TWEETY

Divers


Dénomination : TWEETY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 463.482.430

Publication

17/10/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

131 993*

i

1.NEERGELEGD 8 OKT. 2~13

-

,

RECMT13ANt5V~A

N

KOOPHANDEL_ i i iT



Ondernemingsnr : 0463.482.430

Benaming

(voluit) : Tweety

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijvisschepark 44 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 01 september 2013 blijkt het volgende:

1. Kennisname van de vereffeningsrekeningen, stavingsstukken en hef verslag van de vereffenaar:

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekeningen per 14 jun12013, stavingsstukken en van het verslag van de vereffenaar per 17 juni 2013 over de door haar gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door haar is neergelegd samen met alle bewijsstukken,

2. Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening:

De vergadering keurt het voorstel van vereffening dd. 17 juni 2013 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo.

3. Décharge aan de vereffenaar:

De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

4. Besluit tot sluiting van de vereffening:

De vergadering verklaart dat de vereffening van Tweety coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, ln vereffening, afgesloten is, met ingang van 01 september 2013.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid Tweety, in vereffening, met zetel te Rijvisschepark 44 - 9052 Zwijnaarde, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder vcorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar,

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die haar bij haar benoeming werden toegekend, ook na afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.,,e el..

Voor-

l3ahouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Uitvoeringsbesluiten;

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven door mevrouw Brigitte Caspeele, wonende Goedlevenstraat 55 - 9041 Oostakker en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de heer Marc Peeters (Belastingconsulent), wonende te Sint-Niklaaslaan 26  9080 Lochristi om de formaliteiten in verband met de fiscale aangiften te verrichten.

Brigitte Caspeele

Vereffenaar

Tegelijkertijd werd hierbij neergelegd;

- Vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent in verband met de goedkeuring van het verdelingsplan van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid Tweety

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 1 september 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013
ÿþ Mari Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber a2 Be Stat

NEERGELEGD

1 Q JUNI 2013

RtwCHTBAN V

KOOPHANDEL ~UT



Ondernemingsnr : 0463.482.430

Benaming

(voluit) : Tweety

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijvisschepark 44 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbindingen invereffeningstelling - ontslag en décharge bestuurder - benoeming vereffenaar

Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling - ontslag en décharge bestuurder - benoeming vereffenaar:

Uit de akte, geregistreerd te Gent 7, 4 blz, geen renvooi, op 28 mei 2013, boek 6/77, blad 34 vak 5, ontvangen 25 E (vijfentwintig euro), ontvanger Anja Willems Ea inspecteur a.i. blijkt het volgende:

Op 03 mei 2013 om 14 uur zijn de vennoten van "Tweety coöperatieve vennootschap met onbeperkte

aansprakelijkheid' gevestigd te Rijvisschepark 44  9052 Zwijnaarde, Rechtspersonenregister Gent met ondernemingsnummer 0463 482 430, samengekomen om volgende punten te bespreken en te beslissen.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 28 mei 1998 onder de naam Tweety "Coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid", bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juni 1998, onder nummer 980616-241.

De statuten werden aangepast op 26 september 2003 (verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering van aandeelhouders, aanpassing van C.V.O.H.A. naar C.V.O.A., kapitaal in euro en coördinatie van de statuten), neergelegd ter griffie der rechtbank van koophandel te Gent op 08 oktober 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober 2003, onder nummer 03106971.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer RPR Gent 0463 482 430.

Besluiten van de vergadering:

De vergadering neemt eenstemmig volgende besluiten:

Eerste besluit :

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bestuurder dd 02 mei 2013 en de bijhorende staat van actief en passief en resultatenrekening afgesloten op 24 april 2013. De aanwezige vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a



Tweede besluit :

De vergadering beslist dat de vennootschap vanaf heden in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voort bestaat.

Derde besluit

Door de invereffingstelling wordt het mandaat van de bestuurder en gedelegeerd bestuurder beëindigd. Haar wordt kwijting en décharge verleend over het door haar gevoerde bestuur, onder voorbehoud echter voor hetgeen zou kunnen blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Vierde besluit :

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt tot deze functie mevrouw Brigitte Caspeele, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Vijfde besluit

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in het artikel 186 van het Wetboek Vennootschappen, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. In de gevallen gesteld in artikel 187 van voornoemde wet is echter de machtiging van de algemene vergadering vereist. Zij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap,. Zij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaar ondertekend; ten overstaan van derden moet zij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering haar mandaat onbezoldigd uitvoeren.

De voorzitter wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologatie,

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan haar opgelegd.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan MP Accountants en belastingsconsulenten BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Marc Peeters, wonende Sint-Niklaaslaan 26 te 9080 Lochristi bevoegd, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de Inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

Brigitte Caspeele,

Vereffenaar

Tegelijkertijd werd hierbij neergelegd:

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering

- Duplicata akte bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders met betrekking tot de vervroegde

ontbinding en invereffeningstelling eePeelW/3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Te-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorib

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/05/2009 : GE189165
07/02/2006 : GE189165
15/10/2003 : GE189165
09/10/2003 : GE189165
03/10/2003 : GE189165
29/01/2003 : GE189165
30/07/2002 : GE189165
27/02/2002 : GE189165
16/02/2001 : GE189165
18/04/2000 : GE189165

Coordonnées
TWEETY

Adresse
RIJVISSCHEPARK 44 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande