TT ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TT ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.748.335

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" Het beheren, kopen en verkopen van aandelen als holdingvennootschap;

" Het uitoefenen van elke activiteit van borgstelling voor derden;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies in rechtspersonen en ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag leningen doen aan derden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onrroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam zonder vermelding van

nominale waarde, die elk één / honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld  intekening

Voornoemde oprichters, comparanten sub 1. en 2., verklaren en erkennen een inbreng in geld te

doen en alzo op ieder aandeel in te schrijven als volgt:

1. de heer THOMAS Jan, voornoemd, verklaart inbreng te doen van een bedrag van vierentwintigduizend vijfhonderd drieëntachtig euro drieëndertig cent (24.583,33 EUR), volledig volgestort;

2. de heer THOMAS Koen, voornoemd, verklaart inbreng te doen van een bedrag van vijfentwintigduizend vierhonderd zestien euro zevenenzestig cent (25.416,67 EUR), volledig volgestort.

Voor deze inbrengen zullen in totaal honderd twintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, worden uitgegeven.

Vergoeding inbreng

Deze 120 nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan voormelde inbrengers als vergoeding voor

de door hen gedane inbreng, als volgt:

1. aan de heer THOMAS Jan, voornoemd, die aanvaardt, negenenvijftig (59) volledig volgestorte aandelen van onderhavige vennootschap toegekend;

2. aan de heer THOMAS Koen, voornoemd, die aanvaardt, éénenzestig (61) volledig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

volgestorte aandelen van onderhavige vennootschap toegekend.

Samen honderd twintig (120) aandelen, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal.

Staatsblad

Bewijs van deponering

De comparanten verklaren dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat deze volledig zijn volgestort, hetzij in totaal voor vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

De stortingen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE40 7370 4090 6963 op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering de dato twee juli tweeduizend veertien, in de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde financiële instelling, wordt door de instrumenterende notaris in ontvangst genomen en voor  ne varietur ondertekend, teneinde bewaard te worden in het vennootschapsdossier overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 13  Vergoeding

Elke zaakvoerder oefent zijn opdracht bezoldigd uit, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Artikel 14  Interne bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 15  Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de grens van tienduizend euro (10.000 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Bestuur van de vennootschap

Behoudens hetgeen bepaald is onder punt H. van de statuten, in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

Artikel 16  Tegenstrijdige belangen

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17  Beëindiging mandaat zaakvoerder  gevolgen

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer wegens overlijden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 19  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur van elk kalenderjaar.

Indien die dag een een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeen geroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering of op de vastgestelde dag voor het houden van de bijzondere vergadering.

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

1. met ingang vanaf 1 januari 2015: de heer THOMAS Jan, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende,

2. met ingang vanaf de neerlegging ter griffie : de heer THOMAS Koen, voornoemd, hier aanwezig en dit mandaat aanvaardende. Zij worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Gewone algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is onder punt H. van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

Artikel 20  Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen, worden vijftien (15) dagen voor de vergadering uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen, individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het communicatiemiddel vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen of het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21  Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de zaakvoerders en de eventuele commissarissen een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 22 - Vertegenwoordiging - Stemrecht

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die ook vennoot moet zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander hulpmiddel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 23  Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, indien deze middels een apart document wordt opgesteld, met aanduiding van de naam, de voornaam, de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 24  Samenstelling van het bureau

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering een stemopnemer aan op voorstel van de voorzitter.

Artikel 25  Verdaging van de jaarvergadering

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting van de jaarvergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda, binnen een termijn van drie weken. De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten. De verdaging kan slechts één keer gebeuren, de tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten en heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De zaakvoerders hebben tevens het recht elke andere algemene vergadering met drie weken uit te stellen, behalve indien deze vergadering werd samengeroepen op vraag van één/vijfde van de vennoten of door de commissarissen. Dergelijke tweede vergadering wordt opnieuw bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en deze statuten. Vennoten die niet op de eerste vergadering aanwezig waren, worden toegelaten mits zij eventueel de formaliteiten vereist door deze statuten nageleefd hebben. Aan de agenda van de tweede vergadering mogen nieuwe punten toegevoegd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 26 - Stemrecht

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de zaakvoerder(s), dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 27  Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum en meerderheid

1. Geen enkele vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle vennoten aanwezig zijn en zij eenparig besluiten de agenda te wijzigen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 28  Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

2. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

3. Een buitengewone algemene vergadering, die moet gehouden worden ten overstaan van een notaris en moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met een drie/vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. De oproepingsbrief moet nauwkeurig vermelden welke statutenwijziging voorgesteld wordt.

Artikel 29  Vraagrecht - Notulen

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen.

Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten worden voorgelegd of bestemd zijn voor derden, worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

H. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35 Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36  Overdracht van aandelen onder de levenden

Tot overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 37  Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 38  Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

Artikel 39  Algemene Vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Boekjaar

Artikel 30  Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari (01/01) en eindigt op éénendertig december

(31/12) van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en vijftien

(31/12/2015).

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Artikel 31  Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en

de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de netto winst.

Artikel 32  Winstuitkering

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden, indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1/ het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2/ behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

G. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 33  Ontbinding

1. De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

2. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

3. Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in hun verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

5. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 34  Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

goedkeuring voor te leggen.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde

vereffeningsprocedure gevolgd worden, waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd. Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1' er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2' er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3' alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan, komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen, doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Volmacht

Bijzondere volmacht met macht afzonderlijk te handelen en recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en met kantoor te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Kathleen Pitches, bevoegd om afzonderlijk op treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

- inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

- neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties; - de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend Ph. Verlinden, Notaris)

05/12/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTs3ANe, VAN

KOOPHANDEL CENT

2 6 NOV, 2014

AFDELING DENDERMONDE

br

El

St

A











Ondernemingsnr ; 0555.748.335

Benaming

(voluit) : TT Engineering

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalkstraat 69 bus 4 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

(uit verslag van de zaakvoerder dd. 30-09-2014):

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Koen Thomas wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kalkstraat 69 bus 4, overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Thomas Engineering Consultancy met het oog op het uitoefenen van het bestuursmandaat in de NV "S.B.E." met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Slachthuisstraat 71, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde en met BTW-nummer BE 0418.373.470.

De vaste vertegenwoordiger, de heer Koen Thomas, zal de BVBA TT Engineering vertegenwoordigen bij de uitoefening van haar bestuursmandaat.

Ten aanzien van derden treedt de vaste vertegenwoordiger, de heer Koen Thomas, op als orgaan van de vennootschap.

De vaste vertegenwoordiger, de heer Koen Thomas, neemt kennis van het feit dat hij persoonlijk aansprakelijk is voor de wijze van uitoefening van het bestuursmandaat alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen en dat hij hoofdelijk gehouden is met de vennootschap.

De heer Koen Thomas verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Koen Thomas

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TT ENGINEERING

Adresse
KALKSTRAAT 69, BUS 4 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande