TRANSUNIVERSE FORWARDING, AFGEKORT : TRANSUNIVERSE OF TUF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRANSUNIVERSE FORWARDING, AFGEKORT : TRANSUNIVERSE OF TUF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.443.659

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14211-0236-032
07/08/2014
ÿþMcd Word 11.1

1:! A~ #" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte

III

RGELEGD

2 9 JULI 20vi

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL `-1T

r -

Ondernemingsnr : 0449.443.659

Benaming

(voluit) : TRANSUNIVERSE FORWARDING

(verkort) : TUF

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrieweg 118, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

UITEENZETTING

De raad van bestuur van de NV Intercargo Logistics, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel te 9032 Gent, Industrieweg 118 en met ondernemingsnummer 0472.482.545, en van de NV Transuniverse Forwarding, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel te 9032 Gent, Industrieweg 118 en met ondernemingsnummer 0449.443.659, hebben de intentie een voorstel tot fusie door overneming van de NV Intercargo Logisties door de NV Transuniverse Forwarding in het kader van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun respectieve algemene vergaderingen. Als gevolg van deze fusie door overneming zal het gehele vermogen van de NV Intercargo Logistics, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaan op de NV Transuniverse Forwarding.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden :

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De NV Transuniverse Forwarding, vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 9032 Wondelgem,lndustrieweg 118, opgericht onder de maatschappelijke benaming "INTERCARGO ANTWERP" ingevolge akte verleden voor notaris Eric Van Den Berghe te Gent op 17 februari 1993, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 maart 1993 daarna, onder nummer 930310-368. De statuten werden laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Meester Christophe Blindeman, notaris met standplaats te Gent, op 26 november 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, onder nummer 08000725.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel,zowel voor eigen rekening als voor rekenIng van derden of in medewerking met derden(als agent,commissionair of makelaar) in België of in het buitenland:

- alle verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitoefenen van het goederenvervoer en een expediteursbedrijf over land , de zee of door de lucht , de voorziening en de regeling in verband met vervoer in het algemeen, alsook alle activiteiten die daarop betrekking hebben zoals douaneagentschap, verzekeringen en stapelruimtehouder, evenals de overname van alle werkzaamheden inzake vertegenwoordiging van internationaal vrachtvervoer, expediteursbedrijven , entrepothouder en vertollingsagent;

de handel, de invoer , de uitvoer , de distributie , de vertegenwoordiging, het verhandelen en aile handelsverrichtingen en commissiezaken in binnen- en buitenland;

consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch,financieel , operationeel en op het gebied van algemene strategie;

aankoop en verkoop,beheer,trading van roerende en onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder roerende goederen valt onder meer; effecten, portefeuillewaarden en speciën, kantooruitrustingen, bureelbenodigdheden, voertuigen, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, alle plaatsingen en kapitalen, het aankopen van vergunningen en fabrieksmerken.

De onroerende bedrijvigheid omvat onder meer: de aankoop, verkoop, ruil, verhuren expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouw en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen en in voortkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw verbouwing.

De vennootschap mag functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen,

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Oe vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verengingen,zaken , ondememingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.000,00 EUR, en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die Ieder een gelijk aandeel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De NV Intercargo Logistics, vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 9032 Wondelgem, Industrieweg 418 is opgericht bij akte verleden op 18 juli 2000 voor Meester Francis Vlegels, notaris met standplaats te Ingelmunster, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2000. De statuten werden laatst gewijzigçl blijkens akte verleden voor Meester Christophe Blindeman, notaris met standplaats te Gent op 26 november 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2008.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel,zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden(als agent,commissionair of makelaar) in België of in het buitenland:

- alle verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitoefenen van het goederenvervoer en een expediteursbedrijf over land , de zee of door de lucht , de voorziening en de regeling in Verband met vervoer in het algemeen, alsook alle activiteiten die daarop betrekking hebben zoals douaneagentschap, verzekeringen en stapelruimtehouder, evenals de overname van aile werkzaamheden inzake vertegenwoordiging van internationaal vrachtvervoer, expediteursbedrijven , entrepothouder en vertollingsagent;

- de handel, de invoer , de uitvoer , de distributie , de vertegenwoordiging, het verhandelen en alle handelsverrichtingen en commissiezaken in binnen- en buitenland;

consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch,financieel , operationeel en op het gebied van algemene strategie;

aankoop en verkoop,beheer,trading van roerende en onroerende goederen, aile zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin.

Onder roerende goederen valt onder meer: effecten, portefeuillewaarden en speciën, kantooruitrustingen, bureelbenodigdheden, voertuigen, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, alle plaatsingen en kapitalen, het aankopen van vergunningen en fabrieksmerken.

De onroerende bedrijvigheid omvat onder meer: de aankoop, verkoop, ruil, verhuren expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouw en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen en in voortkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw en verbouwing.

De vennootschap mag functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verengingen,zaken , ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

Op datum van onderhavig fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap 65.400,00 EUR. Het maatschappelijk kapitaal is voliedig volgestort en het wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Er worden 5 aandelen van de NV Transuniverse Forwarding yitgereikt voor ieder aandeel van de NV Intercargo Logistics. De nieuw uitgereikte aandelen van de NV Transuniverse Forwarding hebben exact dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

FATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de NV Intercargo Logistics worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV Transuniverse Forwarding.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

AANSTELLING BEDRIJFSREVISOR

De Burg. BVBA Danny Praet _ Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, is overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen belast met het opstellen van de eventuele schriftelijke verslaggeving in het kader van de fusie van de betrokken vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties.

SLOTVERKLARINGEN

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en door de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Zowel in geval van goedkeuring van de verrichting als indien de fusie niet wordt goedgekeurd worden alle kosten in verband met de verrichtingen gedragen door de overnemende vennootschap Intercargo Logistics.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de respectieve algemene vergaderingen is augustus 2014.

Onderhavig voorstel zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel door de bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen.

Elk bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Aldus opgemaakt te Wondelgem, op 25 juni 2014.

De overnemende vennootschap

NV Tranuniverse Forwarding

Vertegenwoordigd door

Mark De Bondt

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

)-1-C, (Di

41. e.-,L9 (vQ..e.-,y,Qe,ei

Afgevaardigd-Bestuurder

NV Transuniverse Group

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Frank Adins

De overgenomen vennootschap NV lntercargo Logistics

Vertegenwoordigd door :

Mark De Bondt

Afgevaardigd-Bestuurder

NV Transuniverse Group

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Frank Adins

Voorbehouden " s aan het Belgisch Staatsblad

29/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0449.443.659

Benaming

(voluit) : TRANSUNIVERSE FORWARDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg 118, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Op de Algemene Vergadering van 31 mei 2013 werden NV Ecavée, Rue Haute 1 te 7760 Celles herbenoemd als bestuurder voor een periode van zes jaar, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Olivia Adins en de NV Transuniverse Group, Industrieweg 118 te 9032 Wondelgem herbenoemd als bestuurder en vast vertegenwoordigd door de Heer Frank Adins. Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 30 september 2013 werd de Heer Mark De Bondt, Resschebeke 66 te 9320 Erembodegem benoemd als bestuurder en gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar.Alle mandaten eindigen aldus van rechtswege op de, jaarvergadering van 2019

Mark De Bondt

Gedelegeerd bestuurder.

i

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13217-0454-032
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 18.06.2012 12179-0384-032
18/07/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0449.443.659

TRANSUNIVERSE FORWARDING

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Industrieweg 118, 9032 Wondelgem

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

NE tiutuze,,,u

0 6 JULI 2011

RECHTBANkti VAN ~x KOOPHA~=~.. ~ TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 mei 2011 blijkt dat de Burg. BVBA DANNY PRAET BEDRIJFSREVISOR, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36,? vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, zaakvoerder, werd herbenoemd als commissaris voor een periode van drie jaar.

Getekend ECAVEE NV

vast vertegenwoordigd doc'r Mvrçuw Olivia Adins

Gedelegeerd bestuurder

Op de Jaatste biz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam. enhoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de .rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 08.07.2011 11277-0178-032
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.06.2010 10220-0133-030
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.06.2009 09314-0099-029
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 03.07.2008 08354-0280-015
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.06.2007 07259-0087-019
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 23.06.2006 06292-0228-010
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 18.07.2005 05485-0300-013
08/03/2005 : GE178295
27/07/2004 : GE178295
01/08/2003 : GE178295
10/08/2002 : GE178295
28/07/2001 : GE178295
13/10/1995 : GE178295
13/10/1995 : GE178295
11/05/1995 : GE178295
10/03/1993 : AN294997

Coordonnées
TRANSUNIVERSE FORWARDING, AFGEKORT : TRANSUN…

Adresse
INDUSTRIEWEG 118 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande