TWINS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TWINS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.142.811

Publication

03/02/2014
ÿþ t: Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁNF gOOPMÁNBËL 1

2 3 JAN. 2014

...121MràfilltiONDE

Ondernerningsnr : 0476142811 Benaming

(voluit) : A.B.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bogaert 2 - 9260 Wichelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergaderingen - geruisloze fusie door overneming van de vennootschap TW1NS door de vennootschap A.B. - vergadering van de over te nemen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN,

Op eenentwintig januari.

Worden gezamenlijk gehouden de buitengewone algemene vergaderingen van :

1. "A.B." Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9260 Wichelen, Bogaert 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondememingsnummer : 0.476.142.811 en met als BTW-nummer : BE-0.476.142.811, opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Vanderschot, destijds te Berlare, op achttien oktober tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf. december erna onder nummer 20011205-396, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de- laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 31 december; 2008, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 19januari 2009 onder nummer 09009355.

Verder genoemd 'overnemende vennootschap'.

2. "TWINS" Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9340-Erpe-Mere, Gentsesteenweg 23 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als' ondernemingsnummer : 0.876.636.411 en met als BTW nummer : BE-0.876.636.411, opgericht bij akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 7 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober erna onder nummer 05149202, waarvan de statuten sedert' gemelde oprichting niet werden gewijzigd.

Verder genoemd 'over te nemen` of `overgenomen vennootschap'.

BUREAU

De vergaderingen van beide vennootschappen worden geopend om 8 uur 45 onder het voorzitterschap van de Brantegem Philippe, nagenoemd, Gezien de beperkte samenstelling van de beide vergaderingen wordt beslist geen bureau samen te stellen. De nagenoemde enige vennoot van de tweede genoemde vennootschap; = oefent alleen de bevoegdheden uit toegekend aan de algemene vergadering.

SAMENSTELLING DER VERGADERINGEN

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd volgende aandeelhouders

a)Voor de overnemende vennootschap, de Naamloze Vennootschap "A.B.";

- de heer Brantegem Philippe Jozef Germain, geboren te Aalst op twaalf november negentienhonderd; zevenenvijftig, wonende te 9260-Wichelen, Bogaert 2,

Houder van 1 aandeel van de vennootschap;

- de naamloze vennootschap DARTA met maatschappelijke zetel gevestigd te 9260 Wichelen, Bogaert 2, ingeschreven in het register der rechtspersonen onder nummer 0452.660.495 en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder het nummer BE 452.660.495, hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 16 der statuten door haar gedelegeerd bestuurder, genoemde heer Philippe Brantegem,

Houdster van 5.019 aandelen.

Samen ; 5.020 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen zevenentwintigduizend zeshonderd dertig euro en vierenzestig cent (¬ 1.027.630,64) vertegenwoordigend.

b)Voor de over te nemen vennootschap, de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TWINS":

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Haar enige aandeelhouder, voormelde Naamloze Vennootschap "A.B,", vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder, te weten genoemde vennootschap Darta, alhier vast vertegenwoordigd door genoemde heer Brantegem én genoemde heer Brantegem zelf.

Houdster van aile 186 bestaande aandelen van de vennootschap, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER/ENIGE VENNOOT

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I, Dat huidige algemene vergadering van de over te nemen vennootschap werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

1)Het gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de aandeelhouder op de zetel van de vennootschap. De enige aandeelhouder heeft kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2)(1ntbinding zonder vereffening en Puste door overneming van de vennaatscha¢ "TWt iS daar de vennootschap "A.B.', zonder toekenning van aandelen, na kennisname van het fusievoorstel, ter inzage van de aandeelhouder op de zetel van de vennootschap.

II. Dat huidige algemene vergadering van de overnemende vennootschap werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

1)Het gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap,

2)Fusie door overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap "TWINS" door de vennootschap "A.B.".

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap zijn sedert 1 juli 2013 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de overnemende vennootschap.

De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3)Ten gevolge van de fusie, overname van het ganse vermogen van de over te nemen vennootschap. Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de vennootschap "TVVINS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

4} Machtiging aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om

-de formaliteiten van openbaarmaking van fusie te verrichten in zowel de overgenomen als in de overnemende vennootschap,

-het nodige te doen om het aandeelhouderregister van de overgenomen vennootschap aan te passen.

5) Benoeming en ontslag bestuurders,

6) Toevoeging handelsbenaming `Twins'.

7) Verslag van de raad van bestuur met het oog op de wijziging van het máatschappelijk doel, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 november 2013.

8) Wijziging van het doel om de redenen uiteengezet in het in het vorige agendapunt bedoelde verslag als volgt : toevoeging aan de huidige tekst van het doel van volgende activiteiten :

"-het importeren en exporteren van alle soorten juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, kettingen, armbanden en bijpassende modeaccessoires;

-de groot- en kleinhandel in juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, kettingen, armbanden en bijpassende modeaccessoires;

-het doorvoeren van consulting voor andere gelijkaardige bedrijven."

III, Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie dienen vervuld te worden, stelt de voorzitter van beide vergaderingen/de enige vennoot vooraf het volgende vast :

a)De bestuursorganen van de beide vennootschappen hebben op datum van 4 november 2013 een gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd neergelegd

-voor de over te nemen vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 4 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 december 2013 onder nummer 13187983, hetzij gemelde neerlegging meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering;

-voor de overnemende vennootschap, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 4 december 2013, bekendgemaakt als voormeld op 16 december 2013 onder nummer 13187982, hetzij gemelde neerlegging meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b)Gezien de vereniging van aile aandelen van de over te nemen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap, werden de bestuursorganen van beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor of een externe accountant ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

c)Het gezamenlijk fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders daarvan kennis konden nemen.

Het gezamenlijk fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vastgesteld, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisname ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen,

d)De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap.

e) De respectieve bestuursorganen hebben er zich van vergewist dat er geen bestanddelen deel uitmaken van de respectievelijke vermogens van de over te nemen vennootschappen die aan een bijzondere vorm van publiciteit onderworpen zijn.

IV. Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergaderingen, het aanwezigheidsquorum, de goedkeuringsvereisten, stelt de voorzitter het volgende vast :

-alle aandeelhouders van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zijn aanwezig en verzaken dan ook aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten;

-om geldig te kunnen beraadslagen over de punten van de agenda's dient ten minste de helft van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen aanwezig te zijn.

De vergadering stelt dan ook vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen geldig zijn samengesteld en bevoegd zijn om over de punten van de agenda's te beraadslagen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De besluiten kunnen slechts worden genomen, wanneer zij de vereiste meerderheid van stemmen hebben verkregen zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De (leden van de) bestuursorganen van zowel de overnemende vennootschap, te weten de Heer Brantegem voornoemd en de vennootschappen Darta en Twins beiden voormeld, beiden vast vertegenwoordigd door genoemde heer Brantegem, als van de over te nemen vennootschap, te weten de Heer Brantegem voornoemd, mevrouw Moereels voornoemd én genoemde vennootschap Darte, voormeld, vast vertegenwoordigd door genoemde heer Brantegem, zijn allen hier aanwezig en zij verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van hun agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

V. Beide algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van de voorzitter/enige vennoot aangehoord en

voor juist erkend.

De Voorzitter/enige vennoot zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten

van de dagorde.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen :

Besluit één - Principieel besluit tot fusie - Gevolgen

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het gezamenlijk fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat

de vennootschap "TWINS" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "A,B,",

De respectievelijke bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van

het opstellen van het gezamenlijk fusievoorstel en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en

passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De algemene vergadering van de vennootschap "TWINS" besluit tot ontbinding van de vennootschap,

zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van de vennootschap "A.B," besluit tot fusie door overneming van het vermogen

van de vennootschap "TWINS" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "A.B." en zonder

omwisseling van aandelen.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door deze vennootschap sedert 1 juli 2013 tot op vandaag zijn

voor rekening van de vennootschap "A.B.".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen,

goedgekeurd.

Als gevolg van voormelde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap "TWINS", met aile rechten en

plichten over op de vennootschap "A.B.".

De aandelen van de vennootschap "TWINS", in het bezit van de vennootschap "A.B." zullen door het

bestuursorgaan van laatstgemelde vennootschap worden vernietigd door melding alzo in het aandelenregister.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen. Alle rechten,

plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat :

-enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap "TWINS" door de vennootschap "A.B.", werd

verwezenlijkt;

-anderzijds de vennootschap "TWINS", definitief opgehouden heeft te bestaan,

Deze vaststellingen worden in al hun onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Besluit twee - Machtiging aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap

De vergadering verleent machtiging aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om

-de formaliteiten van openbaarmaking van fusie te verrichten,

ti t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het nodige te doen om de op naam van de aandeelhouders bestaande aandelen te vernietigen door melding in het aandelenregister.

Besluiten genomen door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap alleen

Ontslag en benoeming bestuurders.

De vergadering beslist de voltallige raad van bestuur te ontslaan te rekenen vanaf heden en te (her)benoemen tot bestuurders met ingang van vandaag voor een periode van 6 jaar ;

-genoemde mevrouw Moereels;

-genoemde vennootschap Darta;

-mevrouw De Pratt Uni Jeanne Rudi Patricia, geboren te Aalst op 22 december 1973, wonende te 9340-Oordegem, Klinkaard 150, die allen hier aanwezig en/of tussenkomend met dat oogmerk hebben verklaard, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, het hun respectievelijk toegekende mandaat te aanvaarden en voor zover van toepassing niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet; de voormelde gedelegeerde bestuurder van genoemde vennootschap Darta heeft beslist aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar gezegd mandaat, genoemde heer Brantegem, die alhier aanwezig bevestigt gezegde functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen zijn benoeming verzet.

Uiteindelijk hebben de aldus aangestelde bestuurders in raad van bestuur beslist aan te stellen tot gedelegeerde bestuurders genoemde vennootschap Darta, vast vertegenwoordigd door genoemde heer Brantegem én genoemde mevrouw Moereels, die beiden, al dan niet vertegenwoordigd als gemeld, verklaard hebben het hun respectievelijke toegekende mandaat te hebben aanvaard.

Toevoeging handelsbenaming.

De vergadering beslist als handelsbenaming toe te voegen aan de naam van de vennootschap : TWINS en dit op te nemen in artikel 1 der statuten.

Verslag van het (tot op heden bestaan hebbende) bestuursorgaan met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 november 2013.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door het bestuursorgaan op 2 december laatst, met het oog op de wijziging van het doel, De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 30 november 2013,

Wijziging van het doel,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda en dienovereenkomstig de tekst van artikel drie der bestaande statuten aan te passen.

SLOTBEPALINGEN.

1. De voorzitterienige vennoot stellen, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen de algemene vergaderingen.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de vennootschap "TWINS" door de vennootschap "AB," verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat:

-de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van het besluit tot fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

-de jaarrekening van de overgenomen vennootschap die nog moet opgesteld worden door haar bestuurders door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap dient goedgekeurd te worden en dat zelfde algemene vergadering zal beslissen over het verlenen van kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

4.Daarenboven heeft ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven.

Hij bevestigt derhalve na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

[" 1

6. Conform de Organieke Wet Notariaat bevestigt de instrumenterende notaris de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen te hebben nagezien aan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten.

7. Opdracht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om de tekst van de gecoördineerde statuten op te stellen naar aanleiding van de besliste statutenwijzigingen in de overnemende vennootschap én om deze neer te leggen in het vennootschapsdossier van zelfde vennootschap.

8, De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

Verklaringen pro fisco,

-Onderhavige fusie door overneming heeft plaats met toepassing van artikel 117 van het Wetboek der registratierechten, met toepassing van artikel 11 van het Wetbcek op de Toegevoegde Waarde en met toekenning van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Voor ontledend uittreksel

~

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de raad van bestuur niet staat van actief en passief

-coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 13.12.2013 13688-0044-014
16/12/2013
ÿþ Mud Word 11.1

li ',,1. 4 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i i IIII 1.jB 11 111

GRIFFIE

K©~i~H~N~~~.K

- ~ DEC. 2013

oENDEPGW; voE

Ondernemingsnr : 0476.142.811

Benaming

(voluit) : A.B.

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9260 WICHELEN, BOGAERT 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN GERUISLOZE FUSIE

Op 4 november 2013 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Bestuurders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld tussen:

1. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: de naamloze vennootschap A.B., gevestigd te 9260 Wichelen, Bogaert 2, ingeschreven bij de BTW-administratie onder het nummer BE 476.142.811 en met ondernemingsnummer RPR Dendermonde 0476.142.811.

De vennootschap heeft tot doel:

"-Het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen (Holding).

-Het beheer van onroerende en roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals onderhoud, verfraaiing en verhuring, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan bevorderen.

-Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het bestuur en organisatie enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met. hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van ondernemingen onder om te even welke vorm, en dit zonder enige beperking; het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks op. zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en, leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar vennootschapsdoel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend kon van zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs."

2. DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

TWINS, gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Gentsesteenweg 23 bus 1, ingeschreven bij de BTW-administratie onder

het nummer BE 876.636.411 en met ondernemingsnummer RPR Dendermonde 0876.636.411.

De vennootschap heeft tot doel:

"-het importeren en exporteren van aile soorten juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, kettingen, armbanden

en bijpassende modeaccessoires;

-de groot- en kleinhandel in juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, kettingen, armbanden en bijpassende

modeaccessoires;

-het doorvoeren van consulting voor andere gelijkaardige bedrijven.

_ Deze opsomming is louter aanduidend en niet beperkend.

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap mag tevens alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, verwezenlijken of vergemakkelijken alsook aan de uitoefening van dergelijke activiteiten deelnemen.

Om dit doel te bereiken, zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, zowel in België als in het buitenland, en onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, verbouwen, afbreken en ruilen van alle roerende en onroerende goederen, het toetreden tot andere vennootschappen met een doel gelijkaardig of verwant met het hare.

Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen."

In aanmerking nemende dat de Raad van Bestuur van A.B. NV en de Raad van Bestuur van Twins CVBA het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij alle aandelen van de over te nemen vennootschap verenigd worden in één hand, met name van de ovememende vennootschap, verbinden de Raad van Bestuur van A.B. NV en de Raad van Bestuur van Twins CVBA zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden, en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

A.De geruisloze fusie zat worden doorgevoerd tussen

I .A.B. NV, gevestigd te 9260 Wichelen, Bogaert 2

2.Twins CVBA, gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Gentsesteenweg 23 bus 1

De sub 1 genoemde vennootschap heeft als overnemende vennootschap aile aandelen verkregen van de

sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is en met andere woorden het gehele

vermogen, zowel activa als passiva.

B.Boekhoudkundige verwerking

Vanaf 1 juli 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C.Bevoorrechte aandelen

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

D. Bestuurders

Noch aan de Bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de Bestuurders van de

overnemende vennootschap worden bijzondere voordelen toegekend.

E.Belang van de fusie

Het belang van de voorgestelde operatie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen waarvan het doel als

volgt kan worden omschreven:

-Aile aandelen van de overgenomen vennootschap zijn sinds 2 fuli 2012 verenigd in handen van de ovememende vennootschap,

-De bestuursorganen van de twee vennootschappen zijn van oordeel dat door de fusie belangrijke kostenbeperkingen kunnen gerealiseerd warden en de instandhouding van de twee aparte vennootschappen niet vereist is.

-De twee vennootschappen hebben een samenstelling van quasi hetzelfde bestuursorgaan. De versmelting van de ondernemingen zal leiden tot een versterking van de eigen vermogensstructuur, die de financiering van de toekomstige activiteiten kan bevorderen.

Brantegem Philippe,

Gedelegeerd bestuurder

Twins CVBA,

Bestuurder,

Vertegenwoordigd door haar vaste

Vertegenwoordiger Brantegem Philippe

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fusievoorstel de dato 4 november 2013

Darta NV,

Bestuurder,

Vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger Brantegem Philippe

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.01.2015 15015-0546-015
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.01.2013 13022-0357-013
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 23.12.2011 11649-0441-013
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 06.01.2011 11004-0278-014
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 28.01.2010 10032-0004-014
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 30.06.2008 08331-0323-014
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 26.06.2007 07297-0091-014
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.04.2006, NGL 30.08.2006 06740-2129-014
16/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 14.06.2005 05257-1634-012
16/12/2004 : SN063335
30/04/2004 : SN063335
27/01/2004 : SN063335
16/05/2003 : SN063335
12/02/2003 : SN063335
12/12/2002 : SN063335
15/10/2002 : SN063335
18/09/2002 : SN063335
08/05/2002 : AA068207
05/12/2001 : SNA011822
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 10.12.2015 15687-0082-014

Coordonnées
TWINS

Adresse
BOGAERT 2 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande