TRADEPLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRADEPLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.433.570

Publication

25/07/2012
ÿþVoor- INNI I~I~IIMIII~IW~VWII IM

behouden *12131109*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsrtr : © c-t

Benaming (voluit) : TradepNan

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VENNELAAN 23

9830 SINT-MARTENS-LATEM

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 11 juli 2012, afgeleverd;

;; voor registratie, dat;

De heer EYKELBERG Gunter William Margriet, bedrijfsleider, geboren te Gent op vijf februari;

_I negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer 69.02.05-027.25, wettelijk gescheiden, wonende te 9830!

Sint-Martens-Latem, Vennelaan 23;

VORM - NAAM.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

heeft opgericht onder de benaming « Tradeplan ».

De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de!

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Inschrijving - Volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam zonder vermelding waarde

die ieder één/honderd zesentachtigste (1 /186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaarde en erkende zich ingeschreven te hebben voor deze honderd zesentachtig (186)!

aandelen en te hebben volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Vennelaan 23,

DOEL. '

De vennootschap heeft ais doel actief te zijn als management- en adviesbureau op het gebied van nationale; ;; en internationale verkoop en promotionele communicatie. In dit kader biedt de vennootschap volgende diensten; ;, aan;: strategische verkoopplanning, integraal communicatie-advies, ondersteunende verkoopdiensten, deze; opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend. Het verlenen van alle diensten ais informatiekantoor, ais; 1 studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake verkoopdiensten. De vennootschap biedt alle diensten aan in; het kader van integrale communicatie In de ruimste zin van het woord.

Eveneens, het verlenen van recreatieve diensten, zoals het inrichten van lezingen, congressen, seminaries; en bedrijfsevenenementen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van' derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen! doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met; inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in: !I nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, ,; door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag; haar gelden beleggen in roerende of onroerende goederen al dan niet bestemd voor de realisatie van haar doel! met ais doelstelling het realiseren van meerwaarden en inkomsten ten behoeve van de vennootschap. De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen'; waarnemen. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- -_--_--_--_--_ ......__-__ ---------- ^.,--,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 -O7 2011,

-

RECE4B,it IZ VAN

KOOPHANDgL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ce

4

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde,' die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening. OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN.

§1, De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld,

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan: 1. aan een vennoot;

2, aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of overlater;

3. aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben, binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of de overgang is geweigerd, zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen,.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen, of gaan geldig over op de erfgena(a)m(en) of rechthebbende(n) van de overleden vennoot.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand september om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, met de meest uitgebreide machten, en dit voor de duur van de vennootschap:

De heer Eykelberg Gunter, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vennelaan 23,

dewelke verklaart zijn opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaart dat de uitoefening van deze funotie hem niet verboden is en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder(s), bestuurder(s) of werkne(e)m(st)er(s) een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, De zaakvoerder(s) word(t)en benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering is bevoegd.

De zaakvoerder(s) kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze procuratie gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEI D.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR,

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, i.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

lw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap warden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. OVERGANGSBEPALINGEN.

1, De oprichter besliste dat het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met eenendertig maart tweeduizend en veertien.

2, De oprichter besliste dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste zaterdag van de maand september tweeduizend en veertien om vijftien uur.

3. De oprichter verklaarde, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenste te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Daar de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan MVP Vlaamse Ardennen CVBA (BE0842.237.340), kantoorhoudende te 9680 Etikhove, Etikhoveplein 8, om aile formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op;

- de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer Belasting over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen), de Registratiecommissie, en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan, en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen;

- hij wordt tevens belast met het organiseren en het voeren van de boekhouding van de zopas opgerichte vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

Een expeditie van de oprichtingsakte van 11 juli 2012, met inbegrip van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik e, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TRADEPLAN

Adresse
VENNELAAN 23 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande