TOON GOOSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOON GOOSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.944.833

Publication

06/06/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Belgiscw

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik. B.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

1 (PIPPiF RFCH T BANK_ VAN

KOOPHANDEL GENT

27 ni 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr : 477.944.833

Benaming

(voluit) : TOON GOOSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Hoogstraat 91

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline HEIREMANS, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, op veertien februari tweeduizend veertien, Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Dendermonde I, op 25 februari 2014, reg. 5, boek 130, blad 37, vak 17. Ontvangen: 50,00 euro. De Ontvanger, getekend: M. Kindermans, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOON GOOSSENS", met zetel te 9160 Lokeren, Hoogstraat 91.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pierre DE BRABANDER, te Eksaarde, op 27 juni tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli tweeduizend en twee, onder het nummer 20020723-292.

Zij is ingeschreven bij de kruispuntbank en bij de BTW administratie is ze geregistreerd onder het nummer BE 0477.944.833.

Besluiten

De vergadering neemt vervolgens, bij afzonderlijke stemming, de volgende besluiten.

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoren uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Het besluit van de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"Met het oog op de vereffening van de BVBA TOON GOOSSENS, met als maatschappelijke zetel te Hoogstraat 91 te 9160 LOKEREN, heeft de Zaakvoerder een Staat van Activa en Passiva afgesloten per 31 december 2013 opgemaakt op basis van de realisatiewaarde. Deze Staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 64.599,52 EUR en een eigen vermogen van 55.900,44 EUR.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, weerspiegelt deze Staat van Activa en Passiva naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 december 2013 indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen met succes door de vereffenaar kunnen gerealiseerd worden.

Wij dienen hierbij op te merken dat de Zaakvoerder getracht heeft de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, maar dat aan deze waarderingen een belangrijke marge van onzekerheid toekomt.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van de Vennootschappen teneinde de aandeelhouders toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot vrijwillige ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw,

Londerzeel, 30 januari 2014."

2. Ontbinding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar invereffeningstelling uit.

b iouden 3. Bevestiging" iïrifslag zaakvoerder ten gevolge van de ontbinding en verlenen van kwijting

ag het Ten geVofge Ven-de ,,ontbinding van de vennootschap bevestigt de algemene vergadering het ontslag van de

Belgisch zaakvo9(de''Er,WQrtlt aá de'zaakvoerder kwijting verleend voor hun uitgeoefend mandaat.

Staatsblad 4. Ben jng Van een f n1 er vereffenaars

De ive a l!rting b sluit erf enkele vereffenaar te benoemen en stelt in die functie aan : de heer Antoon

Goossens, h(rir aanwezig die/verklaart te aanvaarden. De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de

rechtbank ;dan koophandáldè .benoeming bevestigd heeft.

Hierná ùdevereffene>'genoemd.

5. Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen . Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

6. Volmacht

-De algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Antoon Goossens, voornoemd, om het verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel, teneinde zijn benoeming tot vereffenaar te laten bevestigen.

-De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Leen De Wilde Accountant & Belastingconsulent BVBA, te Zele, Gentsesteenweg 236, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij BTW, ondernemingsloket, Sociale verzekeringskas, en de directe belastingen.

Stemming

Elk van deze besluiten wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2014
ÿþZetel: HOOGSTRAAT 91 -9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte SLUITING VAN VEREFFENING

Tekst: Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 30 juli 2014.

-Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar de heer Goossens Antoon, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

- Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA TOON GOOSSENS in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van 5 jaar op Hoogstraat 91  9160 Lokeren.

Antoon Goossens

Vereffenaar

KOOPHANDEL cebN1

1) AUG. 2011i

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

111111M111.11J11111

ModPOF 11.1

,r4ift_F:à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie-VWFIgWCHTBANK VAN

Ondernerningsnr 0477.944.833

Benaming (voluit) TOON GOOSSENS IN VEREFFENING

(verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Op de laatste blz. van lue B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.02.2014, NGL 06.03.2014 14059-0407-009
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.02.2013, NGL 26.02.2013 13048-0591-010
19/06/2012
ÿþBenaming : Toon Goossens

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 91 - 9160 LOKEREN

Ondernemingsnr : 0477944833

Voorwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De heer Filip Goossens neemt ontslag als zaakvoerder en dit met ingang van 1 maart 2012.

De algemene vergadering van 18 februari 2012 aanvaard het ontslag van de heer Filip Goossens.

Op de algemene vergadering van 18 februari 2012 werd beslist om Mevrouw Marleen De Wilde aan te stellen als lasthebber voor de BVBA Toon Goossens, Dit om de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de publicatie in het Belgisch staatsblad van het ontslag van de zaakvoerder en alle publicaties in de toekomst.

De Wilde Marleen

Lasthebber

blattL0Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

I UhlUl hhII II II hI I

" izioease*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.04.2012, NGL 09.05.2012 12110-0262-011
31/03/2011
ÿþy _A

. ._.`T~ rRL:." ^~:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Lr r p] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

+110 48869"

1111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

21. 03. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Benaming : Toon Goossens

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 236 - 9240 Zele

Ondernemingsnr : 0477944833

Voorwerp akte : Benoeming zaakvoerder; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering van 19 februari 2011 heeft besloten om de heer Filip Goossens te benoemen als niet statutaire zaakvoerder en dit met ingang van 1 maart 2011.

De algemene vergadering van 19 februari 2011 heeft eveneens besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Zele, Gentsesteenweg 236, naar Lokeren, Hoogstraat 91.

Op de algemene vergadering van 19 februari 2011 werd beslist om Mevrouw Marleen De Wilde aan te stellen als lasthebber voor de BVBA Toon Goossens. Dit om de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de publicatie in het Belgisch staatsblad van de benoeming van de zaakvoerder, de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en alle publicaties in de toekomst.

De Wilde Marleen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.02.2011, NGL 16.03.2011 11058-0538-010
19/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.04.2010, NGL 12.05.2010 10118-0090-011
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.02.2009, NGL 16.03.2009 09076-0262-012
02/12/2008 : DE063706
30/04/2008 : DE063706
26/02/2007 : DE063706
20/10/2006 : DE063706
08/03/2006 : DE063706
31/03/2005 : SN063706
03/03/2004 : SN063706
01/03/2003 : SN063706
23/07/2002 : SNA012639

Coordonnées
TOON GOOSSENS

Adresse
HOOGSTRAAT 91 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande