URBINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.503.436

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311432*

Neergelegd

03-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Oudewee 100

9031 Gent

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633503436

Benaming (voluit) : URBINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Delphine Coorevits te Gent, Drongen, op 02/07/2015 (ter registratie neergelegd) dat 1/De heer DE BONDT Sven, rijksregisternummer 83.06.09-395.53, geboren te Dendermonde op 09/06/1983, wonende te 9031 Gent, Oudewee 100; en 2/Mevrouw DE BLOCK Greet, rijksregisternummer 82.08.10-064.56, geboren te Gent op 10/08/1982, wonende te 9031 Gent, Oudewee 100, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : URBINO

ZETEL : 9031 Gent (Drongen), Oudewee 100

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Het verlenen van bedrijfseconomisch, financieel, algemeen administratief, architecturaal, bouwtechnisch, planologisch, stedenbouwkundig, juridisch en fiscaal advies met betrekking tot het plannen, ontwerpen, (her-)ontwikkelen, bouwen, verhuren, verkopen en beheren van vastgoed. Uitvoeren van haalbaarheidsstudies, marktanalyses, economische waarderingen en risico-analyses van projectmanagement, bouwcoördinatie, ontwikkeling en realisatie van projecten.

Het uitoefenen van management-, consulting en beheersactiviteiten waaronder inbegrepen, het uitoefenen van managementsfuncties of bestuursmandaten in diverse ondernemingen.

Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van een patrimonium bestaand uit roerende en onroerende goederen met inbegrip van het onderhoud, verbouwing, bebouwing en vergunning ervan. Daartoe mag zij alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, uitrusten, opschikken, ordernen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waardeelementen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot de roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsactiviteiten en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Evenals handel in goederen en diensten die rechtstreeks verband houden met bovenvermelde. Aanneming van bouwwerken.

Evenals de volgende nevenactiviteiten:

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen, het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma s en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

evaluatie en realisatie ervan, het verstrekken van diensten en adviezen inzake.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen. De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken.

In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het doel van de vennootschap.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormeld kapitaal werd gedeeltelijk en vooraf gestort op een bijzondere rekening bij de "BNP PARIBAS FORTIS", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Urbino", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De voornoemde heer Sven De Bondt wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder. De voornoemde heer Sven De Bondt verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de 9de van de maand juni om 11 uur. BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2016. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voornoemde mevrouw Greet De Block als niet-statutair zaakvoerder te benoemen. Mevrouw Greet De Block verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en zal worden bezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Delphine Coorevits,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Coordonnées
URBINO

Adresse
OUDEWEE 100 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande