UUFT

Association sans but lucratif


Dénomination : UUFT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 870.514.127

Publication

09/11/2011
ÿþ MOED. 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*iiissisa"

NEERGELEGD

2 6 OKT, 2011

RECHT1NK VAN

KOOPH @ TE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870.514.127

BenerrÉng : UUFT

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel ; Schepitit6tii lter111000 Gent, België

Ondanvere akte : ontbinding -vereffening -sluiting vereffening

Tekst :

Op 15 oktober 2011 besluit de buitengewone algemene vergadering van UUFT vzw, vaststellende dathet vereiste aanwezigheidsquota is bereikt, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

Eveneens met eenparigheid van stemmen hebben de leden van de algemene vergadering de bestuurders kwijting gegeven voor de daden verricht tijdens hun bestuursmandaat. Wordt aangesteld als vereffenaar: de heer Thomas Matthys, Schepenhuisstraat 21 te 9000 Gent.

De vereffenaar stelt vast en zet aan de vergadering uiteen dat de VZW noch activa, noch passiva heeft zodat er niets te vereffenen is.

De vergadering verklaart met eenparigheid van stemmen dat de vereffening van de VZW dan ook wordt afgesloten aangezien er niets te vereffenen is en dat de vereniging met ingang van heden heeft opgehouden te bestaan. De vergadering beslist eenparig om de heer Thomas Matthys te ontheffen van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting te verlenen voor zijn mandaat. De boeken en bescheiden zullen gedurende de wettelijke termijn bewaard worden door de heer Thomas Matthys te 9000 Gent, Schepenhuisstraat 21.

Thomas Matthys

Vereffenaar

Op de laatste bie. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
UUFT

Adresse
SCHEPENHUISSTRAAT 21 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande