TRANSPORT AELBRECHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT AELBRECHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.300.686

Publication

03/04/2014
ÿþBenaming (voluit) : TRANSPORT AELBRECHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smoutstraat 16

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING VAN NETTO-DIVIDEND DOOR INBRENG IN GELD AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twintig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas t daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

7.: het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro zodat het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank wordt omgezet in

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent.

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht betreffende de term `beschikbare reserves' en verklaart dat het bedrag van honderd negenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig euro eenentwintig cent kan worden beschouwd ais beschikbare reserve.

2.: de nominale waarde der aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde.

3.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van zes maart tweeduizend en veertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van honderd negenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig euro eenentwintig cent te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zeventienduizend negenhonderd vierendertig euro tweeëntwintig cent, in totaal honderd eenenzestigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent netto-dividend, uitte keren.

De aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht betreffende de term `beschikbare reserves' en verklaart dat het bedrag van honderd negenenzeventigduizend driehonderd tweeënveertig euro eenentwintig cent kan worden beschouwd als beschikbare reserve.

4.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met het bedrag van het netto-dividend, zijnde honderd eenenzestigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent zodat het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent wordt verhoogd tot honderd tachtigduizend euro, door inbreng in speciën ten bedrage van honderd eenenzestigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent, zonder de creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door inbreng in speciën door de heer Aelbrecht , Gaetan, voornoemd, voor het volledige bedrag, of honderd

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KDÁPHÁND~LK

2 4 UT 2014

DENWAIViONDE

Ondernemingsnr : 0454.300.686

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

eenenzestigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent, bedrag heden volledig volstort.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap

bij BNP Paribas Fortis met nummer BE40 0017 2262 9363.

De bewijzen van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blij-+ven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op vijftien maart tweeduizend en veertien.

5.: de heer Aelbrecht André te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap ingevolge zijn overlijden. Hem wordt kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

6.: de tekst der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het wetboek van vennootschappen door de integrale schrapping van de statuten en vervanging door nieuwe.

Deze statuten zullen voortaan voortaan luiden als volgt:

STATUTEN

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TRANSPORT AELBRECHT".

ARTIKEL TWEE : DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

Het vervoer van goederen en personen, zowel nationaal, als internationaal, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële instellingen en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtsreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL DRIE : ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP :

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-ider(s), bekend te maken in de Bijla--gen tot het Belgisch Staats~-blad, mits naleving van de taalwetgeving aan-'gaande de vennoot-'schappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER : DUUR :

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e Voor-

` behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-ding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslis-sing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD TACHTIGDUIZEND EURO, vertegen-'woordigd door honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderd vijftigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES : AANDELEN :

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of

een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt

ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking

nagelaten heeft betreffende de uitoe-fening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplich-ting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefe-hing van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT : OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOT-SCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT :

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overge-dragen wegens overlijden, dan met toestemtiming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen warden overgedragen of overgemaakt :

1. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2. aan de medevennoten.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer-der(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgena-men of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aande-len. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aandelen bij voorkeur worden aangebo-'den aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-imen, kan door de zaak-+voerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennoot-+schap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Ven-'nootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-'namen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN :

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-+en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdranger en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begun-'stigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-'schap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld regis-iter.

ARTIKEL TIEN :

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder leven-'den zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF :

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren be-'paald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennoot-schap.

ARTIKEL TWAALF :

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbon-'den stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker.

ARTIKEL DERTIEN :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

` D Voor-

` behouders aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN :

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-+lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN : ALGEMENE VERGADERINGEN :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND AUGUSTUS OM ZEVENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april en eindigt op eenendertig maart daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-mootschap afgeslo-'ten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resuita'tenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar vande vennootschap.__,

op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal warden voor het vormen van een buitengewoon reservenfonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG :

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op Jezelf 'de vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG :

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

T b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/11/2013 : BL054709
29/11/2012 : BL054709
10/11/2011 : BL054709
28/10/2010 : BL054709
17/11/2009 : BL054709
01/12/2008 : BL054709
31/10/2007 : BL054709
27/11/2006 : BL054709
03/10/2005 : SN054709
03/11/2004 : SN054709
12/09/2003 : SN054709
27/09/2002 : SN054709
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 31.10.2015 15659-0485-010
19/12/2001 : SN054709
13/09/2000 : SN054709
13/10/1999 : SN054709

Coordonnées
TRANSPORT AELBRECHT

Adresse
SMOUTSTRAAT 16 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande