UNI-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNI-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.568.621

Publication

07/02/2014
ÿþMod PAF 11.1

IIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

~,-

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla(

a p ap ..~ r~'~v

1;É'~C7t'~j:~i'iáib~ 1Í6 k.g~ILr'wlpc=-~0 C

Griffie 2 9 .il~~4. 2Lij`+1

*14037172*

IN

Ondernemingsnr : 0864.568.621

Benaming (voluit): BANKATE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Meistraat 21 bus 41

Onderwerp(en) akte : BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDERS - NAAMSVERANDERING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -- DOELSWIJZIGING  WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM ALGEMENE VERGADERING  VERLENGING LOPEND BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sven Heyvaert te Sint-Niklaas op 5 december 2013 dat werd gehouden De buitengewone algemene vergadering van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BANKATE met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Meistraat 21 bus 41

BTW BE 0864.568.621 RPR Antwerpen

De buitengewone algemene vergadering heeft de volgende beslissingen met unanimiteit genomen

EERSTE BESL lT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist om de heer David Windels te ontslaan uit zijn functie van zaakvoerder. Hij wordt bedankt voor zijn bewezen dienst en er wordt hem decharge verleent,

TWEEDE BESL lT  BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist om de heer Steven Ophalvens te benoemen tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering anders beslist.

DERDE BESLUIT NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigingen naar "Uni-Immo" en de eerste zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door: De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "Uni-Immo". VIERDE BESLUIT--WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 77.

VIJFDE BESLUIT-- WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

a) Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de vervanging van het doel van de vennootschap

De voorzitter geeft de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder, de dato 6 december 2013 dat het voorstel tot vervanging van het maatschappelijk doel toelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, de dato 30 september 2013

ledere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van het verslag met bijgevoegde staat van activa en passiva, en de vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van deze verslagen.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden, zoals voorgesteld en omstandig verantwoord In het verslag van de zaakvoerder de dato 5 december 2013; om te voldoen aan artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen wordt in dat verslag verder verwezen naar de staat van activa en passiva de dato 30 september 2013.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voorgesteld en artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel3

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van aile aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, grondwerken, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, aile dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), tuinaanleg en tuinonderhoud, en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faïence, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, aile handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, aile huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten. Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, consultancy, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt za! achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

ZESDE BESLUIT WIJZIGING BEGIN EN EINDE BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten lopen van een oktober tot dertig september van het daarop volgende jaar en artikel 11 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 11; Het boekjaar vangt aan op een oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar,"

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist om de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te laten doorgaan op de tweede dinsdag van de maand maart om twintig uur en om in artikel tien van de statuten de woorden 'juni' en 'negentien' respectievelijk te vervangen door 'maart' en 'twintig'.

ACHTSTE BESLUIT VERLENGING LOPENDE BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist om het lopende boekjaar, dat begonnen is op 1 januari 2013 zal worden afgesloten op 30 september 2014, De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. NEGENDE BESLUIT - MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en tot coördinatie van de statuten over te gaan, waaronder de hernummering van de artikels. De heer Steven Ophalvens, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoeder van voomoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, niet mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de heer Stijn Goossens, wonend te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, om namens en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Sint-Niklaas

Bijlage: Kopij van de gecoördineerde statuten

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 21.06.2012 12189-0381-010
04/04/2012
ÿþf.

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

+12068136 18

deorgelegd ter grids van de Rechtbad von Koophandel te ken«, op

2 3 MARI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 864.568.621

Benaming

(voluit) : BANKATE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meistraat 21 bus 41 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Georges Janssens, notaris met standplaats te HAMME, (Oo'st-

Vlaanderen) op 28 februari 2012, Geregistreerd twee rollen geen verwijzing te Sint-Niklaas op 6 maart 2012,

boek 588 blad 24 vak 13, ontvangen 25 EUR, de ontvanger getekend V. Vertongen dat de buitengewone

algemene vergadering van de vennoten-1 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BANKATE,

Volgende beslissingen heeft genomen:

Aanpassing artikel 2

De vergadering beslist tot schrapping van de eerste zin van artikel 2.

Ontslag statutaire zaakvoerders.

De vergadering verleent ontslag ais statutair aangestelde zaakvoerders aan de heer Serge Edward Virgina

Buss, NN 67.05.17-453-91 en de heer David Virginie Windels, NN 71.05.09-359-24, wonende te 2000

Antwerpen, Meistraat 21, bus 41.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen

rekenschap werd gegeven door de zaakvoerders, bekomen de uittredende zaakvoerders kwijting voor het door

hen gevoerde bestuur.

De vergadering keurt de aanpassing goed van artikel 8 waarin de tweede paragraaf volledig wordt

geschrapt.

Benoeming zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur met ingang vanaf 28 februari 2012, de

heer David Windels, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Goedkeuring gecoördineerde tekst van de statuten.

De statuten worden aangepast aan de voorgaande beslissingen.

De vergadering verklaart de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

Volmacht.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan, de Heer Stijn Goossens, wonende te Dendermonde (Baasrode), Bookmolenstraat, 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de inschrijving in het Ondernemingsloket en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Annexes du Moniteur belge

Bijlagenlij Tiët`Bëlgisch-Staatsblad - «Wlb12

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0492-012
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 28.07.2010 10345-0386-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 26.06.2009 09317-0130-012
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 30.05.2008 08174-0258-013
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 22.06.2007 07276-0400-013
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 16.08.2006 06634-4259-010
15/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
UNI-IMMO

Adresse
FERNAND KHNOPFFSTRAAT 77 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande