TUINEN VDW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUINEN VDW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.632.486

Publication

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305254*

Neergelegd

16-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538632486

Benaming (voluit): Tuinen VDW (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Karrestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 13 september 2013, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens :

Oprichter

1° De heer VANDEWALLE, Hugo, geboren te Veurne op dertien november duizend negenhonderdzesenveertig, met woonplaats te 9890 Gavere, Wannegatstraat 82, weduwnaar. 2° Mevrouw WARSICKA, Ewelina, geboren te Polen ( Rep. ) op negenentwintig april

duizend negenhonderdvijfentachtig, met woonplaats te 9800 Deinze, Karrestraat 2,

ongehuwd

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam  Tuinen VDW .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Karrestraat, 2, 9800 Deinze.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is

vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De voornoemde oprichters hebben verklaard en erkend dat het gehele kapitaal is geplaatst en

dat op alle aandelen is ingeschreven tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00)

per aandeel, door:

1. de heer Vandewalle Hugo voormeld, voor zeventienduizend zeshonderdzeventig euro (¬ 17.670,00), gedeeltelijk volstort ten belope van vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00) en waarvoor hem vijfennegentig (95) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw Warsicka Ewelina voormeld, voor negenhonderddertig euro (¬ 930,00), gedeeltelijk volstort ten belope van driehonderdentien euro (¬ 310,00) en waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 652-8323043-40 bij de bank Record Bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Tuinen VDW BVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 september 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

Maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, diverse groenzones;

Het uitvoeren van alle beplantingen en groenvoorzieningen;

Het uitvoeren van maai- en snoeiwerken, sproeiwerken, onderhoud van wegen en bermen; Het zoutstrooien, sneeuwruimen en de gladheidbestrijding;

Het uitvoeren van grond- en wegenwerken, aanleggen van tuinpaden, opritten, terrassen, diverse terreinen, drainerings- en rioleringswerken, aanleg en onderhoud van vijvers, grachten en waterkanalen;

Plaatsen van afsluitingen en omheiningen in diverse materialen, metaalconstructies;

Plaatsen van carports, tuinhuizen, diverse constructies in diverse materialen;

Diverse diensten inzake Landschaps- en tuinarchitectuur;

Het kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken hagen, bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en  producten, diverse afgeleide producten;

Het uitvoeren van alle activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de bosexploitatie;

Het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven;

Onderhoud en herstelling van land- en tuinbouwmachines;

Groot- en kleinhandel en handels bemiddeling in land- en tuinbouwartikelen, tuinartikelen, land- en tuinbouwmachines, tuinbenodigdheden, bloemen en planten, struiken, bomen, diverse groenvoorzieningen, plant- en zaadgoed, onderhoudsproducten, in het algemeen gereedschappen, werktuigen, machines en materialen voor divers gebruik, apparaten en toebehoren; vrije tijd- en hobbyartikelen, meubelen, geschenk- en decoratieartikelen, bouwmaterialen, bouwmachines, doe-het-zelf-artikelen, diverse intermediaire producten, fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

De verhuur van machines en werktuigen, al dan niet met bedieningspersoneel;

Consultancy en adviesverlening inzake management, bedrijfsvoering en inzake diverse technische aangelegenheden;

Diverse zakelijke dienstverlening;

Het verwerven, beheren, onderhouden, uitbreiden, overdragen en vervreemden van eigen patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreek os onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Verdeling van het netto-actief

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei 2015 om

negentien uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als gewone niet-statutaire zaakvoerders aangesteld:

De heer VANDEWALLE, Hugo voormeld,

en zijn mandaat aanvaardend

Zijn mandaat is onbezoldigd.

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 juni 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale

Luik B - Vervolg

instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name Fiduciaire

TEDEGE BVBA te Eke, Noël Schoorensstraat 29.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd:

- de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
TUINEN VDW

Adresse
KARRESTRAAT 2 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande