TWIGGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWIGGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.509.597

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14239-0090-018
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0172-018
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 19.06.2012 12190-0524-018
27/03/2012
ÿþ Mod word 11.1

i .ç Is In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~..._.,..... ~.. __ ~~

i 9 5 HW 202

RECNTR

~ KOOPY.. Grifrif; GENT

11,11%1011

iu

n

bel

ak

Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 083.509.597

Benaming

(voluit) : TWIGGY

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : NOTARISSTRAAT 3, 9000 GENT

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel van de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 2junuari 2012:

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de BVBA Twiggy's met ondernemingsnummer 0414.819,411 met maatschappelijke zetel te , Sint-Pietersstraat 3, 9890 Gavere met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Beernaert Barbara te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 januari 2012.

Beernaert Barbara

Zaakvoerder

27/04/2011
ÿþBrod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14 APR. 2011

RECti /'BANK VAN

KOOP tiDtarie GENT

III II UI IIHI 1111111 I III I

" 11063919"

Ondememingsnr : O'DS " S Of . ] ~

Benaming : TWIGGY

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Notarisstraat 3

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

VI

Het blijkt uit een akte verleden voor Alec BENIJTS, geassocieerd notaris te Geel, op 12 april 2011, te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid c«TWIGGY» werd opgericht als volgt: Oprichter (s~.

1. De heer BOONEN Yves Henri Roger Frans, wonende te 9890 Gavere (Semmerzake), Sint-Pietersstraat

3.

2. Mevrouw BEERNAERT Barbara Anne Godfried, wonende 9890 Gavere (Semmerzake), Sint-Pietersstraat 3.

Rechtsvorm. - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TWIGGY".

Zetel.  9000 Gent, Notarisstraat 3.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van alle mogelijke kledingstukken, textiel, bonnetterie-artikelen en dergelijke;

de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van lederwaren, schoenen, juwelen en accessoires;

het fabriceren en laten fabriceren van alle mogelijke kledingstukken, textielgoederen, bonnetterie-artikelen, lederwaren, schoenen, juwelen en accessoires; interieurartikelen.

het uitbaten van één of meerdere boetieks en kledingszaken;

de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van verzorgingsproducten, cosmetica,. parfum;

alle activiteiten, verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitbaten van boetieks en kledingszaken;

het deelnemen aan en het organiseren van beursen, modeshows, workshops en evenementen inzake voormeld doel.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed activiteiten , verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en. onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële. tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of.

"

gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Kapitaal.  Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rRod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) is volledig volstort op rekeningnummer BE45 7350 2828 5689 bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Brussel, kantoor KBC BANK GENT- ST.-JACOBS, Steendam 8, 9000 Gent.

Duur. - De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - Vertenenwoordiainq. - De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerders, al dan niet statutair.

a) Niet statutaire zaakvoerderfs)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

b)Statutaire zaakvoerders)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap:

mevrouw Barbara Beernaert, voornoemd, wonende ' op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te Gavere (Semmerzake), Sint-Pietersstraat 3

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met 'eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, zal haar opdracht van rechtswege worden opgevolgd door de andere venno(o)ten. Deze laatste zal op het gestelde ogenblik het recht hebben om de opdracht te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Elke zaakvoerder, al dan niet statutair, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alleen optredend.

Bijzondere lasthebbers. - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de tweede vrijdag van de maand juni, om zeventien uur (17u.00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

moeten worden vastgesteld. Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de ; volgende vermeldingen dient te bevatten :

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) I naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: goedgekeurd"/'

"verworpen"/ .onthouding";

de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig. Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Winstverdelinq.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Niet statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

Wordt tot niet statutaire zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

de heer Yves Boonen, voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Statutaire zaakvoerder(s)

Het aantal statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één (1), zijnde mevrouw Barbara Beernaert, statutaire zaakvoerder voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

BIJZONDERE VOLMACHT

De heer Yves Boonen en Mevrouw Barbara Beernaert beide voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan MVP Accountants en belastingconsulenten, te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 142/0-01 met ondememingsnummer BE 0869.454.946 RPR Dendermonde en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming en eventueel aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor ontledend uittreksel. Alec Benijts, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting met aangehecht: twee volmachten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2011- Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.07.2016 16396-0585-016

Coordonnées
TWIGGY

Adresse
NOTARISSTRAAT 3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande