UGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.889.859

Publication

07/03/2014
ÿþM me 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. *14057970* Oudenaarde

behoue ill 2 6 FEB. 2094

aan he

Belgisc

Staatsb

Griffie

Ondernemingsnr : O5'-..

Benaming (voluit) : UGl

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; Astridlaan 185

9500 GERAARDSBERGEN

ï Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Daisy Bracke, :;geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de ,,vorm van een besloten vennootschap met beperkte ;;aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, ïgeassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove -

Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vierentwintig februari ;;tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, vóór

registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte ;;aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "UGI", met

zetel te Geraardsbergen, en met als eerste adres: 9500 'Geraardsbergen, Astridlaan 185 door:

;,l.De heer UYTTERSPROT'Ralph Karel Paul, geboren te Ninove, op ;;drieëntwintig juni negentienhonderd éénentachtig, echtgenoot;

van mevrouw Gijssels Riete, wonende te 9500--Geraardsbergen--Uarlardinge, Rekestraat 90.

12. Juffrouw GIJSSELS Riete, geboren te Ninove, op éénentwintig! ;september negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenote van de; i; heer Uyttersprot Ralph, wonende te 9500--Geraardsbergen-i ;.Zarlardinge, Rekestraat 90.

;;Bevestigend gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel der! ,gemeenschap, ingevolge huwelijkscontract, verleden voor! ;!geassocieerd notaris Thierry Van Sinay, te Ninove-Meerbeke op

30 juli 2007, zonder latere bedongen wijzigingen.

!iI-iet kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro! (£ 90.000,00) en is verdeeld in negenduizend (9.000) aandelen! !zonder aanduiding van nominale waarde.

!Iet kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

iHet kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van; ;;achttienduizend euro (E 18.000,00).

,De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen; ;werden onderschreven en gestort als volgt:

-- de heer UYTTERSPROT Ralph, voornoemd, schrijft in op

Ïvierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen of!

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vijfenveertigduizend euro (£ 45.000,00), gestort ten belope

van negenduizend euro (E 9.000,00)

- mevrouw GIJSSELS Riete, voornoemd, schrijft in op

vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen of

vijfenveertigduizend euro (£ 45.000,00), gestort ten belope van negenduizend euro (£ 9.000,00)

Totaal: negentigduizend euro (E 90.000,00) of negenduizend (9.000) aandelen, gestort ten belope van achttienduizend euro (E 18.000,00).

Beide partijen verklaren dat voormelde sommen behoren tot het gemeenschappelijk vermogen.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere

rekening nummer BE06 7370 4134 9022, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op twintig februari tweeduizend en veertien, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van achttienduizend euro (E 18.000,00).

De heer UYTTERSPROT Ralph dient nog een bedrag van zesendertigduizend euro (E 36.000,00) te storten.

Mevrouw GIJSSELS Riete dient nog een bedrag van zesendertigduizend euro (E 36.000,00) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal, en andere rechten) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan

rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en

particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om gezamenlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er maar één zaakvoerder wordt benoemd is deze laatste bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer het bestuur wordt toegekend aan meer dan twee zaakvoerders, zal de vennootschap bestuurd worden door een college van zaakvoerders die zal beslissen bij gewone meerderheidsbeslissing. Dit college van zaakvoerders mag hoogstens uit vijf leden bestaan. Bij beraadslaging door het college van zaakvoerders worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is een voorstel verworpen. Het college van zaakvoerders kan de bestuurstaken onder de afzonderlijke zaakvoerders verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien het college van zaakvoerders slechts uit twee zaakvoerders bestaat zullen de beslissingen unaniem moeten worden genomen.

Eedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te

benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een

accountant.

overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

Ige vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

 ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod tt.1

algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de eerste vrijdag van de maand december om veertien (14.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en of 93 van het Wetboek der Vennootschappen.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III . -- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN -- SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: de heer UYTTERSE'ROT Ralph en mevrouw GIJSSELS Riete, beiden voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die elk verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

B.- Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden op vier december tweeduizend vijftien. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend vijftien.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de

wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment

geen commissaris te benoemen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van de Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend veertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven volmacht aan "DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" BV ovve BVBA gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de heer Jan VERHOEYE en/of de heer Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden, die de bevoegdheid verkrijgen om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle

administratieve overheden, waaronder alle

belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde

inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþ ASotl Walti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

19 DEC. 2014

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Oridemerningsnr : 0546.889.859

Benaming

(voltuit) : UGI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9500 GERAARDSBERGEN, Astridlaan 185

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 04.92.2094 te verplaatsen naar 9570 LIERDE, Wolfsveld 8.

Ratph UYTTERSPROT,

zaakvoerder.

Riete GIJSSELS,

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
UGI

Adresse
ASTRIDLAAN 185 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande