URBANIZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBANIZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.832.408

Publication

26/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!11111111,111,1111,111111111,1111,1111111111,1111,1111111111,1111,11111111

NEERGELEGD

f ? FEB. 2014

~ :":i_ l'~ r ;;rs ," .

Ondernemingsnr: 0540.832,408

Benaming (voluit) : Urbanize

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Congreslaan 4

9000 Gent

Onderwerp akte ; BVBA: Rechtzetting

Ondergetekende notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem verklaart dat, ingevolge materiële misslag, de oprichters voor de vennootschap "Urbanize" verkeerdelijk werden aangeduid.

Deze dienen te zijn de volgende:

De heer TORRELLE Timothv Gabrielle Albert, gehuwd, geboren te Gent op elf mei negentienhonderd drieëntachtig, (rijksregistemummer: 83.05.11-415.63), wonende te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 17 B 301

Mevrouw DE LUYKER Rita Maria Remi, geboren te Gent op zevenentwintig april negentienhonderd achtenveertig, (- rijksregistemummer: 48.04.27-028.04), wonend te 9000 Gent, Congreslaan 4.

Zij hebben opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Urbanize".

De statuten blijven zoals gepubliceerd,

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

trial

316199

NEERGELEGD

15 OKT, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEGifitfiXENT

Ondememingsnr : 0521 o . 83 . . 4o ?

Benaming (voluit) : Urbanize

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Congreslaan 4

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verseden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op; negen oktober tweeduizend dertien, heden aangeboden ter registratie, dat de heer Lips Frederiek en de BVBA; Sauron, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Traiteur Cactus" heeft opgericht waarvan,; de statuten luiden ais volgt:

i Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Congreslaan 4.

: De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het;,

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen;'

beschouwd, op eender welke wijze verband houden met:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene,, aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de constructie van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de: studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de': renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van aile soorten onroerende; goederen of constructies en algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband; : houden met particuliere en/of openbare bouwwerken;

het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en/of commercieel, aan: eender welke vennootschap of onderneming voor aangelegenheden die betrekking hebben op de sector van de;: : onroerende goederen;

het bouwen van kunstwerken, van particuliere en van openbare gebouwen en de aankoop, de verkoop,;; : de verhuur de verdeling alsook de verkaveling van onroerende goederen;

- alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van gas, water, elektriciteit en mogelijke andere

nutsvoorzieningen;

- de vaststelling en exploitatie van transportmiddelen, kanalen, wegen, enz.;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en outillage, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de;;

vernieuwing en de modernisering van aile soorten onroerende goederen, constructies en kunstwerken; ,,

de voorbereiding, de opmaak en de afsluiting, zowel in hoedanigheid van gemandateerde als in eigen;; naam, van alle mogelijke contracten voor particuliere of openbare werken, of voor leveringen, alsook het:: uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.;

- het uitoefenen van een zelfstandig opstalrecht, al dan niet tegen betaling, beheerst door de wet van 10 januari;: 4824, met betrekking tot constructies zowel op als onder de grond, met de mogelijkheid te hernieuwen en met;! : de mogelijkheid om de op de grond reeds aanwezige constructies bij de start van het opstalrecht af te breken;;; de vennootschap mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij,, : mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van erfpacht en aile andere bestaande zakelijke rechten;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op het oordeelkundig beheer en in:; :stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met :derden in verband met hun gebruik en genot;

de vennootschap heeft eveneens tot doel het opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, ï; beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en algemeen aile::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4f/oor-

financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen'

tot de verwezenlijking ervan;

het beheer voor eigen rekening van allerhande patrimonia in het algemeen en financiële activa en

beleggingsgoederen in het bijzonder. Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften;

De vennootschap kan daarnaast alle handelingen stellen die op welke wijze ook, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, of die verwezenlijking geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap eveneens samenwerken met, deelnemen in, en/of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen en/of ondernemingen. De vennootschap kan in allerhande ondernemingen aandelen of rechten in de meest ruime zin verwerven, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, of mandataris in andere vennootschappen of ondernemingen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nui cent (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één / honderdste (1/1005te) ieder.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er zullen geen andere zaakvoerders warden benoemd, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder, Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Bevoegdheid

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerder

Werd aangesteld als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap: de Heer TORRELLE Timathv Gabrielle Albert.

De zaakvoerder, de Heer Torrelle Timothy, voornoemd, wenst aan te duiden als vervangend zaakvoerder die hem zal kunnen vervangen ingeval van zijn tijdelijke onbekwaamheid of overlijden, Mevrouw DE LUYKER Rita Maria Remi,

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan

-zal-beslisser'r eij.eenvoudiige" meerderheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Ontbinding  vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4, De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan, Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van aile schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten,

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizend veertien.

Volmacht

Wordt als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, Mevrouw De Luyker Rita, kantoor houdende te 9000 Gent, Congreslaan 4 ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- eensluidende tekst van de oprichtingsakte;

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Çoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 01.09.2016 16538-0499-012

Coordonnées
URBANIZE

Adresse
CONGRESLAAN 4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande