TYRON VAN HEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TYRON VAN HEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.248.643

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0306-010
15/01/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-6 JAN, 2014

DENDgrMIONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0883248643

Benaming

(voluit) : TYRON VAN HEE BVBA

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9260 Wichelen, Bohemen, 101/B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaaiverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491 op 28 november

2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Netteren de tweede december tweeduizend en dertien. Boek 449, blad 89, vak 10. Vier bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger( get.): lise De Neef., dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TYRON VAN HEE BVBA, waarvan de zetel gevestigd is te 9260 Wichelen, Bohemen, 101B. Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 29 augustus 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 september daarna onder nummer 06140137. RPR Dendermonde-Ondernemingsnummer 0883.248.643, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

1. Vos rat aande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslaan van de voorlezing van:

a) het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 20 november 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van de belaste reserves van de vennootschap in de vorm van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB.

2. de netto dividenden die betaalbaar zijn aan de aandeelhouders, in de boekhouding op te nemen in de hoedanigheid van een vorderingsrecht van de aandeelhouders op de vennootschap.

3. unanieme verklaring van de aandeelhouders dat ze wensen dat de totaliteit van de vorderingsrechten onmiddellijk het voorwerp uitmaken van een verhoging van het kapitaal van de vennootschap door middel van een inbreng in natura.

b) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op'22 november 2013 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in. natura en de kapitaalverhoging

e) liet verslag van mevrouw Saeys .luge, Bedrijfsrevisor van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys & C° Bedrijfsrevisorenkantoor met kantoor te 9300 Aalst, Gentse Steènweg 55, in' datum van 25 november tweeduizend en dertien, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten hebben verklaard voorafgaand aart deze beslissing een exemplaar van deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van. de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_" '

verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van mevrouw Saeys Inge, Bedrijfsrevisor van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys & C° Bedrijfsrevisorenkantoor met kantoor te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, aangesteld door de zaakvoerder, luiden als volgt:

Besluit

"VI: CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van 6 195.300, 00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in

TYRON VAN HEE BVBA bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van

belaste niet betaalde reserves aan de heer Tyran Van Hee.

B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling

a) van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende -voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 20/11/2013, op grond van de niet-naleving van de-vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering, die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering en voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 772 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap TYRON VAN REE BVBA en worden toegekend aan de heer Tyron VAN HEE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 25 november 2013 (Getek.)

Burg. BVBA Van Cauter -- Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg, BVBA I. SAEYS - bedri fsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys -zaakvoerder

2. Kapitaalverhoging

Beslissing: .

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijndé honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro om het van twintigduizend euro te brengen op tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro, door de uitgifte van zevenhonderd tweeënzeventig nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande ' dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door alle vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend die zij hebben ten laste -van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de Bedrijfsrevisor.

3. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Beslissing:

Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Is tussengekomen, de enige vennoot met name:

- de heer Van Hee Tyron, wonende te 9000 Gent, Sint-Denijslaan, 100

die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en. opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft voornoemde vennoot verklaard, negentig procent (90%) van deze schuldvordering tot uitkering van het tussentijds dividend ten belope van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort. Vergoeding voor de inbreng:

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering heeft erkend volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die hebben aanvaard, de zevenhonderd tweeënzeventig nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijfennegentigduizend driehonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro, vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd tweeënzeventig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Wijziging van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftienduizend driehonderd euro (¬ 215.300,-).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd tweeënzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend zevenhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering heeft elke machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wijlagen bij fret $elgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen- iii hët Bè1giscTi Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte statutenwijziging dd. 28/11/2013

- verslag van de zaakvoerder mbt de kapitaalverhoging dd 22.11.2013

- bedrijfsrevisoraal Verslag Burg bvba Van Cauter-Saeys & C° te Aalst dd 25.11.2013

betreffende de inbreng in natura

- gecoordineerde statuten

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317,491.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 18.06.2012 12195-0127-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 27.06.2011 11227-0223-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 24.06.2010 10240-0070-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 22.06.2009 09279-0049-011
11/09/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.09.2008, NGL 04.09.2008 08724-0262-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 18.06.2008 08251-0371-010

Coordonnées
TYRON VAN HEE

Adresse
BOHEMEN 101 B 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande