V TAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : V TAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.770.422

Publication

21/02/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte_

Kry ERGE J

MONITEUR BELGE ,...- --

14 -02- 201 06 en 201

STA3 ~ a"i 'KOOD..

te

i

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.770.422

Benaming

(voluit) : V-TAX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 98-99 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging - bevesting ontslag - statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op drie en twintig januari tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V-TAX", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Wiedauwkaai nr 98-99; ondememingsnr-B.T.W.-nr BE 0478.770.422 RPR Gent; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

1/ De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder houdend een omstandi-cge verantwoording van haar voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap -aan welk verslag een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap afgesloten per éénendertig december laatst. Bedoeld verslag door de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een CVBA heeft aangenomen "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat nr 39a, vertegenwoordigd door Heer Roobrouck, Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, werd opgemaakt op 21 januari 2014 en luidt in zijn besluit letterlijk als volgt:

°Wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de staat van activa en passiva van de BVBA "V-TAX" per 31 december 2013. Betreffende staat vertoont een balanstotaal van 1.112.157,92 EUR en een voorlopig resultaat over de periode van 171.366,67 EUR,

Daar ons verslag uitsluitend tot doel heeft de Algemene Vergadering in te lichten nopens de beslissing tot wijziging van het maatschappelijke doel, is ons onderzoek beperkt gebleven tot de analyse, de vergelijking met de vorige jaarrekening en bespreking van de door de onderneming verstrekte financiële informatie, dit conform de controleaanbevelingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren i.v.m. het beperkt nazicht.

Dit onderzoek heeft geen aanleiding gegeven tot het formuleren van relevante bemerkingen met betrekking tot deze staat in het kader van de beoogde verrichting."

2/ De vergadering beslist het doel der vennootschap te wijzigen, door volgende tekst toe te voegen in artikel 3 der statuten, na de woorden "groothandel in voertuigen;":

"-goederenvervoer over de weg voor rekening van derden;

-koerierdienst;

-transport van goederen in de meest ruime zin van het woord te land, te water en in de lucht;".

3/ De vergadering bevestigt dat zij bij besluit van 1 oktober 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012 onder nr 12017681, het ontslag aanvaardde van de statutaire zaakvoerder der vennootschap, Heer Verbauwhede, Andy, en beslist de tekst van artikel 12 der statuten te vervangen door:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

4/ De vergadering beslist de tekst van artikel 29 der statuten te vervangen door:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Ingeval van ontbinding zal een algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding bepalen; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen van de zaakvoerder. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootsohap.

Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden;

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen"

5/ De vergadering beslist verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOLMACHT. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PERTONA", waarvan de zetel gevestigd is te 9572 Sint-Martens-Lierde, Stratendries nr 19; ondernemingsnr 0808.844.594 RPR Oudenaarde; BTW nr BE0808.844.594voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Heer Van Cauwenberge, Koenraad rijksregister nr 69.04.28-339.07, identiteitskaart nr 591-6535670-09, geboren te Geel op 28 april 1969, wonend te 9572 Sint-Martens-Lierde, Stratendries nr 19, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BARTOFIS CVBA met zetel te 9870 Machelen aan de Leie, Rijksweg 118/3, en haar medewerkers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/ aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de akte statutenwijziging en en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþ}

Mad Word 11.1

f Mig In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ !?,

` -1-GANK VAN :LI

1~n(~04'As~lr~iffi>rF (~~I~IT

111111*1!M!Iti!1,11.1111111118

Ondernemingsnr : 0478.770.422

Benaming

(voluit) : V-TAX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap rnet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiedauwkaai 98-99 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 24 juni 2093 wordt met wettelijke meerderheid van stemmen het volgende beslist:

-VRC Bedrijfsrevisoren BV ow bvba, Lichterveldestraat 39a -- 8820 Torhout, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck wordt benoemd als commissaris van V-Tax bvba voor een periode van 3 jaar tot de jaarvergadering van 2016.

Getekend, Pertona bvba , wettelijk vertegenwoordigd door Koenraad Van Cauwenberge - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.06.2013 13192-0300-037
20/08/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 13.08.2012 12409-0375-025
27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12325-0598-026
24/05/2012
ÿþMod Word 11 1

1HhlIL1i~I IIItl aosVVII~

" iaoso~

Vc behc aar Bel! Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 1 ME1 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478770422

Benaming

(voluit) : V-TAX

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wiedauwkaai 98-99 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de algemene vergadering van 9 mei 2012 worden het volgende met algemeenheid van stemmen beslist:

-BVBA Pertona, Stratendries 19 9572 Lierde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Cauwenberge Koenraad wordt benoemd als zaakvoerder vanaf 31 mei 2012.

- BVBA Aventador, Holdestraat 14 8851 Ardooie, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede Andy neemt ontslag als zaakvoerder vanaf 31 mei 2012.

Er wordt kwijting verleend aan BVBA Aventador, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede Andy, voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met 31 mei 2012.

Getekend, Verbauwhede Andy, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

19/01/2012
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbles

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E E RG a. L u u

9 0 JAN. 2012

RECli l'!3A\lw VAN

KOOI'IIANDEL "I`E GENT

Griffie

%Np

Ondernemingsnr : 0478770422

Benaming

(voluit) : V-TAX

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WIEDAUWKAAI 98-99 9000 GENT

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2011 warden met algemeenheid

van stemmen het volgende beslist:

- BVBA Aventador, Holdestraat 14 8851 Ardooie, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede

Andy wordt benoemd als zaakvoerder van BVBA V-Tax vanaf 01/10/2011.

- De heer Verbauwhede Andy neemt ontslag als zaakvoerder van BVBA V-tax vanaf 01/10/2011.

Getekend, Verbauwhede Andy - Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 20.07.2011 11315-0268-021
10/02/2011
ÿþ

Luik B



11111111111111111111111011111101

*11022707*

Vo behc

aan Belç. Staal

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

27 -01- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGTiffieENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478 770 422

Benaming

(voluit) : V-TAX

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VVIEDAUWKAAI 98-99 9000 GENT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

BVBA Pertona, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Cauwenberge Koenraad, dient zijn ontslag in

vanaf 1 januari 2011 als zaakvoerder.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot 31-12-2010.

Getekend, Verbauwhede Andy - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 22.07.2010 10332-0400-021
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 15.07.2009 09435-0356-024
29/12/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 17.12.2008 08861-0044-020
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0221-015
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 03.07.2007 07350-0290-015
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 04.07.2006 06415-4511-011
27/04/2006 : GEA019081
16/03/2006 : BGA019081
03/11/2005 : BGA019081
30/06/2005 : BGA019081
08/07/2004 : BGA019081
22/11/2002 : BGA019081

Coordonnées
V TAX

Adresse
WIEDAUWKAAI 98-99 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande