UNDARO

NV


Dénomination : UNDARO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 849.673.973

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14246-0564-015
26/10/2012
ÿþMcd Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g u g. 3. 3

Benaming

(voluit): UNDARO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 16 (2e verdieping) (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 10 oktober 2012, dat de gezamenlijke buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschappen "PERKAMENT", "UNI-PAR" en "UNIFIN", allen met zetel te 9200 Dendermonde, Oude Baan 120, hebben besloten tot de partiële splitsing van een deel van hun vermogen naar de hierna vermelde op te richten Naamloze Vennootschap "UNDARO", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9320 Aalst-Erembodegem, Villalaan 16 (tweede verdieping), mits volgende formaliteiten :

--Het controleverslag voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de oprichting van de nieuwe vennootschap luidt als volgt :

Besluiten van de bedrijfsrevisor

-het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant, Thornton, Lippens & Rabaey", met kantoor te 9000 Gent, Lievekaai, 21, hier vertegenwoordigd door Mevrouw Marleen Mannekens, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen; door de oprichters aangesteld.

De conclusies van het verslag, worden hierna letterlijk weergegeven :

"Besluiten :

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap UNDARO Nv, bestaat uit 39.120.703,61 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij; vanoordeel dat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I liii lI lii Ill 111111 I 11111 I I

*12177046*

iII

RIF F+E RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1' 7 OKT 2012

DENDERiV1üNDi

fl le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden Iran waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 230.520 aandelen van de vennootschap UNDARO NV zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 10 september 2012.

(getekend)

Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door Marleen Mannekens

Bedrijfsrevisor - Vennoot."

--Het verslag opgesteld door de oprichters, de dato 28 september 2012, overeenkomstig artikel 444 van genoemd Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Beschrijving en verdeling van de aan UNDARO NV over te dragen activa°en passiva van het vermogen

PERKAMENT

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van PERKAMENT NV betreffende haar één miljoen vijfhonderd zevenenveertigduizend tweehonderd vijfenvijftig (1.547.255) certificaten, uitgegeven door STAK PI, zullen worden afgesplitst naar de op te richten vennootschap UNDARO NV op basis van de situatie per 30 juni 2012, zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel. Een overeenkomstig deel van het kapitaal, de uitgiftepremies, de reserves en de overgedragen winst van PERKAMENT NV zal eveneens overgedragen worden aan UNDARO NV.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden: (men laat weg...)

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeid, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan PERKAMENT NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

UNI--PAR

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van UNI-PAR NV betreffende haar één miljoen zeshonderdduizend achthonderd vijfenveertig (1.600.845) certificaten, uitgegeven door STAK PI, zullen worden afgesplitst naar de op te richten vennootschap UNDARO NV op basis van de situatie per 30 juni 2012, zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel. Een overeenkomstig deel van het kapitaal, de uitgiftepremies, de reserves en de overgedragen winst van UNI-PAR NV zal eveneens overgedragen worden aan UNDARO

NV.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden: (men laat weg...)

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan UNI-PAR NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

UNIFIN

Alle activa, passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting, van UNIFIN NV betreffende haar één miljoen honderd zesenvijftigduizend achthonderd negenennegentig (1.156.899) certificaten, uitgegeven door STAK PI, zullen worden afgesplitst naar de op te richten vennootschap UNDARO NV op basis van de situatie per 30 juni 2012, zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel. Een overeenkomstig deel van het kapitaal, de uitgiftepremies, de reserves en de overgedragen winst van UNIFIN NV zal eveneens overgedragen worden aan UNDARO NV.

De af te splitsen activa kunnen als volgt samengevat worden: (men laat weg...)

Voor zover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan UNIFIN NV, dit gelet op de bepalingen van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen.

Als gevolg van de splitsing wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap UNDARO, vastgesteld op drieëntwintig miljoen tweeënvijftigduizend drieëndertig Euro tweeënzestig cent (¬ 23.052.033,62), reserves en schulden en provisies gaan over op de vennootschap UNDARO naar verhouding die in het splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

Als gevolg van de splitsing wordt het kapitaal van de vennootschappen PERKAMENT, UNI-PAR en UNIFIN verminderd en respectievelijk vastgesteld op:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Perkament: negen miljoen vierhonderd

negenentachtigduizend tweehonderd negenentwintig Euro vijfennegentig cent (¬ 9.489.229,95)

- Uni--Par: negen miljoen zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd éénenvijftig Euro negentien cent (¬ 9.738.651, 19)

- Unifin: vijf miljoen honderd tweeënnegentigduizend vijfentachtig Euro vierentwintig cent (¬ 5.192.085,24) Reserves en schulden en provisies verminderen gelijkmatig en dit naar verhouding die in het splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

6. Oprichting en goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap "UNDARO"

De oprichters verklaren vervolgens dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen betreffende het financieel plan (440 van het Wetboek van vennootschappen) en verklaren de statuten van de naamloze vennootschap UNDARO vast te stellen als volgt.

STATUTEN NV UNDARO

De statuten van de NV UNDARO luiden als volgt (bij

uittreksel...)

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "UNDARO".

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320

Erembodegem, Villalaan, 16 (tweede verdieping)...

ARTIKEL 3 Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het

buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coôrdineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng of investering; het verstrekken van risicodragend kapitaal aan (niet)verbonden ondernemingen door het nemen van participaties of het financieren ervan onder gelijk welke vorm.

- het uitoefenen van managements-, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen; het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van

consultingsovereenkomsten en het uitoefenen van

consultingfuncties op onafhankelijke wijze,

- het verstrekken van managementadviezen, opleiding en het uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord,

- het uitoefenen van een studio-, organisatie-- en raadgevend bureau met betrekking tot aangelegenheden van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiële, technische, fiscale, sociale, commerciële,

administratieve of juridische aard.

- het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de ruime zin van het woord.

- het uitvoeren van zoekopdrachten en marktonderzoeken.

- het uitoefenen van mandaten van bestuurder/ zaakvoerder/vereffenaar in andere ondernemingen.

-- het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, herstructureringen van vennootschappen.

-- het verlenen van alle diensten, zo aan privé-personen, bedrijven, als aan de overheid.

- De vennootschap kan geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek.of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel.

- Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotton toestaan, kredieten verlenen, persoonlijke, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

-- Het stellen van alle handelingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen, het verkavelen, het beheren het ruilen, de promotie en de verbouwing, het toekennen van rechten op onroerende goederen en bouwwerken, het in opstal en erfpacht geven of nemen van onroerende goederen, evenals het in vruchtgebruik of concessie geven of nemen van onroerende goederen. Dit alles zonder als aannemer van werken in onroerende staat op te treden.

- De samenstelling en het beheer van onroerend vermogen en do huurfinanciering of onroerende leasing van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het verhuren, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen.

- Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roeronde en onroerende goederen), met het oog op het verlenen van haar bestuurders in geld of in natura.

- De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roeronde en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; als fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland, met een analoog of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen.

ARTIKEL 4 Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op drieëntwintig miljoen tweeënvijftigduizend drieëndertig Euro tweeënzestig cent(¬ 23.052.033,62) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd dertigduizend vijfhonderd twintig (230.520) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderd dertigduizend vijfhonderd twintigste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volgestort.

ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur.

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek van vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot bestuurder aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoefend.

ARTIKEL 13 Bevoegdheid - dagelijks bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamelijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de eerste maandag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 25 Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op die laatste datum wordt de jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 26 Winstverdeling

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27 Ontbinding :

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

i .

Voor- gehouden

aan het

Beigisah Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar van de NV Undaro zal heden beginnen

om te eindigen op 31 december 2013

B. DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in

2014.

8. Benoeming bestuurders

De vergadering beslist het aantal bestuurders vast te

stellen op drie en worden benoemd tot deze functie:

-De Heer Jean-Paul Macharis, wonende te 9070

Destelbergen, Leeuwerikenlaan 2;

-De Heer Pierre Macharis, wonende te 9831 Deurle, Oude

Pontweg 6;

-De Heer Denis Jean Zenner, wonende te 3080 Tervuren,

Jezus Eiklaan 164.

De aldus benoemde bestuurders zullen hun functie uitoefenen tot na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en achttien. De mandaten zijn kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders.

8bis. Bekrachtiging aangegane verbintenissen in naam en voor rekening van Undaro NV

De oprichters van Undaro NV verklaren uitdrukkelijk alle verbintenissen die door één van hen werden afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Inboeking van deze handelingen en verbintenissen in de boekhouding van de vennootschap zal als bekrachtiging gelden.

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt, die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting Undaro NV zijn aangegaan vanaf 1 juli 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmachten, verslag van de oprichters, verslag bedrijfsrevisor, staat van actief en passief.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de cete ieerde eeiîeerheato : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst)bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

aam en handtekening

Tal. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53

e-mail: info@ notariscaudron.be

Coordonnées
UNDARO

Adresse
VILLALAAN 16, 2E VERDIEPING 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande