TRIPLE ONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRIPLE ONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.622.425

Publication

01/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dma1ctaIE RECHT `

VAN KOOPHA`'12

m i I

*130197 7*

2 t JAN. 2013

oENDERMOl~'

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr: So2.. 6.t2_. y:L

Benaming

(voluit) : TRIPLE ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9230 Wetteren, Neerhonderd 44 Unit 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 18 januari 2013 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, blijkt :

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

- Oprichters :1 ° De Heer JAQUES Peter Jan Geert, geboren te Veume op 14 juni 1979, rijksregistemummer 79.06.14131.83 (nummer identiteitskaart 591-6780574-85 - geldig tot 29 oktober 2017), ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Marlakerkelaan 149; 2° De Heer FAVEERE Mathieu Paul Denis, geboren te Waregem op 19 januari 1981, rijksregistemummer 81.01.19-057.14 (nummer identiteitskaart 591-2442987-47 - geldig tot 7 januari 2016), ongehuwd, wonende te 9050 Gent, Gentbruggeaard 27;

- Naam : 'TRIPLE ONE";

- Zetel : 9230 Wetteren, Neerhonderd 44 Unit 4;

- Doel : De vennootschap heeft als doel :

- Het kopen en verkopen, zowel in het binnenland als In het buitenland, van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, onderdelen, banden, onderhoud en herstellingen van motorvoertuigen, en ander rollend materiaal, de uitbating van een benzinestation;

- Het verhuren, in huur nemen en leasen van voertuigen;

- Alle mechanische, hydraulische, elektrische of algemene constructiewerken in verband met rollend

materieel of andere goederen;

- Het slepen van voertuigen en de hulpverlening bij pech onderweg;

- De promotie en organisatie van sportevenementen voor eigen rekening of voor rekening van derden, de

groot- en kleinhandel van aile artikelen die samengaan met de autosport en alle aanhorigheden;

- Vervaardiging, aanpassing en de montage van metalen constructiewerken, onderdelen daarvan en

gebinten voor de bouw;

- Het assembleren van voertuigen en werktuigen;

- Het beheer van een roerend en onroerend vermogen met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar, met insluiting van de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten en die van aard zijn de opbrengsten van haar vermogen te behouden of te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in de vennootschap;

- De consultancy, het verlenen van adviezen, de dienstverlening in verband met marketing, informatica, beheer van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin;

- De groot- en kleinhandel in producten en onderdelen, al dan niet gelinkt aan de automobielsector;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

- Zij zal binnen haar erkenningen overheidsopdrachten kunnen aanvaarden en uitvoeren;

- Zij mag optreden als managementvennootschap en daartoe alle mogelijke vergoedingen en commissies

ontvangen;

- De vennootschap kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Deze opsomming is [outer aanwijzend en niet beperkend te interpreteren.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan om het even welke verrichting uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. 1

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijke, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen Leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 18 januari 2013.

- Kapitaal : is vastgesteld op 30.000,00 EUR. Het Is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, en is volstort (ING) ten belope van 15.000,00 EUR door de Heer JAQUES Peter, die intekent op 150 aandelen, en ten belope van 15.000,00 EUR door de Heer FAVEERE Mathieu, die intekent op 150 aandelen.

- Boekjaar : vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei van elk jaar om 17H00.

- Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is deze bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voor aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk Kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

1° De Heer JAQUES Peter Jan Geert, geboren te Veume op 14 juni 1979, rijksregistemummer 79.06.14-

131.83 (nummer identiteitskaart 591-6780574-85 - geldig tot 29 oktober 2017), ongehuwd, wonende te 8400

Oostende, Mariakerkelaan 149;

De Heer JAQUES Peter, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2° De Heer FAVEERE Mathieu Paul Denis, geboren te Waregem op 19 januari 1981, rijksregistemummer

81.01.19-057.14 (nummer identiteitskaart 591-2442987-47 - geldig tot 7 januari 2016), ongehuwd, wonende te

9050 Gent, Gentbruggeaard 27;

De Heer FAVEERE Mathieu, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de laatste vrijdag van de maand mei 2015 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetulgschriften, belastingen & ondememingsioketten, aile BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: Ostend Data Fiduciaire BVBA, te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 219,131W BE 436.633.226.

 Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TRIPLE ONE

Adresse
NEERHONDERD 44 - UNIT 4 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande