UNITT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : UNITT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.231.011

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Word ILI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van aile aandeelhouders en aile houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Op de laatste blz. van Lui vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Vbeh imagett

aal Bel Staa





Ondern@mingsnr : 0475.231.011

Benaming

(yawl» UNITT

(verkort) :

Reohtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Skaldenstraat 121  9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel) (volledig adres)

Onderwerp akte: Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 5 juni 2014 overeenkomstig artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

Bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1. de naamloze vennootschap mu, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475,231.011 (partieel te splitsen vennootschap),

2. de naamloze vennootschap COMBELL, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0541.977.701 (verkrijgende vennootschap)

Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf de eerste januari tweeduizend en veertien worden de handelingen van de NV UNITT boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV COMBELL, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV UNITT dat naar de NV COMBELL overgaat.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van NV UNITT uitgereikte aandelen in de NV COMBELL geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en veertien.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen

- Ruilverhouding:

Aan de aandeelhouders van de NV UNITT wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van

het vermogen van de NV UNITT door de NV COMBELL, per aandeel van de NV UNITT, één (1) nieuw

aandeel van de NV COMBELL toegekend.

Er wordt geen opleg som toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier (4) weken na de publicatie van het sptitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

- 6 JUNI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEGTÉrteNT

Voter-behougen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

Aan de aandeelhouders van de NV UNITT wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de NV UNITT door de NV COMBELL, per aandeel van de NV UNITT, één (1) nieuw aandeel van de NV COMBELL toegekend.

De uiteindelijke rechthebbenden in beide vennootschappen zijn dezelfde personen, in een nagenoeg identieke verhouding in beide vennootschappen. De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal bijgevolg nagenoeg dezelfde zijn als deze in de verkrijgende vennootschap.

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorster.

Opgesteld te Gent (Sint-Kruis-Winkel), op 5 juni 2014.

Getekend:

De heer Jonas Dhaenens, vaste vertegenwoordiger van de NV INTELLIGENT

Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111.111t1

st; 11

lu

111

LLYEERGELEGD

- 6 JUNI 201k

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE NT

Ondernerningsnr : 0475.231.011

Benaming

(voluit) : UNITT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte Volmachtregeling.

Uit de notulen van de raad van bestuur, d.d. 01/01/2014, blijkt dat de vergadering heeft beslist om, in uitvoering van artikel 16 van de statuten van de vennootschap, de volgende machten aan de heer Benjamin Jacobs, wonende te 9080 Lochristi, Stationsstraat 113, toe te kennen:

- de dagelijkse briefwisseling tekenen;

- de vennootschap vertegenwoordigen in alle aangelegenheden, voor de Belgische Staat, de gemeenschappen en gewesten, de regering, de provinciale en gemeentelijke autoriteiten, het bestuur van de belastingen, de douane, posterijen, telegraaf en telefoon, de Belgische spoorwegen en luchtvaartmaatschappijen en aile overige openbare diensten;

- het ondertekenen en aanvaarden van aile prijsoffertes van, contracten en orders voor de aankoop en verkoop van om het even welke materialen, apparatuur of andere investeringsgoederen, diensten en bevoorradingen die kaderen in de activiteiten van de vennootschap, en dit tot een maximumbedrag van 25.000,00 EUR per transactie indien het om leverancierscontracten gaat en onbeperkt in bedrag indien het over klantencontracten gaat, evenwel met uitdrukkelijke uitsluiting van leverancierscontracten voor een periode van langer dan 1 jaar;

- in naam van de vennootschap alle brieven, stukken, colli's, pakken in ontvangst nemen van de post de douane, van verzendingskantoren of spoorwegen, zowel aangetekende als niet aangetekende, evenals deze welke een aangegeven geldwaarde inhouden, al of niet verzekerd; de afgifte van al deze stukken doen overhandigen; alle cognossementen, verzendbrieven en alle noodzakelijke documenten aanbieden; al deze stukken ondertekenen en voor voldaan tekenen;

- het vertegenwoordigen van de vennootschap bij het voeren van administratieve procedures in elke fase van deze procedures, het toekennen en intrekken van mandaten aan advocaten, juridische adviseurs en andere gevolmachtigden bij de gerechtelijke procedures;

- het opstellen van alle documenten en het ondertekenen van aile papieren nodig om hogerven-nelde machten te kunnen uitoefenen.

Worden uitdrukkelijk uitgesloten uit deze volmacht:

-Het ondertekenen van leverancierscontracten voor een periode van langer dan 1 jaar,

-Het doorvoeren van loonsaanpassingen of aanwervingen.

In zijn hoedanigheid van gevolmachtigde van de raad van bestuur van de vennootschap in de zin van artikel 16 van de statuten, zal de heer Benjamin Jacobs, voornoemd, bovenstaande bevoegdheden rechtsgeldig kunnen uitoefenen.

Gedaan te Gent (Sint-Kruis-Winkel), op 01/01/2014..

Getekend:

De NV INTELLIGENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jonas Dhaenens Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2014
ÿþMod Word 11,1

Man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111*!1.1,J!1, 11,1i19,11)11

NEERGELEGD

O k Atiti. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDIffleGENT

Ondernemingsnr : 0475.231.011

Benaming

(voluit) UNITT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwew akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 29 juli 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde:

De voorzitter nodigt de vergadering uit om het volgende vast te stellen

De raad van bestuur heeft een voorstel van partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen. Gezegd splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent afdeling Gent op 6 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna, onder nummers 14118816 en 14118817. Een afschrift van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake werd aan de aandeelhouders toegezonden.

Het voorstel van partiële splitsing, de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris over de laatste drie boekjaren en een boekhoudkundige staat op 31 december 2013 werden sinds minstens één maand op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gehouden.

De raad van bestuur heeft geen kennis van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

1. Wijziging van de vertegenwoordiging van de aandeelhouders op de algemene vergadering en aanpassing van artikel 21 van de statuten.

De algemene vergadering beslist de vertegenwoordiging van de aandeelhouders op de algemene vergadering te wijzigen in de zin dat vanaf heden elke aandeelhouder zich kan laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde die niet noodzakelijk persoonlijk stemgerechtigd is.

De vergadering beslist bijgevolg om de tekst van artikel 21 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 21. Stemming door lasthebber.

Iedere aandeelhouder kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder."

2. Verslagen.

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het

splitsingsvoorstel.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis te hebben genomen van de inhoud van deze

" documenten.

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730 en 733 ' van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

De vergadering beslist daarenboven om, op grond van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen te verzaken aan de verplichting een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel ; op te stellen hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of een externe accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

3. Melding van de eventuele belangrijke wijzigingen die zich in het vermogen van de partieel gesplitste en verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de opstelling van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

splitsingsvoorstel.

De vergadering neemt er kennis van dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van de vennootschap sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

4. Splitsing.

De vergadering beslist tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de naamloze vennootschap COMBELL van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van de inbrengende vennootschap, zoals omschreven in het voormelde voorstel tot partiële splitsing.

Verqoedinq en inbrenqvoorwaarden.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap UNITT dat naar de naamloze vennootschap COMBELL overgaat.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNITT, in ruit voor één aandeel van de naamloze vennootschap UNITT één nieuw aandeel van de naamloze vennootschap COMBELL toegekend.

Er worden aldus in totaal honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap COMBELL uitgereikt, en wel als volgt:

aan de burgerlijke maatschap JONAS DHAENENS: één (1) aandeel

- aan de naamloze vennootschap INTELLIGENT honderd vijfentachtig (185) aandelen

Er wordt geen oplegsom toegekend.

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNITT uitgereikte aandelen in de naamloze vennootschap COMBELL geven recht te delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNITT uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen op naam van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap;

- het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het splitsings besluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de aandeelhouders of zijn gemachtigde ondertekend.

Aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap, de naamloze vennootschap UNITT, en aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap COMBELL, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. Kapitaalsvermindering.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap werd verminderd met vijfduizend honderd achtenzeventig euro éénenveertig cent (¬ 5.178,41), zodat het gebracht wordt van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000) op negenenzestigduizend achthonderd éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 69.821 ,59)

6. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot kapitaafsvernriinde-ring beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzestigduizend achthonderd éénentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 69.821,59) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

7. Machten.

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel.

8. Opschortende voorwaarde.

De vergadering beslist dat aile hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de naamloze vennootschap COMBELL ten gevolge van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap UNITT door de algemene vergadering van voormelde vennootschap COMBELL.

J.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

31/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- volmacht;

- verzaking oproepingsformaliteiten bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

....... " ........

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2014 : GE199959
06/11/2013 : GE199959
04/12/2014
ÿþII1I11uMMiiH~11111uu11

3.10 k1B

MOND

27

BELGISC

Mod Wnrd 11.5

2014

NEERGELEGD-~~-



j STAATSf3 r. 2 8 01tT, 2014

REc T k~lK VAN

KOOP ~~i~ TE GENT



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0475.231.011

Benaming

(voluit) : UN I TT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Sint-Kruis-Winkel (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 18/07/2014 blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1831 Diegem (Machelen), Berkenlaan 86, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome, bedrijfsrevisor, herbenoemd werd tot commissaris voor een periode van drie jaar.

Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 31/12/2014, 31/12/2015 en 31/12/2016. Haar mandaat eindigt na de jaarlijkse algemene vergadering van 2017.

Gedaan te Sint-Kruis-Winkel (Gent), op 18 juli 2014.

Getekend:

De NV INTELLIGENT, gedelegeerd-bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Jonas Dhaenens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Dil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR, BELGE [ NE ER GE L E GD

2 9 -12- 2014 12 -12- 2014

ELGISCN STAATSB~ RECHTBANKppN

OOPH .r TE GENT

A liI 8

E



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0475.231.011

Benaming

(voluit) : UNITT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; 9042 Gent, Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning volmacht

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap, gehouden op 4 november 2014, blijkt dat aan de heer Jacques Vanloo, wonende te 86670 Oostduinkerke, Biedenkopflaan 1B GV, de volgende machten werden toegekend:

a)Als financieel directeur alle nodige documenten en verklaringen vereist door de commissarissen namens de vennootschap te verschaffen en te ondertekenen (zoals audit letters, management letters, ...);

b)Briefwisseling te ondertekenen; om aanbiedingen te doen en overeenkomsten aan te gaan binnen het dagelijks verloop van de bedrijfsactiviteit onder normale handelsvoorwaarden en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid; om aile overeenkomsten aan te gaan in verband met de huur van alle roerend of onroerend goed of in verband met de aankoop van kantoormeubilair of-uitrusting en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid;

c)Alle verzekeringspolissen en alle contracten voor de levering van water, gas, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen af te sluiten, en om de hiermee verband houdende premies en facturen te betalen;

d)(niet-leidinggevende) werknemers aan te werven en te ontslaan, hun functies en hun vergoeding of lonen, evenals de voorwaarden voor hun tewerkstelling, promotie of ontslag te bepalen;

e)Bank- en postchequerekeningen te openen en te sluiten; om er geld van af te halen of over te maken en er financiële transacties op uit te voeren;

f)Betalingsopdrachten, cognossementen, verzekeringsattesten, cheques, wissels, vreemde valuta, geld, rekeningen, obligaties of andere verhandelbare stukken, roeren en onroerend goed of documenten die bedoeld zijn ais bewijs voor het recht op die goederen, samen met effecten of goederen van welke aard ook, tot een maximum bedrag van 150.000 EURO te kopen, te verkopen, te behouden, te endosseren, over te dragen, te overhandigen te hypothekeren en te verpanden;

g)Betalingsopdrachten (cheques of wissels), orderbriefjes, kredietbrieven of andere verhandelbare stukken en kredietdocumenten, met bericht betreffende wissels uitgegeven tot een maximumbedrag van 150.000 EURO, uit te reiken, te tekenen, in omloop te brengen, uit te geven, te endosseren, te disconteren, te verhandelen, te betalen, te accepteren, aan te rekenen, te ontvangen, te vernieuwen, te verlengen, en tegen te werpen;

h)Van het postkantoor, de douane, de expediteurs en de spoorwegen alle post, dozen, pakken, pakketten, al dan niet aangetekend of belast, ook indien deze aangegeven kostbaarheden bevatten, af te halen of de levering ervan in ontvangst te nemen; om alle ontvangstbewijzen en kwijtschriften hiervoor te geven;

i)De vennootschap te vertegenwoordigen in al haar afspraken met de Belgische overheid, regeringsoverheden (federale, regionale, provinciale en gemeentelijke), de belastings- en douaneoverheden, het postkantoor, elke telecommunicatieautoriteit, alle lucht-, weg-, of zeevervoerders, het rechtspersonen register, en alle andere nationale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheidsinstanties en om alle verbintenissen (met inbegrip van verzendingswaarborgen en garanties) met deze instanties, diensten en bedrijven te ondertekenen en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid;

j)Aile nodige wettelijke maatregelen voor de invordering van geld, schulden of activa aan te vragen, op te eisen, aan te rekenen, te ontvangen en te nemen en deze te voldoen; en

k)Documenten op te stellen en te tekenen in verband met de uitoefening van voormelde bevoegdheden;

opgesteld te Gent, op 4 november 2014. Getekend

Intelligent NV

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

De beer Jonas Dhaenens

Gedelegeerd bestuurder

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:4 à

31/10/2012 : GE199959
10/09/2012 : GE199959
21/06/2012 : GE199959
26/01/2012 : GE199959
09/09/2011 : GE199959
02/09/2010 : GE199959
29/07/2009 : GE199959
22/05/2009 : GE199959
19/05/2009 : GE199959
14/10/2008 : GE199959
29/08/2008 : GE199959
09/07/2008 : GE199959
02/10/2007 : GE199959
19/12/2006 : GE199959
27/07/2006 : GE199959
25/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bijhet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J g g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte



11111111M01

16 -0G- 2015

' F.E. C t ~ T Iz Gri ~i~r~.N

~ KOOPHALGlwlelT

Ondernemingsnr : 0475.231.011

Benaming

(voluit) : Unitt

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 11 juni 2015 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging of openbaar overnamebod,

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2005 : GE199959
09/12/2004 : GE199959
02/07/2004 : GE199959
10/11/2003 : GE199959
09/07/2003 : GE199959
18/07/2001 : GEA025781

Coordonnées
UNITT

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande