TRUYENS IMMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRUYENS IMMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.537.123

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14341-0227-013
14/11/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RECHTBANK

VAN KOOPHANI,I

~.~

IllJ llIINI II~I~I~ ~I XVI

*iaiesaaa"

0 5 NOV. 2012

DENDERMONDE

i

Griffie

Ondernemingsnr Benaming Sao S31 a 2_3

(voluit) : (verkort) :



"TRUYENS IMMO"



Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Vijfstraten 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 24/10/2012, ter registratie aangeboden, dat een cooperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichters

1. Mevrouw TRUYENS Ann-Claire, geboren te Sint-Niklaas op 20 oktober 1972, wonende te Gladiolenstraat 67, 9100 Sint-Niklaas

2. De heer WALGRAEVE Stefan-Liesbeth, geboren te Lokeren op 9 februari 1977, wonende te Heiendestraat 28B, 9160 Lokeren

3. De heer VAN DAMME Wim-Gilbert, geboren te Sint-Niklaas op 25 februari 1977, wonende te Dillaartwijk 3, 9100 Sint-Niklaas

4. Mevrouw RENTMEESTERS Erika-Rachel, geboren te Wilrijk op 4 augustus 1977, wonende te Heiendestraat 28B, 9160 Lokeren,

5. Mevrouw VERSTRAETEN Line-Rachel, echtgenote van de Heer Joeri Van Polfliet, geboren te Sint-Gillis-Waas op 23 februari 1966, wonende te Boteraard 1, 9220 Hamme,

6. De heer VAN DE SIJPE Koenraad-Walter, geboren te Lokeren op 7 januari 1977, wonende te Koutermolenstraat 106, 9111 Belsele

7. De heer WAUMAN Pieter, geboren te Turnhout op 29 juli 1977, wonende te Ruisstraat 77, 9140 Tielrode.

8. De heer HUYGENS Tom-Herman, geboren te Lokeren op 3 januari 1981, wonende te Korte Van Peltstraat 4, 2018 Antwerpen.

9. Mevrouw VAN GREMBERGEN Astrid-Marie, geboren te Leuven op 1 februari 1983, wonende te

Haverwerf 4 B301, 2800 Mechelen

2) Rechtsvorm - naam

Cooperatieve vennootschap met beperkte aan-'sprakelijkheid

met naam "TRUYENS IMMO"

3) Zetel

zetel 9100 Sint-Niklaas, Vijfstraten 59

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden;

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle handelingen verrichten, dier rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de, onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten die er betrekking op hebben. Zj;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in

België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

5) Kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend negenhonderd euro (18.900 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd negenentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde die ieder één/honderdnegenentachtigste (11189ste) van het kapitaal verlegen-woordtegen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën. De inbrengen werden gedeeltelijk volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.210 EUR) ais volgt

Mevrouw TRUYENS Ann, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2,100 LEUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- De heer WALGRAEVE Stefan, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstortten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- De heer VAN DAMME Wim, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- Mevrouw RENTMEESTERS Erika, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- Mevrouw VERSTRAETEN Line, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- De heer VAN DE SIJPE Koenraad, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- De heer WAUMAN Pieter, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR)

- De heer HUYGENS Tom, voornoemd, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2,100 EUR), volstortten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR).

- Mevrouw VAN GREMBERGEN Astrid, voornoemd, door een inbreng in speciën van een bedrag van tweeduizend honderd euro (2.100 EUR), volstort ten belope van zeshonderd negentig euro (690 EUR);

Het niet-volgestorte gedeelte van de inbreng bedraagt twaalfduizend zeshonderd negentig euro (12.690 EUR),

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge-stort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

7) Bestuur toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door minimum drie bestuurders, al dan niet vennoten, door deze statuten

of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden

die stroken met het doel van de vennootschap.

Voor alle handelingen die de waarde van 50.000 euro overschrijden, is een driefvierden meerderheid vereist

van de verkozen bestuurders. De overige beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte

geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders die gezamenlijk optreden.

Tot eerste, niet statutaire bestuurders werden benoemd voor onbepaalde duur ;

1/ mevrouw TRUYENS Ann-Claire, geboren te Sint-Niklaas op 20 oktober 1972, wonende

te Gladiolenstraat 6, 9100 Sint-Niklaas.

21 de heer WALGRAVE Stefan-Liesbeth, geboren te Lokeren op 9 februari 1977, wonende te Heiendestraat

28B, 9160 Lokeren

31 de heer VAN OAMME Wim-Gilbert, geboren te Sint-Niklaas op 25 februari 1977, wonende te Dillaartwijk

3, 9100 Sint-Niklaas.

4/ mevrouw RENTMEESTERS Erika-Rachel, geboren te Wilrijk op 4 augustus 1977, wonende te

Heiendestraat 28B, 9160 Lokeren.

5/ mevrouw VERSTRAETEN Line-Rachel, geboren te Sint-Gillis-Waas op 23 februari 1966, wonende te

Boteraard 1, 9220 Hamme.

Voor-

behouden

aan het

à Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

6/ de heer VAN DE SIJPE Koenraad-Walter, geboren te Lokeren op 7 januari 1977, wonende te Koutermolenstraat 106, 9111 Belsele.

71 de heer WAUMAN Pieter, geboren te Turnhout op 29 juli 1977, wonende te Ruisstraat 77, 9140 Tielrode. 81 de heer HUYGENS Tom-Herman, geboren te Lokeren op 3 januari 1981, wonende te Korte Van Peltstraat 4, 2018 Antwerpen.

91 mevrouw VAN GREMBERGEN Astrid-Marie, geboren te Leuven op 1 februari 1983, wonende te Haverwerf 4 B301, 2800 Mechelen.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

De algemene vergadering moet eenmaal per $ar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van juni tweeduizend veertien om 10.00 uur.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

VOLMACHT

De oprichters verleenden bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire, vertegenwoordigd door de heer Verheyen Johan met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 11.07.2016 16313-0441-013

Coordonnées
TRUYENS IMMO

Adresse
VIJFSTRATEN 59 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande