UNITRON SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : UNITRON SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.668.559

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 14.08.2014 14429-0444-009
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.05.2013, NGL 07.08.2013 13405-0407-008
10/05/2013
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0835668559

Benaming

(voluit) : Unitron Systems bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Stapsteenweg 6D - 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag niet-statutaire zaakvoerders en benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 1 januari 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang van 1 januari 2013 het ontslag te aanvaarden als niet-statutaire zaakvoerders van:

- De heer Robertus De Gier, wonende te Nederland, Mettenijedijk 23 te 4504 AR Nieuwvliet (paspoortnummer 081373314)

- De heer Augustijn Pieter van Liere, wonende te Nederland, Piatteweg 2 te 4511 PD Breskens (paspoortnummer 125779355)

Tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 1 januari 2013 wordt benoemd de Besloten Vennootschap "Unitron Holding", met maatschappelijke zetel te Nederland, 4515 RN Ejzendijke, Schansestraat 7, vast vertegenwoordigd door de heer Augustijn Pieter van Liere.

Voor echt verklaard,

Augustijn Pieter Van Liere

Zaakvoerder

^~ V .__ ~~ 11

2

' ~ Gr11119

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011
ÿþ MoQ 2.5

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 0 -04- 2011

RE i K N

KQOP T~ VAG~NT

*11066948

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t.uík 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Unitron Systems

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen, Stapsteenweg 6D

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 31 maart 2011, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Unitron Systems

Zetel: 9070 Destelbergen, Stapsteenweg 6D

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Oprichter: De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Unitron Holding B.V.", met zetel te 4515RN Ijzendijke (Nederland), Schansestraat 7, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 22044089.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen op naam die elk één/achttienduizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng en: De besloten vennootschap naar Nederlands recht, "Unitron Holding BV', verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), welke bedrag volledig volstort is.

In ruil hiervoor ontvangt zij achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde, die telkens één/achttienduizend zeshonderdste (18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van samen achttienduizend zeshonderd euro, waarover de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken.

Voormelde bedrag werd, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de AN_BN-Amro Bank te Antwerpen, Pelikaanstraat 70-76, onder nummer 719-4000111-58, geopend op naam van de BVBA Unitron Systems in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op 11 maart 2011 dat mij overhandigd is om aan deze akte te worden gehecht.

Boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

4V3e)  6$5~~

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een' einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap heeft tot doel:

-het ontwerpen van, het produceren, van, het assembleren van, het plegen van onderhoud aan, het importeren en exporteren van elektronische systemen en producten op het gebied van de micro-elektronica.

-het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van industriële en intellectuele eigendomrechten, alsmede van registergoederen:

-het deelnemen in, het financieren van, het samenwerken met, het besturen van vennootschapen en andere ondernemingen en het verlenen van adviezen en andere diensten;

-het verstrekken van garanties en het geven van zekerheden voor schulden van rechtspersonen of andere vennootschappen die met haar in een groep verbonden zijn en ten behoeve van derden;

-het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van mei, op plaats en uur te bepalen in de oproepingen.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van mei tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR EEN VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbindt de vennootschap zich uitdrukkelijk bij deze, alle rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

-De heer De Gier, Robertus, geboren te Amsterdam op één juli negentienhonderd drieënvijftig, paspoortnummer 081373314, wonende te Nederland, Mettenijedijk 23, 4504 AR Nieuwvliet.

-De heer Van Liere Augustijn Pieter, geboren te Temeuzen op veertien juni negentienhonderd negenenvijftig, paspoortnummer 125779355 wonende te Nederland, Platteweg 2, 4511 PD Breskens.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

---Voor ontledend uittreksel---

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
UNITRON SYSTEMS

Adresse
STAPSTEENWEG 6D 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande