UPLINC.NET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : UPLINC.NET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.439.267

Publication

21/02/2014
ÿþMin

sa

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R`~.i-iTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 2 FEB 2014

DENDERMONDE

Mod PDF 11.1

Ondememingsnr : 0841.439.267

Benaming (voluit) : Uplinc.net

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Guido Gezellestraat 95, 9300 Aalst, België

(volledig adres)

onderwerp(en) akte :Ontbinding en sluiting van de vereffening

Tekst :

UITTREKSEL UIT HETVERSLAGVAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS D.D. 31/12/2013:

De aandeelhouders, De Heer Lievens Gerd en De Heer Gheysen Wouter, verklaren kennis te hebben genomen van de staat van activa en passiva D.D. 31/12/2013 en keuren het verslag goed.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die opgelegd worden door art. 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

De vergadering beslist dat alle eventuele schulden of verplichtingen voor rekening van de vennootschap, ontbekend op heden, die na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, door de voornoemde aandeelhouders respectievelijk betaald of vervuld zullen worden.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van rechtswege van de beëindiging vanaf heden van het mandaat van de voornoemde zaakvoerders. De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor het

uitgeoefende mandaat.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit, dat

thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn en voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de

voormelde staat van 31/12/2013.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit

activabestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van voornoemde aandeelhouders.

Op de laatste blz. vánLï3ik vërmelcf~n':._ Recto : Táam en hoe-rià gh idÎ van delnstrumenterende notaris, hetzij van cie persó(6Yrï( ïi ._

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ~tr~:a M - vervolg Mod PDF 11.1

' behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn. De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap onder firma Uplinc.net definitief heeft opgehouden te bestaan, waarbij haar vermogen, als voormeld, toekomt aan de voornoemde aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Daarentegen beslist de vergadering dat alle boeken en bescheiden van de

vennootschap gedurende ten minste tien jaar zullen worden bewaard te 9300 Aalst, Guido Gezellestraat 95.

Tot slot verleent de vergadering bijzondere volmacht aan iedere aangestelde van Viducial Accountancy, te 9300 Aalst, Moorselbaan 303, met mogelijkheid tot in de plaats stelling en bevoegdheid om alleen te handelen, om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akte te tekenen.

4ievens Gerd Gheysen Wouter

Aandeelhouder Aandeelhouder









Op de laatste blz. van 1.,01,_,S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2011
ÿþ/

Med word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111118

*11186339*

GRl alt RLVM I AN.\

VAN KOOP,-IANDEL

3 a 11. 7n91

DEND~,,~MONDE

urt t ~: ;" ingsn : gin . . 1-

iieneîmng

Uplinc.net

R??6,ht `1' `e . Vennootschap onder firma

2ete,i Guido Gezellestraat 95; 9300 Aalst

(,rOQ1 üÇ adres)

Vennootschap onder firma

Oprichtingsakte: STATUTEN.

Tussen:

Gerd Lievens wonende Guido Gezellestraat 95; 9300 Aalst

Wouter Gheysen wonende te Oudenaardseweg 40b; 8587 Spiere-Helkijn

allen onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk wordt het volgende overeengekomen Artikel 1

Bij. deze wordt tussen de verschijners een vennootschap. onder firma. opgericht. onder de benaming Uplinc.net en dit op 30 november 2011.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd in de Guido Gezellestraat 95, 9300 Aalst. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

" het organiseren van evenementen in de ruimste zin (maar niet beperkt tot IT-events, promotionele campagnes,...)

" het aanbieden van consultancy, aan eerder welke partijen, particulier of zelfstandigen.

" het verzorgen van muzikale-omkadering. van evenementen en feesten.

" Het opzetten van seminaries

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van twaalf maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

De Heer, Gerd Lievens, brengt-in de vennootschap 1-000 (duizend) euro in.

-- In gemeen overleg worden hem hiervoor 66 aandelen van de 100 toegekend.

;540 . [Sf;

ten ï Y en.7.':hY? qiiri d :`£: e l' te s°erE w g : . .'i á} .3. -i!iit, n

, '+'''S)e;' e:"F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Heer, Wouter Gheysen, brengt in de vennootschap 350 (driehonderdvijftig) euro in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 34 aandelen van de 100 toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1350 (duizend

driehonderdvijftig) euro vertegenwoordigd door 100 aandelen, voliedig" volgestort.

Artikel 6

Voor iedere. vennoot. mag. een. rekening-courant geopend worden waarin als sommen die ter beschouwing van de vennootschap gesteld zijn,gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, jaarlijks betaalbaar.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding- met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders. over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg en met unanimiteit gebeuren.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde omn hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere venoot beschikt over de. maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochthans mogen de verbintenissen boven de duizend euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoeders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van. het maatschappelijk doel,evenwel rekening houdend met de beperking van duizend euro,waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap

*de. Heer, voornoemd. Gerd Lievens

* de Heer, voornoemd Wouter Gheysen

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De.jaarvergadering.van.de vennoten.wordt.gehouden de 3de zaterdag van de maand Mei om 11 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

leder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkel meerderheid van stemmen beslissen om een reservefonds te vormen, gedeelte vooraf genomen op de winsten. Zij zuilen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeid,hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar;hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot boven zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bij te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Gerd Lievens of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen,welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot,geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Ze blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel data van de overledene toekomt volgende laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. hfierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere Functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de verheffing toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

, ' I ~GtSh-

ij ?~?iltsi,tetofé

f (ryyFt s!t

hetç

xtaef ybfsti Artikel 21

"

Op de netto-opbrengst van de verheffing zullen de vennoten hun inbreng terugnemen. Het saldo zal worden

verdeeld volgens de verhoudingen in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de zaterdag van de maand Mei van het jaar 2012

De partijen verklaren voldoende ingelicht te zijn over de rechten, verplichtingen en de lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld.

Opgesteld te Aalst op 28/11/2011

Dhr Gerd Lievens Dhr Wouter Gheysen

Zaakvoerder Zaakvoerder

Oiï de :este': iii2. Jïfn Le g i fi" tt e,..-i-le:: " aQCt.ss. !'~9:~ii: éf~ ` x~B:?1i~,t1~`!E1 d~í' i:'ts Is2sCTk.timii}EíC.tl~{t:

revCieeq df' l';" f;tiii3`7í:i; '4 'c; L°>: .:~íi~:~" .~Griii;2x`~

eif::f!l l;ri ?,=..ïí?té'i ''r;ilig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
UPLINC.NET

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 95 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande