TUPPERWARE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TUPPERWARE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.318.208

Publication

27/05/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie e_akte.

GRIFFIE RECHTBANK VAN

11111111111111

Ohdernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming van de bestuurders, volmacht om over te gaan tot publicatie Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 30 april 2014

1. Aangezien de mandaten van aile bestuurders ten einde liepen, werd unaniem beslist om het mandaat van Dhr. Luc Lescrauwaet, wonende te 1820 Perk, Pastoriestraat 12, Dhr. Patrick Bodson, wonende te 1950' Kraainem, Ferdinand Kinnestraat 139 en Dhr. Thomas Roehik, wonende te Dale Avenue, Winter Park 1591, 32789 Florida, Verenigde Staten van Amerika, te hernieuwen voor een termijn van 1 jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2015, die de jaarrekening per 31 december 2014 zal goedkeuren.

In navolging van artikel 24 a) van de statuten beslist de vergadering dat er geen vergoeding zal worden toegekend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bepaalt dat iedere bestuurder reeds afstand heeft gedaan van een dergelijke vergoeding.

2. De aandeelhouders besluiten volmacht te verlenen aan meester Michel J. Bolle, kantoor houdende te B1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 19, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Brussels, zittende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de jaarrekeningen van de vennootschap in de Nationale Bank van België, inclusief het ondertekenen van de jaarrekeningen, alsook de publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de bijlagen tot het Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Luus Hillen

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

flild

KuUPHANI:TEL GtN-I

16 MEI 201it

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

05/12/2013
ÿþódnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111M111.11811

gAIPFIE RECHTBANK

AN KOOPHANDEL

2 5 NOV, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking bevoegdheden, toekenning bevoegdheden, verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

Uittreksel uit de notulen van vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 15 november 2013.

1. Gelet op het vertrek van de heer Bert Pieters op 30 april 2013, besfist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen alle bevoegdheden, toegekend aan de heer Bert Pieters en meer bepaald deze toegekend ter gelegenheid van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 12 december 2012, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013 onder nummer 13006322, in te trekken met ingang vanaf 30 april 2013.

2. De Raad van Bestuur beslist eenparig om Mevr. Jozefien Surmont, wonende te Wurmendries 106, 9620 Zottegem, dezelfde bevoegdheden te geven met ingang vanaf 15 november 2013.

3. Bijgevolg beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de lijst van de: bestuursbevoegdheden aan te passen, met ingang vanaf 15 november 2013, ter vervanging van de beslissingen van de Raad van Bestuur gehouden op 12 december 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2013 onder nummer 13006322.

A.ln navolging hiervan en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van de vennootschap, heeft de Raad van Bestuur eenparig beslist bestuursbevoegdheden toe te kennen aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen samen optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

- Agnes FATER

-Jozefien SURMONT

-Johan VAN HAMME

-Luk LESCRAUWAERT

-Els VAN BRUSSEL

-Frederic WOLTERS

Uitgezonderd voor hetgeen hierna bepaald wordt onder punt B, houdt het verlenen van bestuursbevoegdheden niet de mogelijkheid in van subdelegatie.

B.De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders, steeds samen handelend, de bevoegdheid te verlenen om bijzondere, beperkte handtekeningvolmachten te verlenen aan één of meer werknemers van de vennootschap bijzondere, begrensde handtekeningvolmachten te verlenen betreffende zaken van tewerkstelling van een aantal bijzondere, beperkte categorieën van personeel, welke verband houden met de post, douane, fiscus of andere autoriteiten, dewelke geen bestuursbevoegdheden uitmaken in de zin van art. 522 van het Wetboek van Vennootschappen, doch noodzakelijk kunnen zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke subdelegatie van een speciale handtekeningbevoegdheid, zoals hierboven beschreven, dient verleend te worden binnen de hierna onder C bepaalde grenzen.

C.1. Niettegenstaande de toekenning van bestuursbevoegdheden onder punt A, is de goedkeuring van de Raad van Bestuur vereist voor één of alle handelingen hierna bepaald:

(a)De uitvoering van contracten, bestellingen, overeenkomsten, enz. die de vennootschap verbinden voor meer dan 125.000 Euro, met uitzondering van overeenkomsten of contracten betreffende de huur van gietvormen en verwant materiaal, bestellingen voor de aankoop van gietvormen bij een andere vennootschap van de Tupperware Corporation-groep, alsook van documenten verbandhoudend met banktransacties die uitgevoerd kunnen worden op basis van een gezamenlijk optreden zoals hieronder bepaald onder punt E (bankhandtekeningsbevoegdheden), zonder begrenzing van het bedrag.

Met uitzondering van de begrenzingen vastgelegd in de voorgaande paragraaf, zijn twee van volgende personen bevoegd om gezamenlijk alle bestellingen, contracten en overeenkomsten te ondertekenen voor de TUPPERWARE MANUFACTUR1NG-afdeling voor verbintenissen van minder dan 125.000 Euro betreffende de aankoop van verpakkingsmateriaal of voorzieningen noodzakelijk voor de productiewerkzaamheid van de vennootschap:

-Els VAN BRUSSEL

- Agnes FATER

-Johan VAN HAMME -Jozefien SURMONT

-Luk LESCRAUWAERT

(b)De uitvoering van huurovereenkomsten voor een termijn dewelke drie jaar overschrijdt en/of een jaarlijkse huur ten belope van 12.500 Euro.

(c)Het stellen van enige handelingen inzake aankoop, verkoop of het ter beschikkingstellen van onroerende goederen of de rechten hierop; het aangaan van een aannemingscontract; het aangaan of bewerkstelligen van een pand, pandrechten of hypotheek op enig onroerend goed of bezittingen, de uitvoering van enige soort van overeenkomst voor het lenen van geld, met of zonder zekerheid of waarborg; de aankoop van goederen op basis van een voorwaardelijke verkoopsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst op basis van dewelke de verkoper het eigendomsrecht weerhoudt; het verkrijgen of verkopen van een deelname in andere vennootschappen of ondernemingen of in een handelsactiviteit uitgevoerd door enig andere vennootschap; de verkoop, de sluiting of ter beschikking stelling door de vennootschap van één of al haar bedrijfstakken.

(d)Het openen, beheren of sluiten van elke bestaande bankrekening.

2.Daarenboven zal de bestuursbevoegdheid zoals hierboven toegekend uitsluitend als volgt begrensd

worden:

(a)Voor de transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling, zijn twee van de volgende personen bevoegd om gezamenlijk elk document te ondertekenen namens de vennootschap TUPPERWARE BELGIUM NV of elk van diens afdelingen, wanneer deze documenten vereist zijn in navolging van de huidige sociale of fiscale wetgeving voor verbintenissen van minder dan 12.500 Euro en als volgt:

-Els VAN BRUSSEL

-Luk LESCRAUWAET

- Agnes FATER

-Jozefien SURMONT

-Johan VAN HAMME

Voor zaken dewelke een verbintenis vertegenwoordigen van meer dan 12.500 Euro, in geval waarvan

eenieder van de voornoemde personen enkel gezamenlijk moet ondertekenen met eenieder van de

ondervermelde personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

(b)Voor documenten verbandhoudend met de Douane Administratie, zoals douane rechten en/of aanverwante aangiften en verschillend van de speciale volmachten toegekend onder punt D, alleenhandelend:

-Jozefien SURMONT

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

s uitgezonderd wanneer deze documenten een verbintenis inhouden van meer dan 12.500 Euro, dan zal

eenieder van de voomoemde personen gezamenlijk moeten tekenen met één van de volgende personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

(c)Voor transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE SALES-afdeling aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

D.De Raad beslist eenparig dat eender welke twee bestuurders voortdurende officiële volmachten mag verlenen aan douanebeambten teneinde deze laatste in de mogelijkheid te stellen douanedocumenten, opgelegd door het Douanekantoor voor het inklaren van ingevoerde goederen door de vennootschap, namens de vennootschap te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge E.De Raad beslist eenparig gezamenlijke bankhandtekeningsbevoegdheden toe te kennen, zonder begrenzing van het bedrag, aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend onder de volgende voorwaarden:

(a) Voor:

-het openen, beheren en sluiten van tijdelijke depositorekeningen;

-het lenen van Euros voor een maximum bedrag van 2.000.000 Euro en voor een maximum periode van 1

jaar, op eender welk ogenblik bij eender welke beschikbare bank;

alsook voor het beheren van de rekeningen met IBAN nummers;

-BE92 2930 0138 1192 en BE34 2930 0032 3690 bij de BNP Paribas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Jozefien SURMONT Agnes FATER

Johan VAN HAMME Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(b)Voor het beheren van de bankrekening met MAN nummer BE72 2100 4796 2916 bij de BNP Paribas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), (Marketing Afdeling) aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

-Michael POTESHMAN

-Edward R. DAVIS Ill

(c)Voor het beheer van de bankrekening onder IBAN nummer BE42 7330 0850 9354 bij de KBC Bank (BIC: KRED BE BB), te Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Johan VAN HAMME Jozefien SURMONT Edward R. DAVIS III Agnes FATER

Els VAN BRUSSEL

Michael POTESHMAN

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(d) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Paribas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products SA (TPSA)) met 1BAN nummer BE21 2930 0081 9303, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Jozefien SURMONT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(e) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Paribas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products Inc (TPI)) met IBAN nummer BEI 0014 3527 5048, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes PATER

Jozefien SURMONT

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

De voorvermelde volmachten vertegenwoordigen op zichzelf geen bestuursbevoegdheden in de zin van art. 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De Raad van Bestuur verleent aan meester Michel J. Bolle of Luus Hillen, kantoor hebbende te Louizataan 283 bus 19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Brussels, op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Michel J. Bolle

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013
ÿþ"

Nad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





c~.;l-tlNl-iE hif`.G;1's i::p,i;.ir VAN KOOPHANDEL ~

2 3 MEI 2013

DENDERMONDE

ofïft;e

*13083156*

bet as Be stai

11I

Ondernemingsnr: 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming van de bestuurders, volmacht om over te gaan tot publicatie

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 24 april 2013.

1. De vergadering beslist unaniem om het mandaat van Dhr. Luc Lescrauwaet wonende te B-1820 Perk, Pastoriestraat 12, Dhr. Patrick Bodson, wonende te 1950 Kraainem, Ferdinand Kinnestraat 139 en Dhr, Thomas Roehlk, wonende te Dale Avenue, Winter Park 1591, 32789 Florida, Verenigde Staten van Amerika, te hernieuwen voor een termijn van 1 jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2014, die de jaarrekenEng per 31 december 2013 zat goedkeuren.

In navolging van artikel 24 a) van de statuten beslist de vergadering dat er geen vergoeding zal worden toegekend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bepaalt dat iedere bestuurder reeds afstand heeft gedaan van een dergelijke vergoeding.

2. De aandeelhouders besluiten volmacht te verlenen aan meester Michel J. Bolle, kantoor houdende te 1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 19, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de advocatenkantoor Everest Brussels, zittende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de jaarrekeningen van de vennootschap in de Nationale Bank van België, inclusief het ondertekenen van de jaarrekeningen, alsook de publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de bijlagen tot het Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen

Michel J. Bolle

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 23.05.2013 13127-0594-047
10/01/2013
ÿþ11111 11111j10111 11111

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' '\1DEKO HA D \C 1/4

2 8 DEC, 2012

DENoERMOWDE

Griffie

rv__ __ ________ __ __________________________rt- .__._.__--------------,-------.__r.__. _ _______,-.____.__-_ -------------- n ._. _,

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte r Hernieuwing van het mandaat van de commissaris, delegatie van bijzondere volmachten

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 26 december 2012

1. De vergadering heeft éénparig beslist PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Eddy Dams als commissaris te herbenoemen voor een termijn van drie jaar die zal eindigen na de jaarvergadering der aandeelhouders van 2015, die de jaarrekening afgesloten op 31 december 2014 zal goedkeuren.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te verlenen aan meester Michel J. Bolle of Luus Hillen, kantoor houdende te Louizalaan 283 bus 19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Brussels, verblijvende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de bovenvermelde beslissing in de bijlagen tot het Staatsblad,

Luus Hillen

Lasthebber

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2013
ÿþe

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

1

CII

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belg ium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Intrekking bevoegdheden, toekenning bevoegdheden, verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

Uittreksel uit de notulen van vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 12 december 2012

1. Gelet op het vertrek van de heer Emiel Heymans op 14 december 2012, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen alle bevoegdheden, toegekend aan de heer Emiel Heymans en meer bepaald deze toegekend ter gelegenheid van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 15 september 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2011 onder nummer 11154533 in te trekken met Ingang vanaf 14 december 2012.

2.Gemakshalve beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de lijst van de bestuursbevoegdheden aan te passen, met ingang vanaf 14 december 2012, ter vervanging \ an de beslissingen van de Raad van Bestuur gehouden op 15 september 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2011 onder nummer 11154533,

A.In navolging hiervan en in overeenstemming met de 'bepalingen van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van de vennootschap, heeft de Raad van Bestuur eenparig beslist bestuursbevoegdheden toe te kennen aan de volgende personen, uitsluitend ' uit te voeren door twee van hen samen optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON -Bruno GALENDE -Agnes FATER

-Bert PIETERS -Johan VAN HAMME

-Luk LESCRAUWAERT -Els VAN BRUSSEL -Frederic WOLTERS

Uitgezonderd voor hetgeen hierna bepaald wordt onder punt B, houdt het verlenen van bestuursbevoegdheden niet de mogelijkheid in van subdelegatie.

B.De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders, steeds samen handelend, de bevoegdheid te verlenen om bijzondere, beperkte handtekeningvolmachten te verlenen aan één of meer werknemers van de vennootschap bijzondere, begrensde handtekeningvolmachten te verlenen betreffende zaken van tewerkstelling van een aantal bijzondere, beperkte categorieën van personeel, welke verband houden met de post, douane, fiscus of andere autoriteiten, dewelke geen bestuursbevoegdheden uitmaken In de zin van art, 522 van het Wetboek van Vennootschappen, doch noodzakelijk kunnen zijn.

Elke subdelegatie van een speciale handtekeningbevoegdheid, zoals hierboven beschreven, dient verleend te warden binnen de hierna onder C bepaalde grenzen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

;k - lc ~iLCii! i ûE1ivK

VAN KOOPHANDEL

2 8 DEC, 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

0.1. Niettegenstaande de toekenning van bestuursbevoegdheden onder punt A, is de goedkeuring van de Raad van Bestuur vereist voor één of alle handelingen hierna bepaald:

(a)De uitvoering van contracten, bestellingen, overeenkomsten, enz. die de vennootschap verbinden voor meer dan 125.000 Euro, met uitzondering van overeenkomsten of contracten betreffende de huur van gietvormen en verwant materiaal, bestellingen voor de aankoop van gietvormen bij een andere vennootschap van de Tupperware Corporation-groep, alsook van documenten verbandhoudend met banktransacties die uitgevoerd kunnen worden op basis van een gezamenlijk optreden zoals hieronder bepaald onder punt E (bankhandtekeningsbevoegdheden), zonder begrenzing van het bedrag.

Met uitzondering van de begrenzingen vastgelegd in de voorgaande paragraaf, zijn twee van volgende personen bevoegd om gezamenlijk alle bestellingen, contracten en overeenkomsten te ondertekenen voor de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling voor verbintenissen van minder dan 125.000 Euro betreffende de aankoop van verpakkingsmateriaal of voorzieningen noodzakelijk voor de productiewerkzaamheid van de vennootschap:

-Els VAN BRUSSEL

-Agnes FATER

-Johan VAN HAMME

- Bert PIETERS

-Luk LESCRAUWAERT

(b)De uitvoering van huurovereenkomsten voor een termijn dewelke drie jaar overschrijdt en/of een jaarlijkse huur ten belope van 12.500 Euro.

(c)Het stellen van enige handelingen inzake aankoop, verkoop of het ter beschikkingstellen van onroerende goederen of de rechten hierop; het aangaan van een aannemingscontract; het aangaan of bewerkstelligen van een pand, pandrechten of hypotheek op enig onroerend goed of bezittingen, de uitvoering van enige soort van overeenkomst voor het lenen van geld, met of zonder zekerheid of waarborg; de aankoop van goederen op basis van een voorwaardelijke verkoopsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst op basis van dewelke de verkoper het eigendomsrecht weerhoudt; het verkrijgen of verkopen van een deelname in andere vennootschappen of ondernemingen of in een handelsactiviteit uitgevoerd door enig andere vennootschap; de verkoop, de sluiting of ter beschikking stelling door de vennootschap van één of al haar bedrijfstakken.

(d)Het openen, beheren of sluiten van elke bestaande bankrekening.

2.Daarenboven zal de bestuursbevoegdheid zoals hierboven toegekend uitsluitend als volgt begrensd

worden:

(a)Voor de transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling, zijn twee van de volgende personen bevoegd om gezamenlijk elk document te ondertekenen namens de vennootschap TUPPERWARE BELGIUM NV of elk van diens afdelingen, wanneer deze documenten vereist zijn in navolging van de huidige sociale of fiscale wetgeving voor verbintenissen van minder dan 12.500 Euro en als volgt:

-Els VAN BRUSSEL

-Luk LESCRAUWAET

- Agnes FATER

-Bert PIETERS

-Johan VAN HAMME

Voor zaken dewelke een verbintenis vertegenwoordigen van meer dan 12.500 Euro, in geval waarvan

eenieder van de voornoemde personen enkel gezamenlijk moet ondertekenen met eenieder van de

ondervermelde personen:

-Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

(b)Voor documenten verbandhoudend met de Douane Administratie, zoals douane rechten en/of aanverwante aangiften en verschillend van de speciale volmachten toegekend onder punt D, alleenhandelend:

-Bert PIETERS

-Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitgezonderd wanneer deze documenten een verbintenis inhouden van meer dan 12.500 Euro, dan zal eenieder van de voornoemde personen gezamenlijk moeten tekenen met één van de volgende personen:

-Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON

(c)Voor transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE SALES-afdeling aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

D.De Raad beslist eenparig dat eender welke twee bestuurders voortdurende officiële volmachten mag verlenen aan douanebeambten teneinde deze laatste in de mogelijkheid te stellen douanedocumenten, opgelegd door het Douanekantoor voor het inklaren van ingevoerde goederen door de vennootschap, namens de vennootschap te ondertekenen.

E.De Raad beslist eenparig gezamenlijke bankhandtekeningsbevoegdheden toe te kennen, zonder begrenzing van het bedrag, aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend onder de volgende voorwaarden:

(a) Voor:

-het openen, beheren en sluiten van tijdelijke depositorekeningen;

-het lenen van Euros voor een maximum bedrag van 2.000.000 Euro en voor een maximum periode van 1

jaar, op eender welk ogenblik bij eender welke beschikbare bank;

alsook voor het beheren van de rekeningen met nummers:

-293-0013811-92 en 293-0003236-90 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Bert PIETERS Agnes FATER

Johan VAN HAMME Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(b)Voor het beheren van de bankrekening met nummer 210-0479629-16 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Brussel (Marketing Afdeling) aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

-Michael POTESHMAN

-Edward R. DAVIS III

(c)Voor het beheer van de bankrekening onder nummer 733-0085093-54 bij de KBC Bank, te Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat ult:

Luk LESCRAUWAET Agnes FATER

Johan VAN HAMME Els VAN BRUSSEL

Bert PIETERS Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa, Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(d) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products SA (TPSA)) met nummer 293-0008193-03, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa, Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(e) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products Inc (TPI)) met nummer 001-4352750-48, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes PATER

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

De voorvermelde volmachten vertegenwoordigen op zichzelf geen bestuursbevoegdheden in de zin van art. 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

3, De Raad van Bestuur verleent aan meester Michel J. Bolle of Luus Hillen, kantoor hebbende te Louizalaan 283 bus 19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Brussels, op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Luus Hillen

Lasthebber

Op de laatste b1z van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 16.05.2012 12119-0400-045
16/05/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie \eareie:ak~f~ri c, T; " _________,

VAN i" .o0,-'w-:.

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming van de bestuurders, volmacht om over te gaan tot publicatie

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 25 april 2012

1. De vergadering neemt nota van het ontslag van Mevr. Danièle Strapsin zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 30 september 2011.

In overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen en bij beslissing van 15 september 2011, heeft de Raad van Bestuur unaniem beslist om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat door Dhr. Patrick Bodson, wonende te B-1950 Kraalnem, Ferdinand Kinnenstraat 139, te benoemen, met ingang vanaf 1 oktober 2011.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen Dhr, Patrick Bodson, wonende te B-1950 Kraainem, Ferdinand Kinnenstraat 139, definitief te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van één jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2013 die de jaarrekening per 31. december 2012 zal goedkeuren.

De vergadering beslist unaniem om het mandaat van Dhr. Luk Lescrauwaet wonende te B-1820 Perk, Pastoriestraat 12, en het mandaat van Dhr. Thomas Roehlk, wonende te Dale Avenue, Winter Park, FL 32789, Verenigde Staten, te hernieuwen voor een termijn van 1 jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2013, die de jaarrekening per 31 december 2012 zal goedkeuren.

In navolging van artikel 24 a) van de statuten beslist de vergadering dat er geen vergoeding zal worden toegekend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bepaalt dat iedere, bestuurder reeds afstand heeft gedaan van een dergelijke vergoeding.

In navolging van artikel 61 van het Vennootschappenwetboek besluit de vergadering met eenparigheid van

" stemmen dat de vennootschap zich ertoe verbindt iedere bestuurder te vergoeden en niet aansprakelijk te houden voor alle kosten en uitgaven, met inbegrip van advokaten erelonen, redelijkerwijs aan hem opgelegd of aangegaan in verband met het waarnemen van zijn mandaat van bestuurder,. met uitzondering van het geval waarbij hij in kracht van gewijsde werd veroordeeld tot het plegen van opzettelijke fouten of grove nalatigheid in de uitoefening van diens functies als bestuurder.

2. De aandeelhouders besluiten volmacht te verlenen aan meester Michel J. Bolle, kantoor houdende te" 1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 19, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de advocatenkantoor Everest Brussels, zittende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de ' jaarrekeningen van de vennootschap in de Nationale Bank van België, inclusief het ondertekenen van de. jaarrekeningen, alsook de publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de bijlagen tot het Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

blEI 2012 Ï

DENDE

Griffie

u

>12090366*

Michel J. Bolle

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþMal 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPT-iGEL

0 3 10a 7011

DENDERMONDE

Griffie

Ondernerningsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder, intrekking bevoegdheden, toekenning bevoegdheden, verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

i~~iAwiuuuwi

`11154533*

V bel.



Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 15 september 2011

1. De Raad van Bestuur neemt nota van het vertrek van Mevrouw Danièle Straps in haar hoedanigheid'

van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 30 september 2011. De Raad van Bestuur dankt" Mevrouw Danièle Straps voor haar bewezen diensten aan de vennootschap.

In overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Raad van Bestuur; met eenparigheid van stemmen om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat, door; de heer Patrick Bodson, wonende te B-1950 Kraainem, Ferdinand Kinnenstraat, 139 te benoemen als' bestuurder, met ingang vanaf 1 oktober 2011.

De Raad van Bestuur zal de definitieve benoeming van de voormelde persoon op de agenda plaatsen ter; ratificatie van de volgende algemene vergadering van de aandeelhouders.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

2. Gelet op haar vertrek op 30 september 2011, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van'. stemmen alle bevoegdheden, toegekend aan Mevrouw Danièle Straps en meer bepaald deze toegekend ter gelegenheid van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 1 april 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 21 april 2011 onder nummer 11061405 in te trekken met ingang vanaf 30 september 2011.

3.Gemakshalve beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de lijst van de' bestuursbevoegdheden aan te passen ter vervanging van de beslissingen van de Raad van Bestuur gehouden op 1 april 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 april 2011 onder nummer 11061405.

A.In navolging hiervan en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van de vennootschap, heeft de, Raad van Bestuur eenparig beslist bestuursbevoegdheden toe te kennen aan de volgende personen, uitsluitend uit le voeren door twee van hen samen optredend:

Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Agnes FATER

- Bert PIETERS

-Johan VAN HAMME

-Luk LESCRAUWAERT

-Emiel HEYMANS

-Frederic WOLTERS

Uitgezonderd voor hetgeen hierna bepaald wordt onder punt B, houdt het verlenen van bestuursbevoegdheden niet de mogelijkheid in van subdelegatie.

B.De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders, steeds samen handelend, de bevoegdheid te verlenen om bijzondere, beperkte handtekeningvolmachten te verlenen aan één of meer werknemers van de vennootschap bijzondere, begrensde handtekeningvolmachten te verlenen betreffende zaken van tewerkstelling van een aantal bijzondere, beperkte categorieën van personeel, welke verband houden met de post, douane, fiscus of andere autoriteiten, dewelke geen bestuursbevoegdheden uitmaken in de zin van art. 522 van het Wetboek van Vennootschappen, doch noodzakelijk kunnen zijn.

Elke subdelegatie van een speciale handtekeningbevoegdheid, zoals hierboven beschreven, dient verleend te worden binnen de hierna onder C bepaalde grenzen.

C.1. Niettegenstaande de toekenning van bestuursbevoegdheden onder punt A, is de goedkeuring van de Raad van Bestuur vereist voor één of alle handelingen hierna bepaald:

(a)De uitvoering van contracten, bestellingen, overeenkomsten, enz. die de vennootschap verbinden voor meer dan 125,000 Euro, met uitzondering van overeenkomsten of contracten betreffende de huur van gietvormen en verwant materiaal, bestellingen voor de aankoop van gietvormen bij een andere vennootschap van de Tupperware Corporation-groep, alsook van documenten verbandhoudend met banktransacties die uitgevoerd kunnen worden op basis van een gezamenlijk optreden zoals hieronder bepaald onder punt E (bankhandtekeningsbevoegdheden), zonder begrenzing van het bedrag.

Met uitzondering van de begrenzingen vastgelegd in de voorgaande paragraaf, zijn twee van volgende personen bevoegd om gezamenlijk alle bestellingen, contracten en overeenkomsten te ondertekenen voor de TUPPERWARE MANUFACTURJNG-afdeling voor verbintenissen van minder dan 125.000 Euro betreffende de aankoop /van verpakkingsmateriaal of voorzieningen noodzakelijk voor de productiewerkzaamheid van de vennootschap:

-Emiel HEYMANS

- Agnes FATER -Johan VAN HAMME

- Bert PIETERS

-Luk LESCRAUWAERT

(b)De uitvoering van huurovereenkomsten voor een termijn dewelke drie jaar overschrijdt en/of een jaarlijkse huur ten belope van 12.500 Euro.

(c)Het stellen van enige handelingen inzake aankoop, verkoop of het ter beschikkingstellen van onroerende goederen of de rechten hierop; het aangaan van een aannemingscontract; het aangaan of bewerkstelligen van een pand, pandrechten of hypotheek op enig onroerend goed of bezittingen, de uitvoering van enige soort van overeenkomst voor het lenen van geld, met of zonder zekerheid of waarborg; de aankoop van goederen op basis van een voorwaardelijke verkoopsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst op basis van dewelke de verkoper het eigendomsrecht weerhoudt; het verkrijgen of verkopen van een deelname in andere vennootschappen of ondernemingen of in een handelsactiviteit uitgevoerd door enig andere vennootschap; de verkoop, de sluiting of ter beschikking stelling door de vennootschap van één of al haar bedrijfstakken.

(d)Het openen, beheren of sluiten van elke bestaande bankrekening.

2.Daarenboven zal de bestuursbevoegdheid zoals hierboven toegekend uitsluitend als volgt begrensd worden:

(a)Voor de transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling, zijn twee van de volgende personen bevoegd om gezamenlijk elk document te ondertekenen namens de vennootschap TUPPERWARE BELGIUM NV of elk van diens afdelingen, wanneer deze documenten vereist zijn in navolging van de huidige sociale of fiscale wetgeving voor verbintenissen minder dan 12.500 Euro en als volgt:

-Emiel HEYMANS

-Luk LESCRAUWAET

~"

-I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Agnes FATER

- Bert PIETERS

-Johan VAN HAMME

Voor zaken dewelke een verbintenis vertegenwoordigen van meer dan 12.500 Euro, in geval waarvan

eenieder van de voornoemde personen enkel gezamenlijk moet ondertekenen met eenieder van de

ondervermelde personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON (vanaf 1 oktober 2011)

(b)Voor documenten verbandhoudend met de Douane Administratie, zoals douane rechten en/of aanverwante aangiften en verschillend van de speciale volmachten toegekend onder punt D, alleenhandelend:

- Bert PIETERS

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON (vanaf 1 oktober 2011)

uitgezonderd wanneer deze documenten een verbintenis inhouden van meer dan 12.500 Euro, dan zal eenieder van de voornoemde personen gezamenlijk moeten tekenen met één van de volgende personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Patrick BODSON (vanaf 1 oktober 2011)

(c)Voor transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE SALES-afdeling aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON (vanaf 1 oktober 2011)

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

D.De Raad beslist eenparig dat eender welke twee bestuurders voortdurende officiële volmachten mag verlenen aan douanebeambten teneinde deze laatste in de mogelijkheid te stellen douanedocumenten, opgelegd door het Douanekantoor voor het inklaren van ingevoerde goederen door de vennootschap, namens de vennootschap te ondertekenen.

E.De Raad beslist eenparig gezamenlijke bankhandtekeningsbevoegdheden toe te kennen, zonder begrenzing van het bedrag, aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend onder de volgende voorwaarden:

(a) Voor:

-het openen, beheren en sluiten van tijdelijke depositorekeningen;

-het lenen van Euros voor een maximum bedrag van 2.000.000 Euro en voor een maximum periode van 1

jaar, op eender welk ogenblik bij eender welke beschikbare bank;

alsook voor het beheren van de rekeningen met nummers:

-293-0013811-92 en 293-0003236-90 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS

Bert PIETERS Agnes FATER

Johan VAN HAMME Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(b)Voor het beheren van de bankrekening met nummer 210-0479629-16 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Brussel (Marketing Afdeling) aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Patrick BODSON

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

-Michael POTESHMAN

-Edward R. DAVIS III

(c)Voor het beheer van de bankrekening onder nummer 733-0085093-54 bij de KBC Bank, te Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Agnes FATER

Johan VAN HAMME Emiel HEYMANS

Bert PIETERS Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(d) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products SA (TPSA)) met nummer 293-0008193-03, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(e) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products Inc (TPI)) met nummer 001-4352750-48, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

De voorvermelde volmachten vertegenwoordigen op zichzelf geen bestuursbevoegdheden in de zin van art. 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

4. De Raad van Bestuur verleent aan meester Michel J. Bolle, kantoor hebbende te Louizalaan 2$3 bus

19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Law ' Offices, op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch StaatsbEad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Luus billen Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 25.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 02.08.2011 11285-0216-049
24/06/2011
ÿþ"

Ondernemingsnr : 0400318208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvore : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming van de bestuurders, volmacht om over te gaan tot publicatie

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 27 april 2011

1. De vergadering neemt nota van het ontslag van Dhr. Taylor James Ross in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 11 juni 2010.

In overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen en bij beslissing van 11 juni 2010, heeft de Raad van Bestuur unaniem beslist om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat door Dhr. Thomas Roehlk, wonende te 1591 Dale Avenue, Winter Park, FL 32789, Verenigde Staten van America te benoemen, met ingang vanaf 11 juni 2010.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen Dhr. Thomas Roehlk, wonende te Dale Avenue, Winter Park, FL 32789, Verenigde Staten van America, definitief te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van één jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2012 die de jaarrekening per 31 december 2011 zal goedkeuren.

De vergadering neemt nota van het ontslag van Dhr. Gino De Brouwer in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 april 2011.

in overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen en bij beslissing van 1 april 2011, heeft de Raad van Bestuur unaniem beslist om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat door Dhr. Luk Lescrauwaet, wonende te B-1820 Perk, Pastoriestraat 12 te benoemen, met ingang vanaf 1 april 2011.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen Dhr. Luk Lescrauwaet, wonende te B1820 Perk, Pastoriestraat 12, definitief te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van één jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2012 die de jaarrekening per 31 december 2011 zal goedkeuren.

De vergadering beslist unaniem om het mandaat van Mevrouw Danièle Straps wonende te 1420 Braine-l'Alleud, Dr. Triage De La Brugere 60 te hernieuwen voor een termijn van 1 jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2012, die de jaarrekening per 31 december 2011 zal goedkeuren.

In navolging van artikel 24 a) van de statuten beslist de vergadering dat er geen vergoeding zal worden toegekend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bepaalt dal iedere bestuurder reeds afstand heeft gedaan van een dergelijke vergoeding.

In navolging van artikel 61 van het Vennootschappenwetboek besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de vennootschap zich ertoe verbindt iedere bestuurder te vergoeden en niet aansprakelijk te houden voor alle kosten en uitgaven, met inbegrip van advokaten erelonen, redelijkerwijs aan hem opgelegd of aangegaan in verband met het waarnemen van zijn mandaat van bestuurder, met uitzondering van het geval waarbij hij in kracht van gewijsde werd veroordeeld tot het plegen van opzettelijke fouten of grove nalatigheid in de uitoefening van diens functies als bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AI

111111 111111111111

*11094266*



GRIF-1E FL:C,-~- ._ .

VAN KOOP'-1- : ?CEL

14 JUN 2011

DEN riffié' ;N

t

2. De aandeelhouders besluiten volmacht te verlenen aan meester Michel J. Bolle, kantoor houdende te 1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 19, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de advocatenkantoor Everest Brussels, zittende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de jaarrekeningen van de vennootschap in de Nationale Bank van België, inclusief het ondertekenen van de jaarrekeningen, alsook de publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de bijkagen tot het Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondememingen.

Michel J. Bolle

Lasthebber

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 10.06.2011 11165-0278-045
21/04/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

--.,--,

Gr?9FFic è3i%.....-iT,2;àlür: vG`i.7\1 v: - '.--: ".-"tDEL.

1 1 APR 2011

D eri,ffl --. r 1~ ® r~ (~

.~6 4l'de'~~su~'9~F~F~

11II flhI lI 11111 lul 111fl 11 Hhl I 11

" 11061405'

1

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder, intrekking bevoegdheden, toekenning bevoegdheden, verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

Uittreksel uit de notulen van vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 1 april 2011

1. De heer Gino De Brouwer werd gevraagd om een andere functie binnen de groep uit te oefenen.

Bijgevolg neemt de Raad van Bestuur nota van het ontslag van de heer Gina De Brouwer in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf de huidige vergadering. De Raad van Bestuur dankt de heer Gino De Brouwer voor zijn bewezen diensten aan de vennootschap.

In overeenstemming met artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat, door de heer Luk Lescrauwaet, wonende te B-1820 Perk, Pastoriestraat 12 te benoemen als bestuurder, met ingang vanaf de huidige vergadering.

De Raad van Bestuur zal de definitieve benoeming van de voormelde persoon op de agenda plaatsen ter ratificatie van de volgende algemene vergadering van de aandeelhouders.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

2. Gelet op het feit dat de heer Gino De Brouwer werd gevraagd om een andere functie binnen de groep

uit te oefenen, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen alle bevoegdheden, toegekend aan de heer Gino De Brouwer, en meer bepaald deze toegekend ter gelegenheid van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 11 september 2008, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2008 onder nummer 08161314 in te trekken met ingang vanaf de huidige vergadering.

3. Gemakshalve beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de lijst van de bestuursbevoegdheden aan te passen en deze te hememen als volgt in vervanging van de beslissingen van de Raad van Bestuur gehouden op 11 september 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2008 onder nummer 08161314.

A.In navolging hiervan en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van de vennootschap, heeft de Raad van Bestuur eenparig beslist bestuursbevoegdheden toe te kennen aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen samen optredend:

- Carine DEVROEY

- Danièle STRAPS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- Bruno CALENDE

- Agnes FATER

- Bert PIETERS

- Johan VAN HAMME

- Luk LESCRAUWAERT

- Emiel HEYMANS

- Frederic WOLTERS

Uitgezonderd voor hetgeen hierna bepaald wordt onder punt B, houdt het verlenen van bestuursbevoegdheden niet de mogelijkheid in van subdelegatie.

B. De Raad beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders, steeds samen met twee optredend, de bevoegdheid te verlenen om één of meer werknemers van de vennootschap bijzondere, begrensde handtekeningvolmachten te verlenen betreffende zaken van tewerkstelling van een aantal bijzondere, begrensde categorieën van het personeel, zaken verband houdend met de post, douane, fiscus of andere autoriteiten, dewelke geen bestuursbevoegdheden uitmaken zoals in de zin van art. 522 van het Wetboek van Vennootschappen doch echter noodzakelijk kunnen zijn.

Elke delegatie van speciale handtekeningbevoegdheid, zoals hierboven beschreven, dient verleend te worden binnen de hierna onder C bepaalde grenzen.

C.1. Niettegenstaande de toekenning van bestuursbevoegdheden onder punt A, is de goedkeuring van de Raad van Bestuur vereist voor één of alle handelingen hierna bepaald:

(a) De uitvoering van contracten, bestellingen, overeenkomsten, etc. die de vennootschap verbinden voor meer dan 125.000 Euro, met uitzondering van overeenkomsten of contracten betreffende de huur van gietvormen en verwant materiaal, bestellingen voor de aankoop van gietvormen bij een andere vennootschap van de Tupperware Corporation-groep, alsook van documenten verbandhoudend met bankoperaties die uitgevoerd kunnen worden op basis van een gezamenlijk optreden zoals hieronder bepaald onder punt E (bankhandtekeningsbevoegdheden), zonder begrenzing van het bedrag.

In uitzondering van de begrenzingen vastgelegd in de voorgaande paragraaf, zijn twee van volgende personen bevoegd om gezamenlijk alle bestellingen, contracten en overeenkomsten te ondertekenen voor de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling voor verbintenissen van minder dan 125.000 Euro en betreffende de aankoop van verpakkingsmateriaal of voorzieningen noodzakelijk voor de productiewerkzaamheid van de vennootschap:

- Emiel HEYMANS

- Agnes FATER

- Johan VAN HAMME

- Bert PIETERS

- Luk LESCRAUWAERT

(b) De uitvoering van huurovereenkomsten voor een termijn dewelke drie jaar overschrijdt en/of een jaarlijkse huur ten belope van 12.500 Euro.

(c) Het stellen van enige handelingen inzake aankoop, verkoop of het ter beschikkingstellen van onroerende goederen of de rechten hierop; het aangaan van een aannemingscontract; het aangaan of bewerkstelligen van een pand, pandrechten of hypotheek op enig onroerend goed of bezittingen, de uitvoering van enige soort van overeenkomst voor het lenen van geld, met of zonder zekerheid of waarborg; de aankoop van goederen op basis van een voorwaardelijke verkoopsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst op basis van dewelke de verkoper het eigendomsrecht weerhoudt; het verkrijgen of verkopen van een deelname in andere vennootschappen of ondernemingen of in een handelsactiviteit uitgevoerd door enig andere vennootschap; de verkoop, het afsluiten of ter beschikking stellen door de vennootschap van één of alle bedrijfstakken van de vennootschap.

(d) Het openen, beheren of afsluiten van enige huidige rekening.

2. Daarenboven zal de bestuursbevoegdheid zoals hierboven toegekend uitsluitend als volgt begrensd worden:

(a) Voor de transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE MANUFACTORING-afdeling, zijn twee van de volgende personen bevoegd om gezamenlijk elk document te ondertekenen namens de vennootschap TUPPERWARE BELGIUM N.V. of elk van diens afdelingen, wanneer deze documenten vereist zijn in navolging van de huidige sociale of fiscale wetgeving voor verbintenissen minder dan 12.500 Euro en als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- Emiel HEYMANS

- Luk LESCRAUWAET

- Agnes FATER

- Bert PIETERS

- Johan VAN HAMME

Voor zaken dewelke een verbintenis vertegenwoordigen van meer dan 12.500 Euro, in geval waarvan

eenieder van de voornoemde personen enkel gezamenlijk moet ondertekenen met eenieder van de

ondervermelde personen:

- Agnes FATER

- Luk LESCRAUWAET

- Danièle STRAPS

(b) Voor documenten verbandhoudend met de Douane Administraties, zoals douane rechten en/of aanverwante aangiften en verschillend van de speciale volmachten toegekend onder punt D, aan alleenhandelend:

- Bert PIETERS

- Agnes FATER

- Luk LESCRAUWAET

- Danièle STRAPS

uitgezonderd wanneer deze documenten een verbintenis inhouden van meer dan 12.500 Euro, dan zal eenieder van de voornoemde personen gezamenlijk moeten tekenen met één van de volgende personen:

- Agnes FATER

- Luk LESCRAUWAET

- Danièle STRAPS

(c) Voor transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE SALES-afdeling aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen gezamenlijk optredend:

- Carine DEVROEY

- Danièle STRAPS

- Bruno CALENDE

- Frederic WOLTERS

D. De Raad beslist eenparig dat eender welke twee bestuurders bestendige officiële volmachten mag verlenen aan douanebeambten ten einde deze laatste in de mogelijkheid te stellen douanedocumenten, opgelegd door het Douanekantoor voor het inklaren van ingevoerde goederen door de vennootschap, namens de vennootschap te ondertekenen.

E.De Raad beslist eenparig gezamenlijke bankhandtekeningsbevoegdheden toe te kennen, zonder begrenzing van het bedrag, aan twee -- om het even welke - personen gezamenlijk optredend onder de volgende bepalingen:

(a) Voor.

-het openen, beheren en afsluiten van tijdelijke depositorekeningen;

-het lenen van Euros voor een maximum bedrag van 2.000.000 Euro en voor maximum periodes van 1 jaar,

op eender welk ogenblik bij eender welke beschikbare bank;

alsook voor het beheren van de rekeningen onder nummers:

-293-0013811-92 en 293-0003236-90 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS

Bert PIETERS Agnes FATER

Johan VAN HAMME Michael POTESCHMAN

Edward R. DAVIS III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(b) Voor het beheren van de bankrekening onder nummer 210-0479629-16 bij de BNP Panbas Fortis Bank, Brussel (Marketing Afdeling) aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend:

-Carine DEVROEY

-Danièle STRAPS

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

(c)Voor het beheer van de bankrekening onder nummer 733-0085093-54 bij de KBC Bank te Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Agnes FATER

Johan VAN HAMME Emiel HEYMANS

Bert PIETERS Michael POTESCHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(d) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products. SA (TPSA)) onder nummer 293-0008193-03, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS;

Johan VAN HAMME Agnes FATER;

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(e) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank, te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products Inc (TPI)) onder nummer 001-4352750-48, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële g roep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Emiel HEYMANS;

Johan VAN HAMME Agnes FATER;

Bert PIETERS

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

De voorvermelde volmachten vertegenwoordigen op zichzelf geen bestuursbevoegdheden in de zin van art. 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De Raad van Bestuur verleent aan meester Michel J. Bolle, kantoor hebbende te Louizalaan 283 bus 19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Law

Offices, op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Michel J. Bolle

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

ª% Voorbehouden aart het

" Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 26.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 26.07.2010 10328-0035-051
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 04.05.2010 10111-0090-047
29/07/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 27.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 20.07.2009 09398-0358-051
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.04.2009, NGL 15.05.2009 09153-0166-049
28/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.318.208

Benaming

(voluit) : Tupperware Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder, intrekking bevoegdheden, toekenning bevoegdheden, verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 12 maart 2015

1.De Raad van Bestuur neemt nota van het vertrek van de heer Patrick Bodson in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 maart 2015. De Raad van Bestuur dankt de heer Patrick Bodson voor zijn bewezen diensten aan de vennootschap.

In overeenstemming met artikel 15 van de statuten en artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat, door de heer Frederic Wolters, wonende te B-2550 Kontich, Nachtegaalstraat 45 te benoemen als bestuurder, met ingang vanaf 1 maart 2015.

De Raad van Bestuur zal de definitieve benoeming van de voormelde persoon op de agenda plaatsen ter ratificatie van de volgende algemene vergadering van de aandeelhouders.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

2.Gelet op zijn vertrek op 1 maart 2015, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen alle bevoegdheden, toegekend aan de heer Patrick Bodson en meer bepaald deze toegekend ter gelegenheid van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 15 september 2011, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 13 oktober 2011 onder nummer 11154533 in te trekken met ingang vanaf 1 maart 2015.

3.De Raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf 1 maart 2015, in overeenstemming met artikel 20 c) van de statuten van de vennootschap, nieuwe bevoegdheden toe te kennen. De bevoegdheden toegekend per beslissing van de Raad van bestuur van 15 november 2013, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 december 2013 met nummer *13182287* worden uitgebreid door zowel aan de heer Frederic Wolters, wonende te B-2550 Kontich, Nachtegaalstraat 45 als aan de heer Geoffroy Destexhe, wonende te B-4500 Hoei, les Galettes 1, bevoegdheden toe te kennen.

4.Gemakshalve beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de lijst van de bestuursbevoegdheden aan te passen ter vervanging van de beslissingen van de Raad van Bestuur gehouden op 15 november 2013, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch StaatsbEad van 5 december 2013 onder nummer *13182287*,

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111fl 1IU liii I III

*15061378*

1

KOOPFIANDELGENTAN

16 APR. 2015

AFDELING DENDERMONDE

A.ln navolging hiervan en in overeenstemming met de bepalingen van artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook in overeenstemming met artikel 15 van de statuten van de vennootschap, heeft de Raad van Bestuur eenparig beslist bestuursbevoegdheden toe te kennen aan de volgende personen, uitsluitend uitte voeren door twee van hen samen optredend:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Carine DAMBRE

-Geoffroy DESTEXHE

-Bruno CALENDE

- Agnes FATER

-Jozefien SURMONT

-Johan VAN HAMME

-Luk LESCRAUWAERT

-Els VAN BRUSSEL

-Frederic WOLTERS

Uitgezonderd voor hetgeen hierna bepaald wordt onder punt B, houdt het verlenen van bestuursbevoegdheden niet de mogelijkheid in van subdelegatie.

B.De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen de bestuurders, steeds samen handelend, de bevoegdheid te verlenen om bijzondere, beperkte handtekeningvolmachten te verlenen aan één of meer werknemers van de vennootschap bijzondere, begrensde handtekeningvolmachten te verlenen betreffende zaken van tewerkstelling van een aantal bijzondere, beperkte categorieën van personeel, welke verband houden met de post, douane, fiscus of andere autoriteiten, dewelke geen bestuursbevoegdheden uitmaken in de zin van art. 522 van het Wetboek van Vennootschappen, doch noodzakelijk kunnen zijn.

Elke subdelegatie van een speciale handtekeningbevoegdheid, zoals hierboven beschreven, dient verleend te warden binnen de hierna onder C bepaalde grenzen.

C.1. Niettegenstaande de toekenning van bestuursbevoegdheden onder punt A, is de goedkeuring van de Raad van Bestuur vereist voor één of alle handelingen hierna bepaald:

(a)De uitvoering van contracten, bestellingen, overeenkomsten, enz. die de vennootschap verbinden voor meer dan 125.000 Euro, met uitzondering van overeenkomsten of contracten betreffende de huur van gietvormen en verwant materiaal, bestellingen voor de aankoop van gietvormen bij een andere vennootschap van de Tupperware Corporation-groep, alsook van documenten verbandhoudend met banktransacties die uitgevoerd kunnen worden op basis van een gezamenlijk optreden zoals hieronder bepaald onder punt E (bankhandtekeningsbevoegdheden), zonder begrenzing van het bedrag.

Met uitzondering van de begrenzingen vastgelegd in de voorgaande paragraaf, zijn twee van volgende

personen bevoegd om gezamenlijk alle bestellingen, contracten en overeenkomsten te ondertekenen voor de

TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling voor verbintenissen van minder dan 125.000 Euro betreffende de

aankoop van verpakkingsmateriaal of voorzieningen noodzakelijk voor de productiewerkzaamheid van de

vennootschap:

-Els VAN BRUSSEL

- Agnes FATER

-Johan VAN HAMME

-Jozefien SURMONT

-Luk LESCRAUWAERT

(b)De uitvoering van huurovereenkomsten voor een termijn dewelke drie jaar overschrijdt en/of een jaarlijkse huur ten belope van 12.500 Euro.

(c)Het stellen van enige handelingen inzake aankoop, verkoop of het ter beschikkingstellen van onroerende goederen of de rechten hierop; het aangaan van een aannemingscontract; het aangaan of bewerkstelligen van een pand, pandrechten of hypotheek op enig onroerend goed of bezittingen, de uitvoering van enige soort van overeenkomst voor het lenen van geld, met of zonder zekerheid of waarborg; de aankoop van goederen op basis van een voorwaardelijke verkoopsovereenkomst of gelijkaardige overeenkomst op basis van dewelke de verkoper het eigendomsrecht weerhoudt; het verkrijgen of verkopen van een deelname in andere vennootschappen of ondernemingen of in een handelsactiviteit uitgevoerd door enig andere vennootschap; de verkoop, de sluiting of ter beschikking stelling door de vennootschap van één of al haar bedrijfstakken.

(d)Het openen, beheren of sluiten van elke bestaande bankrekening.

2.Daarenboven zal de bestuursbevoegdheid zoals hierboven toegekend uitsluitend als volgt begrensd

worden:

(a)Voor de transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE MANUFACTURING-afdeling, zijn twee van de volgende personen bevoegd om gezamenlijk elk document te ondertekenen namens de vennootschap TUPPERWARE BELGIUM NV of elk van diens afdelingen, wanneer deze documenten vereist zijn in navolging van de huidige sociale of fiscale wetgeving voor verbintenissen van minder dan 12.500 Euro en als volgt:

Y n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Els VAN BRUSSEL

-Luk LESCRAUWAET

- Agnes FATER

-Jozefien SURMONT

-Johan VAN HAMME

Voor zaken dewelke een verbintenis vertegenwoordigen van meer dan 12.500 Euro, in geval waarvan

eenieder van de voornoemde personen enkel gezamenlijk moet ondertekenen met eenieder van de

ondervermelde personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Frederic WOLTERS

(b)Voor documenten verbandhoudend met de Douane Administratie, zoals douane rechten en/of aanverwante aangiften en verschillend van de speciale volmachten toegekend onder punt D, alleen handelend:

-Jozefien SURMONT

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Frederic WOLTERS

uitgezonderd wanneer deze documenten een verbintenis inhouden van meer dan 12.500 Euro, dan zal eenieder van de voornoemde personen gezamenlijk moeten tekenen met één van de volgende personen:

- Agnes FATER

-Luk LESCRAUWAET

-Frederic WOLTERS

(c)Voor transacties verbandhoudend met de TUPPERWARE SALES-afdeling aan de volgende personen, uitsluitend uit te voeren door twee van hen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Geoffroy DESTEXHE

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

D.De Raad beslist eenparig dat eender welke twee bestuurders voortdurende officiële volmachten mag verlenen aan douanebeambten teneinde deze laatste in de mogelijkheid te stellen douanedocumenten, opgelegd door het Douanekantoor voor het inklaren van ingevoerde goederen door de vennootschap, namens de vennootschap te ondertekenen.

E.De Raad beslist eenparig gezamenlijke bankhandtekeningsbevoegdheden toe te kennen, zonder begrenzing van het bedrag, aan twee -- om het even welke - personen gezamenlijk optredend onder de volgende voorwaarden:

(a) Voor:

-het openen, beheren en sluiten van tijdelijke depositorekeningen;

-het lenen van Euros voor een maximum bedrag van 2.000.000 Euro en voor een maximum periode van 1

jaar, op eender welk ogenblik bij eender welke beschikbare bank;

alsook voor het beheren van de rekeningen met 1BAN nummers:

-BE12 2930 0138 1192 en BE34 2930 0032 3690 bij de BNP Panbas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Jozefien SURMONT Agnes FATER

Johan VAN HAMME Michael POTESH MAN

Edward R. DAVIS lil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(b)Voor het beheren van de bankrekening met 1BAN nummer 5E72 2100 4796 2916 bij de BNP Partes Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), (Marketing Afdeling) aan twee  om het even welke - personen gezamenlijk optredend:

-Carine DAMBRE

-Geoffroy DESTEXHE

-Bruno CALENDE

-Frederic WOLTERS

-Michael POTESHMAN

-Edward R. DAVIS III

(c)Voor het beheer van de bankrekening onder IBAN nummer BE42 7330 0850 9354 bij de KBC Bank (BIC: KRED BE BB), te Aalst, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Agnes FATER

Johan VAN HAMME Els VAN BRUSSEL

Jozefien SURMONT Michael POTESHMAN

Edward R. DAVIS III

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(d) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products SA (TPSA)) met IBAN nummer BE21 2930 0081 9303, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit:

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Jozefien SURMONT

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operationele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

(e) Voor het beheer van de bankrekening bij de BNP Panbas Fortis Bank (BIC: GEBA BE BB), te Aalst (representatierekening voor Tupperware Products lnc (TPI)) met IBAN nummer BE11 0014 3527 5048, beslist de Raad van Bestuur de ondervermelde gemachtigde personen op te splitsen in twee groepen, de operationele groep en de financiële groep.

De operationele groep bestaat uit: De financiële groep bestaat uit

Luk LESCRAUWAET Els VAN BRUSSEL

Johan VAN HAMME Agnes FATER

Jozefien SURMONT

De Raad van Bestuur specificeert dat een persoon van de operaticnele groep slechts kan ondertekenen met een persoon van de financiële groep en vice versa. Het is niet toegestaan dat twee personen van ofwel de operationele groep ofwel de financiële groep ondertekenen.

De voorvermelde volmachten vertegenwoordigen op zichzelf geen bestuursbevoegdheden in de zin van art. 525 van het Wetboek van Vennootschappen.

X ..

r

4 s

e

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4.De Raad van Bestuur verleent aan meester Michel 1 Bolle of meester Luus Hillen, kantoor hebbende te Louizalaan 283 bus 19, 1050 Brussel, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Law Offices, op hetzelfde adres, de volmacht om over te gaan tot publicatie van de voormelde beslissing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Luus Hillen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 09.06.2008 08208-0257-046
12/06/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 29.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 30.05.2008 08168-0298-036
12/07/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.12.2006, GGK 16.05.2007, NGL 03.07.2007 07339-0360-036
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.04.2015, NGL 18.06.2015 15184-0405-051
25/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 f!)11111,IIII0



GRIFFIE RECHTBANK VAI\i

KOOPHANDEL GENT

16 MM 2015

AFDELING De MONDE

0400.318.208

Tupperware Belgium

Naamloze vennootschap

Wijngaardveld 17, 9300 Aalst

Ontslag en benoeming van een bestuurder, herbenoeming van bestuurders, herbenoeming commissaris , verlenen van bijzondere bevoegdheden voor publicatie

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 29 april 2015.

1. Benoeming en herbenoeming van bestuurders.

De vergadering neemt nota van het vertrek van Dhr. Patrick Bodson in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 maart 2015.

In overeenstemming met artikel 15 van de statuten en artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen,. besliste de Raad van Bestuur op 12 maart 2015, met eenparigheid van stemmen, om voorlopig te voorzien in de vacature van het opengevallen mandaat door Dhr. Frederic Wolters, wonende te B-2550 Kontich, Nachtegaalstraat 45 te benoemen als bestuurder, met ingang vanaf 1 maart 2015.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Dhr. Frederic Wolters, wonende te B2550 Kontich, Nachtegaalstraat 45 definitief te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een ten-lijn, van één jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2016 die de jaarrekening per 31 december 2015 zal goedkeuren.

De vergadering beslist unaniem om het mandaat van Dhr. Luc Lescrauwaet, wonende te 1820 Perk, Pastoriestraat 12 en Dhr. Thomas Roehlk, wonende te Dale Avenue, Winter Park 1591, 32789 Florida,' Verenigde Staten van Amerika, te hemieuwen voor een termijn van 1 jaar welke zal eindigen na de algemene vergadering van 2016, die de jaarrekening per 31 december2015 zal goedkeuren.

In navolging van artIkel 24 a) van de statuten beslist de vergadering dat er geen vergoeding zal worden toegekend aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat. De vergadering bepaalt dat iedere bestuurder reeds afstand heeft gedaan van een dergelijke vergoeding.

In navolging van artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de vennootschap zich ertoe verbindt iedere bestuurder te vergoeden en niet aansprakelijk te houden voor alle kosten en uitgaven, met inbegrip van advocaten erelonen, redelijkerwijs aan hem opgelegd of aangegaan in verband met het waarnemen van zijn mandaat van bestuurder, met uitzondering van het geval' waarbij hij in kracht van gewijsde werd veroordeeld tot het plegen van opzettelijke fouten of grove nalatigheid in de uitoefening van diens functies als bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

4

2. Herbenoeming van de commissaris

De vergadering heeft eenparig beslist om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Eddy Dams BVBA met ondernemingsnummer 0834.661.343, met maatschappelijke zetel Boekweithofstraat 18, B-9120 Haasdonk, België, met lidmaatschapsnummer B00799 en met als vaste vertegenwoordiger de Heer Eddy Dams, te herbenoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar die zal eindigen na de algemene vergadering van 2018 die de jaarrekening per 31 december 2017 zal goedkeuren.

3. Bijzondere volmacht om over te gaan tot publicatie.

De aandeelhouders besluiten volmacht te verlenen aan Me. Michel J. Bolle, kantoor houdende te B-1050 Brussel, Louizalaan 283 bus 19, met mogelijkheid tot subdelegatie aan iedere andere advocaat van de associatie Everest Brussels, zittende op hetzelfde adres, om over te gaan tot publicatie van de jaarrekeningen van de vennootschap In de Nationale Bank van België, inclusief het ondertekenen van de jaarrekeningen, alsook de publicatie van de bovenvermelde beslissingen in de bijlagen tot het Staatsblad en de wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Luus Hillen

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2005 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 25.12.2004, GGK 11.05.2005, NGL 17.06.2005 05276-0262-027
27/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.05.2005, NGL 24.05.2005 05161-0151-033
12/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.06.2004, NGL 02.07.2004 04369-0169-029
09/07/2004 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 27.12.2003, GGK 12.05.2004, NGL 02.07.2004 04415-0042-026
12/09/2003 : AA035276
12/09/2003 : AA035276
24/07/2003 : AA035276
23/07/2003 : AA035276
01/08/2002 : AA035276
26/07/2002 : AA035276
06/04/2002 : AA035276
01/03/2002 : AA035276
06/07/2001 : AA035276
06/07/2001 : AA035276
02/06/2001 : AA035276
02/06/2001 : AA035276
21/06/2000 : AA035276
26/05/2000 : AA035276
22/02/2000 : AA035276
06/01/1999 : AA035276
23/06/1998 : AA35276
17/02/1998 : AA35276
17/02/1998 : AA35276
29/11/1997 : AA35276
29/05/1997 : AA35276
29/05/1997 : AA35276
29/05/1997 : AA35276
13/05/1997 : AA35276
31/01/1997 : AA35276
17/01/1997 : AA35276
28/12/1995 : AA35276
02/12/1995 : AA35276
21/10/1995 : AA35276
18/03/1995 : AA35276
01/02/1994 : AA35276
01/01/1993 : AA35276
18/08/1992 : AA35276
10/04/1992 : AA35276
25/07/1991 : AA35276
05/03/1991 : AA35276
28/06/1990 : AA35276
05/01/1990 : AA35276
06/06/1989 : AA35276
06/06/1989 : AA35276
13/01/1989 : AA35276
01/01/1989 : AA35276
15/06/1988 : AA35276
01/01/1988 : AA35276
07/07/1987 : AA35276
01/01/1986 : AA35276
10/08/1985 : AA35276

Coordonnées
TUPPERWARE BELGIUM

Adresse
WIJNGAARDVELD 17 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande