TWIST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TWIST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.051.272

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.08.2013, NGL 30.08.2013 13502-0161-038
04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 03.05.2012 12103-0353-036
13/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I:

" 1254550"

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0862.051.272

Benaming

(voluit) : TWIST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VANTEGEMSTRAAT 7 TE 9230 WETTEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op DRIEËNTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND EN TWAALF blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap TWIST, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9230 Wetteren, Vantegemstraat 7, ondernemingsnummer 0862.051.272, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van EEN MILJOEN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.100.000,00) om het van ZEVENTIEN MILJOEN HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 17.150.000,00) terug te brengen op ZESTIEN MILJOEN VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 16.050.000,00) zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt Mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van EEN MILJOEN HONDERDDUIZEND EURO (¬ 1.100.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZESTIEN MILJOEN VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 16.050.000,00).

De aandeelhouders verklaren door de notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de

artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan voorgaande besluiten ais volgt:

i.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit artikel vijf te wijzigen als volgt:

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESTIEN MILJOEN VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 16.050.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESTIG (27.660) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlzevenentwintigduizend zeshonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de zesde alinea van artikel 6 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 9 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De maatschappelijke aandelen zijn op naam. Van zodra de aandelen volledig volstort zijn, kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn

kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

13

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist punt 2.2. en de tweede alinea van punt 2.4. van artikel 10 van de statuten te wijzigen als volgt:

if

2.2 ...De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangstmelding bedoeld onder 2.1.

2.3...

2.4. ...Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeid onder 2.3. hiervoor.

2.5..."

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 15 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 15 -- Bijeenkomsten  Beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders gezamenlijk, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering."

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de tweede alinea van artikel 19 van de statuten te wijzigen als volgt:

u "Artikel 19 -- Controle

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

77

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de eerste twee alinea's van artikel 21 van de statuten te schrappen waardoor artikel 21 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Artikel 21- Oproeping

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping."

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering beslist de eerste alinea van artikel 23 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 23  Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

7,

TIENDE BESLUIT.

De vergadering beslist artikel 25 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 25- Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen."

ELFDE BESLUIT.

De vergadering beslist artikel 33 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 33  Afschriften en uittreksels van notulen

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, worden de afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

TWAALFDE BESLUIT.

De vergadering beslist artikel 40 van de statuten te wijzigen als volgt:

Vervanging van de eerste alinea als volgt:

"Artikel 40  Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperkten."

Toevoeging van volgende twee alinea's op het einde van het artikel:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

DERTIENDE BESLUIT.

De vergadering beslist het huidig artikel 43 van de statuten te schrappen.

VEERTIEN BESLUIT.

De vergadering beslist een nieuw artikel 43 en 44 van de statuten in te voegen als volgt:

"Artikel 43 -- Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

En

"Artikel 44  Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden."

VIJFTIENDE BESLUIT.

6

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheid om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en neer te leggen op de rechtbank van koophandel.

ZESTIENDE BESLUIT.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan Vandelanotte Accountancy Burg. BVBA met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen met het oog op het bekomen van alle noodzakelijke en wettelijk verplicht gestelde inschrijvingen van de vennootschap bij de bevoegde diensten en registers, zoals bijvoorbeeld bij het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-gecoördineerde statuten

Vo~or-- , áef ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\tour"

behouden aan het Belgisch

staatsblad

GRIFFIE RECHTIMN:.t

VAN KOOF!,- NDEL

07. 2911

DENDUFM§OlVDE

i III II iii UIUIIflhII II ui I I I

"11111677"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

: Ûrderrrerninertr 0862.051.272

Benaming

(vr.Elit) : TIN IST

Recttsvorrn : Naamloze Vennootschap

betel : Vantegemstraat 7 - 9230 Wetteren,

Onderwerp akte : Herbenoeming

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 14 juni 2010 dat werd beslist om met ingang van 14 juni 2010 te herbenoemen als bestuurders tot na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend in 2015:

-De heer Johan VANDERMARLIERE, wonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Kasteelstraat 22, die aanvaardt.

-Mevrouw Regine VAN HOUT, wonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Kasteelstraat 22, die aanvaardt.

Er blijkt uit de notulen van de daaropvolgende Raad van Bestuur dd. 14 juni 2010 dat werd beslist om met ingang van 14 juni 2010 te herbenoemen als gedelegeerd-bestuurders tot na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend in 2015:

-De heer Johan VANDERMARLIERE, wonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Kasteelstraat 22, die aanvaardt.

-Mevrouw Regine VAN HOUT, wonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Kasteelstraat 22, die aanvaardt.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID (art. 17 van de statuten)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders samenhandelend. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Getekend te Wetteren

Johan Vandermarliere, gedelegeerd-bestuurder

On de laatete b12. van Luik B vermeiden : Recto : Raam en h=jcniçheid van de instrurnenterende notar e. hetzij van de peren o,n efl bevowyd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtetening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 09.06.2011 11149-0528-037
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 31.08.2010 10479-0148-036
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 31.08.2009 09672-0060-031
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 17.06.2008 08230-0312-018
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 30.08.2007 07641-0267-015
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 30.08.2006 06700-0787-016
30/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 29.09.2005 05728-0295-016
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 10.07.2015 15295-0376-036

Coordonnées
TWIST

Adresse
VANTEGEMSTRAAT 7 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande