TRIARCONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIARCONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.614.501

Publication

01/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1



LitAk11i" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







011 1111 HIN i II 2 2 JUNI Zots

*15093369*



RECHTBANK VAN

KOOPHANDM6ENT



Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : TriARConsulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Heide, 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 19 juni 2015, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat

1. a) de heer WALRAEVE, Christiaan Kamiel Emiel, geboren te Gent op 15 augustus 1958, echtgenoot van mevrouw CROIS, Ria, wonende en gehuisvest te 9830 Sint Martens-Latem, Kleine Heide, 12, b) Mevrouw CROIS, Ria Blanche Arthur, geboren te Gent op 16 april 1958, echtgenote van de heer WALRAEVE, Christiaan, wonende en gehuisvest te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Heide, 12, c) de heer WALRAEVE, Arent Steven Andries, geboren te Gent op 13 juni 1983, echtgenoot van mevrouw VANDIERDONCK, Vanessa, wonende en gehuisvest te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Landweg, 3, d) de heer WALRAEVE Reinert Rupert Aster, geboren te Gent op 24 augustus 1984, echtgenoot van mevrouw CAUWE, Soetkin, wonende en gehuisvest te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Oudeheerweg, 38, e) de heer WALRAEVE, Rupert Leo Andries, geboren te Gent op 3 januari 1990, ongehuwd en naar verklaring geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd hebbende, wonende en gehuisvest te 9000 Gent, Bonifantenstraat, 2 bus 8;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "TriARConsulting";

3. met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Heide, 12;

4. De vennootschap heeft tot doel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

" Het verlenen van consulta ncy, advisering en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Het ondersteunen van organisaties en bedrijven bij hun bedrijfsbeleid en hun management in al zijn facetten. Het uitvoeren van consultancyopdrachten, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, SHE (Safety, Health &Environment) en algemeen bestuur. Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten. Het verlenen van administratieve en zakelijke ondersteuning, het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

" Het optreden ais managementvennootschap en het beheren van vennootschappen, het optreden als holding en het instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen. Het uitoefenen van de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen en organisaties.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

" Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties binnen het domein waarin de onderneming actief is. Voorbereiden en uitwerken van lespakketten, organiseren en geven van opleidingen, lezingen in de breedste zin van het woord. Coördineren, coachen en begeleiden van werkgroepen voor specifieke non demand" opdrachten.

" Ontwerp, realisatie en support van alle digitale publicaties en middelen inclusief het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken, bijdragen en handboeken in diverse vormen,

" Soft- en hardware bureau, Alle activiteiten inzake organisatie, ontwikkeling, productie en handel inzake informatie-, media-technologie en domotica in de meest ruime zin en ongeacht de specificiteit van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

technologie; daartoe behoren onder meer, louter, als voorbeeld: hostingdiensten, web-integratie, oniine diensten, telecommunicatie, domotica en dit onder aile mogelijke vormen en toepassingen. Alle dienstverlenende activiteiten gepaard gaand of nuttig of complementair aan het voorgaande. Bouwen, inrichten en exploiteren van datacenters in de meest ruime betekenis van het woord. Alle adviserende en consulting-activiteiten inzake het voorgaande. Alle klein- en groothandel in computer-, telecom- en domotica-materialen. Het verwerven, het beheren, het huren, het verhuren, het ter beschikking stellen tegen vergoeding van deze materialen.

" Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van reizen, culturele en andere manifestaties, projecten, evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning in de ruimste zin van het woord, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van vergaderruimtes, zalen, technisch materiaal en benodigdheden voor diverse doeleinden.

" Het uitbaten van Bed and Breakfasts, vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, gastenkamers, kampeertereinen, hotel en dergelijke accommodatie. Het uitbaten van sauna, solaria baden, en het verlenen van alle diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend bij thalassotherapie, kuuroorden, turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums en massagesalons. Het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van aile diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten. Het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren reisbureau en reisorganisatie, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten.

-liet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard, alsmede het participeren in aile beleggings- en financiële transacties die de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen. De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren en er ook toezicht op uitoefenen.

-Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten, Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning. Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

" 0e groot- en kleinhandel in diverse consumentenartikelen en menigvuldige goederen, intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen; de ontwikkeling, de productie en de behandeling van voormelde goederen, alsook de handelsbemiddeling, de import en export en de verkoop via diverse kanalen.

" Net verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten. De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening. Het werken via agenturen en distributieovereenkomsten.

" Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

" Met verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiëletransacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

" De vennootschap kan ln het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken,

" De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm, De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten, Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het' maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5. de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 50 000 euro;

7. verdeeld in 1 000 maatschappelijke aandelen, waarvan 670 aandelen met stemrecht (categorie A, B en F) en 330 aandelen zonder stemrecht (categorie C, D en E), zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1/1 000ste van het kapitaal;

8, vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

9. met een boekjaar van 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2016;

10. met jaarvergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2017;

11, als niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : de heer WALRAEVE, Christiaan, voornoemd;

12. volmacht gegeven werd aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I b k accountancy", met zetel te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg, 214, verdieping 1, voor wie optreedt mevrouw Inge Van den Broeck, wonende Nazareth, Deinzestraat, 7, met macht om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale en BTW administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit aile andere akten.

Volmacht werd eveneens verleend aan de heer Luk Van den Broeck, wonende te Nazareth, 's Gravenstraat, 76, en aan mevrouw Christine Vandecasteele, wonende te Nazareth, 's Gravenstraat, 76:

-om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen te vervullen;

-om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der belasting op de toegevoegde waarde, en de directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen; bezwaarschriften in te dienen en te negociëren met alle belastingsdiensten;

-de vennootschap bij te staan en te vertegenwoordigen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, kamer van handelsonderzoek en insolventiekamer.

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderheid aile macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Notaris P. Van Moffaert







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumentoronde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIARCONSULTING

Adresse
KLEINE HEIDE 12 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande