T'SJOEN JONATHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T'SJOEN JONATHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.752.393

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0197-013
12/09/2014
ÿþMAM:: ,LE4014,

V beh

aa Be Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 3 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0501.752.393

Benaming

(voluit) : T'SJOEN JONATHAN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rozenaaksesteenweg 48 te 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, opgemaakt ten zetel op 27/08/2014, blijkt volgende:

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01/09/2014 te verplaatsen naarnbleerstraat 42 te 9660 Brakeln.

Aldus opgesteld te Ronse op 27/08/2014.

T'Sjoen Jonathan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Neerstraat 42 -- 9660 Brakel

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging partiële splitsing

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE, te Ronse, op zeventien oktober tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven, genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld op de agenda,

A. De zaakvoerder van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna het voorstel, dat de gegevens bevat zoals vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op negen juli tweeduizend en dertien, en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien juli nadien onder nummer 13111598, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

B. Een afschrift van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake werd aan de aandeelhouders toegezonden. Het voorstel van partiële splitsing, de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren en een boekhoudkundige staat op 31/12/2012 werden sinds minstens één maand op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gehouden.

C. De zaakvoerder heeft geen kennis van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van. partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van één januari 2013 integraal ten faste komen van de BVBA T'SJOEN JONATHAN. Anderzijds blijven de gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz... die voorvloeien uit gebeurtenissen voor datum van één januari 2013 zowel ten laste van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN ais van de BVBA T'SJOEN JONATHAN en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.

D. De heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor voornoemd, heeft daarenboven op datum van 15 oktober tweeduizend en dertien een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA T'SJOEN JONATHAN

in het kader van de partiële splitsing met overdracht van de bedrijfstak door de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN naar de bestaande 81/BA T'SJOEN JONATHAN, kan ik besluiten hetgeen volgt :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura, de zaakvoerder van de

vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Oudenaarde

2 5 OKT, 2013

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming (voluit) 0501.752.393

(verkort) : T'SJOEN JONATHAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

volgens het boekhoudkundig con tinurteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter

bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste

overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

lk dien hierbij wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de mogelijke financiële

gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN leidt volgens het boekhoudkundig continulteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN voor een bedrag van 375.571,35 EUR, bestaande uit 190.379,17 EUR kapitaal en 185.192,18 EUR andere eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA TSJOEN JONATHAN, die zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 15 oktober 2013.

Getekend

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de in de overnemende vennootschap zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.

E) Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder A) en de verslagen van de zaakvoerder (zoals vermeld onder A en C) werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten;

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

De vergadering  bestaande uit alle vennoten en alle effecten waaraan stemrecht verbonden is  beslist unaniem en conform artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde af te zien van de verslaggeving door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 730, van het opstellen van het door artikel 731 voorgeschreven controleverslag en van de door artikel 733 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van de vennoten.

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

De Raad van bestuur van de gesplitste vennootschap verklaarde eveneens op heden

- Dat er geen schulden en/of verbintenissen zijn met een oorsprong van voor 31 december 2012 dewelke niet opgenomen zijn in de balans per 31/12/2012;

- Dat er zich na 31 december 2012 geen feiten hebben voorgedaan met een potentieel belangrijke negatieve invloed op het vermogen van de onderneming.

- Dat er geen betwistingen hangende zijn met klanten, leveranciers, voormalig personeel of overheidsdiensten (fiscus, RSZ, ...) die een potentieel belangrijke invloed op de financiële toestand van de onderneming kunnen vormen;

- Dat de activa van de vennootschap niet tot waarborg strekken van welkdanige schuld dan ook behalve deze opgenomen in de balans per 31 december 2012.

TWEEDE BESLISSING : VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

A. GOEDKEURING VAN DE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit de activiteiten te Brakel, door inbreng in de vennootschap T'SJOEN JONATHAN BVBA, Deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen. De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds één januari tweeduizend en dertien boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap, is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

B. B SCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de vennootschap T'SJOEN JONATHAN wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor waarin de activa en passiva van de bedrijfstak bestaande uit de activiteiten te Brakel.

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap te voorkomen, maar voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, het alles op eigen risico.

VOOR WAT HET ONROEREND GOED BEGREPEN IN ONDERHAVIGE PARTIËLE SPLITSING BETREFT INBRENG ONDERWORPEN AAN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT

BESCHRIJVING VAN HET GOED.

HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VOOR DE NOG LOPENDE PERIODE VAN VIER JAAR VAN DE INITIEEL AANGEGANE PERIODE VAN VIJFTIEN JAAR,

Gemeente Brakel -- eerste afdeling

In een appartementsgebouw, gelegen Neerstraat 40-42 te 9660 Brakel, volgens titels en recent kadastraal uittreksel gekend sectie A met nummer 636/P met een oppervlakte van vier are twintig centiare (4a 20ca).

Het handelsgelijkvloers, gelegen op de gelijkvloerse verdieping en omvattende:

- ïn rivatieve en uitsluitende eigendom

- ondergronds: het archief;

- op het gelijkvloers: het agentschap samengesteld uit ontvangstbureel, kofferzaal, twee burelen, archief en watercloset;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd zevenenzeventig/duizendsten (177/1000sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond,

De parkeerplaatsen nummers één en twee, gelegen op het gelijkvloers achteraan het gebouw en omvattende volgens de basisakte:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke parkeerplaatsen

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

achtentwintigiduizendsten (28i1000sten) in de gemeenschappe-lijke delen waaronder de grond. Alsook twee deeltjes van het gelijkvloers, zoals beschreven op het metingsplan gehecht aan de akte verleden voor notaris Michel Olemans te Brakel op negenentwintig juni tweeduizend en vijf, voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

respectievelijk twaalf komma vijfenveertig vierkante meter en zes komma veertien vierkante meter, meer bepaald de fietsenstalling en het tellerlokaal.

(er wordt weggelaten)

C. RUIL VERHOUDING

De overdracht gebeurt tegen uitreiking van tweeduizend honderd vijfentwintig nieuwe volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf één januari tweeduizend en dertien in de winst deelnemen.

ANDERE BEPALINGEN

De vergadering stelt vast : overeenkomstig het wetboek van vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist ten gevolge van de partiële splitsing het vermogen te verhogen als volgt Kapitaalverhoging met DRIEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD EENENZEVENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 375.571,35) (bestaande uit honderd negentigduizend driehonderd negenenzeventig euro zeventien cent (¬ 190.379,17) geplaatst kapitaal en honderd vijfentachtigduizend honderd tweeënnegentig euro achttien cent (¬ 185.192,18) andere eigen vermogensbestanddelen ingevolge de partiële splitsing.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van tweeduizend honderd vijfentwintig aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volstort aan de inbrenger worden toegekend.

Ne deze uiteenzetting, is alhier tussengekomen :

De heer T'SJOEN Yves Philippe Liévin Albert François, bestuurder van vennootschap, geboren te Ronse op twee oktober negentienhonderd zestig, (met rijksregister nummer 601002-205-95), wonende te 9600 Ronse, Walenweg 9.

De heer T'SJOEN Jonathan Yves Jeannot, bestuurder van vennootschap, geboren te Ronse op tweeëntwintig maart negentienhonderd éénentachtig, (met rijksregister nummer 81.03.22-043.49), wonende te 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 48.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN" met zetel te 9600 Ronse Abeelstraat 30; ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen te Oudenaarde met als ondernemingsnummer 0428.314,386.

Vennootschap opgericht bij akte van notaris Jan Goeminne, van vierentwintig december negentienhonderd vijfentachtig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van achttien januari erna, onder nummer 3860118-216, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van twaalf december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op dertig december tweeduizend en elf, onder nummer 11197313

Alhier handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van voormelde vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van deze vennootschap, die tot de splitsing heeft besloten en waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende notaris.

Die alhier uitdrukkelijk verklaren op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf, de hiervoor vermelde activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de overnemende vennootschap over te dragen.

De vergadering verzoekt en de instrumenterende notaris stelt aldus vast dat voormelde kapitaalsverhoging naar aanleiding van de partiële splitsing werd doorgevoerd en dat de opschortende voorwaarde opgenomen in de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Makelaarskantoren T's'oen zich heeft gerealiseerd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van DERTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO ZEVENTIEN CENT (E 30.929,17) om het kapitaal na de inbreng door partiële splitsing gebracht op TWEEHONDERD EN ACHTDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO ZEVENTIEN CENT (¬ 208.929,17) te brengen op HONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 178.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling aan de aandeelhouders.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot het huidig aandelenbezit,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van DERTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO ZEVENTIEN CENT (¬ 30.929,17) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 178.000,00). TOELICHTING VAN DE NOTARIS :

De aandeelhouders verklaren ingelicht te zijn door de instrumenterende notaris omtrent de inhoud van de artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering is ontstaan vocr de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9660 Brakel, Neerstraat 42 naar 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 48.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist ten gevolge van de fusie de bestaande statuten op te heffen en te vervangen door integraal nieuwe statuten rekening houdend met voormelde beslissingen.

De statuten luiden thans als volgt :

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "T'SJOEN JONATHAN".

Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 9600 Ronse, Rozenaaksesteenweg 48.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Vlaams Gewest of naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder(s) zal/zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve zetels, uitbatingszetels, filialen, depots, agentschappen, burelen en bijhuizen overal waar het nodig zou kunnen blijken, zowel in België als in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft als doel:

-Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische toezichtsinstanties.

-Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder vocrbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtsinstanties, zal de vennootschap eveneens als doel hebben in België alle verrichtingen te doen, voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet: AI het nemen, kopen en verkopen van belangen en deelnemingen in industriële en commerciële operaties, transacties of ondernemingen;

BI het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake nijverheids-, handels- en sociale aangelegenheden en het verstrekken van adviezen in verband hiermede;

CI het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen vocr gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

D/ alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen voor eigen rekening, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden, inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. in het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen. E1 het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschapen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, of de uitbreiding van haar omzet te kunnen vergemakkelijken.

De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND EURO.

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd vijfentwintig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend tweehonderd vijfentwintigste (112225ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd of verminderd worden volgens de statuten en wettelijke voorschriften.

Het gehele kapitaal is geplaatst,

Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering, voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering is bevoegd.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de

zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het ven-nootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt als onbeperkt zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien een vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Overdr.. cht van bevoegdheden -- Vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder, kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen worden opgedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend : alle handelingen die dag aan dag moeten

verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde kategorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onder-handse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt,

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen binnen de perken van hun bevoegdheden hun volmachten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om het mandaat van de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Bijeenkomst.

ieder jaar, op de laatste maandag van de maand juni om tien uur, wordt van rechtswege een algemene vergadering van vennoten gehouden, in de zetel van de vennootschap of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende dag plaats om hetzelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen tenminste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

Stemrecht en vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend opgestuurd naar de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke pro-cedure niet ontvangen dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarrekening

Ieder jaar, op éénendertig december worden de rekeningen afgesloten.

De door de wet vereiste documenten worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Winstverdeling.

De netto-winst van de vennootschap wordt als volgt verdeeld:

i. Vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve, tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt;

2. Het overige wordt cvergelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder. Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid

Luik g T Vervnln

van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor , het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan: De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verdeling van het saldo.

Na vereffening van het passief tegenover derden of con-signatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

EVEN DE BESLISSING De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

Aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, aan de notaris tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en aan de BVBA accountantskantoor Waeterloos, met zetel te

Oudenaarde, G, Lobertstraat 20, of haar aangestelden met recht van indeplaatssteiling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden ingevolge de hiervoor genomen beslissingen.

Deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

gecoördineerde tekst van de statuten;

verslag van de zaakvoerder;

verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vernielden Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden ,dan het Belgisch

Staatsblad

18/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1031,111191.111 ni

Oudenaarde

9 .1Uti 2013

Griffie

Ondernemin¬ gsnr : 0501.752.393

Benaming

(velu,i) : T'SJOEN JONATHAN

tverkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NEERSTRAAT 42 - 9660 BRAKEL

(volledig ordres)

OriclerWeril aide : SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel opgesteld op 27 juni 2013 door de respectievelijke bestuursorganen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Bij de verrichting betrokken vennootschappen:

1. de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9600 Ronse, Abeelstraat 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0428.314.386 (de partieel te splitsen vennootschap); en

2. de BVBA T'SJOEN JONATHAN, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9660 Brakel, Neerstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0501.752.393 (de verkrijgende vennootschap).

Ingevolge de partiële splitsing van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN zal een deel van het vermogen van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN, bestaande uit de bedrijfstak Brakel, omvattende zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan naar de BVBA T'SJOEN JONATHAN, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN van nieuw te creëren aandelen van de BVBA T'SJOEN JONATHAN.

Voorafgaandelijk aan de partiële splitsing zal het kapitaal van de NV MAKELAARSKANTOREN TSJOEN worden verhoogd met een bedrag van 177.479,17 EUR middels incorporatie van de beschikbare reserves in het kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal van de NV MAKELAARSKANTOREN TSJOEN zal na voormelde kapitaalsverhoging aldus 251.879,17 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1 11.250ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de BVBA T'SJOEN JONATHAN bedraagt 18.550,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door. 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

Ruilverhouding:

Ter bepaling van de ruilverhouding en ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen bij de BVBA T'SJOEN JONATHAN naar aanleiding van de inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV' MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN in het kader van de voorgenomen partiële splitsing, wordt de BVBA T'SJOEN JONATHAN gewaardeerd op 18.550,00 EUR.

De waarde van 1 aandeel van de BVBA TSJOEN JONATHAN wordt derhalve bepaald op 185,50 EUR (hetzij 18.550,00 EUR 1 100 aandelen).

Op de lalai:1e blz van Luik B ,,esrnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de inafrumenierende octares. hetzij van de perso(o)nteii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vara derden te vertegenvfmdigen

Verso : Naam en hardtersening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng van het naar de BVBA T'SJOEN JONATHAN af te splitsen deel van het vermogen van de partieel te splitsen NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN gebeurt overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tegen boekwaarde.

Uit de toebedeling van het actief en passief van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN, zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2012 (gevoegd in bijlage bij het splitsingsvoorstel), volgt een afsplitsing van vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN naar de verkrijgende vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN ten belope van 392.059,83 EUR.

Ter bepaling van de ruilverhouding en ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen bij de verkrijgende vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN wordt het af te splitsen actief en passief van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN gewaardeerd op 394.187,50 EUR.

Het bestuursorgaan van de BVBA T'SJOEN JONATHAN zal, onmiddellijk na de notariële akte van de partiële splitsing 2.125 nieuwe aandelen creëren van de BVBA T'SJOEN JONATHAN, die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA T'SJOEN JONATHAN zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

Overige bepalingen:

Na de kapitaalverhoging in het kader van de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA T'SJOEN JONATHAN als volgt zijn samengesteld :

Kapitaal BVBA T'SJOEN JONATHAN 18.550,00 EUR

Kapitaalverhoging n.a.v. partiële splitsing 190.379,17 EUR

Kapitaal BVBA T'SJOEN JONATHAN (na kapitaalverhoging) 208.929,17 EUR (volstort voor een bedrag van 13.382,30 EUR)

Het kapitaal van de BVBA T'SJOEN JONATHAN zal na de partiële splitsing bijgevolg 208.929,17 EUR bedragen. Het kapitaal van 208.929,17 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 2.225 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1 / 2.225ste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN zal ingevolge de voorgenomen partiële splitsing worden gebracht op 61.500,00 EUR.

Aansluitend op de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA T'SJOEN JONATHAN worden verminderdten belope van 30.929,17 EUR door de vermindering van het fiscaal volstort kapitaal. Indien de deze kapitaalsvermindering zou worden goedgekeurd zou het bedrag van het kapitaal van de BVBA T'SJOEN JONATHAN 178.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 2.225 aandelen.

Boekhoudkundige retroactiviteit

De handelingen door de vennootschap gesteld sedert 1 januari 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dal ze zal overdragen aan de BVBA T'SJOEN JONATHAN zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA T'SJOEN JONATHAN.

Alle contracten en vergunningen van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA T'SJOEN JONATHAN.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van I januari 2013 integraal ten laste komen van de BVBA T'SJOEN JONATHAN.

Anderzijds blijven de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteit van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 januari 2013 integraal ten laste van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN.

Waar geen toewijzing kan gebeuren, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor

datum van 1 januari 2013 zowel ten laste van de NV MAKELAARSKANTOREN T'SJOEN als van de BVBA T'SJOEN JONATHAN en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende splitsingsstaat.

Aanstelling bedrijfsrevisor

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, werd belast met het opstellen van dé revisorale verslaggeving overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichtte prestaties.

Aldus getekend:

de heer Jonathan T'Sjoen, zaakvoerder BVBA T'SJOEN JONATHAN

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd. 27 juni 2013

f

Voor behouden àan het .Getgisch Si.aaisbfar:i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op dA tac^.tsie blz. van Luik a verrrrelden : recto : Naam er£ hoedanigheid van de instrumenterende rrotar+s, tretzg van de persoicJn{en} bevoegd de recirtspersoorl tan aanzien van derden te vertegenwoordiger,

Verso Nam en handtekenino

04/01/2013
ÿþ mod 11.1

~LU1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Oudenaarde

2 1 DEC, 2012

Griffie

111111111

ICI u



11I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr:0501.752.393

Benaming (voluit) : T'SJOEN JONATHAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerstraat 42

9660 Brakel

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Michel Olemans te Brakel op tien december tweeduizend en twaalf «geregistreerd te Oudenaarde op twaalf december 2012, twee bladen geen verzendingen. Boek 758 Blad 62 Vak 13. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger (get.), H. DE GREVE" dat volgende beslissingen werden genomen

Eerste beslissing :

De vergadering beslist om de laatste paragraaf van artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst "De vennootschap mag in België administratieve en commerciële zetels, alsmede kantoren en bijhuizen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder."

Tweede beslissing :

Aangezien de vennootschap nog geen activiteiten heeft uitgeoefend kan niet voldaan worden aan de verplichting om een staat van actief en passief van maximum drie maanden oud voor te leggen met bijhorend verslag van de zaakvoerder,

;; De vergadering beslist om de omschrijving van het doel zoals opgenomen in de oprichtingsakte te wijzigen en :! te vervangen door volgende tekst

"ARTIKEL DRiE - DOEL.

De vennootschap heeft als doel

-Activiteit van agent in bank- en beleggingsdiensten in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de r bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in í naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en erkend door de Belgische !; toezichtsinstanties.

-Activiteit van verzekeringstussenpersoon in de zin van de Belgische wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen.

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van kredietagent in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtsinstanties, zal de vennootschap eveneens als doel hebben in België alle verrichtingen te doen, voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met :

A/ het nemen, kopen en verkopen van belangen en deelnemingen in industriële en commerciële operaties, transacties of ondernemingen ;

B/het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake nijverheids-, handels-en sociale aangelegenheden en het verstrekken van adviezen in verband hiermede ;

C/ het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het:i technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of.i dienstverlenende aard ;

D/ alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen voor eigen rekening, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het inii waarde brengen van alle eigendommen en gronden, inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen't; die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van de

.; doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van; zakelijke rechten op gebouwen.

E/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag alle handels-, nifverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, of de uitbreiding van haar omzet te kunnen vergemakkelijken.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Derde beslissing ; coördinatie der statuten

De vergadering beslist om de statuten te coördineren, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen,

De vergadering machtigt de zaakvoerder deze gecoordineerde tekst van de statuten te ondertekenen,

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd z

- Expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd, 10/1212012 ;

- Tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

v r-be45ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/12/2012
ÿþrood 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEL ~ BELc.:.Oudenaarde

1 4 -12 ELGISCH S - 2012 0 5 BEC: 2012

TAATSl3L" ,. ' Griffie

Ondernemingsnr J.S 4 r sri . 3%3

Benaming (voluit) : T'SJOEN JONATHAN

(verkort).: Rechtsvorm : bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerstraat 42

9660 Brakel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting "

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans te Brakel op drie december tweeduizend en twaalf,

neergelegd véár aanbieding ter registratie, dat De Heer TSJOEN Jonathan, ongehuwd wettelijk samenwonend,

geboren te Ranse op tweeëntwintig maart negentienhonderd eenentachtig, wonende te 9600 Ranse,!

Rozenaaksesteenweg 48. Nationaal nummer 81.03.22-043.49.

VORM

Een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

NAAM

'TSJOEN JONATHAN",

ZETEI.

9660 Brakel, Neerstraat 42.

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR),;

vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een;

fractiewaarde van éénhonderdste (1/100`") van het kapitaal,

De oprichter heeft op aile aandelen ingeschreven.

Hij verklaart en erkent dat aile aandelen valstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,OO.

EUR) en dat deze som thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de Inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van;:

Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap,

ÿ, in oprichting bij Fintro op twintig november tweeduizend en twaalf onder rekeningnummer BE27 1430 B5516;j

; 3273.

DEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buiteniand, aile verrichtingen te doen, zowel voor; eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks;: verband houden met :

A/ het bemiddelen en optreden ais tussenpersoon in de handel en in verzekerings-, financierings- en? bankverrichtingen ;

B/ het beheren, lenen en ontlenen, huren en verhuren van roerende goederen ;

C/ het beheren, lenen en ontlenen van thesauriemiddelen ;

:; D/ het nemen, kopen en verkopen van belangen en deelnemingen in industriële en commerçiéle operaties, transacties of ondernemingen ; Efhet optreden als tussenpersoon en het bemiddelen van relsagentschapsverrichtingen en het verstrekken van;; reisadviezen ; Fihet behaar, de valorisatie en het verhuren van onroerende goederen, met inbegrip van alle syndicus-, activiteiten ;

G/alle activiteiten van management en consultancy in de meest ruime zin van het woord. Het optreden als;' i` studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake nijverhelds-, handels-, financiële, fiscale, boekhoudkundige ;. en sociale aangelegenheden en het verstrekken van adviezen In verband hiermede ;

H/ het besturen en teaden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en dei! onderafdeiingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is ;

lf het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen,'; het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het:; technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële ofi; dienstverlenende aard ;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon terk aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening -

. .,..,.k -w... .44



mod 11.1

1 Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



J/ alle onroerende en hiermee be,trekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen; vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden, inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen aile verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen.

K/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

L/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenstaande lijst is geenszins beperkend.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, of de uitbreiding van haar omzet te kunnen vergemakkelijken.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

BEST UR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van Vennootschappen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen,

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de Algemene Vergadering, met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De benoeming en de beëindiging van het mandaat van zaakvoerder worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders of werkende vennoten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit of instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING..

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni, om tien uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BOEK AAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar neemt een aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op éénendertig december van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten,

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, stelt het bestuur bovendien een verslag op, "jaarverslag" genoemd, waarin het rekenschap geeft van haar beleid ; dit verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op; "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. WINSTVERDELING.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondememingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

Mot bbl1ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de winst van het boekjaar zal,,minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Qe2e voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering meer geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-aktief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

b, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen, aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd niet de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de voorzitter bij de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN

t Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor een onbeperkte duur : de heer Jonathan T'Sjoen, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

3, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend en veertien,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 3/12/2012









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T'SJOEN JONATHAN

Adresse
NEERSTRAAT 42 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande