TOPPRINT ZWIJNAARDE

Société en commandite simple


Dénomination : TOPPRINT ZWIJNAARDE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.618.526

Publication

10/04/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M NiTEUR BL

111111!1111gIlleilillt



NEERGELEGD

24 JAN. 2014

H



RECHTBAKeehe

KOOPHANDEUTen'ENT



3 -04- 2U

BELG SCH STA/-

Ondernemingsnr : 0808.618.526

Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Nederzwijnaarde 36, 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

' Onderwerp akte: Kapitaalverhoging en wijziging statuten

Uittreksel uit de algemene vergadering van 17 december 2013

Na beraadslaging en beslissing werd door de algemene vergadering volgende beslissingen genomen:

1.De vergadering stelt vast dat er volgens de vc5c5r 01/04/2013 laatst goedgekeurde jaarrekening voldoende_ belaste reserves voorhanden zijn om een tussentijds dividend ten belope van zesentwintigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro en tweeëntwintig eurocent (E 26.222,22) te kunnen toekennen.

De vergadering beslist vervolgens over te gaan tot toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van zesentwintigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro en tweeëntwintig eurocent (E 26.222,22), waarbij zij het beheer machtigt tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het voormelde tussentijds dividend.

Alle aandeelhouders verklaren de intentie te hebben om minstens het verkregen bedrag, onverwijld en ten laatste op 31/12/2013, aan te wenden om het kapitaal te verhogen overeenkomstig art. 537 WIB 92

2. De vergadering beslist het voormelde tussentijds dividend heden betaalbaar te stellen.

3. a. De vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, met een bedrag gelijk aan negentig procent van het voormelde: tussentijds dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van drieëntwintigduizend zeshonderd EUR (E 23.600,00), om aldus het kapitaal te brengen van tweeduizend EUR (E 2.000,00) tot vijfentwintigduizend' zeshonderd EUR (E 25,600,00), met uitgifte van 2.360 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, rekening houdend met het feit dat alle_ aandeelhouders voorafgaandelijk hebben meegedeeld dat zij de intentie hebben om het hen uitgekeerde nettobedrag van het voormelde tussentijdse dividend integraal aan te wenden voor de kapitaalverhoging, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting.

b. De aandeelhouders verklaren:

Odat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap; flhet netto-bedrag van het hen toegekende tussentijds dividend in de vennootschap ie willen inbrengen;

Odeze schuldvordering, ontstaan door toekenning van het tussentijds dividend, voor een bedrag van

drieëntwintigduizend zeshonderd EUR (E 23.600,00) onmiddellijk over te dragen aan de vennootschap met het

oog op de voormelde kapitaalverhoging.

c. Als vergoeding voor deze inbrengen beslist de algemene vergadering 2.360 nieuwe aandelen toe te kennen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Aan de heer Henri Hoisteyn, voornoemd, worden 'I .180 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend. Aan mevrouw Jeannine De Clercq, voornoemd, worden 1.180 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TOPPR1NT ZW1JNAARDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Staatsblad

 \y-

__.....4_--

Voor-

hehuderl

aan het

Belgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

4. De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

5. De vergadering stelt vast dat als gevolg van bovenstaande kapitaalverhoging, het kapitaal thans vastgesteld is op vijfentwintigduizend zeshonderd EUR (¬ 25.600,00) vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit vervolgens artikel 5 van de statuten te vervangen door hiernavolgende tekst.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 25.600,00 EUR (vijfentwintigduizend zeshonderd euro) en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 2.560 aandelen, die ieder 1/2560ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 2.000,00 EUR (tweeduizend euro), vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De algemene vergadering van 17 december 2013 verhoogde het kapitaal met drieëntwintigduizend zeshonderd EUR (¬ 23.600,00) om het te brengen op vijfentwintigduizend zeshonderd EUR (¬ 25.600,00) door inbreng in nature met creatie van 2.360 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam. indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar is aangewezen.

Hij die het vruchtgebruik bezit van een aandeel, oefent de rechten uit die zijn verbonden aan dit aandeel.

AI de voormelde beslissingen werden genomen bij eenparigheid van stemmen.

De dagorde uitgeput zijnde, en gezien geen vragen meer worden gesteld, verklaart de voorzitter na voorlezing en goedkeuring en ondertekening van onderhavig proces-verbaal, voor geheven.

Gedaan te Zwijnaarde

Henri Holsteyn

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: de gecoördineerde statuten

uf.)Jerai

Coordonnées
TOPPRINT ZWIJNAARDE

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 36 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande