TUNEIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TUNEIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.206.712

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.04.2014, NGL 28.04.2014 14103-0099-009
24/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij liéïBélgiscdi SstaatsbTàd _ 24T05126M1- Annexes du Moniteur belge

111t11,1H0j11111ua~'

Vc beht IN

aai

Bel Staa

'tàHlrE-I~ i '~ri i "a.IVI~

VAN k r)nr.--.

= 2. 05, 2011

DEN DEAONDE

Cri ic

~

Ondernemingsnr : A

Benaming

(voluit) : TunelT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS - Uilenstraat 32

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TunelT",

verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 09.05.2011, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van zijn vennoten, nl. dhr. SCHROERS Willem, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Uilenstraat 32 en zijn echtgenoten mevrouw STEVENS An, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Uilenstraat

32.

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "TunelT", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas, Uilenstraat 32, en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

1) Dhr. Willem SCHROERS, voornoemd, schrijft in op 99 aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van 6.138,00 EUR;

2) Mw. An STEVENS, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van 62,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC bank te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), Nieuwkerkenstraat 58, op datum van 06.05.2011 op rekeningnummer 731-0178023-03. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan:

- dhr. Willem SCHROERS, voornoemd, die aanvaardt: 99 aandelen;

- mw. An STEVENS, voornoemd, die aanvaardt: 1 aandeel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de integratie, de ondersteuning en het commercialiseren van alle hard- en

software voor de behandeling van informatie of gegevens in de ruimste zin van het woord.

- Aan- en verkoop van geluidsdragers, muziekinstrumenten, ... in de meest ruime zin van het woord en

zonder beperkingen.

- Aan- en verkoop van speelgoed in de ruime zin van het woord en zonder beperkingen;

- Aan- en verkoop en ontwerpen van kleding (o.a. T-shirts, mutsen, petten, ...) in de meest ruime zin en

zonder beperkingen.

- Verrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

- Advies op het vlak van bedrijfsvoering en  beheer. Advies en bijstand aan de bedrijfswereld: management-en bedrijfsadvies, consultancy, project management.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere ma nagenre ntactiviteiten

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene andere economische entiteiten.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of, analoog is met het hare of van aard haar

maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen. -pel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

)11Ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle ' handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

- De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

- Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

- De vennootschap kan ook warden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

- De vennootschap kan zowel totemwaarborg van eigen iierbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

- De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen.

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de Algemene Vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de Algemene Vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Dhr. Willem SCHROERS, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand maart om 21.00 uur 's avonds, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand maart van het jaar 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 09.05.2011, om te eindigen op 31.12.2012.

De Algemene Vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL



Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie akte oprichting





Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TUNEIT

Adresse
UILENSTRAAT 32 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande