TWIGGY'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWIGGY'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 414.819.411

Publication

08/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

_ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



, Ondernemingsnr : 0414.819.411

Benaming

(voluit) : TW1GGY'S

(verkort)

NEERGELEGD 2 7 DEC. 2C13

Griffie

: .tE;_V. ~.M

KOOPHANDEL TE. 17,7:::" .7

t

Voor i II

behoud

aan hc

Bolgis+

Staatsb

ui



*14009192*



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere, Sint- Pietersstraat 3

(volledig adres)

Onderwelp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Alec BENIJTS, geassocieerd notaris te Geel, op 9 december 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TWIGGY'S", met zetel te 9890 Gavere, Sint- Pietersstraat 3, met ondernemingsnummer BTW BE 0414.819.411 RPR Gent, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND MET OOG OP ONMIDDELLIJKE AANWENDING NETTO-DIVIDEND VOOR KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10% roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92) en dit met oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal,

De vergadering besluit aldus tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (het dividend nog te verminderen met de roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van achthonderd eenenzeventigduizend euro 1 negenennegentig cent (¬ 871.000,00) overeenkomende met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing van 10%) van zevenhonderd drieëntachtigduizend negenhonderd euro (¬ 783.900,00),

Deze tussentijdse dividenduitkering komt voort van belaste reserves, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, vastgesteld door de algemene vergadering ten laatste op 31 maart 2013.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap zoals hierna vastgesteld.

Voor zover als nodig worden deze dividenden betaalbaar gesteld op 9 december 2013, door boeking op rekening-courant van beide vennoten.

VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 313 Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, met ondernemingsnummer BTW 0423.109.644 RPR Gent, vertegenwoordigd door de heer Jan MOENS, bedrijfsrevisor, op 27 november 2013, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura verricht in het kader van de in punt 2. van de agenda voorgestelde kapitaalverhoging, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

Sint-Denijs-Westrem, 27 november 2013.

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Twiggy's, met maatschappelijke zetel te Sint-Pietersstraat 3, 9890 Gavere, en met ondernemingsnummer BTW BE 0414.619.411  RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij TWIGGY'S BVBA middels een inbreng in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

j

," I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 871,000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de lnkomstenbelastingen. Het totale netto dividend zal 783.900,00 EUR bedragen.

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 783.900,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 783.900 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 534.028 nieuwe aandelen van Twiggy's BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 1,4679 EUR per aandeel.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-530.468 nieuwe aandelen aan Mevrouw BARBARA BEERNAERT

-3.560 nieuwe aandelen aan Mevrouw DEROULEZ GHISLAINE.

Door de inbreng in natura zat het kapitaal worden verhoogd met 783.900,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 802.500,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion» is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 3 december 2013.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door Jan Moens, vennoot (volgt de handtekening)"

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in natura van de rekening-courant gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage ¬ 871.000,00, onder aftrek van 10% roerende voorheffing, hetzij aldus netto ¬ 783.900,00 - met een bedrag van zevenhonderd drieëntachtigduizend negenhonderd euro (¬ 783.900,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achthonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 802.500,00) te brengen, door de creatie van vijfhonderd vierendertigduizend achtentwintig (534.028) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten genieten ais de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis te rekenen vanaf 9 december 2013 delen In de resultaten van het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk boven pari worden ingetekend voor een totaal bedrag van zevenhonderd drieëntachtigduizend negenhonderd euro (¬ 783.900,00) via inbreng in natura en zonder creatie van een uitgiftepremie, door alle huidige vennoten in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal.

Deze nieuwe aandelen zullen - volledig (100%) volstort  worden toegekend aan alle huidige vennoten (verhouding tot hun aandelenbezit) als vergoeding voor de inbreng in natura door laatstgenoemden van de schuldvorderingen die zij hebben, voortkomende uit het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 75.001 tot 609.028.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting '92.

VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op achthonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 802.500,00) gebracht is, verdeeld over zeshonderd en negenduizend achtentwintig (609.028) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 802.500,00), vertegenwoordigd door zeshonderd en negenduizend achtentwintig (609.028) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 609.028.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van zevenhonderd drieëntachtigduizend negenhonderd euro (¬ 783.900,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd vierendertigduizend achtentwintig (534.028) aandelen

,i

 ~1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad



met nummers 75.001 tot 609.028, gevormd door inbreng van de netto-dividenden, op 9 december' 2013uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.".



Voor ontledend uittreksel,

Alec l3enijts

Geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

volmacht;

- verslag revisor;

- verslag bestuursorgaan.













Op de laatste blz. van Lajk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13337-0183-015
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 05.07.2012 12278-0433-016
10/02/2011 : GE116313
06/09/2010 : GE116313
07/04/2010 : GE116313
29/07/2009 : GE116313
01/08/2008 : GE116313
28/08/2007 : GE116313
23/08/2006 : GE116313
04/08/2005 : GE116313
12/10/2004 : GE116313
28/08/2003 : GE116313
01/08/2003 : GE116313
04/12/2002 : GE116313
06/05/2000 : GE116313
01/01/1993 : GE116313
01/01/1993 : GE116313

Coordonnées
TWIGGY'S

Adresse
SINT-PIETERSSTRAAT 3 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande