TRANSPORT C.D.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRANSPORT C.D.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.483.247

Publication

06/05/2011
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Mua E,.,.;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*11069057'

IIII

Ondernemingsnr : 0471483247

Benaming

(voluit) : Transport CDS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovingen 32 9950 Waarschoot

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Op de buitengewone algemene vergadering van 21 maart 2011 werden volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen

--De vergadering neemt kennis van het verdelingsplan welk werd neergelegd op de rechtbank van Koophandel te Gent.

-De vereffenaar ,de heer De Smet Christophe,wordi ontheven van zijn taak als vereffenaar en er wordt hem volledige kwijting gegeven.

-De vereffening wordt als beeindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

-De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar bij de heer de Smet Christophe,Nieuwstraat 8 te 8730 Beenrem.

De Vereffenaar

De Smet Christophe

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11098-0106-007
27/01/2011
ÿþ mod 2.1

[[_11s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bi IMAWXW~~~mI~~~Y~

á *1101Q91

St;





NEERGEILIEG

1 4 JAN. 2011

RECI~.~,~LTEV GENT KO~.~ 0~~~

Ondernemingsnr : 0471.483.247

Benaming : TRANSPORT C.D.S.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovingen 32

9950 Waarschoot

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Philippe De Keukelaere, te Eeklo, de dato'''. 31/12/2010 blijkt dat de algemene vergadering van de BVBA TRANSPORT C.D.S. volgende' besluiten en statutenwijziging goedkeurde :

1. Voorstel tot ontbinding.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 24110/2010 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en: passiva van de vennootschap afgesloten op 30/09/2010.

2. Verslagen.

1. Verslag van de zaakvoerder

Zie besluit 1.

2. Verslag van de revisor.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, Revisorenkantoor Boes & Co, met; zetel te Plein 32, te 8500 Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Paul beghin, bedrijfsrevisor, over: gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"De staat van activa en passiva per 30 september 2010 van BVBA `TRANSPORT C.D.S.", met een'. inschrijving in het RPR-register onder nummer 0471.483.247 en met maatschappe-lijke zetel te 9950' Waarschoot, Hovingen 32, die opgesteld werd door de zaakvoerder in het kader van de procedure'' tot ontbinding van de vennootschap, zoals voorgeschreven in artikel 181,§ 1 van het Wetboek van: Vennootschappen, is op datum van dit verslag minder dan drie maanden oud. Ze vormt de basis'' waarop de ontbinding wordt voorgesteld.

Uit de controlewerkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen van het Instituut der Bedrijfs-'' revisoren, blijkt dat de staat per 30 september 2010 de toestand van de vennootschap op een;' volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorbehoud van hierna geformuleerde.', voorbehouden en opmerkingen en van mogelijks niet medegedeelde latente claims en niet uit-:I gedrukte schulden lastens de vennootschap.

De staat van actief en passief per 30 september 2010 geeft een balanstotaal aan van ¬ 3.068, 68 en: een negatief netto-actief van - ¬ 11.137, 87, dat lager is dan het maatschappelijk volgestort kapitaal van ¬ 18.600,00, waarbij ter zake rekening werd gehouden met door de zaakvoerder geraamde, vereffeningskosten.

Het actief is ontoereikend om de per 30/09/2010 geraamde vereffeningskosten te betalen; de,, zaakvoerder c.q. vereffenaar zou blijkens mondeling verstrekte informatie instaan voor de betaling, van het tekort. Onder voorbehoud van het bestaan van niet uitgedrukte, te ontvangen claims zal de . rekening-courant niet kunnen terugbetaald worden aan de zaakvoerder. Alhoewel niet expliciet is aangegeven door de zaakvoerder zal hij dienen over te gaan tot de kwijtschelding van zijn vordering op de vennootschap, i.c. voor het saldo per 30/09/2010 ad ¬ 10.561,15. Desgevallend zal het eigen vermogen van de vennootschap nog negatief blijven.

Blijkens een hypothecair getuigschrift is het handelsfonds van de vennootschap niet in pand: gegeven en bestaan er geen hypothecaire inschrijvingen op activa. De attesten van het Ont

vangkantoor Gent 4 en van het Controlekantoor Gent 7 der directe belastingen zijn op datum hef

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/1011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



verslag nog niet verkregen.

Verder werd geen melding gemaakt van zekerheden, van welke aard ook, die de vennootschap heeft gesteld of onherroepelijk heeft beloofd op zijn activa, noch van het bestaan van latente claims noch niet-uitgedrukte schulden lastens de vennootschap. Omtrent het getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal respectievelijk internationaal goederenvervoer over de weg, en m. b. t. alle er aan verbonden volmachten kan geen uitspraak worden geformuleerd.

Met verwijzing naar de eerdere toepasbaarheid van artikel 332 W. Venn. kan worden gesteld dat de " zaakvoerder eventueel nog kan aangesproken worden voor de door derden geleden schade. Er zijn geen andere inlichtingen te verstrekken die onontbeerlijk zijn voor de besluitvorming door de algemene vergadering, noch verrichtingen, eventueel na balansdatum, te melden die niet in het voormelde verslag zijn opgenomen, doch die een substantiële invloed zouden hebben gehad op het netto-actief van de vennootschap.

Gedaan ter goeder trouw te Marke op 06/12/2010,

De aangestelde bedrijfsrevisor,

Paul Beghin

Bedrijfsrevisor

Vennoot Kantoor Boes & Co"

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap vanaf heden te ontbinden. Vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening.

3. Décharge van de zaakvoerder.

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde

bestuur.

4. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen:

de Heer DE SMET Christophe Gilbert Odette, echtgescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Gent op drieëntwintig maart negentienhonderd vierenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 590-1346255-18 / Rijksregister nummer : 74.03.23-123.83], wonende te 8730 Beernem, Nieuwstraat 8, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte

en jegens derden. - -- - -- - -

Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Voormelde benoeming van de heer DE SMET Christophe is onderworpen aan de homolgatie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, die mocht zij voormelde benoeming niet homologeren zelf tot de benoeming van een vereffenaar zal overgaan.

De algemene vergadering besluit, voor zoveel als nodig, de voormelde vereffenaar, de heer DE SMET Christophe, volmacht te verlenen het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van voornoemde vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

5. Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap en in functie van de coördinatie.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de; vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: "TRANSPORT C.D.S. ".

Artikel 2. - De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening

Artikel 3. - De vennootschap heeft tot doel het verrichten voor rekening van derden in het binnen en buitenland, van algemeen vervoer en ten andere de uitvoering van alle handlingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze bedrijvigheid evenals courierdienst.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbudeo han het Belgisch

Staatsblad

boor-

behoude,

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 4. - De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5. - Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600, 00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 8. - De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand april, om elf uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 9. - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10. - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Volmacht

Als bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld:

Fiscaal Kantoor Van Hootegem, commanditaire vennootschap, te Beke 20, 9950 Waarschoot, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/ verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingsplichtige.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Voor-behquder dan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

13/01/2011







Terzelfdertijd neergelegd:

Annexes du Moniteur belge Uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Vonnis benoeming verffenaar;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsti



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.07.2010 10315-0087-008
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 14.07.2009 09415-0293-010
12/12/2008 : GE195335
24/06/2008 : GE195335
25/06/2007 : GE195335
01/08/2006 : GE195335
14/06/2005 : GE195335
09/05/2005 : GE195335
21/09/2004 : GE195335
15/09/2003 : GE195335
02/09/2002 : GE195335
22/08/2002 : GE195335
26/06/2001 : GE195335
31/03/2000 : GEA023497

Coordonnées
TRANSPORT C.D.S.

Adresse
HOVINGEN 32 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande