TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.734.675

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 23.07.2014 14339-0100-014
16/10/2013
ÿþt.Sad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

157189*

be

a

B, st~

11111E

1/Á IN

IN KOLiPHA ND ~, r~,~l ELl

-7 UT. 2013

DENDERM ONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0846734675

Benaming

(voluit) : TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Nieuwe Stationsstraat 109/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBREND IN NATURA - QUASI-INBRENG

' Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 27 september 2013 dat door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERSTSCHAP,ondernemingsnummer 0846.734.675, met,

" eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden:

Eerste besluit  Kennisname verslagen

De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

* het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 21 januari 2013 omtrent het belang voor de,

vennootschap van de hierna beschre-'ven inbreng in natura met kapitaalverhoging en de quasi-inbreng;

* het revisoraal verslag de dato 16 mei 2013 omtrent de hierna beschreven inbreng in natura en quasi-

inbreng, over de toegepaste waarderingsmetho-'den en over de vergoeding toegekend als tegenprestatie;;

" opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES STEYAERT" met zetel te Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 98 vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert; met volgend besluiten

1/Aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura :

"XIII. BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP" ten " belopen van 1.110.000,00 EUR bestaat uit de inbreng van onroerende goederen (1.140.000,00 EUR), installaties (157.000,00 EUR), voorraad (500.000,00 EUR), verminderd met de financieringen (687.000,00: EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte° bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van de in te brengen voorraad en van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de voorgelegde staat van activa en passiva per 31.12.2012, ben ik van oordeel:

1.dat de beschrijving van elke inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid beantwoordt;

2.dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering` bedrijfseconomisch verantwoord zijn en

3.dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het voorbehoud betreft de juistheid van de voorraadaantallen, gezien ik geen fysische voorraadopname hebben kunnen bijwonen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 5.984 aandelen van de BVBA "TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP", zonder vermelding van een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 116.084ste van het kapitaal.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 16 mei 2013. (handtekening) BVBA "Jacques' Steyaert" vertegenwoordigd door Jacques STEYAERT Bedrijfsrevisor, Poolse Winglaan 98 9051 Sint-Denijs-Westrem,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2/ Aangaande de quasi-inbreng :

" XIV. BESLUITEN BIJ DE QUASI-INBRENG

Het voorwerp van de quasi-inbreng van de BVBA "TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP" betreft machines bestaande uit enerzijds een inpot  verspeen- en ontstapellijn en anderzijds een spuitrobot van 2004 voor een totaal bedrag van 200,000,00 EUR, beide behorende tot de zaak in persoonlijke naam van de Heer Martin De Vos en Mevrouw Saskia Hertschap,

De overdracht gebeurt door de Heer Martin De Vos en Mevrouw Saskia Hertschap.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding

Op basis van mijn controle werkzaamheden waarbij de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren verklaar ik

1.de door partijen weerhouden methoden van waardering van de over te dragen bestanddelen zijn bedrijfeconomisch verantwoord

2.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bedraagt 200.000,00EUR, toegekend aan de Heer Martin De Vos en Mevrouw Saskia Hertschap.

3.de resultaten waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding,

"In dit verslag moet om principiële redenen voorbehoud worden gemaakt met betrekking tot de toepassing van het Koninklijk besluit van 12/12/1996 ingeval van Art 442bis WIB, de Wet van 10/08/2005 ingeval van Art 93 undecies B WBTW en het Koninklijk besluit van 27/7/1967 ingeval van RSZ, zoals nader besproken onder punt 6 van dit verslag, en enkel voor het geval dat er in hoofde van de overlaters nog openstaande fiscale en sociale schulden bestaan, die in mede-aansprakelijkheid van de verkrijgende vennootschap tot gevolg zou kunnen hebben Dit voorbehoud is zonder voorwerp indien er geen openstaande fiscale en sociale schulden zijn, zoals bedoeld in voormeld Koninklijk Besluiten en Wetten."

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 16 mei 2013. (handtekening) BVBA "Jacques Steyaert" vertegenwoordigd door Jacques STEYAERT Bedrijfsrevisor, Poolse Winglaan 98 9051 Sint-Denijs-Westrem"

Beide comparanten erkennen bovendien een exemplaar van voor-melde verslagen ontvangen te hebben en bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van deze verslagen.

Beide verslagen worden samen met een afschrift van onderhavige akte, neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot het bedrag en op de wijze voorgesteld in punt 2, van de agenda.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura door de enige vennoten de Heer De VOS Martin en zijn echtgenote Mevrouw HERTSCHAP Saskia, beiden voornoemd.

Hierna hebben voornoemden na voorlezing te hebben gekregen van al het bo-'venstaande, verklaard en beves-'tigd

* volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap;

* volgende goederen in te brengen

Beschrijving van de inbreng in natura :

I. ONROERENDE GOEDEREN

Beschrijving van de onroerende goederen

A. STAD LOKEREN, vierde afdeling.

1/Oude serres, bouwjaar 2003, 2004 en 2005, op en met grond gelegen te Lokeren, Nieuwe Stationsstraat 109A, thans ten kadaster bekend vierde afdeling, sectie C nummer 54/A, voor een oppervlakte van 2 hectare 98 are 80 centiare (volgens titels sectie C nummer 54, voor een oppervlakte van 1 hectare 27 centiare en sectie C nummer 53, voor een oppervlakte van 1 hectare 71 are 80 centiare).

2/Een perceel land gelegen te Lokeren, ter plaatse genaamd Oudenbosch, thans en volgens titel ten kadaster bekend vierde afdeling, sectie C nummer 55, voor een oppervlakte van 92 are.

3/Een perceel land gelegen te Lokeren, ter plaatse genaamd Oudenbosch, thans en volgens titel ten kadaster bekend vierde afdeling, sectie C nummer 56, voor een oppervlakte van 88 are 50 centiare.

4/Een perceel land gelegen te Lokeren, ter plaatse genaamd Oudenbosch, thans en volgens titel ten kadaster bekend vierde afdeling, sectie C nummer 57, voor een oppervlakte van 98 are 60 centiare.

5/Een perceel grond gelegen te Lokeren, Nieuwe Stationsstraat, thans en volgens titel ten kadaster bekend vierde afdeling, sectie C nummer 58/D, voor een oppervlakte van 19 are 93 centiare.

In voormelde inbreng is tevens begrepen de zich op gemelde percelen bevindende geïsoleerde loods (oude serre), bureelgebouw, loods aan de ingang, vijver, heuvelfolieserre met teeltvloer en containerveld met beregening zoals omschreven in het voormeld verslag opgesteld door genoemde revisor Jacques STEYAERT op 16 mei 2013.

Oorsprong van eigendom onroerende goederen

1/Perceel nummer 54/A

Voormeld goed behoort de echtgenoten DE VOS Martin  HERTSCHAP Saskia toe om het verkregen te hebben als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Deels (voor wat betreft de vroegere kadastrale nummer 54) ingevolge aankoop jegens de echtgenoten DE VOS Roger August-COGEN Irène Elodie Sophie blijkens akte verleden voor genoemde notaris Bart Hutsebaut op 3 juli 1995, overgeschreven alsvoren op 25 juli daarna, boek 4801, nummer 17;

- Deels (voor wat betreft de vroegere kadastrale nummer 53) ingevolge aankoop jegens mevrouw BAETENS Marie Francine Livie blijkens akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 3 juli 1995, overgeschreven alsvoren op 17 juli 1995, boek 4809, nummer 1;

2/Perceel nummer 55

Voormeld goed behoort de echtgenoten DE VOS Martin -- HERTSCHAP Saskia toe ingevolge aankoop jegens DE WITTE Marie Ange Elmire Gerard blijkens akte verleden voor genoemde notaris Bart Hutsebaut en notaris Giselinde Van Duffel te Zaffelare op 19 januari 2011, overgeschreven alsvoren onder formaliteit 55-T04/02/2011-01535;

31Perceel nummer 56

Voormeld goed behoort de echtgenoten DE VOS Martin  HERSTSCHAP Saskia toe ingevolge aankoop jegens DE WITTE Monique Maria Elisa en DE ROOVER Geert Jackie Anna Desiré blijkens akte verleden voor notaris Bart Hutsebaut te Lokeren en notaris Eddy Van der Veken te Kruibeke op 19 januari 2011, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde onder formaliteit 55-T-04/0212011-01536; 4/Perceel nummer 57

Voormeld goed behoort de echtgenoten DE VOS Martin  HERTSCHAP Saskia toe ingevolge aankoop jegens de voornoemde echtgenoten DE VOS Roger -- COGEN Irène blijkens akte verleden voor genoemde notaris Bart Hutsebaut op 3 juli 1995, overgeschreven alsvoren op 25 juli daarna, boek 4801, nummer 17; 5/Perceel nummer 58/D

Voormeld goed behoort de echtgenoten DE VOS Martin  HERTSCHAP Saskia toe ingevolge aankoop jegens DE VOS Roger-- COGEN Irene, beiden voornoemd, blijkens akte verleden voor genoemde notaris Bart Hutsebaut op 17 december 2003, overgeschreven alsvoren onder formaliteit 55-T-06/01/2004-00066.

Bij akte heden, voorafgaandelijk dezer, verleden voor ondergetekende notaris Bart Hutsebaut, hebben de echtgenoten De Vos-Hertschap, met ingang van 1 juli 2012, verzaakt aan het recht van natrekking en een recht van opstal verleend voor de nieuw gebouwde folieserres, loods en 4 watersilo's, gedurende het kalenderjaar 2012, op gemelde percelen, waardoor deze nieuwe serres niet in onderhavige inbreng begrepen zijn maar reeds toebehoren aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP".

Voorwaarden van de inbreng

1.De onroerende goederen worden ingebracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende inschrijving, waarmee ze zouden kunnen bezwaard zijn, met uitzondering van hetgeen hierna vermeld onder de titel "hypothecaire toestand"

2.17e onroerende goederen gaan over in de staat waarin ze zich op heden bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn zij niet bekend, en met alle gemeenschappen, zonder waarborg betreffende de staat der gebouwen of de uitgedrukte oppervlakte, al was het verschil één twintigste of meer.

3.De vennootschap verklaart te weten dat, ten gevolge van deze overdracht, de bestaande verzekeringspolissen, afgesloten door de inbrengers, van rechtswege vervallen drie maand na het verlijden van de onderhavige akte, tenzij deze reeds vroeger werden beëindigd. De vennootschap erkent te weten dat zij vanaf heden zelf moet instaan voor de verzekering tegen brand en andere risico's en ontslaat de inbrengers de ingebrachte goederen nog langer verzekerd te houden.

4.De meters, leidingen en om het even welke toestellen die slechts ten titel van verhuring in de onroerende goederen werden geplaatst door de openbare of private administratie maken geen deel uit van de overdracht.

5.Comparanten verklaren de gebruikstoestand van de inge-brachte onroerende goederen te kennen en ontslaan ondergetekende notaris ervan hierover verdere toelichting te geven. De vennootschap bekomt de volle eigendom en genot van de ingebrachte onroerende goederen vanaf heden.

Stedenbouw

1,Ingeval van bijbouwen, herbouwen of het aanbrengen van veranderingswerken aan de bestaande gebouwen zal de vennoot-schap zich moeten onderwerpen aan alle beschikkingen van stedenbouw en ruimtelijke ordening welke opgelegd zijn of zouden opgelegd worden door de daartoe bevoegde overheid zonder de inbrengers aansprakelijk te kunnen stellen voor enige weigering, verlies van grond, enzomeer. Voor wat het ongebouwde gedeelte van de ingebrachte goederen betreft, verklaren de inbrengers geen verzekering te kunnen geven om daarop te bouwen of enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt, De notaris vestigt de aandacht op het feit dat geen dergelijke constructie mag worden opgericht zolang de vergunning niet is verkregen en verwijst naar artikel 4,2,1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

2.De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening: 1° Blijkens het uittreksel uit het vergunningenregister de dato 18 februari 2013, werden volgende stedenbouwkundige vergunningen uitgereikt

Voor het perceel nummer 54/A

-5V1600174 : bijbouwen van een loods en watersilo en uitbreiden van een betonverharding en bureel met ontvangstruimte, vergund op 29 november 2004;

-SV1290054 : bouwen van twee folieserres, uitbreiden en aanleg van een containerveld, regulariseren van bestaand regenwaterbakken met zandfilter, verhardingen en open loods, vergund op 18 augustus 2003;

-SV3228625 : bouwen van folieserres en loods en plaatsen van vier watersilo's na slopen waterbekken, vergund op 19 maart 2012;

~ ~ 4 Voor het perceel nummer 55

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge -SV3228625 bouwen van folieserres en loods en plaatsen van vier watersilo's na slopen waterbekken,

vergund op 19 maart 2012;

Voor het perceel nummer 56 ;

-SV3228625 ; bouwen van folieserres en loods en plaatsen van vier watersilo's na slopen waterbekken,

vergund op 19 maart 2012;

Voor het perceel nummer 57

-SV1290054 : bouwen van twee folieserres, uitbreiden en aanleg van een containerveld, regulariseren van

bestaand regenwaterbekken met zandfilter, verhardingen en open loods, vergund op 18 augustus 2003;

-SV3228625 ; bouwen van folieserres en Foods en plaatsen van vier watersilo's na slopen waterbekken,

vergund op 19 maart 2012;

Voor het perceel nummer 5810 :

-SV3115088 : plaatsen van reclamezuil, vergund op 25januari 2010;

-SV3228625 : bouwen van folieserres en loods en plaatsen van vier watersilo's na slopen waterbekken,

vergund op 19 maart 2012;

-SV1290054 :bouwen van twee folieserres, uitbreiden en aanleg van een containerveld, regulariseren van

bestaand regenwaterbekken met zandfilter, verhardingen en open loods, vergund op 18 augustus 2003;

20 Blijkens het uittreksel uit het plannenregister de dato 18 februari 2013 zijn de goederen :

- volgens het gewestplan gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied; met uitzondering van het perceel nummer 58/D dat gelegen is deels in woongebied met landelijk karakter en deels in landschappelijk waardevol agrarisch gebied;

-gelegen zijn binnen het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan "RUP zonevreemde woningen" de dato 17 januari 2013;

3° Blijkens het hypothecair getuigschrift maken de goederen niet het voorwerp uit van een dagvaarding overeenkomstig artikel 6,1.1 of 6.1,41 tot en met 6.1.43;

4° De goederen niet gelegen zijn een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

5° De goederen zijn niet gelegen binnen de omschrijving van een behoorlijk vergunde en niet-vervallen verkaveling;

De comparanten verklaren een kopie van gemeld stedenbouwkundig attest, alsook de overige gemeentelijke inlichtingen de dato 18 februari 2013, te hebben ontvangen.

3.De inbrengers verklaren dat de goederen niet gelegen zijn in een beschermd landschap, noch het voorwerp uitmaken van een geplande onteige-'ning. De inbrengers verklaren ook geen kennis te hebben dat de goederen onder toepassing vallen van het voorkooprecht voorzien in het decreet betreffende het natuurbe-'houd en het natuur-'lijk milieu,

4.De inbrengers verklaren dat zij alle nodige vergunningen bekomen hebben voor de bouwwerken die zij aan de ingebrachte onroerende goederen hebben uitgevoerd.

Bodemdecreet

Uit de inlichtingen afgeleverd door de milieudienst van de stad Lokeren op 21 februari 2013 blijkt dat er volgende milieuvergunningen werden afgeleverd

-op datum van 24 mei 1995: een vergunning voor het uitbaten van een stookinstallatie aan de heer De Vos Martin, deze vergunning is geldig tot 24 mei 2015 (perceelnummers 541A, 57 en 58/D)

-op datum van 4 mei 1995: een vergunning voor het uitbaten van een grondwaterwinning aan de heer De Vos Martin, deze vergunning is geldig tot 4 mei 2015 (perceel nummer 54/A);

Volgend de gegevens waarover de milieudienst beschikt, is of was er op de eigendommen geen inrichting gevestigd, die opgenomen is in de lijst bedoeld in artikel 6 van het bodemsaneringsdecreet (volgens bijlage 1 bij Vlarem l);

Bodemattesten

1.De inbrengers verklaren dat de grond voorwerp van onder-havige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslag-plaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2.De bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 31 januari 2013 (perceel nummer 56) en op 1 februari 2013 (overige percelen) werden door de inbrengers voorgelegd De inhoud van deze bodemattesten luidt letterlijk als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit attest vervangt aile vorige attesten."

3.De inbrengers verklaren, met betrekking tot het ingebrachte goed verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- en bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4.Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Hypothecaire toestand  Akkoord hypothecaire schuldeiser

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De onroerende goederen worden ingebracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende inschrijving, waarmee ze zouden kunnen bezwaard zijn, met uitzondering van

-Inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 3 september 2012, formaliteit 55-1-03!09!2012-11231, voor een bedrag in hoofdsom van 100.000,00 euro in hoofdsom en 10.000,00 euro ingevolge akte kredietopening (voor een bedrag van 1.725.000,00 euro) met hypotheekstelling verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 31 augustus 2012;

-Inschrijving genomen op zelfde hypotheekkantoor voor een hoofdsom van 25.000,00 euro en 2.500,00 euro voor aanhorigheden, op 6 januari 2004, formaliteit 55-1-06/0112004-00073 in voordeel van KBC Bank blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 17 december 2003 (enkel voor wat betreft de kadastrale nummer 58/D);

-Inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde voor een hoofdsom van 18.500.000,00 Belgische frank en 500.000,00 Belgisch frank voor aanhorigheden, op 11 juli 1995, boek 1575, nummer 30 in voordeel van CERA Bank CV blijkens akte verleden notaris Luc Van Damme te Lochristi op 3 juli 1995 (enkel voor wat betreft de toenmalige kadastrale nummers 53, 57 en 54);

Akkoord hypothecaire schuldeiser

In gemelde akte verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 31 augustus 2012 is volgende bepaling opgenomen welke alhier letterlijk wordt aangehaald : "Zolang de kredietnemers enige verbintenis bij de bank hebben mogen de kredietnemers en/of derden-waarborgverstrekkers geen gehypothekeerde goederen vervreemden, schenken, met zakelijke rechten bezwaren of hiertoe volmacht verlenen, in een vennootschap inbrengen, verhuren, verpachten of in leasing geven. Hiervan kan enkel worden afgeweken mits schriftelijk akkoord van de bank."

Bij schrijven van 12 september 2013 heeft KBC haar akkoord verleend met de inbreng van gemelde onroerende goederen.

Schatting

De inbrengers verklaren de waarde van gemelde ingebrachte onroerende goederen te schatten op 1.140.000,00 euro;

Il. INSTALLATIES, MACHINES EN UITRUSTING

Beschrijving van de inbreng

Het betreft onder meer een spuitrobot (bouwjaar 2009), een zelfrijdende insnijmachine, een elektrische takel, een veegborstel, een omvormer Victron, kweektrays (100.000 stuks) zoals omschreven in het voormeld verslag opgesteld door genoemde revisor Jacques STEYAERT op 16 mei 2013.

Schatting

De inbrengers verklaren de waarde gemelde ingebrachte installaties, machines en uitrusting te schatten op 157.000,00 euro;

Fiscale bepalingen

-De inbrengers verklaren dat onderhavige inbreng overeenkomstig artikelen 11 en 18,§3 van het BTW-Wetboek niet kan beschouwd worden als een levering en vrijgesteld is van BTW-heffing;

-De inbrengers erkennen dat ondergetekende notaris hen lezing gegeven heeft van artikel 442bis van het

Wetboek Inkomstenbelasting en ontslaan ondergetekende notaris van alle verantwoordelijkheid

dienaangaande.

III. VOORRADEN

Beschrijving van de inbreng

Een voorraad buxusplanten, zoals omschreven in het voormeld verslag opgesteld door genoemde revisor

Jacques STEYAERT op 16 mei 2013.

Schatting

De inbrengers verklaren de waarde van gemelde voorraden te schatten op 500.000,00 euro;

Fiscale bepalingen

-De inbrengers verklaren dat onderhavige inbreng overeenkomstig artikelen 11 en 18§3 van het BTW-Wetboek niet kan beschouwd worden als een levering en vrijgesteld is van BTW-heffing;

-De inbrengers erkennen dat ondergetekende notaris hen lezing gegeven heeft van artikel 442bis van het

Wetboek Inkomstenbelasting en ontslaan ondergetekende notaris van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

Inschrijvingen  Akkoord ingeschreven schuldeiser

Gemelde inbreng van installaties, machines, uitrusting en voorraden zijn ingebracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet belast met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende inschrijving, waarmee ze zouden kunnen bezwaard zijn, met uitzondering van :

-inschrijving van het landbouwvoorrecht op het ontvangkantoor der domeinen en penale boeten te Dendermonde op 28 juli 2005, boek 169, nummer 446 in voordeel van KBC Bank voor een bedrag in hoofdsom van 458.603,02 euro en 12.394,68 euro aanhorigheden,(hernieuwing van een inschrijving van 8 augustus 1995 genomen ingevolge akte kredietopening verleden voor notaris Van Damme te Lochristi de dato 3 juli 1995)

-inschrijving van het landbouwvoorrecht op het ontvangkantoor der domeinen en penale boeten te Dendermonde op 18 september 2012, boek 141, volgnummer 20, in voordeel van KBC Bank voor een bedrag in hoofdsom van 100.000 euro en 10.000,00 euro aanhorigheden ingevolge akte kredietopening verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 31 augustus 2012.

Akkoord ingeschreven schuldeiser

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij schrijven van 12 september 2013 heeft KBC haar akkoord verleend met de inbreng van gemelde installaties, machines, uitrusting en voorraden.

IV. LENINGEN EN FINANCIERINGEN TEN BEDRAGE VAN -687.000,00 euro

Beschrijving van de inbreng

Inbreng betreft de hierna vermelde openstaande kredieten (exclusief intresten) op datum van 31 december 2012

1.Krediet bij KBC onder nummer 726-1752018-84 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 16.175,09 euro;

2.Krediet bij KBC onder nummer 726-1752019-85 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 35.200,88 euro;

3.Krediet bij KBC onder nummer 726-2651671-62 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 445.666,72 euro;

4.Krediet bij KBC onder nummer 726-6308511-02 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 34,224,00 euro;

5.Krediet bij KBC onder nummer 726-6951610-88 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 149.066,66 euro;

6.Krediet bij KBC onder nummer 726-6988563-84 met een openstaande saldo in kapitaal op 31 december 2012 van 6,666,66 euro,

TOTAAL : 687.000,00 euro (afgerond met 0,01 euro).

Zoals omschreven in het voormeld verslag opgesteld door genoemde revisor Jacques STEYAERT op 16 mei 2013.

Gemelde financieringen zijn gewaarborgd als volgt :

-Inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 3 september 2012, formaliteit 55-1-03/09/2012-11231, voor een bedrag in hoofdsom van 100.000,00 euro in hoofdsom en 10.000,00 euro ingevolge akte kredietopening (voor een bedrag van 1,725,000,00 euro) met hypotheekstelling verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 31 augustus 2012;

-Inschrijving genomen op zelfde hypotheekkantoor voor een hoofdsom van 25.000,00 euro en 2.500,00 euro voor aanhorigheden, op 6 januari 2004, formaliteit 55-1-0610112004-00073 in voordeel van KBC Bank blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 17 december 2003 (enkel voor wat betreft de kadastrale nummer 5810);

-Inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde voor een hoofdsom van 18.500.000,00 Belgische frank en 500.000,00 Belgisch frank voor aanhorigheden, op 11 juli 1995, boek 1575, nummer 30 in voordeel van CERA Bank CV blijkens akte verleden notaris Luc Van Damme te Lochristi op 3 juli 1995 (enkel voor wat betreft de toenmalige kadastrale nummers 53, 57 en 54);

-Inschrijving van het landbouwvoorrecht op het ontvangkantoor der domeinen en penale boeten te Dendermonde op 28 juli 2005, boek 169, nummer 446 in voordeel van KBC Bank voor een bedrag in hoofdsom van 458.603,02 euro en 12.394,68 euro aanhorigheden,(hernieuwing van een inschrijving van 8 augustus 1995 genomen ingevolge akte kredietopening verleden voor notaris Van Damme te Lochristi de dato 3 juli 1995)

-Inschrijving van het landbouwvoorrecht op het ontvangkantoor der domeinen en penale boeten te Dendermonde op 18 september 2012, boek 141, volgnummer 20, in voordeel van KBC Bank voor een bedrag in hoofdsom van 100.000 euro en 10.000,00 euro aanhorigheden ingevolge akte kredietopening verleden voor ondergetekende notaris Hutsebaut op 31 augustus 2012,

De overdracht van gemelde passiva werd uitgewerkt bij middel van een akte kredietoverdracht tussen de inbrengers in deze, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tuinbouwbedrijf De Vos-Hertschap en de schuldeiser, met name KBC Bank NV, waarvan de ondertekening heeft plaatsgehad op 31 juli 2013.

REALISATIE VAN DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng in natura ten belope van 1.110.000,00 euro - waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn - worden aan de inbrengers te weten de echtgenoten De Vos-Hertschap, 5.984 nieuwe aandelen toegekend, zonder vermelding van waarde, tegen de prijs van 185,50 euro per aandeel.

De nieuwe aandelen worden toegekend pro rata de respectievelijke inbreng, te weten:

" aan voornoemde heer DE VOS Martin : 2.992 aandelen

aan voornoemde mevrouw HERTSCHAP Saskia ; 2,992 aandelen

De nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en voordelen als de oude aandelen en zullen delen in de

winst vanaf de eerst-volgende winstuitkering. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Waarna de vergadering vaststelt en de ondergetekende notaris verzoekt bij akte vast te stellen, dat de

kapitaalverhoging door inbreng in natura volledig werd gerealiseerd.

Derde besluit Aanpassingstatuten

In uitvoering van voormelde beslissingen beslist de vergadering vervolgens volgende wijziging door te

voeren in de statuten: vervanging van de tekst van artikel 5 door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 1.128.550 euro, ver-+tegenwoordigd door 6.084

aandelen zonder vermelding van nominale waarde,"

Vierde besluit Quasi inbreng

X

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na voorafgaandelijke kennis van gemelde verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor ' opgemaakt in toepassing van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen keurt de vergadering de quasi-inbreng zoals omschreven in punt 4 van de agenda goed.

" De quasi-inbreng zal worden verwezenlijkt door inbreng door de Heer De VOS Martin en zijn echtgenote

Mevrouw HERTSCHAP Saskia, beiden voornoemd.

Hierna hebben voornoemden na voorlezing te hebben gekregen van al het bovenstaande, verklaard en

bevestigd:

* volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap;

* volgende goederen in te brengen in de vorm van quasi-inbreng :

- een inpot-verspeen- en ontstapellijn;

- een spuitrobot;

Waardering - Vergoeding

De vergoeding die werkelijk voor de quasi-inbreng wordt toegekend bedraagt 200.000,00 euro. Deze

vergoeding wordt vertegenwoordigd door een vordering vanwege de echtgenoten De Vos Martin -- Hertschap

Saskia op de vennootschap. Deze vordering zal terugbetaald worden naargelang de financiële middelen van de

vennootschap dit zullen toelaten.

Vijfde besluit  Machtiging

De algemene vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de voorgaande

beslissingen.

Zesde besluit  Coördinatie

De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coordinatie van de statuten te

verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-- NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte; gecoördineerde statuten; bijzonder verslag van het

bestuursorgaan en bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 en artikelen 220-222 van het Wetboek van

Vennootschappen.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþMod Wed 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I1 1111111 1III

*iaiiseas"

i

i"

bel e Br Sta

GRIFFIE f',EOHTRP.` VAN KOOPHANDEL

21 JUN 2012

DENDER1VIONi"' _

vri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Nieuwe Stationsstraat 109A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

; Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 18 juni 2012 dat

1/De Heer DE VOS Martin Pierre, tuinbouwer, geboren te Lokeren op 18 maart 1966, identiteitskaart nummer 590-7468669-83, nationaal nummer 660318 03358, en zijn echtgenote

2/Mevrouw HERTSCHAP Saskia Marina Clemencia, tuinbouwster, geboren te Sleidinge op 27 mei 1972, identiteitskaart nummer 590-7102482-71, nationaal nummer 720527 36878, samenwonende te Lokeren, Nieuwe Stationsstraat, 109A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract ongewijzigd tot op heden volgens verklaring. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

' - onder de naam TUINBOUWBEDRIJF DE VOS - HERTSCHAP, met zetel in het gerechtelijke arrondissement Dendermonde te 9160 LOKEREN, Nieuwe Stationsstraat 109A en met een onbeperkte duur;

- met als doel

Het uitbaten van een tuinbouwbedrijf een meer bepaald boomkwekerij, kwekerij van bloemen en planten, groot- en kleinhandel, import en export van bloemen en planten, het verpakken van bloemen en planten voor derden

Deze opsomming is niet beperkend.en kan uitgebreid warden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar best schijnen;

Zij kan onder meer zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of

andere tussenkomst interesseren in alle bestaande of te stichten

vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkwaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering en het ter beschikking stellen van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

waarvan het kapitaal:

* 18.550,00 euro bedraagt;

* volledig in geld geplaatst werd;

* ten belope van 6.200,00 euro volstort werd;

* verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a. voormelde heer DE VOS Martin, ten belope van 9.275,00 euro, die stortte ten belope van 3.100,00 euro, waarvoor hem 50 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

b. voormelde mevrouw HERTSCHAP Saskia, ten belope van 9.275,00 euro, die stortte ten belope van 3.100,00 euro, waarvoor haar 50 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC BANK onder nummer 737-0364245-53, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 14 juni 2012, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2013);

- met jaarvergadering op de laatste dinsdag van mei om 11u in de zetel van de vennootschap, (de eerste jaarvergadering heeft plaats in mei 2014);

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot gewone onbezoldigde zaakvoerders werden aangesteld voornoemde heer DE VOS Martin en mevrouw HERTSCHAP Saskia, beiden voornoemd.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten en vergoedingen, van de algemene onkosten en de nodige afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van die nettowinst wordt jaarlijks vooraf vijf ten honderd (5%) genomen voor de wettelijke reserve, tot die reserve tien ten honderd (10 %) van het maatschappelijk kapitaal zal hebben bereikt.

Het daarna overblijvende saldo zal verdeeld worden overeenkomstig de beslis-Isingen die de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen zal nemen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en rekening houdend met de volstorting dezer aandelen.

VOLMACHT

Voorbehouden ' De oprechters verklaren volmacht te geven aan SBB Acountants te 9Ô51 GentJSint-Denijs-Westrem Winglaan 2, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

aan het Belgisch Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 16.07.2015 15312-0189-014

Coordonnées
TUINBOUWBEDRIJF DE VOS-HERTSCHAP

Adresse
NIEUWE STATIONSSTRAAT 109 A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande