URRACO


Dénomination : URRACO
Forme juridique :
N° entreprise : 431.294.662

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0243-013
09/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming 0431.294.662

(voluit) : (verkort): URRACO





Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging voorstel tot partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'URRACO' door overneming door de BVBA 'HVG & Partners'

Neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Denderrnonde

Uit een partieel splitsingsvoorstel opgemaakt conform de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen, op 30 juni 2014 door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'URRACO', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde en met BTW-nummer BE0431.294.662 enerzijds, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HVG 8, Partners', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde en met BTW-nummer 0870.158.888, anderzijds, blijkt het volgende.

De splitsing betreft een partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de burerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'URRACO', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van de hierna volgende activa overgaat op de BVBA 'HVG & Partners', tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap URRACO van aandelen van de verkrijgende vennootschap HVG & Partners:

Een schuldvordering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'URRACO' op de BVBA 'HVG & Partners', voornoemd, voor een bedrag in hoofdsom van tweehonderd achtenvijftigduizend vierhonderd negenentachtig euro tachtig cent (258.489,80 EUR).

In het kader van dit voorstel tot partiële splitsing werd een tussentijdse staat van activa en passiva per 31. maart 2014 opgemaakt voor beide vennootschappen 'URRACO' en 'HVG & Partners' overeenkomstig artikel: 730 W.Venn.

Om te voldoen aan artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen zal dit partieel splitsingsvoorstel worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van voornoemde vennootschappen die. zich over dit voorstel moeten uitspreken.

Het partieel splitsingsvoorstel luidt als volgt:

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.De partieel te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de burgerlijke venncotschap onder. de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'URRACO', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1)Het beheer van het ingebracht en aangekochte vermogen, met uitsluiting van de handelingen ais. vastgoedhandelaar, met inbegrip van de wederbelegging der fondsen die eruit voortvloeien;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ll

Iuu

Il

*14132491*

be

Be Sta,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

36 JUNI 2014

AFDELING8MDERMONDE

Rechtsvorm:

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9220 Hamme, Plezantstraat 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2)Flet beheer van aile onroerende goederen en van alle roerende goederen en waarden, het beheer en het nemen van belangen op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen, en in het algemeen het optreden ais beleggingsmaatschappij.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk vermogen."

2.De verkrijgende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HVG & Partners', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, heeft als doel:

De vennootschap heeft ten doel:

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)l-let vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

eklet verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg 1, Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat:

-een waardering van de verkrijgende vennootschap, nl. de BVBA 'HVG & Partners' op basis van de gecorrigeerde intrinsieke waarde per 31 maart 2014 in casu als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding;

-een waardering van de overgedragen bestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, rd. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `URRACO' op basis van de nominale waarde per 31 maart 2014 in casu ais meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'URRACO' bedraagt 61.500,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 417 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/417de deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA `HVG & Partners' bedraagt achthonderd tachtig duizend tachtig euro (880,080,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 8.800 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/8.800ste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

2.Ruilverhouding mbt. het overgenomen gedeelte van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `URRACCY

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31/03/2014 is als volgt: BVBA 'HVG & Partners'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde per 31 maart 2014 2.414.976,00 EUR

aantal aandelen 8.800

waarde per aandeel 274,42 EUR

Burgerlijke BVBA 'URRACO'

waarde overgedragen gedeelte 268.489,80 EUR

Ruilverhouding

Door de waarde van het over te dragen gedeelte van de partieel te splitsen vennootschap `URRAC0', namelijk tweehonderd achtenvijftig duizend vierhonderd negenentachtig euro tachtig cent (258.489,80 EUR), te delen door de waarde per aandeel van de verkrijgende vennootschap 'HVG at Partners', namelijk afgerond tweehonderd vierenzeventig euro tweeënveertig cent (274,42 EUR), wordt het aantal aandelen bekomen, namelijk afgerond negenhonderd tweeënveertig (942) aandelen, die rechtstreeks aan de enige aandeelhouder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA `URRACO' worden uitgereikt.

De enige aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap `URRACO' bekomt aldus in ruil voor de aandelen die hij thans bezit in deze vennootschap, nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap 'HVG 8i Partners', namelijk in totaal 942 aandelen van de BVBA HVG & Partners,

Er wordt geen opleg in geld betaald,

.De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

Kapitaalverhoging

Er vindt een kapitaalverhoging plaats in de verkrijgende vennootschap 'HVG & Partners' voor een bedrag van 20.277,85 EUR. Het overige deel van het netto-actief dat wordt ingebracht, wordt toegewezen aan de overige reserveposten pro rata.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'HVG & Partners' zal nadien 900.367,86 EUR bedragen en vertegenwoordigd worden door negenduizend zevenhonderd tweeënveertig (9.742) aandelen,

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap toebedeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap 'HVG & Partners'.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de nieuwe vennoot.

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 april 2014, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, als bepaald in de volgende paragraaf.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 april 2014.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, wat het af te splitsen vermogen betreft, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen activa en passiva

G. De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de

verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Samengevat, kan de verrichting als volgt weergegeven worden:

aan de BVBA 'HVG & Partners' wordt voornoemde schuldvordering van de partieel te splitsen vennootschap

`URRACO' overgedragen, op basis van nagemelde vermogenstoestand en splitsingstabel volgens de

' à

*Ifoget, behoudon aan bet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

x

tussentijdse balans per 31 maart 2014, waaruit blijkt dat volgende activa en passiva worden overgedragen aan

de BVBA 'HVG & Partners":

Totaal activa: 258.489,80 EUR

-Vlottende activa: 258.489,80 EUR

Totaal passive; 258.489,80 EUR

- Kapitaal: 20.277,85 EUR

- Wettelijke reserve: 2.027,79 EUR

- Belastingvrije reserve: 42.693,62 EUR

- Beschikbare reserve: 193.490,54 EUR

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap `URRACO' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap `URRACO' dat in de verkrijgende vennootschap `HVG & Partners' wordt ingebracht.

Rekening houdend met het feit dat de heer Hugo Van Geet de enige aandeelhouder is van de partieel te splitsen vennootschap, worden de nieuw uit te geven aandelen van de overnemende vennootschap allemaal toebedeeld aan de heer Hugo Van Geet, die voldoet aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

H. Diverse bepalingen

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en . evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten worden toegekend.

In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen van de verschillende bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen noch de bedrijfsrevisor een verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor, die belast is met het opstellen van het verslag inzake de inbreng in nature (overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt bepaald op basis van het aantal gepresteerde uren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

J.Fiscale verklaringen

De voorgenomen partiële splitsing vindt (belastingvrij) plaats onder toepassing van artikel 211 §1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 en van de artikels 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten.

L. Slotverklaring

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de zorgen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen uiterlijk zes weken vécír de algemene vergaderingen die over de partiële splitsing moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekend gemaakt.

Opgemaakt in acht (8) exemplaren te Hamme op 30 juni 2014.

Elk bestuursorgaan erkent vier door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap, één voor de bedrijfsrevisor en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

De heer Hugo Van Geet

zaakvoerder

Bijlagen:

- splitsingsvoorstel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'URRACO' door

"

overneming door de BVBA 'HVG & Partners'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/07/2014
ÿþ Mod 2.0

Peri 111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 111111

*19192906*

Ondernemingsnr : 0431.294.662

Benaming

(voluit) : URRACO

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Plezantstraat 14, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Omzetting vennootschap - volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing - ontslag bestuurders - benoeming van zaakvoerders - machtiging - volmacht

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 29 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ondernemingsnummer 0431.294.662, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

Punt 1 : Omzetting vennootschap:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel van de te wijzigen rechtsvorm wordt toegelicht, de dato 24 juni 2014. De vergadering had hierover geen opmerkingen.

-Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het verslag van de heer Geert Heyvaert, opgesteld op 26 juni 2014, met aangehechte staat van actief en passief per 31 maart 2014, in het kader van de omzetting van de vennootschap in een andere vennootschapsvorm (Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid), met navolgende besluitvorming:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen omvorming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap URRACO tot een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichtingen tot omvorming in een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid omschreven, zodat de aandeelhouders zich met kennis van zaken kunnen uitspreken. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in overeenstemming met de "normen inzake het verslag op te stellen bij de omvorming van een vennootschap", uitgevaardigd door het instituut der bedrijfsrevisoren.

Wij hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, dat alle door de wet vereiste inlichtingen bevat, en van het ontwerp van de notariële akte tot omvorming.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats gehad. Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad.

Het netto actief volgens deze staat van 739.306,27 EUR is niet kleiner dat het maatschappelijk kapitaal van 61,500,00 EUR."

De vergadering had hierover geen opmerkingen.

Verklaring een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, alsmede een afschrift van voormeld revisoraal verslag met staat van activa en passiva per 31 maart 2014.

Voormelde verslagen werden aangehecht aan de akte statutenwijziging en vormen één geheel.

Een exemplaar van deze verslagen zal ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing met éénparigheid van stemmen de bestaande vennootschapsvorm om te zetten in een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met eveneens als benaming "URRACO", en dit met ingang vanaf 29 juni 2014.

Deze Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is de voortzetting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO", voormeld, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van voornoemde omgezette vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDFI. GENT

14 JULI 2014

Griffie

NO DENDEnk4C.lu..`.4--

n Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft eveneens ongewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2014,

waarvan de staat van activa en passiva opgenomen werd in voormeld verslag van hogervermelde

bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door voormelde Burgerlijke Vennootschap onder

de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO" worden verondersteld verricht te zijn voor de Burgerlijke

Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "URRACO".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de

jaarrekening (ingevolge wettelijk opgelegde verplichtingen), zullen ten laste of ten bate zijn van voorzegde

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "URRACO".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "URRACO", voornoemd, zal de boekhouding en

de boeken die door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO"

gehouden werden, voortzetten.

-Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, vaststelling van de statuten van de uit de omzetting

ontstane Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "URRACO" als volgt:

STATUTEN:

TITEL I - VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam "URRACO".

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9220 Hamme, Plezantstraat 14.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en --»depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft als doel:

1) Het beheer van het ingebrachte en aangekochte vermogen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar, met inbegrip van de wederbelegging der fondsen die er uit voortvloeien.

2) het beheer van alle onroerende goederen en alle roerende goederen en waarden, het beheer en het

nemen van belangen op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen en in het algemeen

het optreden als beleggingsmaatschappij.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële, hypothecaire

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden en die van

aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel

nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijk van haar maatschappelijk

voorwerp.

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL Il - KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd (61.500),

vertegenwoordigd door vierhonderdzeventien (417) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

vertegenwoordigend elk vierhonderdzeventien (417) van het maatschappelijk kapitaal.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke

zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot

bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZES - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING:

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd in één of meerdere malen, door een beslissing van een

algemene vergadering die zal beraadslagen op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL ZEVEN - VOORKEURRECHT:

De aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig de

desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHT - STORTING:

Tot uitschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging van een maand nalaat de

uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke

interest, verhoogd met twee ten honderd (2 %) vanaf de eisbaarheid van de storting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder(s) bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder(s) vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd (75 %) van de waarde van de aandelen, zoals hieronder vastgesteld, en verminderd met het nog te storten bedrag dat aan de vennootschap overgeschreven moet worden.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal (zullen) de zaakvoerder(s) hem bij aangetekend schrijven aanmanen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht (8) dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke gebleven vennoot.

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN:

Wanneer effecten (aandelen en anderen) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen eveneens door één onder hen moeten worden vertegenwoordigd. Bij afwezigheid van akkoord, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle mededelingen aan de vennoten, alsmede voor de uitoefening van het stemrecht.

ARTIKEL TIEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN:

De overdracht van aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen. Deze overdracht zal in dit register worden gehandtekend door de overdrager en door de overnemer. De aandelen mogen worden overgedragen aan een vennoot, zijn echtgenoot of aan de afstammelingen van een vennoot,

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen aan een derde dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is vastgesteld.

Voorgaande bepalingen gelden eveneens in geval van overgang door overlijden.

De overdrachten en overgangen zullen pas tegenstelbaar zijn tegenover de vennootschap vanaf hun inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ELF - WEIGERING TOT TOESTEMMING:

De weigering toe te stemmen in een overdracht onder levenden kan geen aanleiding geven tot verhaal. De weigerende vennoten kunnen gedurende een termijn van zes (6) maanden vanaf de weigering een koper vinden, bij gebreke waarvan zij gehouden zijn ofwel zelf te kopen ofwel hun toestemming te verlenen tot de overdracht.

De aankoopwaarde is de waarde van de aandelen vastgesteld door de jaarrekening en geldt forfaitair tot aan de goedkeuring van de volgende jaarrekening door de algemene vergadering.

De waarde wordt bepaald op gezegde jaarrekening door het netto-actief zoals omschreven in het Wetboek van Vennootschappen. Tot aan de goedkeuring van de eerste jaarrekening van de vennootschap geldt als waarde van de aandelen hun nominale waarde.

Dit bedrag zal betaalbaar zijn ten laatste binnen het jaar volgende op de vraag tot toestemming.

ARTIKEL TWAALF:

De vennoten, hun erfgenamen of de schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatste verzet aantekenen, of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij mogen niet eisen een inventaris op te stellen van de goederen van de vennootschap, noch de verdeling ervan vragen en zullen zich moeten neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

TITEL III - ZAAKVOERDERS - CONTROLE:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

ARTIKEL DERTIEN - ZAAKVOERDER(S) - BEVOEGDHEDEN - VASTE VERTEGENWOORDIGER:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

ARTIKEL VEERTIEN - BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld kunnen zij ieder afzonderlijk optreden om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

ARTIKEL VIJFTIEN - CONTROLE:

De controle op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

ARTIKEL ZESTIEN - BIJEENROEPING:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 maart om 14 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERTEGENWOORDIGING:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot zal zich mogen laten vertegenwoordigen door een ander vennoot. Evenwel, de minderjarigen, de uit hun rechten ontzette personen, en de onbekwamen, zullen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijke vertegenwoordigers.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de pandnemers, moeten zich telkens door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, overeenkomstig artikel negen van de statuten en onder voorbehoud van de aldaar desgevallend vermelde sancties,

ARTIKEL ACHTTIEN - WERKING:

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door een zaakvoerder, of, bij zijn afwezigheid door een lid van de algemene vergadering door haar aangeduid.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter van de vergadering, tenzij het aantal van de vergadering dit niet toelaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie (3) weken uitte stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De processen-verbaal zullen worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, door de secretaris, de aanwezige zaakvoerder(s) en door de vennoten die het wensen. De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zullen worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMMING:

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL TWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op zoals voorgeschreven door het boekhoudkundig plan.

Na te zijn in overeenstemming gebracht met de gegevens van de inventaris, worden de rekeningen samengebracht in een beschrijvende staat genoemd "de jaarrekening".

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

ARTIKEL EENENTWINTIG - WINSTVERDELING:

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij gewone meerderheid welke bestemming aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL TWEEENTWINTIG:

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN:

ARTIKEL DRIEENTWINTIG:

Iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of vertegenwoordiger van de vennootschap, die niet In België woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van woonplaats gedaan te hebben in de werkelijke zetel, alwaar geldig alle mededelingen, assignaties, oproepingen of betekeningen kunnen worden opgestuurd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG:

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

TITEL VIII - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - ALGEMENE BEPALING:

Alle bepalingen van de statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt de

nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

In dat geval wijst de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende,

een vereffenaar aan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG - KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT:

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel zeven van de statuten niet van

toepassing.

ARTIKEL DERTIG - ZAAKVOERDER - BENOEMING:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

ARTIKEL EENENDERTIG - ONTSLAG:

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - TEGENSTRIJDIG BELANG:

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover

bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die

voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

ARTIKEL DRIEENDERTIG - CONTROLE:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde persoon zaakvoerder is, oefent de enige

vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals hoger bepaald in de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap

ARTIKEL VIERENDERTIG - ALGEMENE VERGADERING:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt

bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs

wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met

aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda, Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld

worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt

melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot,

ARTIKEL VIJFENDERTIG - KWIJTING:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden.

Punt 2: ontslag van bestuurders - benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

A) De vennootschap omgezet zijnde, beslissing door de vergadering om het ontslag van:

De heren VAN GEET Jan, wonende te 51301 Semily (Tsjechië), Horakova, 678, VAN GEET Tomas, wonende te 46001 Liberec (Tsjechië), Masarykova 628/21 en VAN GEET Hugo, wonende te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, als bestuurders en/of gedelegeerd bestuurder van de omgezette Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO", voormeld, te aanvaarden en hen eveneens kwijting te verlenen over hun mandaat, met ingang vanaf 29 juni 2014.

B) Vervolgens beslissing door de buitengewone algemene vergadering als niet-statutaire zaakvoerders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "URRACO" aan te stellen, voor een onbeperkte duur, en dit te rekenen vanaf 29 juni 2014: de heer VAN GEET Hugo, wonende te 9220 Hamme, Plezantstraat 14 en de heer VAN GEET Piet, wonende te 9220 Hamme, St.Jansstraat 7A, beiden voornoemd.

Die elkeen verklaarden deze functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat van de heer VAN GEET Hugo als niet-statutaire zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de vennoten.

Het mandaat van de heer VAN GEET Piet als niet-statutaire zaakvoerder zal bezoldigd worden uitgeoefend. Deze bezoldiging zal jaarlijks worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Punt 3: machtiging - volmacht:

-Machtiging van het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-Verlening aan de vergadering van een bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan VGD Dendermonde, Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde en in het bijzonder aan mevrouw Hilde Marcou, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 158, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het

AlooN behouden aan het Belgisch Staatsblad

actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor'

zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel;

Michel IDE, notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte wijziging statuten.

-Coordinatie statuten.

-Bijzonder verslag raad van bestuur -Verslag bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014
ÿþk mod 11.1



la de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Belgise

Staatsbla

1 11





*14178607*

GRIFFIE

KOOPHANDEL GENT

22 SEP. 2014

AFDELlerleNDERMONDE

i Ondernemingsnr : 0431.294.662

Benaming (voluit) : URRACO

:

li (verkort) :

Rechtsvorm ,.. BVBA

i

Zetel: Plezantstraat 14

4 9220 Hamme

:1

i: Onderwerp akte : Partiële splitsing door inbreng in bvba HVG&Partners - statutenwijziging -

! proces-verbaal van de te splitsen vennootschap

VEr blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 6 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap :"

.: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "URRACO", met; :.

e zetel gevestigd te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ondernemingsnummer 0431.294.662 - RPR: ..

:i Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen: :

EERSTE BESLISSING  Verzaking aan splitsingsverslaggeving - Kennisneming van d& .,

documenten .

i De enige vennoot verklaart kennis genomen te hebben van het voornemen van de Vennootschap: om in het kader van de voorgestelde splitsing van de Vennootschap toepassing te maken van de': vereenvoudigde procedure conform artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en verklaart! individueel uitdrukkelijk hiermee akkoord te gaan en afstand te doen van de verslaggeving voorzieni

li door artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen. ,

i! De enige vennoot stemt ermee in om, overeenkomstig artikel 731 § 1 laatste lid, van het Wetboek !! van vennootschappen, niet over te gaan tot de opmaak van het schriftelijk verslag van de! i bedriffsrevisor over het splitsingsvoorstel in hoofde van de te Splitsen Vennootschap, voorzien in

artikel 731, § 1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen. ,

!! De vergadering verklaart voorts de inhoud van de documenten vermeld in de agenda te kennen en!

zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. .

:i Een kopie van het splitsingsvoorstel wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en doorl ..

ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven. .

i! De originele exemplaren blijven door de Vennootschap bewaard. '

,

TWEEDE BESLISSING  Eventuele belangrijke wijzigingen in het vermogen :

Is hier tussengekomen: .

, Het bestuursorgaan van de Vennootschap, vertegenwoordigd door de heren VAN GEET Hugo en! VAN GEET Piet, dat verklaart overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen: i ! - dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de Vennootschap hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en!

de datum van huidige algemene vergadering; ,

i - dat hij door het bestuursorgaan van de andere bij de partiële splitsing betrokken vennootschap niet li in kennis werd gesteld van enige belangrijke wijzigingen in de activa en passive van haar vermogen i die zich heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datumi

van huidige algemene vergadering.

De algemene vergadering neemt kennis van deze mededelingen.

:i DERDE BESLISSING  Verrichting met splitsing gelijkgesteld  Overgang ten algemene titel :.

11 van een deel van het vermogen van de Vennootschap.

1. GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

il De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist tot partiële splitsing

: van de Vennootschap, conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in dati

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e mod11.1



Voor-

behouden

aan Filet

Belgisch

Staatsblad



splitsingsvoorstel, door overgang van bepaalde bestanddelen van het patrimonium en hierna uitvoerig beschreven van de te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap.

2. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen.

De toe te bedelen vermogensbestanddelen van de te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap bestaan uit een schuldvordering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "URRACO" op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "1-IVG & Partners", voor een bedrag in hoofdsom van tweehonderdachtenvijftigduizend vierhonderdnegenentachtig euro tachtig cent (E 258.489,80). 2.1. Eigendomsovergang van de onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap.

2.2. Eigendomsovergang andere elementen van het overgedragen vermogen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat, teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te Splitsen Vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, uitdrukkelijk bedongen wordt dat aile activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de te Splitsen Vennootschap dan wel aan de Verkrijgende Vennootschap verblijven, toekomen aan de te Splitsen Vennootschap,

2.3. Kostenverdeling

Behoudens de bezoldiging van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in nature die elke bij de splitsing betrokken vennootschap ieder voor zijn eigen rekening zal nemen, zullen de kosten verbonden aan de splitsing gedragen worden door de Verkrijgende Vennootschap,

3. TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

3.1. Ruilverhouding

Aangezien de onderhavige operatie een partiële splitsing betreft waarbij de overgedragen bestanddelen overgaan op de Verkrijgende vennootschap zonder dat de te Splitsen Vennootschap ophoudt te bestaan, dienen de bestaande aandelen van de te Splitsen Vennootschap niet te worden geruild,

De Verkrijgende Vennootschap zal in totaal 942 nieuwe aandelen uitgeven aan de enige vennoot van de Vennootschap en dit in dezelfde verhouding als de aandelen in de Vennootschap momenteel worden gehouden.

3.2. Toekenningswijze

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die toekomen aan de enige vennoot van de Vennootschap ter vergoeding van de overgang van een deel van het actief- en passiefvermogen van de te Splitsen Vennootschap zullen worden toegekend als volgt

Zo snel als mogelijk volgend op de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissing tot partiale splitsing zal een bestuurder van de Verkrijgende Vennootschap in het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap er volgende gegevens in vermelden:

- de identiteit van de vennoot van de te Splitsen Vennootschap;

het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan deze enige vennoot

toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit,

Deze inschrijving wordt door één zaakvoerder van de Verkrijgende Vennootschap en door de vennoot of door zijn gevolmachtigden ondertekend.

Van de inschrijving in het register zal een certificaat worden afgegeven aan de vennoot, in het geval hij erom verzoekt.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen worden gedragen door de Verkrijgende Vennootschap,

3.3. Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 april 2014, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 april 2014 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

3.4. Boekhoudkundige, fiscale en juridische datum

Alle verrichtingen gesteld door de te Splitsen Vennootschap zullen, voor wat betreft de afgesplitste vermogensbestanddelen zoals hierboven beschreven, vanaf I april 2014vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, evenwel vanuit juridisch oogpunt, alsook vanuit het oogpunt van directe belastingen vanaf vandaag. 3.5. Bevoorrechte aandelen of effecten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er zijn in de te Splitsen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

3.6. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

VIERDE BESLISSING - Kapitaalvermindering

Bijgevolg beslist de vergadering, In het kader van voormelde partiële splitsing door overneming, tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van twintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro vijfentachtig cent (E 20.277,85) zodat het kapitaal wordt teruggebracht van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op eenenveertigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro vijfentachtig cent (¬ 41.222,85) zonder vernietiging van aandelen. Daarnaast, beslist de vergadering dat ook enkele andere balansposten verminderd zullen worden zodat het totale bedrag van tweehonderdachtenvijitgduizend vierhonderdnegenentachtig euro tachtig cent (¬ 258.489,80). zijnde de netto-actiefwaarde van de overgedragen bestanddelen, als volgt wordt afgeboekt

a) op de post 'Kapitaal' een bedrag van twintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro vijfentachtig cent (¬ 20.277,85)

b) op de post "Wettelijke Reserves" een bedrag van tweeduizend zevenentwintig euro negenzeventig cent (E 2.027,79)

b) op de post "Belastingvrije Reserves" een bedrag van tweeënveertigduizend zeshonderd drieënnegentig euro tweeënzestig cent (¬ 42.693,62)

c) op de post 'Beschikbare Reserves' een bedrag van honderd drieënnegentig duizend vierhonderd negentig euro vierenvijftig cent (¬ 191490,54)

VIJFDE BESLISSING  Vaststelling van de kapitaalvermindering

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van twintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro vijfentachtig cent (E 20.277,85) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenenveertigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro vijfentachtig cent (¬ 41.222,85).

ZESDE BESLISSING  Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenveertigduizend tweehonderdtweeëntwintig komma vijfentachtig (41.222,85), vertegenwoordigd door vierhonderdzeventien (417) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk 1/417e van het maatschappelijk kapitaal.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

ZEVENDE BESLISSING Volmacht coördinatie statuten

De vergadering verleent aan Catherine Braem en Stephanie Gevaert, die ten dien einde woonstkeuze gedaan hebben te 9220 Hamme, Slangstraat 3, voormeld, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING  Machtiging bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Hilde Marcou, wonend te 9240 Zele, Lokerenbaan 223, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

TIENDE BESLISSING  Volmacht eventuele verbeterende of bijkomende authentieke akten. De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan ieder lid van het bestuursorgaan, evenals aan elke medewerker of aangestelde van voornoemde notaris Michel Ide, voornoemd, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde desgevallend in één of meerdere verbeterende of bijkomende authentieke akten vergissingen en/of weglatingen en/of onvolkomenheden en/of onjuistheden met betrekking tot onderhavige operatie in het algemeen en met betrekking tot de beschrijving van de onder algemene titel overgegane

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan slet Belgisch Staatsblad

. vermogensbestanddelen, te laten vaststellen en te laten corrigeren en/of preciseren en in dat verband alle verklaringen af te leggen, verbeteringen te laten acteren, keuze van woonplaats te doen, de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving en alles te doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de hypothecaire publiciteit en de afhandeling van de bedoelde authentieke akte(n).

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

Verslag zaakvoerders

Verslag bedrijfsrevisor

Uitgifte akte

Coördinatie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13108-0007-012
18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 11.05.2012 12114-0599-014
14/11/2011
ÿþMae 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - . e

t II fl111 fil llhl fil! II 11111 fi III

" 11171703+

b E

st

~

Ondernemingsnr : 0431.294.662

Benaming

(voluit) : Urraco

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Plezantstraat 14, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 1 oktober 2011:

'Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van 1 oktober 2011, voor een periode van 6 jaar, tot en met de

jaarvergadering te houden in 2017:

De heer Piet Van Geet, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 86.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden"

Voor eensluidend uittreksel,

Hugo Van Geet - gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

2r. 09. 2011

DENDE"MONDE

Griffie

IIJV IIJI IIJ IIIJ IIJ hill VIII 11111 IV! 11V

+11151530*

Ondernemingsnr : 0431.294,662 Benaming

(voluit) URRACO

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 169 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, notaris met' standplaats Dendermonde, de eenentwintigste september tweeduizend en elf, dragende de melding; `Geregistreerd vier bladen één verzending te Dendermonde I op 22 september 2011. Reg.5 boek 118 blad 33' vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze= Vennootschap "URRACO", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169, opgericht, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op drie juni negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de: Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni daarna onder nummer 870630-356, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd  inhoudend onder meer de omvorming in een burgerlijke vennootschap onder de' vorm van een naamloze vennootschap  bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op: éénendertig maart negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad van vierentwintig april daarna onder nummer 19920424-282, en het laatst bij akte partiële splitsing: verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op dertig juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli daarna onder nummer 20110727 0115584, met BTW-nummer 0431.294.662, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. VERPLAATSING VAN DE ZETEL EN AANPASSING VAN ARTIKEL TWEE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te

verplaatsen naar het volgend adres:

Plezantstraat 14 te 9220 Hamme.

De algemene vergadering besluit de eerste alinea van artikel twee van de statuten hieraan aan te passen.

2. AANPASSING ARTIKEL ZES VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een laatste alinea toe te voegen aan, artikel zes van de statuten welke alinea letterlijk luidt als volgt:

'Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de: blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te: vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De:

" nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote' eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de

aandelen.' "

3. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZEVEN VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel zeven van de statuten te

vervangen ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel zeven van de statuten te

vervangen als volgt:

`ARTIKEL ZEVEN  AANDELEN.-

Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en andere effecten op naam

bijgehouden, waarvan de effecthouders kennis mogen nemen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar

afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder elektronische vorm van zodra de wet dit toelaat.'

4.WIJZIGING VAN ARTIKEL ACHT VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel acht van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'ARTIKEL ACHT  ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar.

Wanneer effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), met uitzondering van hetgeen bepaald is in artikel 6 van deze statuten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.'

5. WIJZIGING VAN ARTIKEL NEGEN VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een tweede alinea toe te voegen aan artikel negen van de statuten die letterlijk luidt als volgt:

'Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan komen de uitgekeerde bedragen in geval van kapitaalvermindering toe aan de blote eigenaar, op fast deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker.'

6. WIJZIGING VAN ARTIKEL TWAALF VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de vierde alinea van artikel twaalf van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst:

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfdé voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.'

7. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZESTIEN VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel zestien van de statuten te vervangen door het hierna volgend artikel, welk letterlijk luidt als volgt:

`ARTIKEL ZESTIEN. - RECHTSTEEKS OF ZIJDELING PERSOONLIJK BELANG.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt, en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.'

8. WIJZIGING VAN ARTIKELEN NEGENTIEN -- TWINTIG EN EENENTWINTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om in de artikelen negentien, twintig en

éénentwintig van de statuten het woord "afgevaardigd" te vervangen door 'gedelegeerd".

9. WIJZIGING VAN ARTIKEL TWINTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel twintig van de statuten te vervangen door het hierna volgend artikel, welk letterlijk luidt als volgt:

'ARTIKEL TWINTIG - VERTEGENWOORDIGING.

'De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De vennootschap zal overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen een vaste vertegenwoordiger aanduiden voor de uitoefening door haar van de mandaten van bestuurder, zaakvoerder of !id van het directiecomité in andere vennootschappen die beheerst worden door boek IV van het Wetboek van Vennootschappen.'

10. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZESENTWINTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om in de eerste zin van artikel

zesentwintig het uur waarop de jaarvergadering dient gehouden te worden te vermelden.

J

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel zesentwintig te vervangen als volgt:

"Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op vijftien maart om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping."

11. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZEVENENTWINTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel zevenentwintig van de statuten te vervangen door het hierna volgend artikel welk letterlijk luidt ais volgt:

`ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - TOELATING TOT DE VERGADERING.

'Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van ' effecten op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.'

12. WIJZIGING VAN ARTIKEL ACHTENTWINTIG VAN DE STATUTEN "

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om aan artikel achtentwintig van de statuten een laatste alinea toe te voegen die letterlijk luidt als volgt:

'Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen. Hij die het stemrecht heeft, kan de vergadering doen samenkomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen, hebben zij beide recht op informatie en krijgen zij bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.'

13. WIJZIGING VAN ARTIKEL EENENDERTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel eenendertig van de statuten te

; vervangen door het hierna vermeld artikel welk letterlijk luidt als volgt:

`ARTIKEL EENENDERTIG - BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op een oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

" Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening,

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op, Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gebonden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden voor kleine vennootschappen zoals bepaald in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.'

14. WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJFENDERTIG VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om aan artikel vijfendertig een nieuwe

vierde alinea toe te voegen die letterlijk luidt als volgt:

'De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.'

15. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- 2 volmachten

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2011
ÿþMW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t_rt1r-r-It I bE;N:<

VAN KOOP;-LANDEL

~ 4. 07. 2(311

DENDERMONDE Griee

i~uwflwflw~w~w~~u~u~

*11115584*

1 bet ai Be Sta,

Ondernemingsnr : 0431.294.662

Benaming

(voluit) : URRACO

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap Zetel : 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN EEN VENNOOTSCHAP DOOR BEHOUD VAN DE BESTAANDE VENNOOTSCHAP EN DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING KAPITAALVERHOGING -- STATUTENWIJZIGING.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van Meester ASTRID DE WULF, notaris met standplaats Dendermonde, de dertigste juni tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd twaalf bladen geen verzending, te Dendermonde 1 op 7 juli 2011, Reg. 5, boek 113 blad 02 vak 03. Ontvagen vijfentwintig euro (25¬ ) E.A. INSPECTEUR (getekend) L. VERBEKE"", houdende:

I. De buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "URRACO", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op drie juni negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig juni daarna onder nummer 870630-356, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd  inhoudend meerde omvorming in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap  bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op eenendertig maart negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig april daarna onder nummer 19920424-282, en het Laatst bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op achtentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli daarna onder nummer 20010719-680, met BTW-nummer 0431.294.662.

Blijkt dat als gevolg aan gemeld proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van Notaris Astrid De Wulf te Dendermonde, de dertigste juni tweeduizend en elf, houdende splitsing van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap"URRACO", blijkt dat volgende beslissingen. werden genomen:

EERSTE BESLUIT: BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig mei tweeduizend en zeven van 1030 Brussel (Schaarbeek), Auguste Reyerslaan 107 naar 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169.

Wijziging van artikel 2 van de statuten.

De algemene vergadering besluit dienvolgens met éénparigheid van stemmen om de eerste alinea van. artikel twee van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169."

TWEEDE BESLUIT: BESLUIT TOT TOEPASSING VAN DE VEREENVOUDIGDE PROCEDURE

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de vereenvoudigde procedure tot partiële: splitsing toe te passen overeenkomstig artikel 749 Wetboek van Vennootschappen. Zij verzaken aan het recht: tot het opmaken van de verslagen zoals voorzien in de artikelen 745, 746 en 748 Wetboek van' Vennootschappen.

DERDE BESLUIT: BESLUIT TOT PARTIELE SPLITSING

Na onderzoek, neemt de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO", bij éénparigheid van stemmen volgende besluiten:

De vergadering aanvaardt het aangekondigde voorstel tot partiële splitsing. Zij besluit aldus tot de partiële; splitsing van de Naamloze Vennootschap "URRACO" door behoud van de bestaande vennootschap en door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de Naamloze Vennootschap "URRACO", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de partiële splitsing, zal overgaan op de op te richten Naamloze Vennootschap "URRACO LANDBOUW FONDS", in het kort "ULF".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'

Als gevolg van de overgang van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap op de op te richten Naamloze Vennootschap "URRACO LANDBOUW FONDS", in het kort "ULF" in het kader van deze partiële splitsing:

-zal het maatschappelijk kapitaal van de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "URRACO LANDBOUW FONDS", in het kort "ULF" éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) bedragen, na incorporatie van de uitgiftepremie en een deel van de overgdragen winst.

-zal het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap van rechtswege worden verminderd met negenentwintigduizend zeshonderd vierenveertig euro negen cent (¬ 29.644,09), zijnde het kapitaalgedeelte dat overgaat in de voornoemde vennootschap, en aldus van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweeëndertigduizend driehonderd vijfenvijftig euro eenennegentig cent (¬ 32.355,91) worden gebracht, met behoud van het huidig aantal aandelen.

Boekhoudkundige verrichtingen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, wordt bepaald op één april tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de partieel gesplitste vennootschap gedaan, zullen, wat het afgesplitst vermogen betreft, geacht worden gedaan te zijn voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap.

Dividenden

De aandelen van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één april tweeduizend en elf.

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO". besluit met éénparigheid van stemmen dat een deel van het vermogen overgaat op de Naamloze Vennootschap "URRACO LANDBOUW FONDS", in het kort "ULF", die thans wordt opgericht.

De vergadering verklaart dat er zich in het overgedragen actief, dat wordt ingebracht in de voornoemde vennootschap geen onroerende goederen bevinden, noch enige zakelijke rechten. Zij verklaart tevens uitdrukkelijk dat het overgedragen vermogen geen elementen bevat waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing is.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de onderscheiden vennootschap is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA Verheyden, Heyvaert & Co, vertegenwoordigd door de heer Heyvaert, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9200 Dendermonde, Sint-Gillislaan 6, op negenentwintig juni tweeduizend en elf.

STATUTENWIJZIGING IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHP "URRACO"

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" besluit hierna over te gaan tot volgende aanpassingen van haar statuten.

1. Vaststelling kapitaalvermindering

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" stelt vast dat het kapitaal ten gevolge van de partiële splitsing verminderd is tot een bedrag van tweëndertigduizend driehonderd vijfenvijftig euro eenennegentig cent (¬ 32.355,91).

2. Kapitaalverhoging

Teneinde het minimumkapitaal voor een Naamloze Vennootschap te bereiken, besluit de algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" met éénparigheid van stemmen om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negenentwintigduizend honderd vierenveertig euro negen cent (¬ 29.144,09) deels door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van driehonderd achtenzestig euro zevenenveertig cent (¬ 368,47) en deels door inlijving van een deel van de overgedragen winst ten belope van achtentwinig duizend zevenhonderd vijfenzeventig euro tweeënzestig cent (¬ 28.775,62) om het te brengen op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

3. Aanpassing van artikel 5 van de statuten

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" besluit met éénparigheid van stemmen om de eerste alinea van artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen. Dienvolgens zal de tekst van de eerste alinea van artikel vijf luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door vierhonderd zeventien aandelen (417) zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst."

4. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "URRACO" besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie akte

-Bedrijfsrevisoraal verslag

-Volmachten

-Gecoördineerde statuten.

NOTARIS ASTRID DE WULF

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luik B

44 el 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staa glad bekend te maken kopie

eRIFFIE

KOOPHANDÉÎIK

na neerlegging ter griffie van de a

tennie

18. 05. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0431.294.662 Benaming

(voluit) : URRACO

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële spliltsing

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde:

Voorstel tot partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze; vennootschap 'URRACO' door oprichting van een nieuwe naamloze vennootschap 'URRACO LANDBOUW. FONDS', waarbij een deel van het vermogen van de NV 'URRACO', zowel de rechten als de verplichtingen, als' gevolg van afsplitsing van landbouwactiva, overgaat op de nieuw op te richten NV 'URRACO LANDBOUW: FONDS', waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9200 Dendermonde, Gentsesteenweg 169, opgesteld op 17 mei, 2011.

Bijlagen-bij -het Belgisch -Staatsblad 0f0Sf20f! - Annexer du Moniteürbulge

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0486-013
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 26.03.2010 10075-0498-015
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.03.2009, NGL 26.03.2009 09088-0115-014
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 28.03.2008 08077-0324-015
23/05/2007 : BLT002983
03/04/2007 : BLT002983
04/04/2006 : BLT002983
19/04/2005 : BLT002983
06/04/2004 : BLT002983
16/04/2003 : BLT002983
04/04/2003 : BLT002983
29/03/2002 : BLT002983
08/04/1999 : BLT002983
10/06/1997 : BLT2983
01/01/1997 : BLT2983
30/12/1995 : DET48
01/01/1993 : DET48
24/04/1992 : DET48
23/01/1992 : DET48
01/01/1992 : DET48
04/01/1991 : DET48

Coordonnées
URRACO

Adresse
PLEZANTSTRAAT 14 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande