TRANSPORT DAVY LIEVENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TRANSPORT DAVY LIEVENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.569.158

Publication

19/07/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

GRIFFIE RECI' T vII\IK

VAN KOOPHANDEL

1 0 JULI 2013

DENDER ONIDE

Griffie

Ondernemingsnr : S SC c3. A S ó

Benaming

(voluit) : TRANSPORT DAVY LIEVENS

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwstraat 98 te 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op acht juli tweeduizend dertien dat door :

1° De heer LIEVENS Davy Marcel Angèle, geboren te Bornem op negenentwintig november negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.11.29-221.84), wonende te 9120 Beveren Onze-Lieve-Vrouwstraat 98;

2° Mevrouw HEIRBAUT Sylvie Gisleen Margriet, geboren te Sint-Niklaas op éénentwiniig oktober negentienhonderd zevenenzeventig (rijksregister nummer 77,10.21-200.81), wonende te 9120 Beveren Onze-Lieve-Vrouwstraat 98.

Een vennootschap onder firma werd opgericht onder de naam "TRANSPORT DAVY LIEVENS", gevestigd te 9120 Beveren Onze-Lieve-Vrouwstraat 98.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- de uitbating van een transportbedrijf en verhuisonderneming, met inbegrip van het behandelen van goederen en het vervoer voor derden over de weg en dit in gans de wereld, daarin begrepen de functie van vervoercommissionair;

- de groot- en kleinhandel in voertuigen, met inbegrip en bij wijze van voorbeeld van vrachtwagens, trekkers, opleggers en onderdelen;

- import, export en onderhoud van motorvoertuigen, vrachtwagens en opleggers;

- het verstrekken van veiligheidsadvies en het verlenen van diensten aan transport- en logistieke bedrijven;

- de uitbating van een garage, het onderhoud en herstellingen, met inbegrip van carrosseriewerken en,

schilderijen, van auto's, vrachtwagens, trekkers en opleggers;

- de groot- en kleinhandel van alle soorten brandstoffen, smeermiddelen en vetten;

- in verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen;

- in verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen,: huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van', adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, en dergelijke;

- de uitvoer- en invoerhandel van menigvuldige goederen, zijnde de uitvoer, invoer, doorvoer, handel, aan-en verkoop in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen fabriceren, afwerken, bewerken en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van alle aard, met, uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een voorafgaand verlof zijn onderworpen; voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan alle voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en reglementen voldaan wordt.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken,' zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en / of werkplaats ter beschikking te stellen van de vennoten en hun familieleden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of', onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is gebracht op een som ter grootte van tweeduizend euro vertegenwoordigd door duizend aandelen, volledig volstort in speciën.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Davy Lievens voornoemd.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten,

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden. De vergadering zal warden voorgezeten door de heer Davy Lievens voornoemd of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. tedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor" gevestigd te 2950 Kapellen Palmstraat 1, om de inschrijving en wijzigingen bij de BTW en de KBO te volbrengen, Fiduhan Boekhoudkantoor BVBA heeft tevens het recht van in de plaatsstelling en elke gemachtigde heeft de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen warden aangesteld. Fiduhan Boekhoudkantoor BVBA kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemingen om deze speciale volmacht uit te voeren.

--- ----  VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte,

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRANSPORT DAVY LIEVENS

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 98 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande