TOP BRONNEN HOLDING, AFGEKORT : TBH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOP BRONNEN HOLDING, AFGEKORT : TBH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 551.875.362

Publication

14/05/2014
ÿþO

*14099181*

Voi

behoi

aan

Belg

Staat

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

Gent

eling Oudenaarde

02 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : "Top Bronnen Holding"

(verkort) : "TBH"

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : 9660 Brakel, Brusselsestraat 100

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 30 april 2014 voor Meester Ann De Smet,geassocieerd notaris te Zwalm (lVlunkzwalm), dat zijn verschenen: 1. De Heer PYCKE Werner Hector Amand, geboren te Gent op 17 maart 1965, wonende te 9660 Brakel, Brusselsestraat 102 en 2. Mevrouw SANTENS Françoise Suzanne Claire Elisabeth, geboren te Oudenaarde, op 20 juli 1964, wonende te 9660 Brakel, Brusselsestraat 102:

De benaming van de naamloze vennootschap luidt :"Top Bronnen Holding", afgekort "TBI-r. Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

- Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- Het verlenen van adviezen aan de bedrijfswereld en de publieke sector;

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en exploitatie van eigen of geleasede residentiële onroerende goederen;

- Het beheer en de exploitatie van landbouwgronden met inbegrip van verhuur en verpachting, het beheer van groene zones, parken en bossen.

- Het uitbaten van een landbouwbedrijf; het uitoefenen van bosbouw, akkerbouw, veeteelt en tuinbouw.

- Hel uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; pro_rnoti reg,dgeving__ prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge À engineering en consuiting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten. De vennootschap mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van aile vennootschappen.

- Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap aile roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zin voor de verwezenlijking van haar doel.

- De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

- De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel grondstoffen, halffabrikaten, afgewerkte producten en handersgoederen) van aile aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de

vennootschap te interpreteren.

Het geplaatst kapitaal bedraagt E 62.500,00 (tweeënzestigduizend vijfhonderd EURO)

gesplitst in 1.000 (duizend) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens het minimum aantal

leden door de wet voorzien, al dan niet vennoten. De bestuurders worden door de algemene

vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet

uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene

vergadering.

De raad van bestuur mag een of meer gedelegeerd-bestuurders aanstellen.

Hij benoemt de directeurs, secretarissen, gevolmachtigden en andere lasthebbers, bepaalt

hun machten en hun wedde of vergoedingen.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt

de vennootschap gebonden door de handtekening van twee bestuurders of van een gedele-

geerd- bestuurder of van een door de raad van bestuur benoemde gevolmachtigde.

Bestuurders, die namens de vennootschap optreden, dienen hun bevoegdheid niet te

bewijzen tegenover derden, noch tegenover hypotheekbewaarders.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op

een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de tweede vrildag van de maand maart om zestien uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september. Elk jaar, op dertig september,

worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening.

onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen

komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door

vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde

van hun inbreng.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de opgerichte vennootschap

rechtspersoonlijkheid bekomt tot dertig september tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Voornoemde comparanten hebben ingetekend op het geplaatst kapitaal zoals volgt:

- de Heer PYCKE Werner, voornoemd, tekent in op 999 aandelen.

- Mevrouw SANTENS Françoise, voornoemd, tekent in op 1 aandeel.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, waarvan de statuten hier voorafgaan, zijn de

comparanten in eerste buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij de hierna

volgende besluiten getroffen, telkens met eenparigheid van stemmen.

Voor het eerst worden de Heer PYCKE Werner en Mevrouw SANTENS Françoise, beiden

voornoemd, bestuurders benoemd, die verklaren te aanvaarden.

Zij zullen hun ambt waarnemen tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

1. Wordt aangesteld tot voorzitter voornoemde Heer PYCKE Werner, die aanvaardt,

2. Wordt aangesteld tot gedelegeerd-bestuurder, voornoemde heer PYCKE Werner, die aanvaardt,

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor griffie van de Rechtban

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Ann De Smet

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

Zwairn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-boude

aan het

Belgisch Staatsblad

" t.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/06/2014
ÿþMod MM 11.1

L'411><Z9 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

" Afdeling Oudenaarde

0 3 JUNI 2014

Griffie

Oridernemirigsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

11011111,9f10111110)

0551.875.362

TOP BRONNEN HOLDING

Voor-behoutie aan het Mea Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 9660 Brakel, Brusselsestraat 100

(volledig adres)

; OnderwerP akte: Splitsingsvoorstel

Uittreksel van het splitsingsvoorstel d.d. 28 mei 2014 opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap INEX-group, met maatschappelijke zetel te 9520 Bavegem, Meulestraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0883.592.301 en de raad van bestuur van de naamloze , vennootschap TOP BRONNEN HOLDING, met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0551.875.362, betreffende een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig de beschikkingen van de artikelenartikel 677 en 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij een gedeelte van het vermogen van de NV INEX-GROUP zal overgaan naar de NV TOP BRONNEN HOLDING:

1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

Voorstel tot partiële splitsing van de NV INEX-GROUP, met maatschappelijke zetel te 9520 Bavegern,' Meulestraat 19 ("de te splitsen vennootschap"), door overgang van een gedeelte van het vermogen van de NV , INEX-GROUP naar de NV TOP BRONNEN HOLDING, met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100 ("de verkrijgende vennootschap").

De respectievelijke doelomschrijvingen van de vennootschappen die deelnemen aan de splitsing zijn de volgende:

A. De NV INEX-GROUP

Krachtens de statuten van de NV INEX-GROUP luidt haar doelomschrijving als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen' rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtefijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van' bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden' ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile" verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk dcel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.".

De NV TOP BRONNEN HOLDING

Krachtens de statuten van de NV TOP BRONNEN HOLDING luidt haar doelomschrijving als volgt

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepating opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-Het verlenen van adviezen aan de bedrijfswereld en de publieke sector;

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasede niet-residentiële onroerende goederen, verhuur en exploitatie van eigen of geleasede residentiële onroerende goederen;

-Het beheer en de exploitatie van landbouwgronden met inbegrip van verhuur en verpachting, het beheer van groene zones, parken en bossen,

-Het uitbaten van een landbouwbedrijf; het uitoefenen van bosbouw, akkerbouw, veeteelt en tuinbouw.

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystennen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consuiting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrocien, know-how en andere intellectuele rechten. De vennootschap mag eveneens aile fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van aile vennootschappen..

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap aile onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap aile roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij aile vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

-De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel grondstoffen, halffabrikaten, afgewerkte producten en handelsgoederen) van aile aard en dit in de meest ruime zin voor zover door de wet toegelaten,

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan net doet in nauw verband met net nare staat.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.".

2, RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - OPLEG - WIJZE VAN UITKERING

Vermits in het kader van de voorgenomen partiële splitsing slechts een gedeelte van het vermogen van de NV INEX-GROUP naar de NV TOP BRONNEN HOLDING zal overgaan, zonder dat de NV INEX-GROUP ophoudt te bestaan, is er geen ruilverhouding in de strikte zin, maar wel een toekenning van aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING aan de aandeelhouders yen de NV INEX-GROUP, zonder dat de aandeelhouders van deze vennootschappen aandelen moeten afstaan.

In ruil voor de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de NV INEX-GROUP zullen de aandeelhouders van deze vennootsohap, 695.815 volgestorte aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING ontvangen.

De nieuw uit te geven aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING zullen dezelfde aard en dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

De nieuw uit te geven aandelen zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onder haar aandeelhouders.

Vermits de naar aanleiding van de splitsing uit te geven aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING aandelen op naam zijn, zullen de nieuw uit te geven aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING, na het verlijden van de notariële akte tot splitsing, worden ingeschreven in het aandelenregister van de NV TOP BRONNEN HOLDING, samen met het aantekenen van de identiteit van de nieuwe aandeelhouders en hun aandelenbezit.

3. DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 januari 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

Vanaf 1 januari 2014 warden de verrichtingen gesteld door de te splitsen vennootschap, voor wat betreft de over te dragen bestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

5. BIJZONDERE RECHTEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, vermits er geen aandeelhouders met bijzondere rechten zijn binnen de te splitsen vennootschap. Er bestaan binnen de te splitsen vennootschap ook geen houders van andere effecten dan aandelen.

6. BIJZONDERE BEZOLDIGING

Overeenkomstig artikel 731 en 734 W.Venn. zal aan de aandeelhouders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen worden gevraagd om, b uitdrukkelijke stemming op de algemene vergaderingen die zich over de partiële splitsing moeten uitspreken, af te zien van het opstellen van de verslagen en de bijkomende boekhoudkundige stukken bepaald in artikel 730, 731 en 733 W.Venn. (ondermeer verslag raad van bestuur en verslag commissaris/bedrijfsrevisor). Om deze reden wordt geen bijzondere bezoldiging voorzien voor de commissaris/bederevisor.

Evenwel wordt aan de heer Boudewijn CALLENS, bedrijfsrevisor te Antwerpen, in gemeen overleg, een bezoldiging toegekend voor het opstellen van het verslag in toepassing van artikel 602 W.Venn (inbreng in natura) n.a.v. de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap in de verkrijgende vennootschap,

7. VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

8.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Aan de verkrijgende vennootschap worden de bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap toegekend conform de splitsingsbalans(en) opgesteld op 31 december 2013, waarvan een kopie wordt aangehecht aan onderhavig splitsingsvoorsteI.

In het bijzonder omvatten de af te splitsen activa-bestanddelen de aandelen van de NV INEXCO, met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100, RPR Oudenaarde 423.792.010.

De activa en passive die niet uitdrukkelijk worden vermeld op de splitsingsbalans, blijven bij de te splitsen vennootschap.

9.VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN OE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DIT CRITERIUM IS BEPAALD

De 695.815 volstorte aandelen van de NV TOP BRONNEN HOLDING worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV INEX-GROUP a rato van hun aandeel in de vennootschap NV INEX-GROUP.

Het criterium dat bij deze verdeling is gebruikt is de netto-boekwaarde van het overgedragen vermogen van de te splitsen vennootschap en de netto-boekwaarde van het vermogen van de verkrijgende vennootschap.

141 VOLMACHT

Tenslotte beslissen de bestuursorganen van de NV INEX-GROUP en de NV TOP BRONNEN HOLDING een volmacht te verlenen aan Mr. Stefaan Vertommen, Mr. Wouter Willems en elke andere advocaat van het advocatenkantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, te 1000 Brussel, Verenigingstraat 57-69, die afzonderlijk kunnen optreden, om aile handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen (o.a. formulier I en II) voor de publicatie van onderhavig splitsingsvoorstel in het Belgisch Staatsblad en de neerlegging van het splitsingsvoorstel ter griffie.

Stefaan Vertornmen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, h"

Voor-

behouden

an het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 3 Juli 2014

Griffie

-- --- --- ---

Ondernemingsnr : 0551.875.362

Benaming (voluit) : Top Bronnen Holding

(verkort) : TBH

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) ; Brusselsestraat 100 - 9660 Brakel

Onderwerp(en) akte : partiële splitsing

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze vennootschap "TOP BRONNEN HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0551,875.362, verleden voor geassocieerd notaris Ann De Smet te Zwalm op 17 juli 2014 dat er onder meer beslist werd:

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Verzaking aan de verslaggeving conform artikelen 730 en 731 Wetboek van vennootschappen.

1/ Gelet op het voornemen van de Vennootschap om ter gelegenheid van de voorgestelde splitsing gebruik te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, werd niet overgegaan tot de opmaak door de bestuursorganen van het omstandig schriftelijk verslag bedoeld in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Alle aandeelhouders zullen instemmen - expliciet en unaniem - om overeenkomstig de bepalingen, van artikel 677 juncto artikel 731 § 1 laatste lid, van het Wetboek van vennootschappen, peen'. verslag met betrekking tot het voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig artikel 731 van het, Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor te laten opstellen.

Documenten

Met betrekking tot de partiële splitsing door overneming

Het bestuursorgaan van de Vennootschap heeft, gezamenlijk met het bestuursorgaan van de te Splitsen vennootschap, het splitsingsvoorstel de dato 28 mei 2014 opgesteld in toepassing van artikel 728, lid 2 van het Wetboek van vennootschappen; dit splitsingsvoorstel werd neergelegd, (i)' in hoofde van de te Splitsen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde op 3 juni 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 13 juni daarna onder nummer 14116228 en (ii) in hoofde van de Verkrijgende Vennootschap op de griffie van de, rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde op 3 juni 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van', vennootschappen op 13 juni daarna onder nummer 141 16229.

Met betrekking tot de inbreng in natura in de Verkrijgende Vennootschap

1. Het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap heeft op 4 juni 2014 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Verkrijgende', Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing.

2. De bedrijfsrevisor aangesteld door de Verkrijgende Vennootschap, zijnde cvba Callens, Pirenne & C°, bedrijfsrevisoren met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, vertegenwoordigd door de Heer Boudewijn Callens, Bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op 23 juni 2014 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Verkrijgende Vennootschap in het kader van onderhavige partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden ais volgt :

"Besluiten

De inbreng bij Top Bronnen Holding NV met zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100, bestaat uit 36.190 aandelen van lnexco NV t.b.v. 36.117.620 euro en uit een inbreng in geld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijnde liquiditeiten t.b. v. 7.370.841 euro. Wij spreken ons in dit rapport enkel uit over het gedeelte dat betrekking heeft op de inbreng in natura, zijnde de 36.190 aandelen van Inexco NV

Ondergetekende Callens, Pirenne & Co bedrijfsrevisoren, burgerlijke cvba, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, vertegenwoordigd door B. Callens, bedrijfsrevisor, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel:

1. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de intrinsieke waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 695.815 aandelen van de naamloze

vennootschap Top Bronnen Holding, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht

en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

EERSTE BESLISSING  Verzaking aan splitsingsverslaggeving - Kennisneming van de documenten

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen vermeld op de agenda.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten en verslagen.

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het voornemen van de Vennootschap om in het kader van de voorgestelde splitsing van de Vennootschap toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk hiermee akkoord te gaan en afstand te doen van de verslaggeving voorzien door artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

Alle aandeelhouders stemmen thans expliciet en unaniem in om overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 juncto 731 § 1 laatste lid, van het Wetboek van vennootschappen, geen verslag met betrekking tot het voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor aangesteld door de Verkrijgende Vennootschap te laten opstellen.

TWEEDE BESLISSING -- Eventuele belangrijke wijzigingen in het vermogen

Het bestuursorgaan van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken is

heeft verklaard overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen dat er zich peen belangriike wiizigingen in de activa en passiva van het vermogen van de Vennootschap en van de te splitsen Vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering. De algemene vergadering neemt kennis van deze mededelingen.

DERDE BESLISSING  Verrichting met splitsing gelijkgesteld  Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de Naamloze Vennootschap INEX  GROUP

Z. GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren.

Daarenboven stelt de vergadering vast dat de buitengewone algemene vergadering, van de Gesplitste Vennootschap tot partiële splitsing besloten heeft door overgang van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "INEX-GROUP" naar de onderhavige Vennootschap en dit voorafgaandelijk aan deze beslissing.

Derhalve beslist de onderhavige vergadering de overdracht van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "INEX-GROUP" in het vermogen van de Verkrijgende Vennootschap expliciet te aanvaarden en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. ESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN : VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De toe te bedelen vermogensbestanddelen van de te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap bestaan uit een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "INEX-GROUP", zoals beschreven in de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2013, waarvan een kopie werd gehecht aan het voormelde splitsingsvoorstel

ln het bijzonder omvatten de af te splitsen activa bestanddelen de aandelen van de NV INEXCO met maatschappelijke zetel te 9660 Brakel, Brusselsestraat 100, ondernemingsnummer 423.792.010.

De activa en passiva die niet uitdrukkelijk worden vermeld op de splitsingsbalans, blijven bij de te splitsen vennootschap.

Voor een meer uitgebreide beschrijving van de actief- en passiefbestanddelen van de te Splitaen Vennootschap die worden toebedeeld aan de Verkrijgende Vennootschap, verwijst de vergadering naar het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura.

3. TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP 3.1. Ruilverhouding

Gezien slechts een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap INEX-GROUP naar de Naamloze Vennootschap TOP BRONNEN HOLDING overgaat, zonder dat de naamloze vennootschap INEX-GROUP ophoudt te bestaan is er geen ruilverhouding in de stricte zin.

Er is wel een toekenning van aandelen van de Verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van de te Splitsen Vennootschap zonder dat de aandeelhouders van deze vennootschappen aandelen moeten afstaan.

In ruil voor de inbreng van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap INEX GROUP zullen de aandeelhouders van deze vennootschap aldus 695.815 volgestorte aandelen van de Naamloze Vennootschap TOP BRONNEN HOLDING ontvangen.

3.2. Toekenningswiize

De 695.815 nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van de te Splitsen Vennootschap, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

Zij zullen worden uitgereikt door het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap INEX GROUP van a rato van hun aandeel in de te Splitsen Vennootschap als volgt:

- aan Mevrouw PYCKE Catherine 231.938 aandelen,

" aan de Heer PYCKE Werner 231.939 aandelen.

- aan Mevrouw PYCKE Daisy 231.938 aandelen

3.3. Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen

van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2014, met inbegrip van de

winst uit verrichtingen die de Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op

boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2014 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

3.4. Boekhoudkundige, fiscale en juridische datum

Aile verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de te Splitsen Vennootschap voor wat betreft

het afgesplitste deel van het vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig

en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap,

overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

3,5, : evoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de te Splitsen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

3.6. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de

partiële splitsing betrokken vennootschappen.

VIERDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast, en verzoekt ons, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat

de voormelde kapitaalverhoging van negen miljoen zeshonderd vierennegentigduizend

zevenhonderd euro (¬ 9.694.700) zal worden verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus op dat ogenblik zal gebracht worden op negen miljoen zevenhonderd zevenenvijftigduizend tweehonderd euro (g 9.757.200) vertegenwoordigd door zeshonderd zesennegentigduizend achthonderd vijftien (696.815) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING  Vaststelling van de kapitaalverhoging

" n

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VAnmin

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van negen miljoen zeshonderd vierennegentigduizend zevenhonderd euro (¬

9.694.700) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

negen miljoen zevenhonderd zevenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 9.757.200)

ZESDE BESLISSING  Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst om deze

in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt negen miljoen zevenhonderd zevenenvijftigduizend tweehonderd

euro (¬ 9.757.200) gesplitst in 696.815 aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht coördinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING  Machtiging bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van revisor  verslag bestuursorgaan

Arm De Smet

Geassoçieerd

n 60aris

9630 Zwatm

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
TOP BRONNEN HOLDING, AFGEKORT : TBH

Adresse
BRUSSELSESTRAAT 100 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande