TRINITY PURCHASING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TRINITY PURCHASING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 561.997.412

Publication

18/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-09-2014

Griffie

*14308222*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561997412

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

TRINITY PURCHASING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. de vennootschap naar Iers recht "SERRET LIMITED", waarvan de zetel gevestigd is te Dublin 2 (Ierland) 12 Lower Hatch Street, regelmatig ingeschreven in het bevoegd handelsregister onder nummer 470043, gekend onder het Belgisch ondernemingsnummer 0552.631.467; en

2. de heer Stephen John LOFTUS, geboren te Eton Buckinghamsire (Verenigd Koninkrijk), op 14

maart 1965, wonende te Cowper Road 10, Dublin 6 (Ierland),

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap.

Naam: "TRINITY PURCHASING"

Zetel: is gevestigd te Sint-Denijs-Westrem (B-9051 Sint-Denijs-Westrem), Maaltekouter 3.

Doel: De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, voor

haar eigen rekening of voor rekening van derden:

1) het optreden als een internationale inkooporganisatie met focus op de hotelindustrie en horeca.

2) de verwerving, verhuring, werking, management en/of uitbating, voor haar eigen rekening of voor rekening van een derde partij, of door en samen met derden, van hotels, restaurants, tavernes, bars en alle gelijkaardige instellingen evenals alle ondersteunende operaties.

3) het verlenen van advies en meer bepaald alle diensten van consultancy aan ondernemingen, verenigingen, publieke administraties, privé-personen en instellingen, in verband met telecommunicatie, datacommunicatie en mediacommunicatie in het algemeen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van bedrijfsadministratie, operationeel management, strategie, marketing, processing, handelsprospectie, verkoop, productie en ontwikkeling, economisch onderzoek, publiciteit, public relations, ontwerp en beheer van internet sites, computernetwerken, multimedia toepassingen, e-commerce;

4) het waarnemen van alle opdrachten met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen;

5) het verschaffen van alle hulpmiddelen en het verlenen of coördineren van informatie door middel van elke mogelijke vorm van informatiedrager en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande;

6) het aanleggen, het beheren en het oordeelkundig uitbouwen, voor eigen rekening, van een onroerend en roerend vermogen, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, het productief maken of de valorisatie van onroerende of roerende goederen en rechten, van welke aard ook; haar beschikbare middelen beleggen, wederbeleggen of investeren in roerende of onroerende activa.

De vennootschap mag eender welke commerciële, industriële en financiële transacties uitvoeren, met betrekking tot onroerend goed of persoonlijke eigendom, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel, of nuttig voor haar eigen ontwikkeling, met uitsluiting

Er blijkt uit een akte verleden op 15 september 2014 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

Onderwerp akte :

Maaltekouter 3 9051 Gent

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van deze activiteiten die uitsluitend voorbehouden zijn voor banken en wisselagenten.

De vennootschap mag alle diensten verrichten met betrekking tot het bestuur en de vereffening van alle vennootschappen en alle soorten advies verlenen met betrekking tot voornoemde.

De vennootschap mag door middel van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, participatie, financiële interventie of op een andere wijze, belangen verwerven in alle bestaande vennootschappen of bedrijven, reeds opgericht of op te richten, in België of in het buitenland, met een maatschappelijk doel gelijkaardig aan of in verband met, of nuttig voor de verwezenlijkingen van haar eigen maatschappelijk doel.

De vennootschap mag eveneens alle leningen toekennen of leningen door derden toegekend aan verbonden vennootschappen, waarborgen.

Kapitaal: bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), vertegenwoordigd door eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbevoegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht. Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

" hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

" hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

" hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Jaarvergadering: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Stemming per brief

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

" de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de aandeelhouder;

" het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

" de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

" de naam en de zetel van de vennootschap;

" de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

" de agenda van de vergadering;

" de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

" de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

" de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering.

Verdaging

Elke algemene vergadering, zowel jaarvergadering als buitengewone of bijzondere, kan tijdens de zitting door de raad van bestuur met maximum drie weken verdaagd worden. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de genomen besluiten, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders zou beslissen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen, alsook de volmachten, blijven geldig voor de tweede. Nieuwe toelatingsformaliteiten mogen worden vervuld met het oog op de tweede vergadering. De besluiten genomen door de tweede vergadering zijn definitief.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden. DIVERSE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Volmacht: de oprichters zijn in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door Mevrouw Karin Augusta SAVOOY, hierna genoemd, ingevolge twee onderhandse volmachten

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de 61.500 aandelen werd in geld als volgt ingeschreven:

" de vennootschap naar Iers recht "SERRET LIMITED", voornoemd, ten belope van éénenzestigduizend vierhonderd negenennegentig (61.499) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de heer Stephen LOFTUS,voornoemd., ten belope van één (1) aandeel.

Elk aandeel werd volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Oprichter: de vennootschap "SERRET LIMITED", die ten minste één derde (1/3) van het kapitaal bezit, heeft verklaard alleen als "oprichter" op te treden, in de zin van artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen.

Benoeming van de bestuurders: Werden tot bestuurder benoemd, voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020, die zich zal uitspreken over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2019 :

1. de heer Stephen John LOFTUS, geboren te Eton Buckinghamsire (Verenigd Koninkrijk), op 14 maart 1965, wonende te Cowper Road 10, Dublin 6 (Ierland);

2. de heer James Joseph MURPHY, geboren te Loch Garman / Wexford (Ierland), op 30 januari 1959, wonende te The 3 Wishes, Newton Commons, County Meath (Ierland);

3. mevrouw Karin Augusta SAVOOY, geboren te Sint-Niklaas, op 3 augustus 1971, gedomicilieerd te 9250 Waasmunster, Dommelstraat 79;

4. mevrouw Betty Armanda HOUBEN, geboren te Hasselt, op 15 oktober 1968, wonende te Hasselt (B-3500 Hasselt), Kiezelstraat 92; en

5. de heer Bouke Gerjan KOPPERT, geboren te Neerpelt, op 15 januari 1977, gedomicilieerd te

Brugge (B-8200 Sint-Michiels), Leiselestraat 114.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31

december 2015.

Eerste jaarvergadering: in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. Twee onderhandse volmachten

werden aan de oprichtingsakte gehecht.

23/10/2014
ÿþMedWon".111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

"

11111111le111§11j1111111

NEERGELEGD

14 OKT. 2014

ReireANK VAN

KCOF241=nFi "TF riFINET

- y - f ^ A v ------ " - 1 ..... 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

0561.997.412

TRINITY PURCHASING

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Maaltekouter 3 9051 Sint-Denijs-Westrem

NEERLEGG1NG VAN HET VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK: CONFORM DE ARTIKELS 770 JUNCTO 760 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN tussen

de naamloze vennootschap 'PREM HOTELS', met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Maaltekouter 3, met ondememingsnummer BTW BE 0897,712.333 RPR Gent; overdragende vennootschap enerzijds, en

de naamloze vennootschap 'TRIN1TY PURCHASING', met zetel te 9061 Sint-Denijs-, Westrem, Maaltekouter 3, met ondememingsnummer BTW BE 0561.997.412 RPR. Gent, overnemende vennootschap anderzijds,

waarvan akte werd verleden voor Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene,' op 9 oktober 2014.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte:

Op.delaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belgisci" Staatsbla lump

Mnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ME TEE. GE .IE GD 0 2 -03- ïiii5

REt'.FITZAAK VAN Kt3O?fi¬ nDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0561.997.412 Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : TRINITY PURCHASING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel Maaltekouter 3 -- 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT TEN BEZWARENDE TITEL VAN DE BEDRIJFSTAK 'CENTRAAL AANKOOPPLATFORM TRINITY PURCHASING' CONFORM DE ARTIKELEN 770 JUNCTO 760 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Vincent Vroninks. geassocieerd notaris te Elsene, op 19 december 2014 :

COMPAREREN:

ENERZIJDS:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'PREM HOTELS', met zetel te 9051 Sint-Denijs-

Westrem, Maaltekouter 3, met ondememingsnummer BTW BE 0897.712.333 RPR Gent (afdeling Gent).

de "Overdragende Vennootschap

EN

ANDERZIJDS:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap'TRINITY PURCHASING', met zetel te 9051 Sint

Denijs-Westrem, Maaltekouter 3, met ondememingsnummer BTW BE 0561.997.412 RPR Gent (afdeling Gent). de "Overnemende Vennootschap".

DIE MIJ VERZOCHT HEBBEN AKTE TE NEMEN VAN WAT VOLGT:

Re Overdragende Vennootschap verklaart over te dragen onder bezwarende titel, conform de artikelen 770 juncto 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen, onder de gewone waarborgen als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van aile zogenaamde hypothecaire lasten en inschrijvingen, aan de Overnemende Vennootschap, die aanvaardt, de bedrijfstak 'CENTRAAL AANKOOPPLATFORM TRINITY PURCHASING' (met inbegrip van alle activa en passiva die hieraan verbonden zijn)  hierna de "Bedrijfstak" genoemd.

Deze overdracht van Bedrijfstak is uitdrukkelijk onderworpen aan de procedure omschreven in de artikelen 760 tot 762 Wetboek van vennootschappen.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK

De over te dragen Bedrijfstak bestaat uit alle activa en passiva die verband houden met de Bedrijfstak van de Overdragende Vennootschap 'CENTRAAL AANKOOPPLATFORM TRINITY PURCHASING', zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat van de Overdragende Vennootschap, per 30 juni 2014, die ais bijlage aan deze akte wordt gehecht, zoals bevestigd in de authentieke akte tot voorstel van overdracht van Bedrijfstak en bijlage d.d. 9 oktober 2014, waaruit blijkt welke delen van de activa en passiva van het vermogen van de Overdragende Vennootschap aan de Bedrijfstak "centraal aankoopplatform Trinity Purchasing" toebehoren en aldus aan de Overnemende Vennootschap overgedragen zullen worden.

In de over te dragen Bedrijfstak is tevens de overdracht van bepaalde personeelsleden begrepen, met behoud van al hun rechten:

In dit kader verklaart de Overdragende Vennootschap het betrokken personeel voorafgaand en voldoende te hebben ingelicht omtrent de overdracht van Bedrijfstak aan de Overnemende Vennootschap,

Om elke mogelijke betwisting over de overdracht van bepaalde vermogensbestanddelen van de

Overdragende Vennootschap te voorkomen, voor zover de verdeling_ in voormelde staat niet voldoende Op-delaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de Overdragende Vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van deze vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld waaraan ze toegewezen dienen te worden, mee overgedragen worden aan de Overnemende Vennootschap..

WAARDERING VAN DE BEDRIJFSTAK

Rekening houdende met de feitelijke situatie der activa en passiva werd de waarde van de Bedrijfstak

die het voorwerp uitmaakt van de overdracht ten bezwarende titel, gebaseerd op de voormelde

boekhoudkundige staat van de Overdragende Vennootschap, per 30 juni 2014, dewelke partijen verklaren

te aanvaarden ais arm's length waarde voor de uitvoering van de overdracht van de Bedrijfstak.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overdracht van de Bedrijfstak wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

" De Bedrijfstak wordt overgedragen zoals zij voorkomt in de boekhoudkundige staat van de Overdragende Vennootschap, per 30 juni 2014 en dit in de staat waarin deze zich bevindt op heden.

" De Overnemende Vennootschap zal het genot hebben van de Bedrijfstak vanaf 1 juli 2014. Aan dit recht is geen enkele bijzondere modaliteit verbonden.

" Me handelingen gesteld door de Overdragende Vennootschap in het kader van de overgedragen Bedrijfstak en alle rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de overgedragen Bedrijfstak ontstaan sinds 1 juli 2014, zullen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

" De Bedrijfstak zal met alle rechten en verplichtingen overgaan op de Overnemende Vennootschap.

" De Bedrijfstak wordt overgedragen voor vrij en onbelast van enig voorrecht.

" De Overnemende Vennootschap zal de Overdragende Vennootschap vrijwaren voor elke vordering met betrekking tot de overgegane goederen van de Bedrijfstak.

" De Overnemende Vennootschap wordt met betrekking tot de Bedrijfstak in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de Overdragende Vennootschap. Meer bepaald zal, met betrekking tot de overgegane Bedrijfstak:

a) de Overnemende Vennootschap alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de overgedragen bestanddelen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan;

b) de Overnemende Vennootschap zal alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de Overdragende Vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog aile overeenkomsten en verbintenissen waartoe de Overdragende Vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane Bedrijfstak, zodat de Overdragende Vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden;

c) de Overnemende Vennootschap zal, met betrekking tot de overgedragen Bedrijfstak, aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de Overdragende Vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de Overdragende Vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

" De Overdragende Vennootschap verklaart dat er zich, met betrekking tot de overgedragen Bedrijfstak, geen belangrijke wijzigingen in het vermogen hebben voorgedaan tussen de datum waarop het voorstel van overdracht werd opgemaakt en heden die het vermogen van de Bedrijfstak nadelig hebben kunnen beïnvloeden.

" De overdracht van de Bedrijfstak wordt aanvaard door de Overnemende Vennootschap, die tevens aanvaardt alle schulden van de Bedrijfstak van de Overdragende Vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten, honoraria en belastingen van welke aard ook met betrekking tot deze overdracht, te dragen en te betalen.

" Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuursorganen van de bij de overdracht

betrokken vennootschappen.

Geregistreerd drie blad(en), geen renvooi(en) op het 9Sfe Registratiekantoor van Brussel 5 op 29 december 2093.

Boek 49, blad 68, vak 20. Ontvangen : vijftig euro (50 ¬ ). Voor de Adviseur ai. : Dumont.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

~

- ----------'----'----' -''----------- '- -------------'

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

GoJijklegeneuneIBing.`

- de expeditie van de akte met G onderhandse volmachten lnb8age

.aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~- ---- -'-----_-_------______------' -----____--- - ' .-_

Op de Jaatste bfz. van Luik o vermelden : Recto : Naam unhoedanigheid van de instrumenterende notaris, oersv(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Med woed 19.1

[W7-75-0 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0561.997.412

Benaming

(voluit) : Trinity Purchasing

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Maaltekouter 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

1.De buitengewone algemene vergadering stelt het ontslag vast van mevrouw Karin Savooy, geboren te Sint-Niklaas op 3 augustus 1971, wonende te Lokeren, Heilige Geestmolenstraat 167, met ingang vanaf de Algemene Vergadering d.d, 28 mei 2015.

Het einde van het mandaat van bovengenoemde persoon beëindigt alle bevoegdheden en delegaties met inbegrip van de handtekeningbevoegdheid op de rekeningen.

2.De buitengewone algemene vergadering besluit om volmacht te verlenen aan Sofie Schepens, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het uitvoeren van alle noodzakelijke formaliteiten voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de formulieren bij de KBO in het licht van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van voormelde beslissingen, evenals voor het uitvoeren van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender welke andere administratieve overheid of dienst.

Bouke Koppert

Bestuurder

0 6 R "1.e

ir)

~cHTBANI~v GENT KOO~HAN~r~iür

1101

15 8597*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

i i





1237338





NEERGELEGD

1 9 Alia 2015

RECi3 NK VAN

KOOPFMM TE GENT

-w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0561.993.412

Benaming

(voluit) : Trinity Purchasing

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maalterkouter 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 30 juli 2015 overeenkomstig artikel 556 W.Venn.

De aandeelhouders van de vennootschap hebben op 30 juli 2015 unaniem en schriftelijk besloten:

om de bepalingen van, en de transacties vooropgesteld door de Transactie Documenten (zoals gedefinieerd in de Notulen), en in het bijzonder de bepalingen die rechten toekennen of kunnen toekennen aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting ten laste van de Vennootschap doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een openbaar bod op de aandelen van de Vennootschap of van een wijziging van de controle die op haar wordt uitgeoefend, goed te keuren overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen;

om in het kader van het bovenstaande in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de volgende bepalingen van de Kredietovereenkomst (zoals gedefinieerd in de Notulen) goed te keuren: (i) artikel (Clause) 8,1 (Exit) en (ii) artikel (Clause) 24,13 (Change of ownership); en

om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Johan De Bruycker, Kasper Van Landeghem, Wim Legrand en Adrien Galot (ieder een "Gevolmachtigde"), advocaten bij ALTIUS, Tour & Taxis, Havenlaan 86C B.414, B1000 Brussel, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het vervullen van de registratie- en neerleggingsformaliteiten vervat in Artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

ledere Gevolmachtigde is bevoegd om afzonderlijk te handelen en de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot de registratie- en neerleggingsformaliteiten vervat in Artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat iedere Gevolmachtigde alle handelingen mag stellen die éénieder van hen in zijn of haar beoordeling noodzakelijk of wenselijk acht met het oog op het uitvoeren en verwezenlijken van de hogervermelde besluiten.

Wim Legrand,

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: origineel exemplaar van de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van Trinity Purchasing NV van 30 juli 2015.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TRINITY PURCHASING

Adresse
MAALTEKOUTER 3 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande