 24.09.2009 09771-0014-009
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 31.08.2008, NGL 23.09.2008 08742-0274-010
01/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 25.09.2007 07734-0071-010
11/08/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 05.08.2005 05633-1429-010
09/08/2004 : GE157616
23/07/2003 : GE157616
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.04.2015, NGL 28.09.2015 15609-0054-012
05/07/2002 : GE157616
26/04/2000 : GE157616
01/01/1996 : GE157616
01/01/1993 : GE157616
01/01/1993 : GE157616
21/10/1992 : GE157616
25/04/1990 : GE157616

Coordonnées
TONTI

Adresse
LANGE ZOUTSTRAAT 56 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande