UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER, AFGEKORT : UNIZO WAASENDENDER

Association sans but lucratif


Dénomination : UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER, AFGEKORT : UNIZO WAASENDENDER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.368.495

Publication

05/05/2014 : VZW: Fusievoorstel
Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 07 april 2014 blijkt dat de bestuursorganen van de verenigingen zonder winstoogmerk 1) "Middenstandcentrum Arrondissement Dendermonde", 2) "Unie van Zelfstandige Ondernemers Regio Waas en Dender, afgekort Unizo WaasenDender" en 3) "Provinciaai Middenstandssecretarïaat Oost-Vlaanderen" het initiatief hebben genomen om over te gaan tôt een overdracht, op de wijze hieronder nader omschreven, om niet van een algemeenheid door de verenigingen zonder winstoogmerk :

1. "MIDDENSTANDCENTRUM ARRONDISSEMENT DENDERMONDE" vereniging zonder winstoogmerk, vereniging met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1B, rechtspersonenregister Dendermonde BE0412.912.370.

2. " UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER. afgekort UNIZO

WAASENDENDER " vereniging zonder winstoogmerk, vereniging met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1B, rechtspersonenregister Dendermonde BE0410.368.495

Ten voordele van de vereniging zonder winstoogmerk :

3. " PROVINCIAAL MIDDENSTANDSSECRETARIAAT OOST-VLAANDEREN " in het kort "PMS

Oost-Vlaanderen " vereniging zonder winstoogmerk, vereniging met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7, rechtspersonenregister Gent 0407933894

en zij hebben besloten deze overdracht te onderwerpen aan de regeling omschreven In artikel 58 van de VZW-wet juncto de artikelen 760 tôt 762 en 764 tôt 767 van het Wetboek van vennootschappen, zoals voorzien door de tweede alinéa van artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen, zodanig dat de overdracht de gevotgen heeft voorzien tn artikel 763 van het

Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg verbinden de bestuursorganen van de genoemde verenigingen zonder winstoogmerk zich jegens elkaar ertoe te doen wat in hun macht ligt om deze inbreng tôt stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het voorstel van inbreng blijkt wat volgt :

1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VERENIGINGEN ZONDER WINSTOOGMERK : 1.1 .a. "MIDDENSTANDCENTRUM ARRONDISSEMENT DENDERMONDE" (inbrengende vereniging)

De vereniging zonder winstoogmerk "MIDDENSTANDCENTRUM ARRONDISSEMENT

DENDERMONDE", vereniging met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1B, rechtspersonenregister Dendermonde BE0412.912.370, met als doel :

"De vereniging heeft tôt doel de sociale, ekonomische, juridische en fiskale begeleiding van haar

leden en in het algemeen van bedrijfsleiders van kleine en middelgrote en van beoefenaars van vrije beroepen. De vereniging heeft bovendien tôt doel het inrichten van handelsbeurzen en de uitbating

van tentoonstellingshallen.

Zij mag dit doel nastreven door aile wettelijke middelen

De vereniging zal aile roerende en onroerende goederen, die voor de verwezenlijking van haar doel nodig zijn, mogen verwerven en bezitten, hetzij in voile eigendom, hetzij in vruchtgebruik.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


mod11.1

«�CJ

Voor¬

behouden

* aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

S -o

O ri

•m

De vereniging mag tôt het bereiken van haar doelstellingen, met uitsluiting van elk winstbejag, bijdragen en vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken.

De vereniging mag aansluiten bij, of medewerken met deze verenigingen of organisaties die een gelijkaardig doel nastreven.

De vereniging kan optreden als koôrdinator van organisaties hetzij voor het geheel, hetzij voor een gedeelte van hun werking."

1.1. b. "UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER, afgekort UNIZO WAASENDENDER" (inbrenoende vereniging)

De vereniging zonder winstoogmerk "UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER, afgekort UNIZO WAASENDENDER", vereniging met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1B, rechtspersonenregister Dendermonde BE0410.368,495, met

als doel :

Artikel 3 : De vereniging heeft tôt doel: de vertegenwoordiging en belangenbehartiging van de zelfstandige ondernemers, Kmo - ondernemingen en vrije beroepen in de administratieve

arrondissementen Sint-Niklaas en Dendermonde.

De vereniging zal eveneens bijdragen tôt de uitbouw van UniZo door in aile gefusioneerde gemeenten van de administratieve arrondissementen Sint-Niklaas en Dendermonde afdelingen op te richten, en door régionale beroepsverenigingen op te richten, aan te sluiten ofte steunen. Bovendien zal zij secretariaten voor dienstbetoon ter beschikking stellen en initiatieven nemen om het welvaren van de zelfstandigen, de KMO ondernemingen, de vrije beroepen en de burgerij te bevorderen. Artikel 4; Tôt verwezenlijking van dit doel mag zij hetzij in genot, hetzij in voile eigendom aile onroerende goederen bezitten. Zij mag die goederen aankopen of verkopen, in huur nemen of verhuren, zij mag leningen aangaan, over al haar goederen voor pand of hypotheek beschikken, aile waarborgen geven. Zij kan, doch op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht. "

1.2. "PROVINOAAL MIDDENSTANDSSECRETARÏAAT OOST-VLAANDEREN" in het kort "PMS Oost-Vlaanderen" (verkrijgende vereniging)

De vereniging zonder winstoogmerk "PROVINCIAAL MIDDENSTANDSSECRETARÏAAT OOST- VLAANDEREN" in het kort "PMS Oost-Vlaanderen", vereniging met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7, rechtspersonenregister Gent 0407933894, met als doel :

"Art. 3

De VZW heeft tôt doel de werking van de VZW UNIZO Oost-Vlaanderen te ondersteunen op allerlei gebied en in het bijzonder op financieel en infrastructureel gebied. Daarnaast kunnen ook organisaties of activiteiten die erkend worden door de Raad van Bestuur en die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen aan de werking van UNIZO of het zelfstandig ondernemerschap worden

ondersteund. Art. 4

De Vereniging kan aile handelingen verrichten en activiteiten ontplooien die met hoger vermelde ideële niet-winstgevende doelstelling in verband staan, daaruit voortvloeien of daartoe bevorderlijk kunnen zijn en die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tôt de verwezenlijking ervan. zo ondermeer, kan de Vereniging samenwerken met, leningen toestaan aan, deelnemen in het kapitaal van, of op gelijk welke wijze, rechtsfreefcs of onrechtstreeks, oefangen nemen in andere rechtspersonen, verenigingen en vennootschappen, zowel van private als van publieke aard, naar Belgisch of naar buitenlands recht alsook obligatielenîngen uitschrijven, gelden lenen aan dan wel Inbrengen om niet in verenigingen of andere rechtspersonen zonder winstoogmerk met doelstellingen die gelijkaardig zijn aan of bevorderlijk zijn voor de verwezenlijking van haar eigen doelstelling, fondsenwervingsactles organiseren, sponsorinqcontracten afsluiten enzomeer. Tevens kan de Vereniging bijkomstige commerciële of economische activiteiten ontplooien binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten integraal zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de Ideële doelstellingen. Daarnaast mag de Vereniging in België en in het buitenland, aile roerende en onroerende goederen verwerven: Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek of In (ertypacht geven en al haar andere goederen in pand geven

ofeen andere zekerheid toestaan.

Voornoemde opsomming van activiteiten is exemplatief. "

2. DE DATUM VANAF WANNEER DE VERRICHTINGEN VAN DE VERENIGINGEN DIE DE INBRENG OM NIET DOEN GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE

VERKRIJGENDE VERENIGING :

De verrichtingen verbonden aan de inbreng van de algemeenheid om niet door de inbrengende verenigingen ten voordele van de verkrijgende vereniging worden boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vereniging vanaf 1 januari 2014.

3. OVER TE DRAGEN ACTIEF EN PASSIEF

- De overgang van het geheel vermogen van de overdragende verenigingen op de verkrijgende vereniging omvat aile activa- en passivabestanddelen, rechten en verplichtingen, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris.. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


L/>'!)

K-A -

Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

' - 1

•m

mod11.1

overeenkomsten, schutdvordertngen en schulden hierin begrepen elke latente, of niet gekende schuld of verplichting, aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van regîstraîie, machtiging van en/of erkenningen inzake de producten ervan, het recht de naam, merken en logo's van de overdragende verenigingen te gebruiken; haar cliënteel, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid van de inbrengende vereniging.

- In deze inbreng om niet is tevens het personeelsbestand van de inbrengende verenigingen begrepen, met inbegrip van aile rechten en plichten.

- De overdracht van de algemeenheid om niet door de vereniging zonder winstoogmerk Middenstandscentrum Arrondissement Dendermonde omvat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van volgend onroerend goed :

STAD DENDERMONDE - derde afdeling Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een kantoorgebouw op en met grand en aanhorigheden, staande en, gelegen Hoogveld 22, kadastraal bekend3° afdeling, sectie A, nummer(s) 1012/L, met een oppervlakte van 2.158 m2, Voorbeschreven goed is bezwaard met een hypotheek, ingeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 20 oktober 1992, boek 3058, nummer 8, krachtens een kredietakte verleden voor notaris Paul Flies, te Hamme op 05 oktober 1992, ten voordele van de coôperatieve vennootschap Oost-Vlaams Beroepskrediet ten belope van zeven miljoen Belgische Frank (BEF,- 7.000.000) in hoofdsom.

- De overdracht van de algemeenheid om niet door de vereniging zonder winstoogmerk Middenstandscentrum Arrondissement Dendermonde omvat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van de voormelde hypotheek op voorbeschreven onroerend goed,

- De overdracht van de algemeenheid om niet door de vereniging zonder winstoogmerk Unizo Waas en Dender omvat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van de blote eigendom van volgend onroerend goed ;

46008 - GEMEENTE TEMSE - viifde afdeling Elversele

Een perceel grond - ten kadaster omschreven als weiland

gelegen te 9140 Temse (Elversele), aan

de Nieuwe Steenweg, ten kadaster bekend als "Westwtjk'

kadastraal bekend volgens titel en

S -o

O ri

•m

-£f "3

kadaster, vijfde afdeling, sectie A, nummer(s) 346/C, met een oppervlakte van negenentwintig are één centiare (29a 1ca).

De voormelde onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden.

4. BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VERENIGINGEN DIE BIJ DE INBRENG BETROKKEN ZIJN :

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de verenigingen die bij de inbreng betrokken zijn.

5. VERBINTENIS - VERSLAGEN - OVERIGE

- De bestuursorganen van de overdragende en de verkrijgende verenigingen verbinden er zich toe om, binnen de grenzen van hun mogelijkheden, het nodige te doen om de geplande overdracht tôt stand te brengen.

- De bestuursorganen van ieder van de inbrengende verenigingen dienen, in toepassing van artikel 761 § 2 Wetboek van Vennootschappen, een omstandig schriftelijk verslag op te stellen waarin de stand van het vermogen van de inbrengen de en van de verkrijgende vereniging wordt uiteengezet en waarin tevens de wenselîjkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan worden toegelicht en verantwoordt vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook in het lient van het doel of de doelstellingen van de betrokken verenigingen.

Het voorstel tôt inbreng en het verslag van het bestuursorgaan van de inbrengende verenigingen wordt aan de leden ten minste één maand voor de algemene vergadering die over de inbreng van de algemeenheid een beslissing moeten nemen, bezorgd.

- De Raad van Bestuur van de betrokken verenigingen verbindt zich er toe, elk voor de betrokken vereniging die zij vertegenwoordigen, een (buitengewone) algemene vergadering bijeen te roepen die zal beslissen over de inbreng van de desbetreffende algemeenheid in de VZW PMS Oost- Vlaanderen overeenkomstig het bepaalde in onderhavig inbrengvoorstel.

- Bij de voorgenomen fusie stellen voormelde fuserende partijen uitdrukkelijk voorop dat de werking van de overdragende VZW's in going concern wordt verdergezer. door de ontvangende VZW. De Raad Van Bestuur van de betrokken VZW's besluiten dat het doel van de betrokken inbrengende

verenigingen identiek is en/of gelijkluîdend en compatibel met het doel van de verkrijgende vereniging, zodat de verkrijgende vereniging niet dient over te gaan tôt een doeluîtbreïding. - Gezien onderhavige inbreng van een algemeenheid om niet kadert in een volwaardige fusie, welke onmiddellijk gevolgd wordt door de ontbinding van de inbrengende verenigingen, dient de verkrijgende vereniging tevens de leden van de inbrengende verenigingen, voor zover deze nog

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ". Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

S -o

O ri

•m

mocni.1

geen lid zijn van de verkrijgende vereniging, te aanvaarden, dit ailes met inachtneming van de statutaire bepalingen omtrent de toetreding van de leden.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

17/04/2014

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ;

Verslagen en goedkeuring voorstel raden van bestuur

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v�i
05/02/2014
MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0410.368.495

Benaming

(voluit) : UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN

DENDER

(verkort) : Unizo WaasenDender

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1 B

Onderwerp akte : Bevestiging benoeming directeur dd 13/01/2013

Aangezien alle aandelen aanwezig zijn werden volgende beslissingen genomen door de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur heeft als dagorde

1.bevestiging van de benoeming van de directeur

De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen :

1. Het dagelijks bestuur van de vereniging bevestigt de beslissingen genomen op de algemene vergadering van 25 juni 2009 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 15 maart 2010 met betrekking tot benoeming van de raad van bestuur en het dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur bevestigt de benoeming van de heer Dirk Belon, Hemelsbreedte 113, 9112 Sint-Niklaas (dlg Sinaai) als directeur van de vereniging UNIZO WAAS EN DENDER.

Opgemaakt te Sint-Niklaas, 13 januari 2013

Belon Dirk

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111qn!),U11

iu

VAN KOOPHAN LK

2 7 JAN, 2014

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2014
In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z ~ '

IM

FITtiANiZVAN

KOOPHANDEL GENT

01 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Benaming : Unie van Zelfstandige Ondernemers Regio Waas en Dender, afgekort Unizo WaasenDender

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Hendrik Heymanplein 113

9100 Sint-Niklaas

Ondernemingsnr : 0410.368,495

Voorwerp akte : VZW: overdracht algemeenheid - ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 19108/2014 en vervolgens de vermelding dragend Geregistreerd op het le Registratiekantoor te Gent2 op 27/08/2014 vier bladen geen verzendingen, Boek 452 blad 70 vak 04. Ontvangen: vijftig euro ( 50,00). Get. Door de adm. Assistent Verbiest A.. blijkt dat de algemene vergadering van de VZW Unie van Zelfstandige Ondernemers Regio Waas en Dender, afgekort Unizo WaasenDender volgende besluiten goedkeurde :

Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende uiteenzetting over de stand van het vermogen van de betrokken rechtspersonen en toelichting en verantwoording vanuit een juridisch en economisch oogpunt alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken rechtspersonen, omtrent de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen juncto artikel 761 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag om er een maand voor heden een afschrift van te hebben ontvangen.

Beslissing tot overdracht

De vergadering beslist akkoord te gaan met en over te gaan tot overdracht om niet van de algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER, afgekort UNIZO WAASENDENDER in de vereniging zonder winstoogmerk " PROVINCIAAL MIDDENSTANDSSECRETARIAAT OOST-VLAANDEREN" in het kort "PMS Oost-Vlaanderen", opgericht blijkens onderhandse akte de dato 21 augustus 1923, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 1923 onder nummer 19230915000658, vereniging met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Lange Kruisstraat 7, rechtspersonenregister Gent 0407933894,

zoals vastgelegd in het fusievoorstel, de dato 0710412014, blijkens authentieke akte verleden voor' ondergetekende notaris, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling' Dendermonde op 22 april 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 05/05/2014, onder nummer 14093632, wat de overdragende vereniging zonder winstoogmerk "UNIZO WAASENDENDER" betreft en fusievoorstel. de dato 07/04/2014, blijkens authentieke akte verleden voor ondergetekende notaris, neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent op 24/04/2014, bekendgemaakt in de: Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08/05/2014, onder nummer 14095862, wat de verkrijgende vereniging zonder winstoogmerk "PMS Oost-Vlaanderen" betreft. Voorgaande overeenkomstig de procedure vastgelegd in artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen juncto de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen.

Ontbinding - Afsluiten van vereffening

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vereniging en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vergadering stelt onmiddellijk vast dat ingevolge de voormelde overdracht van algemeenheid bevattende, alle goederen aan de vereniging zonder winstoogmerk " PMS Oost-Vlaanderen, de vereninging noch activa noch passiva bevat.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de vereniging dan ook wordt afgesloten aangezien er niets te vereffenen is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Filip Boone

Notaris

Te Eeklo

02/09/2014

Terzelfdertijd neergelegd:

- Uitgifte van de akte met de er aan gehechte volmachten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4`

w 4

26/06/2012
~ MOD 2.2

l t I1tS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RtCHTBANK

VAN KOOPHANDEL

15 MI 2012

DENaEUeONDE

1111111

*12112899*

be a

Bt St2

VI

Ondernemingsnr : 0410.368.495

Benaming

(voluit) : UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS EN DENDER

(verkort) : Unizo WaasenDender

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Knaptandstraat 204

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke en uitbatingszetel dd 08/06/2012

Aangezien alle aandelen aanwezig zijn werden volgende beslissingen genomen door de Raad van Bestuur :

De Raad van Bestuur heeft als dagorde

1.Wijziging maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen

1. De maatschappelijke en uitbatingszetel wordt vanaf heden overgebracht naar 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 1B (komende van 9100 Sint-Niklaas, Knaptandstraat 204 )

Opgemaakt te Sint-Niklaas, 08 juni 2012

Belon Dirk

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UNIE VAN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS REGIO WAAS…

Adresse
HENDRIK HEYMANPLEIN 1B 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande